4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#4118 A kezdeti Legend csomagosok kiváltsága ... potom kb 50 dollárért, ha jól rémlik. Semmire sem jó. -
Lynch17 #4117 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a játékos neve mellet mi az a csillag? vagy hogy lehet megszerezni? -
#4116 Nálam is már 100+ fegyver meg minden szar van ... de még mindig élvezettel cipelem ki a teli rakott puttonyt. Viszont már egyáltalán nem érint meg érzelmileg, ha valaki lepucol, még ha fel is vagyok pakolva :)
Mostanában Campos City-be szoktam járni, a nagy emeletes ház állandóan tele van fegyverekkel, tárakkal. Egy ház pucolás min 3 fegyver meg egy rakás tár. Aztán a parkoló mellett lévő kis épületek és környéke is mostanában fegyverektől hemzseg, meg a teherautók platója. Közértekbe már nem is megyek, mert ott szinte semmi sincs, meg a sliderek még mindig oda járnak. -
#4115 Jelenleg mindenki csak a gyűjtögető szenvedélyét élheti ki a játékban :D
Én is tele vagyok, nagyjából szerintem egy hónapig nem kellene semmit keresgélnem annyi cuccom van.
War Inc-ben egész jó skill fejlődés volt (hasonló mint a codokban) talán onnan ha átvesznek pár dolgot lesz értelme vigyázni az accountra meg fejlesztgetni legálisan :)
-
#4114 Sok-sok évig (6+) dolgoztam netkávézóban én is láttam eleget, hogy pár gyerek meg tud őrülni a játéktól, mondjuk hozzá kell tennem akik alapból agresszívek vagy csak agyatlanok azoknak mindegy, hogy játszanak vagy csak egy hülye filmet néznek meg így is úgy is bekattannak. -
#4113 Nálam ez szigorúan 18+os játéknak számít, azért érdeklődtem :D
Nem a gyilkolás miatt, hanem a játékosok 'elvei', hozzáállása, 'könyörtelensége' miatt, az ahogy egymással viseltetnek a játékon belül. A fiataloknál ez jobban ki tud hatni a valós személyes kapcsolatokra, sajna láttam már hasonlót. -
#4112 Nem csak az a baj, hanem nincs semmi fejlődési és egyéb rendszer, ami miatt lenne 'értéke' az accountnak ... legalábbis a belefeccölt idő mértékében. A telepakolt global inventori nem érték, pikk pakk fel lehet tölteni. Így meg tényleg simán vehet magának bárki bármikor egy újat, mert semmivel sincs nagyobb hátrányban, mint akinek a kezdetek óta megvan. Ezzel együtt viszont a a csalás a legnagyobb szopatás ebben a játékban a játékmenet sajátosságai miatt.
Egyszer megnéznék egy ilyen 'kölköt', hogy mit élvez a csalásban. Hihetetlen, hogy egyesek így élvezik a játékokat ... de hát nagy az Isten állatkertje :) -
#4111 Hagyjuk a fiatalokat érvényesülni :D :D -
#4110 Engem aztán nem zavar, csak kérdeztem :) -
#4109 Ez nem azt jelenti, hogy egy csapásra eltűnnek a csalók (sajnos).
De remélhetőleg a számuk csökken, sajna amíg ilyen olcsó a játék nem gond venni egy új accountot a csalásra :( -
Vityo89 #4108 Változást nem vettem észre. Tele van csalóval. 2 perce öltek meg. -
#4107 Na csak elértek valamit :)
-
#4106 Ilyen nekem is volt már. Benéztem az egyik embert zombinak és csodálkoztam, hogy nem aggrózik :D
De volt, hogy boltba berohantam feküdt a játékos felkaptam a cuccokat és sikerült kirohannom :D szerintem bealudt vagy nem tudom :) -
Vityo89 #4105 Én annyira el tudok bambulni, hogy amikor előttem van a játékos, akkor se veszem észre és nyugodtan elé futok, hogy le tudjon lőni. Ahogy ma is. :D Beléptem, futok a városba, előttem a játékos, elé futottam, lelőtt. -
#4104 Lehet szerverfüggő :)
Én általában ott gyorsan végigmegyek és haladok is tovább Whitestone fele :)
Katonai jeepnél mindig szokott lenni valami jó kis cucc. Volt, hogy üres szerveren 3-4 fegyver 2 mellény volt ott :)
-
ZordKaszás #4103 hát nem tudom én még elég kevés emberrel találkoztam Rocky-nál emberekkel ha meg találkoztam is az esetek 75 százalékában sikerült túlélnem :D volt olyan is hogy hogy a katonai autókon voltam loot-ot nézni és hirtelen mögöttem termett egy karakter hogy épp belogolt vagy sikerült csendben mögém osonnia azt nem tudom de kalapáccsal leszedtem mielőtt meg tudott volna sebezni, volt hogy éjszaka a boltban lefeküdve szettem ki embert volt aki jött ki a boltból nem nézett körbe a bolt mellé bújtam elkezdett előre rohanni épp hogy csak utol értem és úgy vertem agyon kalapáccsal :D szal na többször éltem túl mint bárhol máshol :D -
#4102 Én csinálom, nem emiatt írtam mert nem akarom kisajátítani az ötleted :)
Na de akkor majd megbeszéljük ;) -
Vityo89 #4101 Nem tudom, kié a War Z Magyarország, de akkor hirdesse meg ott, kérje el ő holnap este az adatokat, szóljon nekem és a győztesnek megveszem a játékot. Azt többen látogatják, ez a része jogos. -
#4100 Rocky Ford jó gyűjtögető hely. Eddig sosem csalódtam ott mindig van valami jóság.
