4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • Bogyee
    Ja akkor visszavonom :)

• Susarc
    jaja tudom már régóta nézgetem
  • Bogyee
    Eddig nem nagyon spawnoltak rájuk :) De mondta aki nincs a klánban lelövik egyből ha megjelenik.

Nézd meg a többi videóját nem csak ezt csinálják :)
  • Susarc
    bár ezt a házas mókát nem értem mi a fun benne....benntvannak 8-an egy házban lefedtek minden bejáratot és várják ,hogy valaki oda spawnoljon a házba? mert bemenni meg még belőni sem lehet
  • Bogyee
    Kivételesen egyet értünk, jól nyomja. Tudod öreg ember nem vén ember :D
  • Bogyee
    Pedig jó arc, érdemes nézni.
    Ő meg QmgSaint igazi műsort csinálnak és nem csak órákon keresztüli bénázást közvetítik :D

http://www.twitch.tv/qmgsaint

Persze bénázás itt is szokott lenni de legalább lehet jókat röhögni.

Nekem a stream akadozott de úgy látszik akkor a játékkal is gond volt (bár most belépve jónak tűnik igaz eu-n nyomom).
  • tutituti
    nem is hallottam róla még

kár hogy most halt meg megint a szerver.
  • Susarc
    ez az öreg egy ÁLLAT!:D
  • Bogyee
    MarkeeDragon megint jó kis műsort csinál :)

http://dfens.org/0d1b8e
  • Dobronski
    Sosem késő :D
  • Bogyee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    30+ évesen már illett volna :D
  • Dobronski
    Majd felnő.
  • Bogyee
    Egyébként meg az újabb Katana nagyon jól néz ki :)

• Bogyee
    Látom megint megy a szokásos téma :) Köszönhetően Laza elvtárs aranyat érő szavainak :D

Metacriticet nem ismertem csak miután ennyire híre ment és egymás után nyitották a témákat a hivatalos fórumon a leszavazásra.
    Regisztráltam kapott egy közepes értéket nagyjából ennyiben ki is merült az oldalnak a használata nálam...
    Ahogy látom elég sok játékot lehúztak, főleg a olvasói közönség amit amúgy meg kajálnak a népek.
    Kb. ez is annyit érhet mint a legtöbb netes szavazás...
    Szakmai pontszámok már rég nem érdekelnek, kiindulva itthonról, hogy vagy megfizetett egy cikk vagy csak szépen átveszik a másik netes újság hülyeségeit és kiegészítik a sajátjukkal. És most nem konkrétan erre a játékra gondolok hanem úgy általánosságban.

Laza (és a többi DayZ rajongó):
    Igaz én nem játszottam a DayZ-vel és meg is mondtam, hogy nem érdekel de az is igaz, hogy nem én megyek oda abba a topicba állandóan trollkodni (valószínű ott már rég ki is dobtak volna a modok).
    Biztos vagyok benne, hogy én is tudnám savazni azt a játékot de minek rontsam el mások szórakozását?
  • aron84
    Nézőpont kérdése, az a 100/20 nem reális. Akármeddig el lehet erről
    vitázni. Mindenkinek soha nem fog tetszeni. De mindig lesz akinek jó szórakozást nyújt akkor is ha egy kalap szar.
  • Laza
    Ja, mert valaki fizetett nekik, hogy a többi netes sajtónak mondják meg, húzzák le a játékot ... vagy nekik fizettek ... sőt, azért is fizettek, hogy a ReEvil6-ot is lehúzzák ... bár a Capcom többet fizetett volna azért, hogy NE húzzák le, hanem éppen nyomják fel ........

Mondjuk ennek az oldalnak pont az a lényege, hogy a fizetett teszteket átlagolja a 'valódi' tesztekkel ..... akkor itt most ki fizetett kinek?

Anyám borogass :D
  • Laza
    Nyomtam egy kicsit, már egy hete nem voltam bent, meg az új patchet is kipróbáltam. Vmi nálam nem okés a graf beállításokkal, mert mintha minden maxra lett volna tolva, csillogott-villogot, aztán meg nem tudtam visszaállítani olyanra amilyen volt előtte.

Mindegy, bementem Camposba a nagy épületbe, mászkálok egy Saiga-val, egyszer csak az egyik kisszobába lépve egy gyerek van a sarokban, rám nyom egy sorozatot vmi automatával. Kihátrálok, 50% HP-m ment le, erre odajön az ajtóhoz ... puff, egy lövéssel megöltem, még levitt 10%-ra (lvl2-es péncél volt rajtam). Basszus, bazi nagy kupac cucc esett ki belőle ... az oké, de a ház 3. emeletén voltunk, és hallom, h a lövésekre jönnek a zombik, dőltek be a szobába ... elkezdtem kalapálni őket, de csak jöttek és jöttek és puff, meghaltam ... és néztem, utána is csak jöttek, úgyhogy a lövésekre kb 15 zombi jött fel a házba a szobába!
    Sajna bukó, mert a gyerekből kiesett egy Katana is, így nem tudtam felszedni. Mikor másik karival arra mentem vki már az ablakból próbált leszedni, érdekes mód kerítésen keresztül, nem is láthatott, na mindegy.

