4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#3717 azért arra emlékszünk hogy 24 órás limit lett volna eredetileg ugye(HC)? :D
Ehhez képest nem sok az a 4 óra.Szerintem visszatartó ereje lesz neki.
Egyrészt aki majd a gc-jét a revive-ra költi az később vehet újat de addigra már megutálja mert ugye lelöbik
Így a sok hülyegyerek eltűnik majd
ÉS nagyjából normális emberek fognak játszani.
De mondom ez az én véleményem!Én ezért is csak a gc-s revive miatt panaszkodtam. -
#3716 Köszönöm e megtisztelő szavakat..:D:D
Köszi a sok információt a játékról:D -
#3715 Egyébként mindent megtudsz a játékról, ha 2 oldalt visszaolvasol. -
#3714 Ha az apád lennék fiam a szemed alatt biztos érdekelne :D :D
Csúnya kölök :D -
#3713 Hol érdekel minket szerinted az hogy +18-os?:DDD
Manapság már nem számít sehol se a karika:D
-
#3712 Vagy inkább azért, mert a 4 óra még jobban ösztönzi a népet a várakozás GC-vel való kiváltására ......
Egyébként ha vki nagyon szórakozni akar akkor vesz még egy accot és voala ... 10 karakter ... oda teszi őket ahova akarja, át tud adni cuccot neki (fa mögött kidobja, bejön másik felszedi) ... -
#3711 Szerintem ez 18+ -os (főleg az embertelenségek miatt), úgyhogy mond meg az osztálytársaidnak, hogy csúnya gyerekek :D -
#3710 Egyébként tegnap néztem egy streamet, ahol 2 srác menetelt mindenfelé, kb 50-60-an nézték. Na, ezek, azaz az egyik állandóan megölte a fegyverteleneket ... konkrétan a társa állt a fegyvertelen mellett, az meg oda megy, aztán mondja, hogy mi a fért nem ölöd meg, majd fejbe lövi.
Erre a nézők minden esetben nyomják, hogy 'cool', 'cool game', 'funny', meg hasonló gyökérségeket ... -
#3709 Igen, nagy karácsonyfa alatta ajándékok és loot :)
-
#3708 Hali!Az osztálytársaim mondogatják hogy gyere te is,jó játék stb..
Röviden és Tömören Jó játék?Miről szól?Lehet benne multizni? -
#3707 A 4 óra szvsz sok. Nekem tegnap 3 karimat lőtték ki fél óra alatt. A másik kettő meg fel volt pakolva, úgyhogy mentem inkább Saint Row 3-azni :)
Ha nem lennének klánban rég töröltem volna őket és mehetnek újra. -
#3706 mi van clearviewban?
Karácsonyfa?
nincs a közelben karakter. -
#3705 azért mert így nem fognak idióta módjára berohanni valahova mert egy óra az semmi és még van négy karakter ha meghalnak.Azért!
-
#3704 Innentől már egy lépés a 'pay to win' ... ezt is már oda sorolnám, ugyanis ha rögtön tudod éleszteni a karaktert, akkor azonnal fel tudod fegyverezni és vissza tudsz menni a halálod közvetlen közelébe, ez pedig nagyon nagy előny ... tudom, mikor még lehetett az óra állítással trükközni akkor Én is csináltam. Egyszer mikor betámadtak minket és meghaltam így mentem vissza és szedtem le az ellent a háta mögül ... és pakoltunk fel 2 nagy táska űber cuccot még a törlés előtt.
Egyre több a fizetős 'könnyítés', és még ugye meg sem 'jelent' ;) -
Rane19 #3703 Gratulálok! ; és miért is lenne jó a 4 óra????? -
1NST1G8R #3702 Egy erdekes interju a Steam release-rol Titovval: LINK -
#3701 És aki még nem volt frissítés óta Clearview-ban az nézzen el ;) -
#3700 Mikulás jelmezzel vigyázzatok, messziről (is) elég feltűnő :) -
#3699 a goldért revive miatt már írtam be.A 4 órát jónak tartom -
Rane19 #3698 Mindenki menjen hivatalos fórumra azt sírjatok mert nincs kedvem 4 órát várni revive-re meg nem is fogok fizetni érte, főleg hogy ez még csak alpha és tele van cheaterel nevetséges... és ez még csak kezdet egyre pofátlanabbak lesznek! -
Susarc #3697 Force linkelt kritikájával értek egyet...először is béta izé alfa! játékot Steamen árulni atom parasztság! /a vásárlók megtévesztése!/ másrészt bármit igazi pénzért adni amit örökre elveszíthetsz az a non plus ultrája az online játékipar történetének!
Lesz ebből még rendőrségi ügye a készítőknek azt borítékolhatjátok,mert pár hónap és a tapló agyu amcsi gyereknek is leesik majd a tantusz,hogy hoppácska akkor most amit megvettem azt el is veszthetem? és már indul is a pereskedés....
ezt nem lenne szabad csinálnia a készítőknek! ez az egész pénzezés amíg nem végleges a játék nagyon-nagyon gáz!
