4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
ZordKaszás #3557 Mondjuk nekem kifejezetten tetszik ez a bandit kinevezés most arra gyúrok XD mennyi neutralt kell megölni hogy valaki bandit legyen? XD XD Eddig úgy áll a statisztikám hogy 1banditot szedtem le meg 3neutralt XD -
ZordKaszás #3556 Hát gondolom ez a csalás súlyosságától is függ hogy ki kapott teljes ill 72 órás kitiltást -
#3555 Egy részük kapott 72 órás kitiltást a többiek véglegeset.
Elég nagy hülyeség, hogy adnak még egy lehetőséget a megjavulásra a csalóknak.
Vasszigort hiányolom :) -
ZordKaszás #3554 Gyíkom ebbe a telefonba na leírom rendesen: nem csak 72 órás bann-t kaptak a csalók mert én azt olvastam a hozzászólások között -
ZordKaszás #3553 De nem csak 72 órás banb-t kaptam a csalók legalább is én azt olvastam a hozzászólásokban -
ZordKaszás #3552 Oké köszi haza értem kipróbálom :) -
#3551 Futtasd rendszergazdaként és megoldódik a probléma :) -
ZordKaszás #3550 Ha kiléptem a játékból jó volt ha meg vissza léptem játékba akkor megint nem működött -
ZordKaszás #3549 Nagyon szépen köszönöm :) am sajnos hangra aktiválódik mert amikor át állítottam push to talk-ra hiába nyomtam a gombot nem érzékelte szal engem nem hallott senki de én hallottam a többieket ventriloval sose volt ilyen bajom :D -
#3548 Xfire, Steam szerintem megfelel erre a célra.
Steamhez itt van egy kis segítség, hogy működjön az overlay rendesen:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=33194999
-
#3547 Gyermekhez gratulálok :)
Ha nem hangra aktiválódik a ts akkor szerintem nem olyan nagy gond :)
Szerintem nem kedv kérdése, hogy mikor kerül bele hanem mint lentebb is írta a nagytudású kolléga prioritások vannak.
Eddig (és nem véletlenül) a csalókra panaszkodott mindenki és szerintem arra álltak rá.
Persze ott van a lista, még erre az évre ígérték a friend listát és még jó pár dolgot. Várjuk ki a végét.
-
ZordKaszás #3546 Mellegleg mennyi programot mondjak amivel tudunk írogatni egymásnak? Van egy jópár csak fel kell egymást vennünk a programban -
ZordKaszás #3545 Jaja jövőhét péntek szal addig ki kell magunkat kockulni XD XD -
ZordKaszás #3544 Am engem is zavar hogy a saját klánommal nem tudom felvenni a kapcsolatot ts-t meg nem akarok használni a mert van egy kis lányom aki másfél éves és gondolom senki se akarja a gyerek ordítását hallgatni de majd bele rakják ha úgy tarja kedvük látjátok szinte naponta jönnek a patchek majd bele kerül valamikor -
#3543 Zombi apokalipsziskor úgy is a gyengék hullanak el :)
Meg akinek nincs otthon fegyvere :P
Már csak egy hét! :DDD -
ZordKaszás #3542 Ne marjátok már egymást majd 21.-én ha jön a zombi apokalipszis majd marhatjátok XD -
ZordKaszás #3541 Mert amiket így láttam azok leginkább meele fegyók pl kés kalapács meg ilyeneket láttam játékbeli pénzért -
ZordKaszás #3540 Őő szólj rám ha hülyeséget mondom mert melóban vagyok és meg se tudom nézni de a fegyverek és kiegészítőjeik nem GC-be kerülnek? -
#3539 Nem kell minden negatív hangú megjegyzést a kicsi szívedre venni, mert nem szeretném ha egészségügyi problémáid lennének egy játék miatt ... még lesz bőven. Csak óvatosan.
