4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
kopaszqtya #3677 Ma esti kalandtúra.
Két barátommal mostanában mindig camposba megyünk lootolni.
El is indulunk Goblin Peakből nagy sunnyogva, majd beérünk egy nagy bordó házhoz (ebben vannak általában az érdekesebb itemek) összeszedjük a cuccokat, majd távoznánk. Ketten ki is jövünk a szomszédos házba de ekkor lövések dördülnek ránk abból a házból ahol előzőleg gyűjtögettünk.
Egyik társunk bent ragadt az emeleten, de sikerült neki elbújnia.
Nagy akciózás közepett az egyik srác ránk rontott és sikerült megölnünk (hatalmas cucc áradat potyogott ki elénk)
Elindultunk kiszabadítani a házban rekedt társunkat, átfésültük az egész házat de nem találtunk mást.
Megyünk megyünk mendegélünk a gigantikus szupermárket felé, be is mászok az ablakon amikor megpillantok egy embert a sarokban piff-puff levadászom amikoris annyi itemet fosott ki oda a sarokba hogy csak ámultunk...Kettőnknél médium backpack pack volt plusz 1 large és nem bírtuk felszedni az összes cuccot :D
2perc elteltével megint fegyver ropogás kintről ránk, egyik társunk elesett a harcban de sikerült megölni a ránktámadót, akiből ismét iszonyatos itemfosás történt. A meghalt barátunk gyorsan behozta a másik karaterét, hogy kimenekítsük az ő cuccait + amit még ott kidobáltak a hullák. az egyik társam bekempelt az ajtóba, ha esetleg valaki jönne akkor ne tudjon meglepni minket, én pedig bebújtam a sok loot közé, ERRE oda spawnolt valaki az orrom elé. Dirr-durr fekszik, majd hullanak a cuccok izomból. Ezek után már nem történt semmi érdekes, sikerült a cuccok nagy részét kimenteni Goblinba.
Én nem tudom, hogy ennek a 4 playernek honnan volt ennyi lootja, de valami iszonya mennyiségbe fosták a cuccokat. ( m16,m5,ak,shotgun, kb 20 tár lőszer különböző fegyverekhez, nagyon sok bandage és painkiller) -
#3676 http://forums.thewarz.com/showthread.php?79026-December-18th-Development-Update-Foundation-Release-features-hackers-issues-etc -
#3675 Olvassátok a steam forumot?
Nagyon vicces :D -
#3674 Akik a HUNZ klánban vannak melyk szerver környékén szoktak portyázni? -
Nyico #3673 Hello!
Ha maradt még valakinek kulcsa az küldjön már egyet legyen szíves!
[email protected]
Köszi! :) -
#3672 Azé vicc, hogy olyan infókat raktak ki steamre, ami egyértelműen meg akarja téveszteni a vásárlókat... +1 pont a scam-tábornak. -
#3671 Hát ja, mindig ez van ha euró és $ árak közötti különbségekről van szó.
Szerintem egy 25-33%-os akció a hamarosan induló ünnepi vásárban be fog figyelni, ha másképp nem, egy 5 órás villámakcióban. Az év végi akció a legnagyobb Steames vásár, abba kb minden beleesik. Nemrég volt az őszi, ott is brutál akciók voltak. -
andrue #3670 steamon a -10% al is drágább kb 100ft al:D plussz ha nem steamrol veszed 3x24 óra guestet kapsz -
#3669 kiváncsi leszek:) -
#3668 Az akció már Steam döntés, nincs mese :) -
#3667 nemhinném, hogy ezt lejjebb viszik amúgy.
Jah GC elég húzós, de úgy kell játszani, igazából szerintem, hogy eszedbe se jusson felhasználni és akkor nem költessz, kész:D -
#3666 Hát pedig a Steamen úgy jelent meg, hogy minimális utalás sincs az állapotára ... kvázi fullos játékként rakták ki.
És ott virítanak a GC vásárlási felhívások is ... vicces és elgondolkodtató, hogy 2100 GC majdnem 2x annyiba kerül, mint a játék maga :)
Aki esetleg meg akarja venni, javaslom várja meg a Steames karácsonyi akciót, már csak pár nap. Friss indie fejlesztéseket is le szoktak árazni, hátha ez is megkapja a maga akcióját :) -
#3665 nem:D -
#3664 Na sikerült megvennem a játékot Steamen,most telepít.Hallottam, hogy nem nagyon jó a játékot egyedül játszani ha esetleg valakikhez csatlakozhatnék (klán vagy valami) az írjon :)Van Ts-em és Skypom is. -
#3663 -
xalyy #3662 Úgy hallottam, hogy tegnap teljes játék lett ez igaz? -
bajsz #3661 *meglátjuk! :D:D -
bajsz #3660 Megvettem én is! Egyenlőre elég jónak tűnik majd még folytatom aztán meglássuk ! -
kopaszqtya #3659 *felvétellel* -
kopaszqtya #3658 Klánba való feltétellel kinek kell privit írni ? -
#3657 fb poszt
Late last week we did another big ban wave. After the ban wave we got a lot of complaints about false bannings so we did a through investigation of all accounts and found that roughly 5% of those users were improperly banned. We admit our mistake and give you our deepest apologies for this mistake. All of the accounts that we found were improperly banned have now been unbanned and have been given 700GC for the down time these players received. Our anti-hack system is an evolving system and being improved every single day. We hope you accept our apology and understand this mistake. -
#3656 sajna nem tudok felvenni mert öregszik a vga-m és nem akarom jobban terhelni.
