4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#4158 De szerencsére csak mountok, meg hasonló vackok. -
Árnyvadász #4157 Kis érdekesség, bár mindenki tudja aki kipróbálta, hogy jelenlegi állapotában sem üti meg az alfa szintet. Szóval:
Ablakban indítottam a játékot és felső peremen kiírja 1.0 final a verzió. Persze tisztában voltam/vagyok vele, hogy ez hazugság, de a lényeg, mikor megnézem a programok telepítésénél, akkor egyértelműen írja War Z alfa. Szóval ez már csak ilyen. Tényleg kár ezért a projektért, mert lehetett volna egy jó játék, de amit műveltek vele/leginkább velünk az a pofátlanság netovábbja.
Hogy ebből mikor lesz valamikor normális játék, kb. lövésem sincs. Vagy már előbb, sokkal előbb lehúzzák a rolót. -
#4156 Wowban is van mikró. Sajnos. -
Elgrecco #4155 idézet:
"Cucc szerzés:... bemész Frostyba: Rendőrség+Tűzoltóság+Hummer+Supermarket. Ki logolsz. Mész a következő szerverre amin kevesen vannak. Ennyi. Lehet gyűjteni cuccot."
Sajnos a játék tényleg erre kényszerít és nekem pont ezzel van tele a legjobban a tököm.. Amikor megyek haverral városról városra ahogy egy ilyen játékban lenne a lényeg (min 15 utazás) és mikor odaérünk találunk a földön max 1 csokit :-/ Mivel az összes "slider" kifoszt mindent.
Én ezt a tevékenységet legalább annyival nehezíteném, hogy mondjuk csak városon kívül lehessen biztonságban kiloggolni. Legalább aki ilyet tesz annak minden alkalommal be kelljen vennie magát a városba/faluba és leütni pár zombit.
Amúgy szintén ezt a tevékenységet akadályozván újabban leülünk kempelni a boltban és lelőjük aki ott logol be. (csak úgy potyognak a fejek :-))
-
ZordKaszás #4154 A WoW-t ne is említsétek abba oké hogy nincs mikrotranzakció de ha nem tört szerverre mész akkor havonta fizetsz hogy játszhass -
ZordKaszás #4153 Igazság szerint azt mondták ha jól tudom lesz mikrotranzakció de mindent bele raknak a játékba amit meg lehet venni és ha azt nézzük még mindig folyamatosan rakjàk bele a cuccokat szal amik most bent vannak marketbe szerintem csak idő kérdése és bele rakják a játékba is olyan mmo amiben nincs mikrotranzakció olyan mmoról nem igazán tudok -
Elgrecco #4152 Hali!
Már lestem hogy hol fogsz előbukkanni miután eltűnt a ts szerver :-)
tök gáz hogy nincs rendes klán chat a játékban :-(
Este felmegyek az új címre, bár játszani ma nem fogunk tudni... ha jól számoltam 19:00-3:00 ig lesz a frissítés a mi időzónánkban :-(
Üdv: Görög
-
1NST1G8R #4151 Igaz, tenlyeg azt mondtak nem lesz ilyen, szoval jogos a felhaborodas, de hat mondtak ezek mar sokmindent... En szemely szerint nem erzem azt hogy ez altal mas olyan nagy elonyre tenne szert hogy ez elrontana a jatekomat, szoval nem vagyok kiakadva rajta, de az teny hogy nem ez volt beigerve. -
#4150 Örülök, hogy téged nem zavar. Ettől még tény marad, hogy lehet venni erőt, annak ellenére, hogy mondták, hogy NEM LESZ ILYEN. Szóval nem, nem szakadunk le a témáról. Az egész mikrótranzakció undorító ebben a játékban: Túlélő játék, de még is lehet venni túlélést segítő cuccokat? Nem kicsit előny... ha meghalsz elveszted? Hát ez még undorítóbb. Az egész úgy ahogy van szar. -
#4149 Persze, de pl a REDDOT meg 60-70 centnek megfelelő összegbe kerül. Aki fizet ilyen vackokért, az tele van vele, aki meg nem, az néha esetleg beleszalad egybe.
A jelenlegi GC-mből 40db-ot tudnék venni, de eszem ágában sincs :)
Anno azt ígérték, hogy minden található lesz, ami GC-ért kapható, ennek ellenére pl ezeket sohasem láttam. Pedig a Global Inventory-m egy igazi raktár a 100+ fegyverrel és egyebekkel.
