4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
ZordKaszás #3637 hát jelen állás szerint sajnos nincs más lehetőség mint online, bankszámlával -
kopaszqtya #3636 üdv.
Szeretnélek megkérni titeket, hogy az egyik barátom vegyétek fel a klánba, a nickje -> Black Bone
Előre köszi -
#3635 Cső mindenki!
Imádom a zombis játékokat,Nemrég találtam erre, és gondoltam elkezdek vele játszani,csak nem vagyok valami nagy angolos meg 17 vagyok és bankkártyám sincs még :)Ezért fordultam hozzátok. A kérdésem az lenne,hogy nincs valami más módja a játék megvásárlásának? -
Hosszu84 #3634 megvan. köszi -
#3633 Hát nem árt ha van,mvel nem nagyon hallani amit mondasz de próbáld meg és majd megmondják fenn hogy okés vagy nem.
De szerintem ha komolyan gondolod akkor pár ezerért már egy normális fülest lehet venni mikrofonnal.Vagy sima asztali mikrofont is.
-
Hosszu84 #3632 ts-hez muszáj külön mikrofon, vagy elég a laptop mikrofonja amivel máskor skypeolni szoktam? -
#3631 fenn van a teamspeak amit használunk.
Skype-ot azért nem mert sokat eszik a sávszélből és 5-10 embernél kaotikus hangzavar lenne!
Ts-en keresd a csapatot,és ott is tudsz jelentkezni a klánba :) -
#3630 ts-t használnak legtöbben, itt van fönt a bannerban
klán is van, oda pedig majd felvesznek az illetékesek -
TheKecske #3629 Helló!
Van warz-ben egy jó magyar clán vagy társaság mert szívesen csatlakoznék egy jó clánhoz mert unom már hogy folyton egyedül megyek és hátba támadnak többen.
Skype címem: firehun43 -
#3628 jó kis cucc ez az éjjellátó. sikerült szereznem egyet :) -
Snake1977 #3627 Helló!
Ha valaki küldene nekem pm-ben egy 24 órás meghívót, azt megköszönném! Kipróbálnám a játékot vásárlás előtt.
Előre is köszönöm! -
Hosszu84 #3626 sziasztok, csapatot keresek játékhoz! -
precise #3625 köszi már megvan. -
andrue #3624 valaki tudna küldeni nekem 1 kulcsot privátba?:) -
ZordKaszás #3623 mellékesen email-ban is ott van a download link a OP Production LLC levél legalján található a link -
aron84 #3622 Vityo az oldal tetején a war z óra alatt mindent megtalálsz.
Precise : http://www.thewarz.com/download -
precise #3621 3615-re valaki választ plz. emailben nincs semmi letöltő link... -
Vityo89 #3620 Írtam levelet dzsordzso. -
aron84 #3619 dzsordzso lehet hogy ismerek vkit aki még nem használta el őket, ha jól tudom akkor majd küldök egyet privibe. -
Vityo89 #3618 Hali. Kezdő vagyok. Valaki tudna segíteni? A sok kretén állandóan lelő. Esélyem sincs, hogy eljussam semmi felszereléssel a biztonsági zónába. Ma vettem meg. Valaki segít, tudok adni neki ajándék kulcsot. Van belőle 3. Valaki ad elérhetőséget? steamem van és facebooko. Előre is köszi. -
aron84 #3617 Köszi! Megkaptam, 175gc elküldve. -
dzsordzsoba #3616 Ó bakker, mióta vadászok már 24 órás kulcsot, de mire észrevettem, hogy valaki jófej volt, már felhasználták :(. Nincs valakinek ma karácsonyi hangulata, hogy hozzámvágjon egy működő guest kulcsot? -
precise #3615 Sziasztok, megvettem a gamet, hogy tudok vele játszani? -
quattro7 #3614 meghívók elküldve! -
aron84 #3613 Aki illetékes klánfelvétel ügyben annak:
ARCSI1
ARCSI2
ARCSI3
ARON1
MANIZ
küldöm a gct ha megjött az inv, előre is köszi! -
aron84 #3612 RK873-L6KPK-U6UXD-57MK7-K3FHV
7MC4G-W7UUT-SUYH6-5TWYA-JCAZL
ZNCU8-WHLQY-5JAPE-RSJC4-4XLLB
ittvan három 24órás kulcs -
#3611 én is játszottam nem 1-2 órát hambiékkal, biztos nem csalt! -
andrue #3610 tudna valaki küldeni egy guest kulcsot?:D csak hétvégén tudom megvenni a játékot addigmeg nembírom ki:S -
Birdzcanfly #3609 Ez egy tök jó ötlet lesz, majd a privát szervereken. :) -
Susarc #3608 Az szép! Kéne csinálni olyasmit,hogy mondjuk lesz 2 csapat....az egyikben van egy "donor" akit A ból B-be kell eljuttatni és ezt a mésik teamnek meg kell akadályoznia! Csak üres karik indulhatnak /egyenlő gearelődési esély/ és mondjuk van mindenkinek 30 perce a cuccszerzésre majd 1 óra az útra! Bárhogy lehet menni akár egyszerre akár kis csapatokra bontva!