Ha mással nem is de legalább alap dolgokkal fel lehet szerelkezni :)
Szerencséd volt, hogy nem jött senki ott mindig átjáróház van a közeli safe zone miatt :P
-
#4099 Hát igen, nem biztos, hogy a csere-bere csoportban a legjobb ilyet kisorsolni, oda kevesen találnak el illetve így kevés emberhez juthat el a hír. De amúgy jó ötlet szerintem :)
Kornak meg ehhez semmi köze szerintem, nem csak a vénembereké a játék :D
(Mondom úgy, hogy én is a harmincat súrolom alulról, ne legyen sértődés :) )
-
Vityo89 #4098 Na, gratula. :D -
ZordKaszás #4097 na ez egy ritka jó kör volt: mondom kicsit belépek már rég toltam mondom párszor átnézem Rocky Ford-ot megyek be a városba bolt előtt látom csomó loot mellvértek sisakok fegyverek hada a földön gyors körülnéztem minden irányból senki sehol gyorsan felpakoltam a nagytáskámat amivel csak tudtam kapásból 7 hammer, uzi, colt anaconda, kaja, pia fel is töltöttem a karim, 3 mp7 tár gyors felkaptam őket is ki slisszoltam safe zone-ba :D -
Vityo89 #4096 Hú, már vártam az elsőt, aki beoszt. :D
24 éves vagyok. Szimplán kezdeményeztem, nem értem, miért fáj ez neked. Nem, hogy örülnél neki, hogy többen lesznek a magyar játékosok.
Szíved joga véleményt nyilvánítani, ha zavar a bejegyzés, törölheted nyugodtan. -
#4095 És ennek mi értelme van? Nem azért jött létre a csoport, "hogy egyszerűbben megtaláljátok egymást a játékban és a felesleges dolgaitokkal tudjatok üzletelni, cserélgetni"?
Akkor hogy jönnek ide azok, akiknek nincs meg a játék? ;)
Itt minden admin 18 év alatti(nak néz ki)? :) -
Vityo89 #4094 Ha van barátod, akinek tetszik a játék, de még nem vette meg, nem kell mást tenned, csak hívd meg ide. Aki vasárnap este 8 óráig a legtöbb barátját hívja meg (idegen embereket ne kérjünk meg, hogy csatlakozzanak, csalók kíméljenek), megkapja a játékot azonnal. Levélben kérem vasárnap este a meghívottak neveit.
The War Z nyereményjáték! -
domy75 #4093 Ja persze, tegnap meg a WAR Z fórumára belinkelt livestreem-en több órán át csítelt egy gyerek ÉLŐBEN semmit nem csináltak vele. Az anti-cheat egy rakás xar! -
Vityo89 #4092 Sok dög biztos sírni fog, hogy megvették a csítet és kibannolták őket. Hihi. -
#4091 Nekem minden maxon van, kivéve az árnyék és az ami az aljnövényzetet állítja, ezek low-on vannak. -
#4090 Igen ezt én is észrevettem, hogy mikor játszok pörög minden mint a fene :D
Mostanában ablakban nyomom és pont néztem, hogy a háttérben is pörgette 100%-on a gpu-t.
Kiváncsi leszek árnyékok milyenek lesznek, nekem az fogja meg legjobban a gépet.
-
#4089 Egy kis optimalizálás már nagyon ráfért, mert ugyan tökéletesen fut, de úgy pörgeti a videókártya ventilátorát, mint az állat ... pedig egyébként minden mást fullon nyomok és meg sem szólal a gép (Core i5-3570K, GTX 560Ti). -
#4088 Jövő hétre ígért javítások
These are patch notes for next week (today is 1/4/13 )
Fixed a bug that caused players to take damage when walking down inclines.