Aztán másik szerveren ettől a háztól nem messze van egy másik emeletes, hallom az utcáról, hogy vki bent mászkál, megálltam és elkezdtem sasolni... erre egy gyerek az ablakon keresztül háttal jött le, megakadt minden emeleten így nem halt meg ... persze, amíg le nem szedtem ... kint a levegőbe dobta a cuccait, de szerencsére az ablakból el lehetett érni ... az is televolt, úgyhogy felpakoltam, és elsliccoltam, ez volt a fájdalomdíj :) (Katanája nem volt)
  • tutituti
    na hát főleg!

IGN-nel az élen!
    moneyrate van itt kérlek meg lejáratókampány mint már mondtam.

Ha valaki is 30pontnál magasabbat adott volna mondjuk akkor már esett is volna a nézettség.A netes rate kb annyira értelmes mint az imdb szavazás.
  • Laza
    Pf anyám, a MetaCritic nem tesztel, hanem átlagolja a megjelent teszteket, illetve felhasználók írhatnak, amit szintén átlagol.

De azért határozottan adtad elő, gz :D
  • Laza
    Mivel ez egy online játék, ahogy magad is látod, ezért folyamatosan változik ... így állandó témát nyújtanak a változások. Na most ez a játék kb úgy fejlődik, hogy egyet előre, kettőt hátra ..... így mindig van aktualitása, nem egy 3 hónapja kiadott, azóta állandó állapotában lévő játékról beszélünk :)
  • aron84
    Senki nem mondta hogy ne fórumozz róla, én az értelmét nem találtam az ilyen jellegű hozzászólásaidnak. Ha nem te emlegeted a day-zt nyilván nem neked szólt, a hozzászólás azon része, azt hittem ez nyilvánvaló egy olyan tapasztalt fórumozónak mint te :D
    Álreg? azért mert 1 hónapos? értelek...
    Nem vagyok nagy fórumhuszár, remélem azért ez még feljogosít hogy ha úgy tartja kedvem néha hozzászóljak 1-1 témához.
    A hl az egyik nagy kedvencem, 10 év counter-strike, meg 3 év wow után talán van valami fogalmam az online játékokról, és az azokat életben tartó játékosaikról.
    A játékot se szeretném védeni, én magam is sok szempontból elbaszottnak tartom, ha úgy alakul hogy lesz belőle valami átgondoltabb profibb verzió, én kivárom. Ha pedig nem akkor más játék után nézek.
    És még egyszer: senki sem tiltja tilthatja meg neked hogy negatív kritikát fogalmazz meg itt a játékról, én csak ennek értelmetlenségére hívtam fel a figyelmet, tekintve hogy még mindig játszol vele gondolom, ha meg nem akkor végképp :D
  • tutituti
    nem szólok bele,de a metacritic a megvásárolható pontszámos oldal volt mindig is.
    lehet látni mi mennyit kapott.
    a szavára annyira kell adni mint a gamestar cikkeinek szavahihetőségében.
    ;)

Tegnap dayz-ztem.dayz+ végre olyan amilyennek kellene lenni.bár ha benne lenne az ACE mod meg a 2017 egyéb változtatásai akkor lenne normális hosszútávon élvezhető játék az is.
  • Laza
    Miért ne lehetne fórumozni róla? Én pl a hivatalos fórum közelébe sem megyek, mert semmi értelme. Egyébként meg mindenkinek szíve joga ott fórumozni, ahol akar.
    Na de ezt majd pont egy 1 hónapos (ál)reg fogja felróni, nem? MEGALOL

A 20 pontos értékelést csak érdekességképpen szúrtam be, mert minden játéknak vannak megrögzött véreb védelmezői, akik már a legkisebb kritikára is vicsorgó fogakkal ugranak.

