4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • oneal1
    ennyire nem vágom a témát, mit tegyek be és hova?:D
  • Elgrecco
    máshol írták...

tedd be a host fájl végére, nekem is így indult el

108.162.203.133 thewarz.com
    108.162.203.133 forums.thewarz.com
    108.162.203.133 www.thewarz.com
    66.180.197.58 api.thewarz.com
  • oneal1
    megy már nektek a game?

nekem baszik indulni az updater:S
  • Bogyee
    Egyszer csak eltalálják a jó arányt, hogy egyik se legyen túl erős és ne legyen ilyen haszontalan sem mint a kötszer :)

Régebben antibiotikum szinte instant felgyógyított az kicsit erős volt most szerintem ez pont jó.
  • Laza
    Hát a bandage konkrétan szinte kuka, semmire sem jó, de a gyógyszerek azért szépen adnak :)
  • Bogyee
    Jaja egymás után lehet őket simán használni.

Mondjuk mióta alig gyógyítanak valamit eléggé sokat kell nyomkodni :)
  • Laza
    Vki írta itt a múltkor, h elvileg nem lehet instant healelni magad, mert 5mp-es timeout van a gyógyítok használata esetén.
    Na most akkor sem értettem, meg a régi és a mostani tapasztalataim is azok, hogy timeout csak az azonos gyógyítók között van, a külön félék között nincs. Régebben is meg most is úgy megyek, hogy bandage, painkiller meg antibiotikumok vannak egymás mellé betéve, és egymás után rögtön tudom őket használni, így gyógyítva gyorsan magam.

Nem tudom, h ezt is meg akarták e szüntetni, de még működik.
  • tutituti
    Last night we experienced issues with our servers that caused interruptions in forum and game servers. These have now been corrected but may take up to 24hrs to actually take hold.

Thanks for your patience!
  • Bogyee
    Szerverek működnek egyébként, jó pár 0 playeres szerver van.
    Lehet lootolni :D
  • Bogyee
    Boldog új évet!

Amúgy meg valszeg valaki direkt b@szott ki velünk. Minden domain át van irányítva a 127.0.0.1 (a saját gépetek) ip címre.

Megfelelő ip címet társítva a domain nevekhez működik a weboldal, de szerintem érdemes megvárni a hivatalos "javítást".
  • 1NST1G8R
    Ahogy látom a hivatalos oldal is le van lőve, facebookom meg nincs melóban, van valami infó mikorra bütykölik meg?
  • tutituti
    probléma van a szerverekkel.
    De bebaszva nehéz szerelni :D
  • 1NST1G8R
    BUÉK!

Nektek megy a game? Nekem nem akar elindulni a launcher, mi lehet?
  • tutituti
    egyik legnormálisabb azok közül akiket nézek.
    bár ahogy a bf3-mal kezdte aztán szépen lassan leszarozta mert már nem volt semmi kihívás.
    Aztán dayz-zett.
    megunta és a végén azt se ajánlotta.

Bár itt sok igazságot mond de sok elcsépelt szöveget is.
    Nagyjából az a véleménye mint nekünk.szar is,jó is.
    de azért ne vedd meg.

• Susarc

ui: ennek a srácnak amúgy nagyon profi DayZ videói vannak nagyon jól játszik,nagyon fair player és humoros! szóval érdemes meghallgatni a véleményét!
  • tutituti
    beírva!
  • Altarix
    JUNTA JAFO csaló, fly hack
  • KiruHoshino
    Sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek.
  • Vityo89
    Mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok.
  • KiruHoshino
    Én még nem találkoztam cheaterrel pedig már a kezdetek óta megvan a game
    Persze nem mondom, hogy nincsenek. E téren szerencsésnek érzem magam. De ha le is lőne egy akkor se kapnám fel a vizet. Nincsen sok cuccom. :S Mire arra kerülne a sor, hogy go a safezone mindig összetalálkozom valakivel. :D
  • Hocci
    3 perc alatt elbuktam a cuccaimat 2 kariból 3 csaló miatt. Nincs itt semmilyen anti cheat program, csak a nagy kamu.
  • Vityo89
    Steamen nincs vendég kód. Csak akkor kapsz, ha a hivatalos oldalon veszed meg.
  • vegeta22
    Ha Steamen vettem meg a játékot a legolcsóbbik verziót,akkor kaptam vendég kódot,mert nemtalálom?....
  • Vityo89
    Csináltam egy ilyen fészbukos adok-veszek oldalt, ahol könnyen megtaláljátok egymást és tudtok cserélgetni. Ha gondoljátok, csatlakozzatok.