A legdurvább az volt, mikor 50GC-ért (kb 30 cent) fel lehetett rögtön támasztani a halott karit (közben 4 órára tolták a halál idejét) ... na ez igazi beépített csalás volt, a community rögtön le is szavazta, de gyorsan :) -
#4148 De ettől függően még mindig nem mindegy, hogy te az "életed" kockáztatásával vért húgyozva szerzed meg az adott fegyvert, míg más csak előkapja a Maestrot, és már a safezone-ból úgy sétál ki, hogy egy kisebb hadsereget fel lehetne szerelni a cuccaival.
Persze, nyilván jó pont, hogy el lehet veszíteni ezeket a cuccokat is, de mindentől függetlenül kurva unfairré teszi a játékot - gondolj bele, nincsen nálad kaja, haldokolsz, reménytelenül keresel mindenhol, de nem találsz sehol semmit, bamm. Richie Rich pedig ismét csak megvillantja a Maestrot, és minden erőfeszítés nélkül túléli. -
1NST1G8R #4147 Persze jogos, de akit zavar csak abba gondoljon bele hogy ha ugyes igy ingyen szerezhet olyan cuccokat amikert masok fizettek, es maris nem annyira zavaro a teny, legalabbis szerintem fair es pont hogy az teszi kiegyenlitette a dolgot hogy el lehet veszteni a vasarolt cuccokat. Akkora elonyre meg nem lehet szert tenni hogy lehetetlenseg legyen leszedni valakit, plane ha csapatban vagytok. -
Vityo89 #4146 A lényeg lemaradt: :D
TS: 80.249.165.74 -
Vityo89 #4145 Sziasztok!
Megalakult a HungarianFriends [HUNF] magyar klán. Klánunk többnyire felnőtt emberekből áll, célunk egy jó társaság létrehozása, és ezáltal a játékélmény fokozása!
Lényegében a klánunk gyűjtögető életmódot folytat, azonban ha ellenséggel kerülünk szembe, nem kegyelmezünk!
Kellemes játékórákat tudhatunk magunk mögött, sok nevetéssel és nem utolsó sorban erős lootokkal pihenünk le egy-egy összeszedett csapat munka után!
Ha szeretnél tagja lenni a klánunknak, nyugodtan keress meg minket, szeretettel várunk minden komolyabb gondolkozású játékost szerény kis közösségünkbe!!
Elérhetőségeink:
[email protected]
TS címünk:
Akik a toborzásért felelősek:
- MParizel
- Lanti
- Vityo
- Brezsi
- Görög
U.I.: HA GÖRÖG OLVASSA, AKKOR EZEN A TS-EN MEGTALÁL MINKET! (PARIZEL) -
#4144 Ja, levadászod ... vagy Ő téged a vásárolt előnyével ... az utóbbinak nagyobb a valószínűsége ... visszavágás lehetősége minimális ... ennyi.
De persze nincs azzal baj, ha ügyes vagy és téged nem zavar ... attól még mást zavarhat ;) -
1NST1G8R #4143 A jatek GC-s reszevel semmi gond nincs, szakadjunk mar le vegre errol a temarol. Meg ha lehetne is fegyvert venni GC-ert, erobeli folenybe senki nem kerulne mert a fegyvert hasznalni is tudni kell, max annyival lenne elonyben aki megveszi hogy nem kene keresngelni hanem instant megvan. Na bumm, nagy cucc. Ha meg meghal ugyanugy elveszti mint az aki a talalta es nem penzert vette. Scope-okat meg miegyebet is ugyanugy elveszti a delikvens ha lelovik, akkor meg mire fel a nagy felhaborodas? En szedtem mar el scope-ot is meg keztamaszt (vagy mi a tokomet) jatekosoktol, szoval amig igy van kit erdekel mit lehet GC-ert venni? Tolem berakhatnak bazookat is 10.000 GC-ert, majd ha lesz olyan marha aki megveszi ugyis levadaszom es en jarok jol mert nekem ingyen lesz. Akkor majd ki fog sirankozni? -
#4142 "Ez a GC-s dolog meg fel van fújva. "
Az a helyzet, hogy azt mondták, hogy pénzért nem lehet erőt venni... ehhez képest meg... -
Drope #4141 Persze,hogy lenne értelme! Csak a mostani zombik helyett lenne 2-3x annyi,és már is izgalmasabb lenne :D Az emberek helyett ott lenne a millió zombi. Nehezebb lenne kajához/italhoz jutni! És ha lenne fegyvered arra vigyáznod kéne,mert a rengeteg zombira pikk-pakk el lehetne puffogtatni:D -
Hosszu84 #4140 pedig élvezetessé lehetne tenni. kapnál küldetést, menj be nagy városba, találd meg ezt meg azt. Gyere ki élve. Lenne millió zombi, amire nincs elég lőszered...
