4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Laza
    A nyomorult barát listát csinálnák meg, tennének már alá vmi normális közösségi rendszert .. elvileg MMO-ról beszélünk.
    Jelenleg belépek és senkiről nem tudok semmi, ki játszik, hol játszik, stb.
  • Bogyee
    Az olvastam, hogy a jelenlegi rendszer jelzi az adminoknak a lehetséges csalót, átnézik a logokat és (gondolom én) kézzel ban-olják az illetőket.
    Azért ez is elég szép szám még így a 'régi' rendszerrel is :)
    Persze vannak még de azért szerintem jó úton haladunk!

Tegnap válaszolgatott a producer a játékosok kérdéseire.

Jövő év elejére tervezik a beépített VOIP-ot.
    Mutáns zombi bekerült már a játékba de még nagyon ritka és nem mindig ugyanott bukkan fel.
    Éjszaki sötétséget változtatják még az évben.
    Még több zombit raknak a játékba, legalább kétszer ennyit ill. amennyit elbír a szerver.
    Saját szerverek -elvileg- elérhetőek lesznek még ebben az évben és lehet majd rajtuk adminolni tehát ki lehet rúgni a csalókat :)
    Év vége fele vagy jövő év elején jönnek a Stronghold szerverek! :)
    Visszatér a nyílpuska is.

Hirtelen ennyi :)

• Jeffjohnson
    Jól hangzik! Ez már az új automata bann rendszer vagy még mindig manuálisan csinálják?

Azt lehet tudni, hogy kb. mi vagy mik lesznek azok a dolgok amik még ebben az évben bekerülnek?
  • Bogyee
    Ja és nem mellesleg tegnap este 2.000 csalót tiltottak ki a játékból :)
  • Bogyee
    Patch Notes 12/13/12

Players are no longer able to climb walls or buildings
    Updated our physics engine which should fix a lot of crash issues.
    Fixed an issue with attaching stanag clips to weapons.
  • Laza
    Azt tesztelte már valaki, hogy kb mi az a távolság, ahonnan már nem hallatszik hogy ütök egy zombit?
    Mostanában megfigyeltem, hogy ha egy kicsit távolabb ütik a zombit, egyáltalán nem hallatszik. Pedig annyira nincs messze.
  • Laza
    Simán elnézem ... inkább a hangokat tegyék rendbe, ez a szinkronizálatlan bóvli lépészaj rendszer nehezen elviselhető ... néha egy kis mozdulattól is olyan mintha hármat lépne, meg szoktam ijedni, hogy vki van a közelemben.

Ha valaki kíváncsi, hogy másnak hogy hallatszik az aszfalton járásunk, akkor a parkolókban lépjen rá a felfestett sárga csíkokra, ott pont úgy kopog, mint ahogy mások hallanak minket ... az is vicces, hogy a festék csík kopog nálunk, a többi nem .... érdekes festék lehet ... mondjuk némelyk sziklának olyan a hangja, mintha csatornafedélen járnánk, szóval meg sem lepődök.
  • rooney8
    ha baseball ütő van a kezedben, akkor futás közben tps nézetben egy kézzel fogja, fps nézetben pedig kettővel. kicsit vicces :D
  • kopaszqtya
    Szeretnélek megkérni titeket, hogy az egyik barátomat hívjátok meg a klánba. Itt a nicke -> Black Bone
    Előre köszi
  • Bogyee
    Fejlesztők + iroda :)

http://imgur.com/a/PTlFV#APn30
  • Bogyee
    Some unsavory individuals have been DDoS'ing us. We're currently addressing the issue.
  • kopaszqtya
    Mi haverral 21:00-ig simán játszottunk, erre most meg beszart az egész.
  • Laza
    Valamit csinálnak, mert egyik másik nem elérhető. Délután 3-ig mentek rendesen.
  • kopaszqtya
    Jól olvasom a forumokon, hogy ddosolják a servereket ? Olyan 10-15 perce nem tudok felmenni 1 serverre se és egész nap szarakodott az egész.
  • Laza
    Ez a klán rendszer olyan fapados, mint az állat. Nem akarnak csiszolni rajta?
    Se egy normális klán felület, se egy chat, se az nincs kiírva ki melyk szerveren van, hogy online e, nem lehet üzenetet küldeni, konkrétan semmit sem lehet. Hiába vagyok egy klán tagja, semmit nem tudok velük kezdeni ha nem vagyok külső platformon kontaktban ... és nem vagyok :)
    Kb összecsapták az egészet, hogy legyen vmivel betömni a tömeg száját :)
  • ZordKaszás
    jah am van 3 darab 24 órás guest key-em ha valaki ki szeretné próbálni küldjön a privát üzit és küldöm a kódot :)
  • ZordKaszás
    nekem most volt hogy kisvárosban voltam délre látom csávó megy megnézem mit csinál pont előtte találtam egy kis pisztolyt meg kalapácsot meg látott írta hogy barát ne bántsam nincs semmije csak egy sisak hirtelen valaki mögöttem termett és elkezdett ütni kislámpával gyors fejbe lőttem kétszer az kimúlt a másik elkezdett rohanni na mondom most megdöglesz belé is bele engedtem két töltényt meg jelent a harmadik pisztollyal abba is gyors bele engedtem 4 töltényt mielőtt ő lesz a gyorsabb felvettem tőlük amit lehetett és gyorsan elrohantam a safe zoneba :D
  • Rehom
    Nem tudom ki ez a gyerek, de szétröhögtem magamat ( lehet egy kicsit idegesítő valakinek, de amúgy vicces szerintem)