Fixed bug that if logged out in air - you will not be able to get back into game
Increased the server shutdown timer to 5 min
Optimized shadow rendering for better performance
Optimized scene rendering for rendering
Shadow quality on ultra settings was improved
Other very technical rendering optimization for greater FPS
Optimized zombie rendering
If you have recent video card and start game for the first time, it will not default into low quality, and instead will default into appropriate quality settings depending on how powerful your video card is
-
Our current anti-hack has proven to be extremely reliable and has been catching many hackers. Over time it will improve on it's effectiveness and will continually catch more and more hackers. Starting today January 4, 2013 ALL bans are permanent!
-
#4086 Várom, hogy befejezzem a simát és nekimenjek az OtR-nek. Már belenéztem az elejébe, és nagyon jó. Én is kolbászolnék, de ugye eddig nem volt 'időm', egy csomó boltba be sem mentem. Most a credit előtti bossnál mentem be vhogy a régiségboltba, ahol nagy bárdok vannak ... fel is kaptam kettőt :)
A két csaj genya volt, de pl Én a szakácsot is otthagytam, az esküvőset is (láncfűrészes), a görkorisat, a tigrist, a patriótákat ... van amit az idő miatt, van amit meg azért, mert kva kemény volt, egyet talán meg sem találtam (kiscsajos) :)
A két bűvész-mutatványos volt a legkönnyebb, azokat konkrétan szétlőttem felmászva az álmennyezetre a géppuskámmal, pedig ketten voltak :D
Na de hagyom is a témát, mert ez nem az a topic ... jó kis game, aki nem nyomta pótolja. -
#4085 két szamuráj csaj volt a legnehezebb nekem.
mocsokmód virágboltival toltam.megvenni már nem vettem meg.
a otr nekem pont emiatt tetszett meg.Ot elkolbászoltam több órát is:)
de tény és való hogy ha olyan csonkolás lenne itt vagy más játékban,leesne az állam!
(kb soldier of fortune 1 demojánál volt ekkora elismerés a leszakadó végtagoknál nálam.) -
#4084 Első végigjátszásom, ugyan néha az időkorlát frusztráló, de ez adja a játék egyik sava-borsát ... döntések elé kényszerít, kit ments meg, esetleg ha már viszed sorsára hagyd, stb ... és annyira nem szigorú, mint az első rész, többször is ad 12 órás részeket, ahol azt csinálsz, amit akarsz ... leginkább a bossok egy jó részét hagytam hátra, egyedül kva kemény némelyik, coopban viszont jól lehet haladni.
Már lement a credit, és a végjátékban vagyok, eddig 17 órát nyomtam bele, szóval az idő múlásával is jó hosszú, és bőven kihagytam annyi tartalmat, amivel többször is újrajátszható marad.
Egyébként a csomagba adták az Off the record újragondolást, amiben az első rész, Frank a főszereplő, és egy csomó minden újítás van a játékban (olyan dolgokat látsz, amiket a simában nem, pl hogy ki az a vérengző bolond a WC-ben).
Jah, és az újragondolásban van Sandbox játékmód, azaz idő nélküli játék!!! -
#4083 csak a fránya időkorlát kikapcsolható lenne!
tudom mod,meg trainer de akkor is.Először végigjátszottam,rohanás volt.Aztán freezeltem az időt,hát ezerszer jobb élmény volt.
de tény s való hogy mókás game.
elemlámpa+kristály=ultimate weapon.Meg az elején a hőlégballonnál egy ablakba beugrálsz és meglepi vár.csekkold majd le! -
#4082 A Dead Rising 2-ben minden ütős, aminek éle van :) konkrétan hosszába szét lehet hasítani karddal a zombikat :)
A karácsonyi vásárban vettem meg a Dead Rising 2 pakkot 9 euróért (2 játék + DLC-k), azt nyomom, a simának a végénél járok, minden egyes forintot duplán megért .... itt aztán tényleg zombi hent van, coop-ban király :) -
#4081 Left 4 Dead 2ben is ütős volt a katana. :D -
#4080 Azt írja, hogy beteszik a játékba a Katanát, de emellett mindenki kap egy különlegeset, amit persze elvehetnek tőled ha megölnek. Ez itt nem világos, lehet csak az veheti fel aki megölt, franc sem tudja.
Viszont nem része még a játéknak, úgyhogy meg kell csinálniuk.
Mondjuk jó lenne ha szeletelni is tudna, mint a Deadrisingben, de az csak álom, itt még a lövésektől sem szakad le egy kar vagy fej :) -
#4079 Vannak benne jó ötletek, de szerintem a többségét mindenki maga felvettette már valahol. Sokaságuk nem is igényelne sok melót, hiszen csak a meglévő adatokat kellene kiíratni.
De pl ebben nincs olyan, hogy milyennek kellene lennie a klán oldalnak ... olyan lista pl, ahol látod ki melyk szerveren van, onnan tudnál csatlakozni, kellene a klán oldalra chat, stb-stb.
Van még ezzel a játékkal nagyon sok meló, ha tényleg MMO akar lenni és nem csak egy egyszerű PvP lövölde :)