osonni, trükközni, szerintem izgalmas lenne. -
#4139 "ember vs zombi"
Ez az, aminek ebben a játékban jelenleg nincs semmi értelme. Akkor inkább végigviszem 10x a Rising Dead 2-t ... na az igazi ember vs zombi játék :) -
#4138 Akkor lehessen már fegyver kiegészítőket is lootolni ... pl 98GC-s REDTOT-ot :) -
Vityo89 #4137 Elég egyszerű fegyvereket szerezni a játékban. GC-ért nem lehet fegyvert venni, max felszerelést. A játékbeli pénzt nem értem, hiszen talán 4-5 dolgot lehet pénzért megvenni, azt is ilyen 16 ezer körül. Egy zombi meg mindig 100 dollár alatt ad. (Ha ad) -
Hosszu84 #4136 Ez a GC-s dolog meg fel van fújva. Az egy dolog hogy lehet pénzért vásárolni komplett felszerelést+fegyvert. És? Szerezni is lehet, csak kb. 2 órába kerül. Ennyi. Ha meghalsz igy is úgy is bukod a cuccot.
Cucc szerzés: csinálsz egy karit, elgyalogolsz Frostyba. Reggel 8-9 (valós idő)között, amikor nagyon kevesen vannak a játékban még, kiválasztod a legkisebb létszámú szervert, bemész Frostyba: Rendőrség+Tűzoltóság+Hummer+Supermarket. Ki logolsz. Mész a következő szerverre amin kevesen vannak. Ennyi. Lehet gyűjteni cuccot. -
Hosszu84 #4135 A játék az jó. 2 probléma van vele.
1. csiterek
2. nincsenek különböző játékstílusú szerverek: pl. ember vs. zombie. Engem az zavar a legjobban, hogy amint meglát egy másik pléjer azonnal ki akar nyirni.
Remélem bevezetik a szerver bérlést gyorsan. Az sok mindent megoldana. -
Dobronski #4134 Azért az is elárul valamit a készítőkről, hogy ha elindítod a játékot, pár tizedmásodpercig a játék az asztalon nem warz, hanem "$o yeah!$" vagy mi :D -
#4133 Ezt "release" verziónak nevezni erőteljes túlzás. Gondolom a Steames kiadás feltétele lehetett, hogy a játék végleges verzióban legyen - de még ők is kiszedték a listájukról, annyi a balhé a játék körül.
Alapvetően nem vagyok a micropaymentes rendszer ellen, de amit eddig láttam/hallottam a GC-ről, ez már lassan pay 2 win inkább, ami egy túlélőjátékban... ehh...
Amúgy persze, az ő dolguk mit csinálnak, és így is tetszik sok embernek a játék, de az általam elvárt mércének még a közelében sincsen, és pont emiatt nem is tervezem megvenni a közeljövőben. Az az egy nap, amit a 24 órás kulccsal eltöltöttem bőven meggyőzött arról, hogy jelen formájában erre a játékra én nem tartok igényt. -
#4132 Már rég nem alfa ... sőt a béta státuszt is átugrotta egy íves ugrással, egyenesen átment 1.0 foundation release-be, azaz 'kész' termékként árusítható, már 'az online játékokra jellemző véget nem érő folyamatos fejlesztés státuszában van' (ez Sergej kijelentése).
Persze mind tudjuk, hogy jelenlegi állapotában ez viccnek is rossz, de hát ez van. A fejlesztési roadmap sántít cseppet, a GC-s rendszerek kidolgozása helyett inkább a csít megelőzésre kellett volna nagyobb energiát fektetni már az elejétől ... vagy az egyéb fejlesztések mellett egy csít ellenes brigád foglalkoztatására kellene költeni a befolyt millákból egy szeletet, mert ez a harc folyamatos lesz, és ha nincs rá külön team, akkor megette a fene a roadmapot és a terveket.
Egyébként az való igaz, hogy ha már bannolnak valakit, akkor pontos dátummal és cselekménnyel ellátott reportot kellene kapjon az eseményről ... mert Ők is valahol valamilyen cselekmény hatására bannolták, tehát konkrétan tudniuk kellene, hogy mi volt az a tényező, ami kizárta a játékost. -
Vityo89 #4131 Csak nekem nem tölti be a klienst? -
Susarc #4130 már rég nem Alfa....ninjában release lett!!!! -
#4129 -
Vityo89 #4128 Nekem már volt sikerélményem végre. Harc lett és nem volt köztük cheater. 2 szervert néztünk meg, mi hárman voltunk. Egyiken betámadtak 5-en, én el tudtam menekülni. Utána kimentettek a társak, elmentünk gyűjtögetni, majd 3-an támadtak ránk, de mi nyertünk. Jó, hogy nem valami csaló brigád tört ránk. :D Sok-sok jó cucc volt náluk. -
#4127 Persze, nyilván van járulékos veszteség, és persze, rengeteg lesz a "de én nem csaltam, a kisöcsém ideült a géphez/a barátom barátjának barátja elkérte az accountomat".
