4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    WarZ photoshoped features .. A must read!
    Ha ilyen lenne, mindenki boldog lenne!
  • Vityo89
    Nekem ilyen akkor volt, amikor olyan szerverre akartam belépni, ahol nem volt senki. Na, meg még akkor, amikor tört verzióval próbálkoztam.
  • PowiQa
    Van olyan problémája valakinek most, hogy belépnék egy szerverre és instant kidob loading game data-ra?
  • Vityo89
    Nem valami profi az angol tudásom, de olvastam a facebookos War Z oldalt, ahol írták, hogy megoldották a problémát és a türelmünk miatt kapunk valamit, amit nem lehet fellelni a játékban, csak ha elvesszük egymástól. Valami katanát írt. :D Ezt csak én értettem így? :D
  • Bogyee
    Akik átírták az ip címeket a hosts fájlban azok töröljék ki mert változtak a címek.
  • Bogyee
    Lentebb írtam :)

Röviden, támadják a játék szervereit és ezért nem éred el őket.
  • tibbentyu
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért nem tudok már megint belépni a játékba. Állandóan ezt írja ki:Failed to get curred game build
  • Laza
    Na, lassan a global inventory is kaphatna valami új UI-t, mert a 100+ fegyverem közül már azt sem tudom mim van, jó lenne sorba rendezni :D
  • Bogyee
    Igen a dns-t valaki átirányította, mikor azzal nem okoztak elég kárt elkezdték dosolni a szolgáltatót.
    Még karácsony körül fenyegetőzött valami agyhalott az idióta anonymousokkal lehet kedvet kaptak hozzá vagy csak bérlet egy rajongó pár dollárért botnetet kínából...
  • KiruHoshino
    A sok bunkó hackeli a játékot. Azért vannak leállások...
  • Laza
    Már 2x jártam úgy, hogy a Campos city feletti tóparti városnál mikor kiugrom a posta belső részéről, a levegőben megáll a kari és lefagy a játék. Össz ma és tegnap is 1-1x voltam ott, de mindkétszer fagyott.
  • Bogyee
    És tényleg szomorú, hogy más oldotta meg a leesés problémáját de az is gáz, de azért azért ne legyenek magukra annyira büszkék mikor jórészt miattuk van elbaszva sok-sok ember játéka.
    Készítők is hibásak, hogy még nem került be a normális védelem de ez meg nem menti fel a programozókat akik a cheat progikat írják

• Bogyee
    Nem a launcherrel van a hiba hanem a domain nevek lettek máshova átirányítva, ezek szolgáltatótól függően 24-48 óra mire frissülnek.
  • 1NST1G8R
    Ez azért szomorú. :( Meg azért az se semmi amit még ezen a warzscam oldalon lehet olvasni, azoknak a híreknek a többsége sajnos tény és való. Amugy még mindig nem indul a launcher, bütykölni nem akarom, most már kiváncsi vagyok mikorra javítják ki...
  • Fpocok
    LOL van fix a fall damage bugra :D
  • Laza
    Hát pedig rengeteg csücsül gi-ben, az tuti.
  • 1NST1G8R
    Nembaj az, biztos lesz majd tobb is, az a lenyeg hogy korbemegy es nem valaki global inventoriaban porosodik. :)

Tuzharcrol jut eszembe, multkor ratalaltam eletem elso AK-jara.
    Kivalasztom, allok, gyonyorkodom benne, orulok mint gollam a gyurunek (DRAGASZAAAAG), mar epp indulnek vele kifele safe zoneba erre valami allat elkezd hatba loni shotgunnal, de szerencsere messzirol szoval meg epphogy eszbe kaptam es le tudtam szedni. Nagy megkonnyebbules, maradt kb. 1 hp-m, semmi gyogycucc, megyek kapom fel gyorsan a cuccait erre csatt, egy loves es halott vagyok... Kivancsisagbol rakerdeztem hogy egyutt voltak-e, kiderult hogy nem csak hallotta a loveseket, odamereszkedett es lemakkolt. :) Nem kicsit voltam ideges, de hat ilyen ez a jatek, itt nem koszonnek. :D
  • tutituti
    van úgy 20 foregrip meg kb ennyi nvg és ez megy körbekörbe szerintem:D
  • Laza
    Hát ja, van akinek így van több NVG-je is :)
    Mondjuk ritkán kerülök mostanában tűzharcba ... legalábbis úgy, hogy túlélem ... ha ölök is, csapattal állok szemben :D
  • 1NST1G8R
    Azokat is lehet ha szerencsed van es leszedsz valakit aki megvette. :P
  • Laza
    Kivéve a fegyver 'alkatrészeket', amiket találni kb lehetetlen, az árát meg úgy lenyomták, hogy a 'tehetősebbeknek' tuti minden fegyverén (automata) van pl REDDOT (98 GC).
    Nekem is van még 4025 GC-m, abból kb 40db-ot tudnék venni :)