A célszemély piros pólóban amúgy mind a 2 csapat tagjai ugyanolyan ruhában,hogy egymást megismerjék illetve megismerjék a ellenséget:P A csapat terepruhás csóka B csapat civilruhás ,de ugyanolyan....
Mindenki más a mapon az vagy ellenség vagy barát ez a csapatok belátása szerint mehet!
na? -
Dobronski #3607 16 ember ts-en :) -
ZordKaszás #3606 Hambival már játszottam együtt ő biztos nem csaló csak megfontoltan játszik és nem tudom mért csalna egy csomószor le is öltés szal ez biztos hogy valami félre értés lesz -
aron84 #3605 Remélem igazad lesz, amúgy nem titok a Hambi nevű játékosról van szó.
Személyesen is ismerem és biztos vagyok benne hogy nem csalt.
Aki jár tsre biztosan találkozott már vele. Kiváncsian várjuk mit reagálnak a levélre amit küldtünk. -
#3604 Igen olvastam én is a hivatalos fórumon. Érdekes, hogy hirtelen csak olyat bannoltak ki aki nem csalt... :)
Ne értsd félre nem mondom, hogy a barátod csaló! Csak érdekes, hogy ilyenkor hirtelen mindenki ártatlan lett :)
Ettől még lehet, hogy elfaszkodták és születtek hibás tiltások is, nagy rá az esély, hogy barátod is közéjük került ártatlanul.
Remélhetőleg hamar pont kerül a dolog végére és folytatják a csalók kib@szását a többieket meg hagyják játszani.
-
aron84 #3603 Megtette, bár a support oldalon és a forumon is sok olyat olvastam akit banoltak holott állíása szerint semmi rosszat nem tett, még csak válaszra sem méltatták. Remélem ebben az esetben nem így lesz, akikről a fórumron olvastam nem tudom megmondani hogy igaz e h ártatlanul lettek banolva, de a srácról akit ismerek tudom. Ha ezek után nem engedik vissza kicsit kellemetlenül fogom magam érezni :) -
#3602 Ha valóban nem csalt.. akkor itt jelezze :
https://warz.zendesk.com/home
-
aron84 #3601 Nah már rég írtam, de most van mit!
Ma délután Frostynál lelőttem egy srácot kb 80 méterről m4-el. Felcaplattam hogy megnézzem mi van nála. Nagy fogás volt! Sniper is volt meg nightvision military táska, örültem mint majom a farkának :)
Épp indulok a safe zone felé, erre balról a magas hegy felől rámlőnek valami ágyúval.
Lehasalok és azt gondolom magamba h ennyi volt, nem sokáig lesz meg ez a sok jó cucc.
Kb 5 perc mulva mertem kicsit körül nézni és észrevettem a srácot pont ott ahonnan a lövés jött, kb csak a feje lóg ki a hegy gerince mögül, célzok kb fél méterrel a feje fölé lehetett vagy 250-300 méter bumm a gyerek fekszik mondom ilyen nincs.
Odafutok torkomban dobog a szívem (biztos éreztétek már ti is) :D
Nála egy .50 es caliberű sniper, hozzá 5 tár, alice backpack stbstb.
Kb 1 hónapja játszok és most már legalább 4-5 olyan tárgy van nálam amiket soha nem láttam, nemhogy a táskámban vannak :D
Sikeresen kiértem a Safe zone-ba.
Innen jön a fekete leves.
Kipakoltam a nagy részét de gondoltam bemegyek kicsit vadászni az m107-el elvégre még egy lövést sem adtam le vele, és mindenképp ki akartam próbálni.
Elindulok smalville felé, kb fél percel azután h kiértem a safezone-ból lelőttek, az erdő közepén vak sötétbe. Rajtam volt nightvision és gondolhatjátok milyen óvatosan haladtam. Várok, kb 10 másodperc mulva megjelenik a tettes, lebegve a föld fölött jön kb olyan sebességgel mintha rakéta lenne a seggében.
Hacker. Összefoglalva még csak esélyem se volt hiába a nightvision az 5-600 méterre is hajszálpontosan lövő puska, jön a hülyegyerek és ennyi volt :)
Mi a tanulság? mindenki vonja le maga, én csak annyit fűznék hozzá hogy ma reggel az egyik klántagunkat banolták, a bűne max annyi volt hogy néha felmászott 1-2 ház tetejére, szervert váltott párszor, de ezt melyikünk nem csinálta még. A játékban meg továbbra is ott rohangálnak az olyanok mint aki ma engem is lelőtt. Erre csak annyit lehet mondani: no comment :( -
#3600 nem vészes.
nem rohangásztam pedig bouldernél voltam ott a heli mellett.5-6 rámjött de köröztem és leütöttem.
Szerintem ennyit csak direkt aggróval lehet összeszedni. -
ZordKaszás #3599 Aki ma játszott: na mennyire lett szopatós a sok zombi? -
#3598 Még hajnalban nyomtam :)
Megnézem van-e karakterem a közelben és akkor jelentkezek.
Legkésőbb délután.. mármint később délután, nemrég keltem :D