Beleírtam ezt az SG fórumos oldalt is, ha nem gond.

http://www.facebook.com/groups/191942750945681/
  • Huvi
    SURPRISE!!!BOOOOM XD Ez mekkora
  • Susarc
    hát nem nyert:P
  • Huvi
    Ezt nézzétek meg :D
  • tutituti
    erről nem is hallottam.

Ez azért a gerinctelenség csúcsa!
  • Bogyee
    És bár eddig nem nagyon olvastam (ez után nem is fogom) azt az oldalt de sok helyen annyira magasztalták, hogy ilyen-olyan jó oldal... ha még félre is teszem az elfogultságom a játék iránt ez bármilyen játékkal kapcsolatban undorító dolog, hogy csalásra buzdítják.

Ezt egy kis blogon még nem érdekel semmit de egy olvasott oldalon....
  • Fpocok
    Jah, azt én is néztem... az tényleg hatalmas köcsögség. Hogy mertek kirakni egy olyan cikket?
  • Bogyee
    Valami alapján csak kidobták azt a pár ezer embert :)

Igaz még kézzel nézték át, hogy ne legyen túl sok fals ban.

Egyébként a fas****ó kotaku oldal is elmehetek a fenébe, hogy nyíltan arra buzdítják az embereket, hogy vegyenek 20-40-60 dolcsiért cheat programot és játszanak úgy.
  • Fpocok
    Mivel nicns cheat védelem, nem lesz itt semmi változás.
  • Drope
    Jóó ez a játék,nagyon is jóó,de ha a cheaterekkel nem kezdenek valamit,szerintem hamar felgyújtják a fejlesztők házait:) Idegesítő,hogy nem lehet tőlük játszani. Mert még ha cheat nélkül lelőnek leszarom ez van,de hogy valakinek csak cheattel megy.. Szégyen
  • Vityo89
    Tegyük hozzá: Sisak volt, kevlár volt, sprinteltünk. Esélytelen, hogy egy golyótól meghaljunk. Az meg hab a tortán, hogy 1 golyóval 2 embert ölt meg úgy, hogy teljesen más helyen voltunk DIREKT, pont az ilyen kretének miatt, hogyha valaki kempel, csak az egyikünket ölje meg.
  • Drope
    Ugyanígy jártunk Vityoval pont most.. Külön helyen vagyunk egyszerre beosztja nekünk a HS-t -.-"
  • Vityo89
    Szopatsz? Most léptünk ki. Egy golyóval öltek meg mindkettőnket és nem egy helyen voltunk. :D Nevetséges, kezd elegem lenni a Hackerekkel. Azért fizettem, hogy a hackerek elbasszák a játékot? Vicc.
  • nikopeti
    Na,ismét hackernap... Haverommal játszottam ,háromszor nyírtak ki minket éjszaka nem egy helyen voltunk és egyszerre öltek meg mindkettőnket ugyanaz a személy... Így ez játszhatatlan lesz. Ha nagy mákja van az embernek akkor kifoghat 1 szerót ahol nincs csaló de ez szerintem lassan lehetetlen.Nagyon remélem,hogy megoldják. Kezd unalmas lenni,hogy rengeteg lopakodás után nagy nehezen talál az ember valami fegyvert erre meg jön egy ilyen nyomorék és elvesz mindent.Most csalódott vagyok :(
  • Vityo89
    A játék szép és jó. Csak az kezd unalmas lenni, hogy odateleportálnak melléd és fegyver nélkül kapok egy headshotot.
  • tutituti
    Ez a probléma.
    El se olvasod a másik véleményét!
    Egy szóval nem mondtam hogy ez nem casual!

Lehet hogy fogalomzavarban élek de annyi nevelés kaptam hogy legalább elolvasom mit válaszol nekem valaki!
    Ezzel minősítetted is magad remélem tudod!
  • Laza
    2 mondatig olvastam, elég is volt. Olvass vissza, ki böfögte be a 'sületlen' jelzőt. Részemről ennyi.

És javaslom kicsit olvass utána, hogy mitől lesz casual egy játék.
    Ez nem azt jelenti, hogy a WD nem lesz az, de fogalomzavarban élsz, ha a WZ-re azt hiszed, hogy nem az.