• Altarix
    Csaló:comaxxx,ADAM MCDOG
  • Laza
    Nesze link :)

http://hu.twitch.tv/lazahun

Ide meg fel szoktam tölteni a rögzítéseket :)

Youtube - LazaHun
  • Fabio Capello
    linket vagy meg se történt
  • Zeller01
    de kommenteljétek, ne legyen "dögunalom" :D
  • tutituti
    rögzítem majd én is.

De lenne egy kérdésem.
    Ha én klánt csináltam attól még beléphetek más klánba?
  • Laza
    Fogom majd megint streamen nyomni, majd lehet nézegetni :)
  • Zeller01
    Tegyetek már fel videókat is! Jó olvasni a sztorikat, de szívesen meg is nézném!
  • Jeffjohnson
    Sötétítettek rajta. Méghozzá elég sokat mert régen ha felvettem a brightnesst akkor olyan volt majdnem mintha nappal mennék. Szerintem jól tették éjszaka legyen sötét ne kelljen már a brightnessel szarakodni, hogy egyenlő feltételek legyenek.
  • tutituti
    igen,volt sötétítés amúgy.

én is csak a hoppolókat ölöm.
  • Laza
    Ja, és ehhez hozzátartozik, hogy warning .... attól, hogy Te nem hallod, azaz nincs a léptednek zaja, hidd el, hogy van!
    Kint az aszfalton általában nem hallani a saját lépted, de mikor más fut (pl ez az emberke) akkor simán hallottam minden lépését!
  • Laza
    Na, állítottam rajta ... visszatettem a terrain detailt maxra, és újra jól látni ... ennyit számít. Újra van köd, meg a hold fénye megvilágítja a környezetet.
    Mondjuk így sem teljesen olyan mint régen.
  • Laza
    Egyébként létezik, hogy valamikor sötétítettek az éjszakán a játékon belül?
    Régebben, az indulás utáni hónapban tök tisztán lehetett látni éjszaka, messzire lehetett látni a körvonalakat, stb. Most meg a fák között konkrététan az orromig sem látok.
  • Laza
    Na, gyűlnek a fegyverek.

Komolyan mondom, a közérteket úgy pucolják mint állat. Direkt megnéztem pár szerveren, hogy az északi kisváros közértjében mi a helyzet, konkrétan mindig üres volt ... mondom nem szarakodok, ha ennyi a slider akkor majd idehozzák nekem a lootot ... mert egyszer csak lépteket hallottam kintről, pont a boltban a két pénztár között voltam, mondom nem mozdulok, lefeküdtem (volt egy pisztolyom) ... vártam pár percig, amíg a gyerek beugrott az ablakon én meg puff-puff .... nagy táska, uzi, testpáncél, rakás melee fegyó, stb-stb ... aztán kivontam a safezonába :D
  • Rehom
    Hát igen, nagyon nagy szopatások vannak benne, meg van egy csomó csapda is a játékban aminek nem szabad bedőlni :S

