4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3597 ott vagyok boulderben egy rakat cuccal,csak egyedül nem igazán akarom elbukni őket.Ha még játszol gyere ts-re hármas szobába vagyok. -
#3596 Nálam nem lett annyival lassabb, igaz még csak Boulderben voltam :)
Így most már egyedül nem igazán lehet kolbászolni, nem is baj az ember rá lesz kényszerítve, hogy okosan menjen és lehetőleg ne egyedül :) -
#3595 Patch Notes 12/14/12
Improved the weapon damage model.
Players are no longer able to create names with spaces in front of them.
Items that you drop on the ground now last 10 minutes down from 30.
Fixed a bug with Assault Rifles an Sniper rifles that caused them to do less damage at low range.
Added a crosshair to TPS mode.
Added more zombies and more zombie spawns. -
#3594 hogy neked semmi se jó! -
Susarc #3593 ennek igy aztán kurvasok értelme lesz..... -
#3592 na ez már tényleg sok zombi!
-
#3591 A tegnapi csapat akivel elbújtunk noradban azok ma mennek? -
Rane19 #3590 Hmmm több zombival camposba lagg miatt játszhatatlan lett a game :( -
ZordKaszás #3589 Hmm ncore-ra felrakták a játékot és most többen szitkozódnak hogy mért nem tudnak játszani ezzel a játékkal XD XD -
ZordKaszás #3588 Azt sajnálom hogy tegnap nagyon keveset tudtam játszani pedig elég szépen összegyűltünk franc ebbe a melóba hogy ilyen korán kell kelni XD nem baj ma már többet leszek holnap szabadnap szal menni fog a koponya zúzás XD -
#3587 :D
lehetséges, úgy pont jól jönne ki, mármint nem nekem mert nem leszek rendes gépközelbe:D -
ZordKaszás #3586 Hát ha jól tudom anyázzatok ha nem jól XD de elvileg karácsonyra ígérték a játékot azt most nem tudom hogy a bétát vagy a teljest de valamit karácsonyra ígértek XD -
#3585 amúgy figyelitek hogy a verziószám már csak 2 frissítésre van az 1-estől?:)
szval hamarosan valami big update kell hogy jöjjön több tartalommal ha elérjük a bétát -
ZordKaszás #3584 Meg ugyebár ha meghalsz most zseblámpát se kapsz hogy egy hangyányi esélyed is legyen de ha most az utakra is meg az erdőkben is lesznek zombik akkor még neccesebb lesz túlélni mire találsz valamit amivel legalább ütni tudod őket :D mondjuk nem gáz mert szeretem a kihívásokat :D -
ZordKaszás #3583 Meg tudjátok mit hiányolok még? Ill remélem majd raknak a játékba, klán ban vagy klán inventory ha valami cucc nem kell azt meg lehetne úgy osztani a klán társakkal hogy ne kelljen a játékban félórát rohangálni -
ZordKaszás #3582 Elküldtem :) és akkor az utsó guest key is gazdára talált remélem tetszeni fog :D -
#3581 privi ment. köszi! -
ZordKaszás #3580 Írj egy privit és oda adom az utsó guest key-t :) am igen pont ezen gondolkoztan hogy jó lenne ha több zombi lenne és szétszórva minden felé így az emberek is legalább meg gondolják hogy ha le lő valakit meg kockáztatja e hogy rámegy 20 zombi -
#3579 sziasztok,
látom nagyban megy már a játék. valaki akinek volna egy szabad guest key, meg tudna ajándékozni vele? rá akarok próbálni mielőtt beruházok a játékba -
#3578 + 1000 csalót tiltottak ki
3000 kidobott közül 8 játékosról derült ki, hogy ártatlan volt akik vissza is kapták az accountot + egy kis gc ráadást is :)
-
-
#3576 Új patch jeee :)
És elég sok javítás és újdonság is van.
-
#3575 Volt szerver restart, több zombit adtak a játékhoz. Egész hétvégén ezt fogják tesztelni :)
És elvileg nem csak a számuk hanem a helyük és változni fog.
-
Rehom #3574 Lelövők kettőt , hátba lő kettő ... -
#3573 Mindenki a saját kárán tanul :PPPP
De valóban nem szabad barátkozni.
-
#3572 és már megint beleszaladtam ugyanabba a hibába. van egy csávó, csak egy kalapácsa van, nekem sotim. írja hogy barát ne bántsam. még adott is egy painkillert. persze nem beszélt angolul a gyökér így meg sem tudtam mondani neki, hogy menjen el. követett, majd úgy 50 méter után megmentettem egy zombi elöl és hátulról levert kalapáccsal. undorító kis féreg, most vagyok ott, hogy már tényleg leszarom mit ír, barát nem barát lövök és kész. fú de felb@szott :D -
#3571 Úgy néz ki a fáramászós bugot is javították. Legalábbis nekem nem sikerült felugrálni nemrég :) -
Hocci #3570 Srácok, csak nekem ne megy a game? Server status unavailable -
#3569 jaja,aztán megválaszolták fb-on :)
De köszönöm! -
Birdzcanfly #3568 95.140.35.100:9400 ezen -
#3567 a fenti ts-en vagytok vagy másikon? -
#3566 tutituti néven vagyok.valaki bedob a klánba.cigizek és jövök ts. -
#3565 felvételt csináljatok! :) -
Birdzcanfly #3564 Szivesen mennék veletek, párszor már volt alkalmam játszani itteniekkel. :)
A klánban fentvagyok már. -
ZordKaszás #3563 Na akkor az fasza lesz :) kb 20 perc múlva fogok haza érni :) -
#3562 leszek én is meg egy haverom is, multkor már játszottunk együtt mikor beléptél a klánba!
szerintem lesznek a többiek is! -
ZordKaszás #3561 Na végre vége a melónak még leadom a stukit azt go home utána fel war z-re XD XD -
#3560 Jó a környezet, itt szerintem bárki eldolgozgatna :)
Persze képekből nem lehet levonni túl sok következtetést de azért látszik. hogy nem egy hatalmas csapat fejleszti a játékot.
Ami persze nem baj :) -
#3559 Egyelőre a megnevezésen kívül nincs semmi hátránya :P
Megabandit a király, na ahhoz tuti sokat kell ölni! -
#3558 na itt én is "dolgoznék":D