-
#3696 Ennyi.felmentem egy low pop szerverre mert egyik karim boulderben volt üresen,m4semi aa12 m16x2 töltények és két mtv forester meg egy gerilla páncél.a vizes részen ahol a rendőrautó van az egyik házban mindig van páncél illetve a leszakadt hídnál a tűzoltóságon m16 a sarokban.
ki is menekítettem a cuccokat úgyhogy jó kör volt :)
De mikulás sapit nem találtam pedig elvileg dobnak a zombik extra holiday cuccot -
#3695 jah, szóval ha elborul valamelyikönk agya, akkor lehet menni hentelni:D:D -
#3694 100-as szerverek is lettek?
azigen. -
#3693 felmész az itt megadott TS-re, TEAMSPEAK SZOBA: 95.140.35.100:9400
vagyunk már jó páran! klán is van, majd ott pontosan mindent elmondanak! jó a csapat amúgy:) -
#3692 mialatt bepakol fegyverekkel már ott se vagyok.De régen az idővisszaállítós trükkel is ott voltak mögöttem...csak most fizetni kell érte.Amúgy ez tényleg fos. -
#3691 Gamespoton olvastam, akkor mégis igaz:
"The post goes on to list a variety of changes in the new patch, including "increasing the respawn-timer from 1 hour to 4 hours", while adding a "revive" button where players can spend real-world money to revive instantly. "
-
#3690 De tényleg avn ilyen? Mert most olvasom a fórumot, és valaki ezt írta. Elvileg a legutóbbi patchel jött. -
Susarc #3689 a pofátlanság határa! -
#3688 Most olvasom, hogy ha meghal a karakter, akkor igazi pénzért fel lehet éleszteni ott azonnal? lol? -
Sotyka #3687 Köszi szépen oneal1 a helpet :) Ez az item újra spawnolás nekem nagyon jó hír, mert én rendszeresen éjféltől, reggelig szoktam fenn lenni, és ahogy néztem egy rakat üres szerver volt, így remélhetőleg elég hamar sikerül egy kevés geart összeszednem :)
Még annyit hagy kérdezzek hogy valaki nem tud egy jókis játékos közösséget (ingame), ahova én is felvételt nyerhetnék? :) -
#3686 Te ismét milyen segítőkész voltál:D:D -
#3685 üdv!
Először is, tudnod, kell hogy aki meglát a játékban az meg akar ölni:D
Tehát minél kisebb szerverlétszámot keress, erre reggeltől kb délig nagyobb esélyed van, mármint túlélni:)délutántól már sokan vannak fennt, minimum20an egy szerveren.
Az itemek újraspawnolnak úgy tudom fél óránként. Ha téged leölnek, ott maradnak a cuccaid 10 percre.
Ne köszönj senkinek mert tálcán kínálod fel magad neki!:D
Minden városban találhatsz cuccokat, Campos,clearv, smalwille, boulder stb... de itt ugye értelemszerüen több ember is mozog, tehát nehéz lesz kikerülni mindenkit:) -
Sotyka #3684 Ezt úgy értettem hogy én nem szeretnék harcot nyitni,ha nem muszáj. -
#3683 "Egyenlőre kezdőként nem célom hogy pvp-be keveredjek."
Rossz játékot vettél akkor. -
Sotyka #3682 Helló mindenkinek, most vettem meg steamen a játékot, és szeretnék megérdeklődni 1-2 dolgot. Lehet hogy volt már róla szó, abban az esetben elnézést, de én nem találtam.
Először is a szerverválasztásról szeretnék kérdezni. Mi alapján érdemes? Egyenlőre kezdőként nem célom hogy pvp-be keveredjek. Akkor érdemes egy üres, vagy kis népességű szervert választani? A szerverek ki tudnak ürülni itemekből, vagy az itemek újra spawnolnak? ha igen akkor mennyi idő elteltével? És egy kis személyes tapasztalatot is kérdeznék, hogy ha látok egy felszerelt embert akkor érdemes köszönni, és esetleg odamenni, vagy ha lehet kerüljek el mindenkit? És még annyit hogy hol érdemes cuccokat szerezni(kisváros, falu, város, esetleg név szerint valakinek valami bevált placc?)? egyenlőre csak egy kis pisztolyom van 1 tárral.
Előre is köszönöm a válaszolóknak :) -
domy75 #3681 Jó reggelt mindenkinek én is megvettem a steam-en a játékot de nem tudom regisztrálni mert nincs cd kulcs hozzá. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
#3680 Változó, ts en dumaljuk meg mindig! -
#3679 Örülök a frissítésnek de a friend list-el mi a túró lesz??
Nem tudja valalaki? -
Rehom #3678 Mai tanulság, ne mennyetek fel a hegyre és ne higgyétek azt,hogy majd a végén lelehet jönni valahol mert kb 10 méteres szakadék van a föld és a hegy között és mehetsz visszafele ,hogy találj egy levezető utat , gg for me ^^