Szerencsére neked nem kell menned sehova, hogy legyen min röhögni ... ez a túlzásba vitt 'védelem' már több mint vicces, ugrasz mindenre, mint foxi a lábtörlőre ... kockacukrot is kapsz? ;) -
#3538 Hát azért az NVG és egyéb fegyver kiegészítők nem éppen ilyenek :) -
ZordKaszás #3537 Kúrva drága meg kevés cucc is van :D és kb csak olyanokat lehet venni ilyen pénzekért amit öt perc alatt össze szedel játékban szal egyenlőre kb semmi haszna :D -
#3536 Lehet vásárolni, csak kva drága. -
ZordKaszás #3535 De nem baj majd lassan behozzák gondolom a vásárolható cuccokkat addig meg jól meg szedem magam XD -
ZordKaszás #3534 Jó pénzt nekem is dobtak már de azért nem ilyen mértékben hogy minden második harmadik zombi ilyen 90 dodót :D mondjuk ezt hiányolom hogy még nagyon kevés dolgot lehet vásárolni játékpénzért nem kell nagy cuccok csak na legyen valami haszna is a pénznek érted :D -
#3533 Nekem a Mountain Crest közelében, Ranger állomásnál szinte csak pénzt dobáltak a zombik.
Boulderben meg kalapácsokat, nagy hátizsákot meg talán sisakot is.
Érdekes ízlésük van a zombiknak :)
-
ZordKaszás #3532 Ahha ezt nem is tudtam hát remélem hamár kértek kipróbálási kódot akkor csak nem cseszik el nekem XD am meg játékot csalás nélkül játszon az ember úgy az élvezetes :D tegnap amikor sikerült leölnöm a 3 csáveszt örültem mint majom a farkának XD mondjuk sokminden nem volt nálam de legalább kiengedtem a gőzt hogy annyiszor leöltek XD XD -
#3531 Jaja, téged is kidobnak ha a Te kulcsoddal csalnak.
Persze nem hiszem, hogy innen valaki csalna de ki tudja, az ördög sosem alszik :) -
#3530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem meg már az állandó nyafogásod unalmas már, komolyan mint egy kislány vagy inkább mint egy fürdős kurva.
Így 1:1 lehet haladni tovább, menj inkább streamelj valamit, hogy legyen min röhögni
-
#3529 Nekem pénzt már régen dobtak, de az egyik kihányt egy kalapácsot :) -
#3528 Tegnap Én is kihasználtam a délutáni pangást, kicsit felnyomtam a GI-t fegyókkal és gyógyszerekkel, kötszerekkel.
Aztán mikor elkezdtek jönni az EU szerókra átmentem US-re, ott még nagyobb pangás volt. Érdemes váltogatni. -
ZordKaszás #3527 Am azt vettem észre hogy mostmár zombik is dobnak pár lootot tegnap elkezdtem kicsit hentelni és dobtak baseball ütőt meg ilyen világító csövet meg egy rahedli pénzt :D -
#3526 Mert akár Te is lehetsz az :) -
#3525 Unalmas már ez a lemez, tegyél fel valami újat.
Fejlesztés alatt álló játékhoz írtam, hogy fejlesszék, ráadásul rég beígért dologról van szó. A prioritási listával van a probléma. Ha neked ez ok, akkor jó napot, nem kell mindenre reagálni. -
ZordKaszás #3524 Mármint hogy érted? Ha valakinek oda adom a guest kódot és megpróbál csalni a játékban? O.o -
#3523 Akkor van miből felszerelni a karaktereket :)
Nekem is volt egy jó köröm az elárasztott városban. Katonai helikopternél van általában fegyver, házakban is találtam rengeteg lőszert (dobtár, 9mm-es lőszert dögivel). -
ZordKaszás #3522 Mellesleg én kihasználtam míg picit rosszalkodott a szeró volt hogy be engedett egy egy félórára és kevesen voltak fenn úgyhogy kipucoltam pár kisvárost amiket sikerült össze szednem: két automata gépfegyver egy kispisztoly 3 közepes táska sok kaja sok ital 4 sisak egy test páncél 2 kalapács 3 fegyverhez tár meg pár medic cucc -
#3521 Azért óvatosan, ha valaki csal a guest kulcsoddal téged is kidobhatnak :P -
ZordKaszás #3520 Még egy darab 24 órás guest key vár gazdára a leggyorsabb jelentkező kapja -
#3519 Hátizsák stack
https://www.box.com/s/12xgfcjo91aypxwde4td -
#3518 Elvileg fejlesztés alatt álló játékról beszélünk nemde? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bár tudom mindent, azonnal, izibe! :D
Szerintem is fontos de egyelőre talán fontosabb, hogy ne legyen sok crash a játékban, legyen stabil fps.
Eddig csalók voltak a fő téma most az lesz, hogy mi minden nincs még a játékban?