4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • tutituti
    ugye egy hónapja nem játszok:D
    sok cuccot el is elajándékoztam.Mondván minek ha pár perc alatt elveszik.
  • Laza
    juj de üres az inved :D
  • tutituti
    tényleg kettő van.mai patch rakta bele.
  • Laza
    Kettőt? Képet kérünk :)
  • Vityo89
    Én is kaptam katanát, meg mellé valami más nevű kardot is. Az lehet az a különleges tárgy?
  • Laza
    Anyám, ez a szavazás ... 3-ast adtam neki, mert kérték, hogy kizárólag a jelenlegi állapota alapján ítéljem meg, és nem az ígéretek és a jövökép alapján :)

Mert az ötlet jó, a megvalósítás meg .....
  • tutituti
    veléptem,inventoryban megnéztem de belépni nem mertem vele.majd a banhullám után:)
  • Laza
    Nálam is, de nem merem kivenni :D
  • Bogyee
    Ha olyan hiba jelentkezik, hogy nem tudja megnyitni a warz_music fájlt futtassátok le a játékfájlok épségének vizsgálatát.

Természetesen Steam verzióra vonatkozik.

• tutituti
    nálam minden oké.
  • 1NST1G8R
    Volt akinek nem kellett leszedni az installert hogy elinduljon a jatek?
  • Bogyee
    Katana a global inventoryban! ;)
  • tutituti
    facebook kiírás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    As you may be aware, now, we are having issues with our domain thewarz.com. This is a technical issue that we are currently resolving. This issue has nothing to do with any trademarks or attacks on us. We are working with our register and host to resolve these issues. At this time we are using a new domain playwarz.com and we are working through additional technical issues with moving everything onto that domain. Our forums are currently slightly unstable and will be up and down throughout the day until all issues are resolved. Over the last week we have encountered a variety of issues and we have battled all of these issues as best we can. We owe you a detailed explanation of what happened and what is going on. We will give that to you this Friday as part of our developer diaries. Thanks for all your support and patience!
  • Bogyee
    Akit kidobott a játék a grafikai beállítások változtatása után és ablakban indult el a game nem kell konfigot átírnia.
    Simán mikor ablakban fut csak fullscreenre kell egy no-t nyomni szól, hogy csak újraindítás után lesz jó azt okézod majd megint fullscreen és yes.
    Kilépés a játékból majd vissza és megint teljes képernyőn lesz :)
    Ez megoldja de gondolom hamarosan jön a hivatalos fix.
  • Laza
    És ez? Mintha nem ezer másik ilyen játék lenne :)

"New generation of MMO
    Forget subscriptions, forget paid DLC and expansion packs."

És ez? Ezért hajtja szarrá a videókártyám? :D

"Add AAA graphics and effects mixed with the ability to run even on integrated video cards or low end laptops and you have a unique, fun, experience that is available to everyone."

Van még egy rakás okosság ... igazi szemérmetlen reklámszöveg ... kb mint a mi mosóporunk sokkal jobb, mint a 'hagyományos' :D

"The War Z is an open world Zombie Game; as you explore and immerse yourself in this post-apocalyptic world you'll discover more than you ever imagined."

Sajna az Én képzelőerőm ennél sokkal erősebb :D
  • Susarc
    "Gain experience and spend it to learn dozens of available skills in this Zombie Game." NYÁD:P
  • Laza
    Elvileg optimalizációs dolgok. Én lassan megint egy hete nem indítottam el, talán pénteken utoljára, úgyhogy nem is néztem :)
  • tutituti
    :)

amúgy ebben a patchben mi volt?
  • Laza
    Pf, egyébként most először olvastam el a főoldal 'reklám' bemutató szövegét ... anyám, micsoda hülyeségek vannak ott, igazi beetető baromságok :)
  • tutituti
    ezen lehet elérni ezentúl
    http://playwarz.com/
  • Tomo15
    Megint überelhetetlent alkottak ezzel a patchel a zseni Sergejék. Tény, hogy campos cityben 4-5 Fps-el több van, de miután megpróbáltam a graf. beállításokat megváltoztatni, azóta csak ablakban fut, és 1280*720-as beállításra hajlandó állítani a felbontást az 1366*768 helyett, ezzel pedig így játszhatatlan...
  • ladista
    Ezt ma reggel küldték:

"Dear WarZ Survivors,

We have recently updated our WarZ Game Launcher. If you are experiencing Connection issues and your WarZ Launcher is reporting that it is unable to connect, please visit this link and download the updated Launcher:
    www.playwarz.com/download
    You will only be required to download the Setup File, you will not need to download the entire game again.
    Please download this setup file and run the installer. You should use the same directory that the WarZ is currently installed to (setup will install into appropriate folder by default unless you previously installed the game into a custom folder). Steam users: The game will be updated through Steam shortly.
    We apologize for any inconvenience this may have caused you and hope that you will soon be back in the The War Z world.