A kezdetek óta megvan a játék, de eddig csak egy foregripet (elülső kéztámasz) találtam. Mondjuk azt venni sem lehet.
  • klman
    Ok köszi a választ.
  • 1NST1G8R
    Nem kotelezo, de lehet venni un. GC-t (gold coin, a dragabb pakkok azert dragabbak mert tartalmaznak egy adott osszeget, a 15-os pakkban asszem nem adnak), amit elkolthetsz klan helyekre, itemekre, skinek unlockolasara, illetve majdan sajat szervert berelhetsz belole. A jatek jelen allapotaban szerintem nem erdemes kulon GC-re kolteni, szoval a 15-os pakkot ha megveszed azzal ellehetsz siman. Itemekre kibaszni GC-t meg hulyeseg mert ha meghalsz b@szhatod, meg amugyis mindent ossze lehet szedni a jatekon belul.
  • klman
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy a 15$-os csomag az a játék teljes ára vagyis ennyibe kerül és nem kell többet fizetni érte?
  • Laza
    Én most US szervereken portázom, a 0-ásokra is be lehet lépni, bár nem sokáig vagy egyedül :)
    De ilyenkor meg korábban az US szerverek a jók, mert ott még korán van, panganak a szerverek :)
  • ZordKaszás
    jah meg tele van 0 fős szerverrel amire nem lehet belépni :D
  • ZordKaszás
    és még csak nem is nagy valami meg csinálni nekem kb 1 percig tartott az engedélyezések átalakításával módosítani a dolgokat és működik is
  • Vityo89
    Tegnap olvastam, hogy 24 órán belül orvosolják a problémát. Én is mókoltam vele és működik. Vannak szerók, ahol 60-an vannak ,de vannak, ahol csak 2-en. Most lehet igazán gyűjtögetni.
  • 1NST1G8R
    Hivatalos javitas volt mar? Most nemt tudom nezni a gamet, tegnap 8 korul probaltam es akkor meg nem ment. Most ezt a butykolest mindenkinek meg kell csinalnia vagy azota van akinek megjavult magatol?
  • Laza
    És ezt mi kúrta el? Mert frissítés sem volt. Valamelyik dnsben átkúrták a címeket?
  • oneal1
    jaja közben rákerestem, valami rejtett rendszergazda fiókot kellett feloldani és abban meg tudtam csinálni!

köszi mindenkinek!
  • Vityo89
    Valahol olvastam, hogy hiába vagy rendszergazda a felhasználóknál, akkor is aktiválni kell valahogy, hogy az legyél. Win 7-nél legalábbis így van, gondolom akkor 8-nál is.
  • ZordKaszás
    Futtatás rendszergazda ként nem tudod elindítani? Jobb klikk a fájlra és ott szokott lenni hogy futtatás renddszergazda ként
  • oneal1
    annya picsáját már...

erre a helyre nem mentheti a fájlt a szokséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be:D de rendszergazdai jogosultságom van.

vagy hol lehet ezt állítani?
  • tutituti
    itt a help:
  • oneal1
    jah és win8
  • oneal1
    nemtudom miért nem engedi, mappa írásvédett, de ahogy kiveszem megint újra az lesz:S kélet.

ha újrarakom a game-t akkor is szopózni kell vele?
  • Elgrecco
    hmm. jobb klikk irásvéfettség pipa ki...., vagy esetleg valami windows jogosultság beállítás :-/
  • oneal1
    okés köszi, sikerül is, viszont nem engedi elmenteni
  • Elgrecco
    c:\Windows\System32\Drivers\etc könyvtárban megkeresed a hosts fájlt (nincs kiterjesztése). ha total commandert használsz akkor F4-el megnyitot, ha windows intézővel nyitod meg akkor jobb klikk megnyitás kiválasztod a jegyzettőmböt...
    és a legutolsó sorba bemásolod azokat a sorokat