Tegnap nekem is volt olyan,hogy mentem a városban Boulder Cityben voltam és nem volt semmi fegyom csak egy kis kaja meg víz. Jött egy csávó írtam,hogy friendly meg,hogy ne öljön meg , vissza is írt hogy oké ő is barát stbb... mentünk tovább erre megtámadot minket egy 10 fős zombi csapat . A csávónak volt fegyója egy baseball ütő nekem semmi, a csórit megölték a zombik én probáltam segíteni neki annyival,hogy a zombikat cukkoltam :D hogy engem is kövessenek őt így néha csak 1 követte és szépen leütötte engem meg a többi követett addig de valami történt és én felkerültem a helikopter tetejére ő meg felment a rendőrkocsi tetejére és felmentek a zombik utána LOL és megölték. :( (Ja azt nem írtam,hogy mielőtt megölték kidobott a játék, utána gyorsan visszamentem ua a szerverre csak halott volt, a lootját természetesen felvettem :P )
    Másik ez már ma hajnalba történt, másik karakter Smallville várós, találtam egy csomó lootot, M16os a templomba , kis pisztolyt egy csomó kaját meg mentőcsomagot , jön felém egy gyerek Látom,hogy a kezébe AK47 van, és csak jön felém nem írt semmit, mondom ezt lelövöm a p*csába nem szeretnék meghalni a legjobb karakteremmel, annyi cucc volt nála,hogy nem hittem el :D AK47, még egy M16, 4 db kis pisztoly mindegyik más fajta egy rakás kaja meg üccsi fegyverekhez töltények meg egy jó nagy táska ( a legnagyobb ami lehet talán..) mondom ez az végre valami:D erre valaki meglátot és elkezdet írogatni megijedtem, felmásztam a fára ÉS LEESTEM mert hülyén jöttem le és meghaltam ÉS ODA VÉSZÉT MINDEN!!!! és látom,hogy megy oda a hülye orosz buzi és röhög és veszi fel a cuccaimat :(
  • oneal1
    jah a játékosneveket elfelejtettem mondani, de Laza-é jó!:)
  • Laza
    Ok, dobok majd zsét.
  • Laza
    És tényleg, már semmit nem ér az, hogy ha valaki azt írja friendly ... azzal csak odacsal majd jól szétszopat ... mint tették ezt velem is.
    Már kizárólag fegyvertelenül megyek csak friendly-ző emberk közelébe, bár így is öltek már meg, konkrétan csak egy elemlámpám volt.

Másik érdekes eset, mikor a katonai bázison voltam, csak egy távcsövem volt, 2 zombi kerget, a bejáratnál felmásztam egy autó tetejére, mert ugye nem volt mivel elszedjem a zombikat ... nézek a távcsőbe, látom a másik oldalon jön be egy gyerek, fegyverrel ... írom neki, látom, barát vagyok, nincs fegyverem, még ezeket a szaros zombikat sem tudom leszedni ... csak annyit ír vissza, hogy 'látsz engem?' .... leugrom, futok tovább, úgy keresek lootot hogy üldöznek, erre 2 perc múlva odaér a gyerek, és konkrétan se szó, se beszéd, látja h üldöznek, megöl ...... és ő volt az, mert ua a név.

Viszont van ellenpélda is, szintén semmim nincs, északi kisváros, tök üres, megyek az étterem felé, hallom van bent vki ... beugrom az ablakon, jön utánam egy zombi, megállok az asztal tetején és írom, h hali, nincs semmim, nem vagyok veszélyes. Leverte a zombit és adott egy elemlámpát, én meg megköszöntem, kb életmentő volt, már több mint fél órája kóvályogtam fegyver nélkül a városban :)

Én fegyvertelent továbbra sem ölök (bár simán lehet 'álcázni, h nincs fegyvered' ... egyszerűen nincs a kezedben és kész), de ha odajön vki, akkor elzavarom vagy én lépek le. A múltkor rám akadt egy fegyvertelen (nekem volt puskám), nem tudtam levakarni, csak úgy, h azt kamuztam, a sarki boltban van melee fegyó, nézze meg ... amíg odafutott én leléptem :D
  • rooney8
    ma már a második :DD

• Rehom
    Jól beszopattak minket Rooneyval, megyünk ketten, erre ott egy csávó beírta,hogy friend és erre meg hátulról szétkaptak minket,hogy rohadjanak meg!!:@ :( :D
  • Syskillerhun

3470-re aválasz

20 férőhelyes slot 700 GC-be kerül, azaz ha mindenki 5 karaktert hozz be akkor a 20 férőhelyre 4 játékos hozhatja a karaktereit .
  • Syskillerhun
    HY all!

Kérek mindenkit, hogy aki jelentkezni akar a klánba az normális játékosnévvel jöjjön és ha lehet akkor a játékos nevek hasonlítsanak egymásra mint pl a 3466 hozzászólásban Laza nevű fórum és klán társunknak.

Jelenleg van pár érdekes nevű karakter a klán listában, azokat kérem, hogy a tulajdonosaik változtassák meg a későbbiekben! mielőtt kitörölnék a karaktert jelezzétek a vezetők felé, hogy törölni akarjátok,mert ha azzal a karakterrel adtad be a GC-t, akkor később nem tudjuk nyomon követni,hogy ki mennyivel járult hozzá a klánhoz
  • tutituti
    a másodiknak nem örülök.

A többi fasza:)