A helyzet az, hogy bármit is mondanak, ez egy erőteljesen alfában lévő játék olyan technikai és játékmenetbeli bugokkal, aminek még egy alfában lévő játékban se lenne szabad lennie.
A csalókat felesleges pellengérezni, mindenhol vannak, ebből a szempontból WarZ és DayZ egy kutya, tele van tizenévesekkel, akik egy survivalkörnyezetben nem képesek érvényesülni, hiszen nem kapnak spawnkor egy LMG-t. Az érzésem szerint pedig pillanatnyilag úgy állnak a banhullámhoz, hogy inkább legyen pár 100 járulékos veszteség, és bannoljanak pár ártatlant, és legalább elmondhatják, hogy de ők foglalkoznak a kérdéssel.
Ebből a szempontból az sem elhanyagolható tény, hogy a játék már most hanyatlóban van, köszönhetően az elmúlt hónapok kijelentéseinek, kiderült "titkainak". Ha a kipakolt játékosoknak csak a fele megveszi megint a játékot, máris másfélszeres profitnál vannak.
Ami nekem mindig bökte a csőrömet - és ez nem WarZ probléma, az az, hogy a legtöbb anticheatnél joguk van a magyarázat nélküli banhammerre - nyilván, nem fogják az orrodra kötni hogy melyik cheated bukott le, hisz rohannál a készítőhöz - viszont egy usert teljes sötétségben hagyni is nonszensz, ha fizetsz valamiért, jogod van tudni, hogy miért nincs többé hozzáférésed. Szerintem. -
#4126 nos,én három hete hanyagolom.
nem toltam olyan durván mint mások,lootolgattam barangoltam.kerültem a konfliktust ha lehetett,vagy kipécéztem valakit és követtem majd váratlanul öltem meg.tehát nem ész nélküli lövölde.
De igen,játszhatatlan lett a csalók miatt.
Egyszerűen belépek két lépés-10 perc és halott vagyok.egy lövés nélkül és csak azt látom (ha látom) hogy elsuhan egy karakter.
remélem ezzel tesznek valamit mert így borzasztó.
a csalók hulláma előtt eventeket csináltak,összeszedtek két csapatot és úgy harcoltak,városvédés volt.sok ilyet olvastam/láttam videón.
mostanra ez eltűnt.Köszi azoknak akik megcsinálták a programot és akik megvették plusz ne felejtsük el azt a portált ahol erre buzdítottak!
A játék hibáitól eltekintek(Laza ne bánts :D ) ez csak a csalókra értem.
Keresem a híreket amik feldobják a topiklakókat de semmi.Bogyee megelő a patch logjaival(köszi neki!)
Remélem ez azért változik most már.még bizakodok de már nem védem töretlenül.
A lejárató kampány és önmaga lejáratása is sikeres lett.Pedig vétek lenne elpocsékolni ezt a játékot mert lehetőség van(volt) benne.
Bocsi hogy hosszú lett -
aron84 #4125 Vélemények a 2 napja kezdődő banhullámról? Az angol fórum ezzel van tele.
Sokan írják hogy ártatlanul lettek banolva(persze ezt bárki mondhatja :) Persze mint tudjuk előfurdult ez közülünk is 1 emberrel biztosan. Reméljük most nem lesz ilyen. Csak holnap tudok játszani kiváncsi lennék észrevettetek e az elmúlt pár napban változást a csalók számában, mert az utolsó pár nap amikor belogoltam gyakorlatilag játszhatatlan volt minden szerver a csalók miatt. -
#4124 az is lehet,mondtam hogy a tölteléknyökögés miatt kilőttem.
de a kérés adott.mi volt benne? -
Susarc #4123 btw ez nem bűncselekmény az USA-ban? -
#4122 FAIL -
#4121 De hisz itt azzal az idiótával beszélgetett a srác aki ddosolja folyamatosan a szervereket, nem Sergey volt a vonal másik végén :) -
#4120 elkezdtem nézni de "ööööhmm mmmm ájtinkszó ööömm" és úgy felidegesített ogy abbahagytam mert irritált.
Meg a pénzünkből tellhetne Szergejnek egy jobb mikrofonra mert lajka kutyának élesebb volt az ugatása anno...
Ha valaki összefoglalja azt megköszönném. -
1NST1G8R #4119