Senki sem vitatta, hogy bizonyos aspektusai a játéknak izgalmasak, de ez csak egyetlen tulajdonságból adódik ... lehet ezen folyamatosan lovagolni, de attól még maga a kreálmány nem lesz jobb. Ha ezt az egy tulajdonságát elvennék a játéknak, kapásból nem lenne több egy utolsó halál gagyi utcaszéli FPS-nél.
    És aki ezt tagadja az szimplán 'hazudik vagy fogyatékos' ... arról nem is beszélve, hogy összehasonlítási alapja sincs a témában ... de még a HL-al sem játszott életében :D
  • Laza
    Emlegettem Én a DayZ-t? ... nem.
    De a Te DayZ ellenességed is vicces (főleg ezzel a játékkal szemben), mikor azt sem tudod milyen. Úgyhogy nc.
  • aron84
    "legyőzni a dayz-t"
    Imádom az ilyet. Meg 20 pontos játék.
    Mégis itt vagytok és beszéltek róla, hónapok óta. Ha ennyire nem tetszik kérdem én miért foglalkoztok még mindig vele?
    20 pont ide vagy oda, még mindig izgalmas játék. Aki pedig itt, vagy a hivatalos fórumon hetek/hónapok óta osztja az észt hogy mekkora szar, mert dayz így meg úgy az szimplán hazudik vagy fogyatékos ha annak ellenére hogy utál valamit minden nap képes fórumozni róla.
    Erre az szokott lenni a válasz hogy azért mert megvettem, és átverve érzem magam. Nagy ügy, 3ezer akárhány forintért biztos vagyok benne hogy mindenkinek okozott pár izgalmas percet, ennyit megért vegyél meg egy 80 pontos játékot, tuti évekre le fog kötni! :D
    Aki olvasgatja a hivatalos fórumot már rájött hogy ennek a közösségnek semmi sem jó. Eddig ment a sírás hogy túl sok a fegyver, most megy a sírás hogy túl kevés. Előtte több zombit kértek az emberek, belerakták. Most mindenki sír hogy nem tud bejutni a városba, vicc az egész ami ott megy :)
  • Bogyee
    De nektek biztos attól lesz jobb vagy esetleg keményebben áll a cerka, hogy rugóztok a dayz-n :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Érdemes elkezdeni megint a hülyeségeiteket.
  • Laza
    Tudjuk, hogy téged nem ... attól még ez nem lesz jobb ;)
    De örülünk, hogy Neked ennyi is elég :D

Persze mindig vannak és voltak rajongói a 20 pontos játékoknak is :D :D :D
    Durva, a 6. ..... hátulról :D
  • Bogyee
    És engem szerinted hol érdekel a DayZ?
    Ha annyira mozgatna azt vettem volna meg :)
  • KiruHoshino
    Sajnos a survive játékból egy gyenge Deathmatch játék lett. :S És épp ezért sose fogja legyőzni a DayZ-t.
  • Laza
    "Nem baj ha kicsit visszaveszik, irreális, hogy minden sarkon lehetett találni fegyvert."

Mondjuk ahhoz már túlságosan uncsi játék, hogy sikerélmény nélkül kolbászoljak órákat :) ha nem tudom telepakolni a zsákom mindenféle jósággal, akkor játszani sincs értelme ... Nekem :D
  • Bogyee
    Pontosan!

Nem baj ha kicsit visszaveszik, irreális, hogy minden sarkon lehetett találni fegyvert.

Bár megjegyzem valahogy sikerült a változtatás óta is több fegyvert találni, csak kicsit több türelem kell hozzá.

• Bogyee
    És mi ezzel a gond?

Aki csak gyűjtögetni akar meg zombikat ölni játszhat megannyi offline játékkal :)
  • Laza
    Lényegtelen, akkor majd egymástól szedik el ... eddig is így lehetett a legjobban gyűjteni, nem a kereséssel :)
    Ezzel csak a PvP-t erősítik ismét.
  • tutituti
    ami valljuk be nem lesz rossz hosszú távon .így nem fog mindenki m16tal arcon lőni.
  • Bogyee
    Ahogy olvastam a fórumon direkt változtattak a looton.
    Polgári fegyverek arányát emelték picit a patch óta de a katonai fegyverek ritkábbak lettek.

Patch note-ban volt, hogy direkt ilyen.
  • tutituti
    na,megjött a kulcs amit karácsonykor nyertem.megkésve de legalább az enyém.

Viszont olvastam hogy egy Darab! számot elszabtak a mostani patchnél (kb így 1204 helyett 0204) és egy darab loot nincs most kb.
    mondták hogy helyrerakják amit tudják.

Emiatt nincs sok fegyver meg egyéb cucc.
  • Laza
    Mert? Már nem nagyon találni fegyót?
    Ezért kellett volna spejzolni :D
  • Rane19
    Fegyverek drop rate-jét nagyon elcseszték...Ráadásul a maradékot is elviszik a szerver hopperek :D
  • Fpocok
    Nektek sem tölti be rendesen a fórumot? Nem tudom olvasni.
  • Laza
    OMG ... a Metacritic-en jártam, és kiverte egy nagy piros 20 pont a szemem :D

http://www.metacritic.com/game/pc/the-war-z