így videóm sincs róla.
De szerintem duplázták és már az erdőben is jócskán kószálnak.
az aljnövényzet miatt meg nem látszik a fekvő és ezek nem egyszer hozták rám a frászt:) -
#3655 Na, növelték az elmúlt napokban a zombik számát?
Ma néztem melóban egy streamet, de azon nem tűnt fel. -
#3654 Annál a SafeZonánál vigyázni kell, mert a déli oldalán Smallville felé tuti botok szoktak lenni ... hiszen az az egyik legjobb loot gyűjtő és kipakoló hely. Smallville közel van, van bolt, kórház (rakás mentőautóval), rendőrség, tűzoltóság, templom ... itt simán fel lehet pakolászni és kb 4-5 perc alatt kivinni.
Én egyszer ugyan így kivittem a cuccot, aztán másik karival játszottam, majd mikor egyszer visszajövök éjszaka a tök sötétben a másikkal (a safe zóna szélén áll Smallville felé az erdős részen), konkrétan éppen csak betölt a játék és már kapom a sorozatot a nagy semmiből. Tuti bot volt. -
#3653 még nincs az átalakítós oldal ezért nem lehet szerintem
a zombik mennyisége meg kb ennyi.
Irgalmatlan sokan vannak.
Viszont ma megöltem egy banditát.Ketten becserkésztük és az első m107-esemet is megszereztem.korrekt volt a srác,semmi káromkodás,annyit írt hogy grat hozzá és enjoy.
úgyhogy ma jó kis nap volt.Ja és összejott két cmag is meg pár m4-m16 és kimenekítettem egy karktert boulderből.de egyet megöltek a zombik amikor beszorultam és vagy 20 rámaggrózódott.Húzós lett a nagyvárosban! -
#3652 Na, megint vagyok, látom azóta már felkerült a steamre is a játék ... remélem azokat a képeket amiket oda tettek a játékról hamarosan a 'játékban' is tapasztalhatjuk :)
várom ezeket nagyon :)
kep1, kep2, kep3
Valakinek sikerült már átcserélni a kulcsát steamesre? -
andrue #3651 megvettem steamon de nemkaptam 1 napos kulcsokat..:S -
#3650 Hello!
Érdeklődnék, hogy valakinek van-e még felesleges 1 napos kulcsa ? Nagyon megköszönném, ha valaki pm-be küldene egyet. -
#3649 lesz a hivatalos oldalon olyan ahol "átváltja" az accountodat steames kóddá! -
ZordKaszás #3648 Egy kérdés: ha a simát meg vetted azt is vajon be lehet rakni steambe mint steames játékot vagy csak nem steames játék ként lehet be rakni? -
Rehom #3647 De amúgy jó húzás volt steamre felrakni :) így már én is 100% hogy megveszem :) az emulatoros nem az igazi, bár ott még 1 csaló se volt haha:D -
Rehom #3646 15.00 USD = 3,280.49 HUF
Steam akció -10%
11.69 EUR = 3,368.23 HUF
akció nélkül:
12.99 EUR = 3,742.90 HUF
-
Rehom #3645 1.00 EUR = 288.101 HUF
12.12.18
02:04 UTC
én sem!
xe -
#3644 Hivatalos euro devizaárfolyam
2012. december 17.
EUR 284,3
de nem akarok beleszólni. -
ZordKaszás #3643 szal szerény véleményem szerint az a pár száz forint már nem oszt nem szoroz :) -
ZordKaszás #3642 hát szerintem nem olcsóbb mert rendes játékban 15 amerikai dollárért veheted meg ami jelenleg olyan 220 forint egy dollár így 3200 körül tudod meg venni míg steamen pedig pedig Euro van meg adva ami olyan 260 forint körül mozog így olyan 3050 forint körül lesz a játék pontosan nem tudom az árfolyamot mert naponta változik :D -
#3641 Köszi a választ. Megpróbálom megvenni Steamen, aztán ha sikerül majd jelentkezem :D -
#3640 hogy most olcsóbb
meg hogy steames:D
-
ZordKaszás #3639 és mivel másabb a steames a nem steamestől? :D -
#3638 STEAMEN IS ELÉRHETŐ!
[/URL]