4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
Sotyka #4278 nah emberek, mégis csak halad valahova ez a játék :) jó persze ezek elég alapok, de legalább bizakodásra adnak okot. Persze akkora extrákért mint beígért nagyságú map, meg járművek meg hasonló dologk még sokat kell aludni, de én reménykedek :) -
#4277 Hajjaj, jó sok dolog lesz és a legtöbb hasznos is :)
Kapcsolgatható elemlámpa FTW!
Bandit rendszer, kikapcsolható hud :) Na meg új bejárható épületek és nagyítható térkép.
-
#4276 22en patch
Sok minden mas mellett toxicyti! Hmmm -
#4275 -
#4274 Na igen ahhoz famolni kell rendesen :)
Mondjuk én általában pont ott kalapácsolom a zombikat ahol nem dobnak így kb. az nv felére jött össze a pénz :D -
Rane19 #4273 Nigtvision-ok nem olcsók :D -
#4272 De azzal volt illetve valtoztattak vmit a szervereken, mert december elott hibatlanul ment -
#4271 Na akkor csak nem a játékkal volt gond :)
-
#4270 na úgy néz, ki, hogy sikerült fixálni valamennyire a problémát:) lekopogom:D
Router beállítást közt, nyitottam meg portot 31-33000 azthiszem és fixáltam az ip kiosztásomat.
am nem értek hozzá uh csoda h sikerül -
#4269 Megnezem ezeket a cimeket amiket irtal, de mint irtam tobb windowsal is probaltam, legslabb 10x telepitettem ujra:S
Ha szar lesz tovabbra is es nem reagalnak a hivatalos forumona keszitok akor vissza fogom kerni a penzt:S pedig nagyon tetszik a dolog:( -
#4268 Nincs javításra lehetőségem:
login-t ne nézd régebben élt az a cím már nem használják. -
#4267 Első körben megnézheted ,hogy milyen az elérésed az api.playwarz.com login.playwarz.com címekre (ping, traceroute).
Esetleg egy teljes újratelepítést megérne a dolog, úgy sem túl nagy a játék.
Ha újratelepíted töröld le a dokumentumok mappából is az Arktos mappát (ott tárolja a beállításokat).
A hosts fájlt is nézd át, lehet benne maradt olyan ip régről ami már nem jó (persze csak ha belejavítottál kézzel mikor még év elején volt a dns szopás).
Így hirtelen ennyi :) -
#4266 hali
most már több mint egy hónapja nem tudok illetve csak nagyon ritkán jön össze, hogy játszak.
Nem tölti be a szerver listát és ha ne adj isten 50ből kb 2x-3x betölti akkor sem csatlakozik a játékhoz, továbbtölt a loading screen nél és vissza a menübe....
Több multis játékkal játszom, semmivel nem volt eddig problémám, gyors a netem is, tűzfal nincs, próbáltam win7 el, win8al, sehogy sem jó:S
ötlet?
az ipconfig /flushdns sem műxik -
#4265 40e?
Leöltél 8e zombit? :) -
#4264 Szerintem mindenki aki játszik pár órát hetente össze tudott eddig gyűjteni elég komoly mennyiségű xp-t :)
-
Rane19 #4263 40000xp elírtam :D -
Rane19 #4262 Jaja és milyen olcsó már 250 xp gondolom csak a legelső pontok.Mondjuk 1 karimnál van 4000 xp :D -
#4261 Skill tree:
http://forums.playwarz.com/showthread.php?97471-War-z-skills -
#4260 Én meg csak kerülöm a 100 fős szervereket :)
-
Hosszu84 #4259 én elkerülöm ezeket a helyeket. A kevésbé felkapottabbakat nézegetem. -
#4258 Akkor biztos szerencsém volt eddig :) -
#4257 Akkor menj be egy 30+os szerverre és nézz be mondjuk smallvillebe, és élvezd ahogy kilőnek 1-2 lövéssel 400-500 méterről, vagy csak simán átrepülve a falon ütnek/lőnek szét az egyik épületben, esetleg láthatatlanul. Nem mondom, hogy az összes szerverben ez megy, de 3-ból 1-ben szinte biztos. -
#4256 Elmúlt 1-2 hétben szinte alig találkoztam csalókkal.
Nem mondom, hogy nincs mert videóban is láttam, na meg a saját szememmel camposban, hogy néhány olyan épület tetején voltak ahova nem lehet simán felmenni vagy felugrálni.
De azért a játszhatatlan erős túlzás.
-
#4255 Direkt lett ilyen a spawn rate :)
Most nem találom hirtelen azt a topicot amiben írta az egyik fejlesztő, hogy visszavették a lootot és nem bug.