Sincerely,
    The WarZ Team"
  • Fpocok
    Hivatalos oldallal mivan? Egy napja nem elérhető.
  • ZordKaszás
    hát ez ma nekem nem akar menni XD
  • Susarc
    Uramatyám ezen a FonZ-n besírtam:D:D
  • tutituti
    egy kis fricska:
    FonZ thread

+egy kép:)
  • Bogyee
    Kirakhatnád a levelet. Esetleg pm ha nem akarod nyilvánosan :)
  • tutituti
    ez mennyire "kurvaanyjukat" dolog!

és ha találok egy rakat fegyver,felveszem és csalóé volt akkor is törlik?írj rájuk még párszor.legalább ha tévednek kapsz GC-t!
  • aron84
    Tegnapelőtt kaptam egy levelet hogy olyan fegyverek voltak a birtokomba amik meg voltak jelölve, gondolom ez azt jelenti hogy csalók szerezték, lőtték stb...
    Törölték az összes karimat +global szevasz! Írtam vissza hogy ez igy kicsit se fair, honnan kéne tudnom hogy kivel cserélgettem, és mi közöm hozzá egyáltalán honnan van a fegyver.
    Erre megint írtak hogy örüljek hogy még megvan az accountom, fasza a support :D
    Ezeke után örülök is, sokat nem vesztettem, viszont tanulságnak jó hogy csak olyannal tradeljetek akit ismertek is.
    A lényeg hogy AARON1 től 5 ig klánból ki kéne törölni a karaktereket, mert állítólag még benne vannak holott ők már törölték őket.
    és MAANI1 -től 5 ig mehetnek be a klánba a karik, most csináltam őket. köszi
  • Laza
    Na, azok már csak sima online multiplayer játékok (a fejlődés itt nem is számít) ... szigorúan véve ez is az ... kicsit tágabban éppen belecsúszik az MMO-ba ... de csak nagyon kicsit :)

De pl a PlanetSide 2 pl tipikus MMO(FPS), ahol több százan csépelhetik egymást egy időben, egy szerveren :)
  • KiruHoshino
    Lotro? Lájk. :D
  • Laza
    De ezek a dolgok még mindig sokkal kevesebb számban vannak ott, meg ezek többsége charity akciók keretein belül volt. Na, nem védem, csak az egyébként játékon belül elérhető tartalom 0.00000000001%-ánál is kevesebb az ilyen item :)
  • tutituti
    pont most olvastam.Valszeg Sergeynek mondták hogy oké,elbaszarintottad,jobb ha most a nevedet se olvassák,így nem esik jobban a részvények értéke.
  • Fpocok
    OFF:

Hát jah, csak anno azt szerettem benne, hogy mindenki fizeti havidíjat és ugyanazt kapja. Aztán amennyi ideje van, annyit "gyűjt be". Igazából ezért is hagytam abba, mert átment casualcraftba :S
  • Bogyee
    Szerintem sokakban rögzült, hogy mmo akkor mmorpg.
    Mmo elég tág műfaj szerintem, tényleg nagyon leegyszerűsítve belefér a War Z.

Mondjuk ennyi erővel a CoD meg a minden olyan fps ahol van fejlődési rendszer :D
  • Laza
    "Szerintem nem is írták sehol, hogy mmorpg."

Ez az ... mégis egyesek azokkal hasonlítják össze :)
  • Bogyee
    Szerintem nem is írták sehol, hogy mmorpg. Mondjuk az már tényleg elég nagy túlzás lenne :)
    MMOG esetleg MMOFPS :)

Nem tudom láttátok-e de volt egy kis kérdezz felelek tegnap:

http://forums.thewarz.com/showthread.php?92326-Q-and-A-plus-some-insight-into-our-schedule

Túlzottan ezt sem lehet komolyan venni, csak remélni lehet, hogy betartják az ígéreteket és tényleg gyorsan bekerülnek a dolgok.

Az számomra egy jó jel, hogy Sergey a háttérbe vonult helyette sagor intézi az ügyeket.

Ha jól emlékszem (hajnalban olvastam) heti blog is készül a fejlesztésekről.
  • Bogyee

Steamről lehúzva normál verzió van a listában, telepítsd azt, hogy megnyugodjon a lelkiismereted :)

• Hosszu84
    Szokott vki Crystal Resortnál lootolni?
  • Laza
    Na, azért ne keverjük már megint a szezont a fazonnal ... ez a játék lehet hogy 'MMO' (kis túlzással, mert csak neten játszható multiplayer játék), de nem MMORPG ... a WoW-ban már a 8 évvel ezelőtti megjelenésekor kismilliószor több tartalom volt, mint ebben valaha lesz.

Köze nincs egymáshoz a két játéknak.