Katonai cuccok ritkábbak, inkább polgári fegyvereket lehet találni.
-
#4254 Ahoz képest, hogy alig van loot én mindig találok cuccokat. Éjjel 2 armor, 1 rifle + 2 tár hozzá, kötszerek, élelmiszer. Volt minden. :) -
Rane19 #4253 Rengteg cheater hadjuk már mióta megszünt guesst pass egyszer se találkoztam velük pedig Campos,Smallville,Clearview szentháromságot járom minden nap :D Amúgy erre gondoltam.... "Viszont olvastam hogy egy Darab! számot elszabtak a mostani patchnél (kb így 1204 helyett 0204) és egy darab loot nincs most kb.
mondták hogy helyrerakják amit tudják." -
#4252 Szerinted? :D
A loot, és a rengeteg cheater miatt jelenleg teljesen játszhatatlan az egész. -
Rane19 #4251 Loot már fixálva ?:D -
#4250 Ts re megyünk:D -
Hosszu84 #4249 Mért nem inkább TS szerverre megyünk? Akkor egy helyen lenne mindenki és találnánk társakat egy kis akcióhoz. Admintól lehet kérni külön szobát is. Ráadásul jófej emberek vannak, segitenek mindenben. -
Pucur #4248 Létrehoztam Xfire-n egy community-t, magyar War Z játékosok számára :) aki szeretne együtt játszani csatlakozzon bátran! :)
http://www.xfire.com/communities/wzhun/ -
ZordKaszás #4247 Én is csak leírtam a véleményem :D mindenkinek más tetszik nekem war z jobban bejön sokkal oké szólás szabadság van mindenki azt mond amit szeretne de én se megyek más fórumokra csak azért hogy lehúzzam a többi játékot egyik játék se tökéletes a legnevesebb játékokban is vannak bugok a legnevesebb játék készítők sr tudnak hibátlan játékot készíteni mégsincs ekkora megbotránkoztatás más forumokon pedig azt nem 3000-4000ft-ért veszik meg az emberek hanem 10-15eFt-ért -
#4246 Na jönnek a végletek :D
Mind a kettő a pénzért csinálja.
Mind a kettő jó.
Akinek az egyik nem tetszik nem jön ide be.
Susarc véleményét elmondta.kész vége.megértettük.És lám tudott építően is hozzászólni.
Nem kellett törölnöm semmit.
De nm kell a dayz-t se szidni.
Amúgy mind a két játék több sebből vérzik.
Tessék képet készíteni és teleszórni a topikot:)
Vagy akinek megvan az arma az nézzen be a topikjába mert megyünk a zombik után vietkongokat írtani és Uncle Sam számít rátok:)) -
ZordKaszás #4245 Na és most jöhetnek az anyázódások a sok dayz megafunoktól -
ZordKaszás #4244 Végülis igazuk van minek frissítsék ingyen a dolgokat ha kitudják adni külön játéknak kb 6x áron mint amennyit most ér az egész arma kettő kiegészítőkkel és modokkal együtt -
ZordKaszás #4243 Na látom megint kezdődik a vita a dayz vs war z között és ha már így van akkor én is leírom a véleményem: szerintem a dayz egy rakás fos talicska és ezt nem úgy mondom hogy nem próbáltam ki szal játszottam vele több okból is csak egy két példát írok egyik az mi hogy bakker bokán lövöd a zombit egy tölténnyel és fekszik is a másik az idétlen haláluk bokán lövöd kimerevednek mint akinek épp felakar állni a cerka azt össze esik XD XD bár az viszont tetszett hogy ha nem láttad el a sérülést akkor el is vérezhettél de ennyi nála a jó pont engem a war z százszorta jobban leköt mint a dayz azon inkább jókat tudtam nevezni :D oké alá írom hogy nem mai játék de kérlek egy 10 éves játék jobban ki van dolgozva nembeszélve arról hogy a készítők nagy ívben leszarják mert tudnának hozzá frissítéseket kiadni de tesznek az egész dayz mod-ra -
Susarc #4242 megújjazta őket egy HAcker....:S:((( erről ennyit 7 embert -
#4241 nekem mostanában megint cseszekedik a játék, legtöbbször nem tölti be a szerverlistát, failed to load servers valami ilyesmit ír ki. Csatlakozni is csak néha óhajt.
Megoldás?
mondta valaki az ipconfig /flushdns-t de attól sem lett jó:S -
Susarc #4240 US server 6......bekéne menni:P csak nekem már késő van:( -
Susarc #4239 mondjuk poén ez a barikádozás,de ilyen létszámu csapat ellen aki egyedül próbálkozik az csak agyaggalamb lövészet a csapatnak akik még TS en is vannak.....más klánok ellen kéne nyomulniuk