4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • 1NST1G8R
    Azert volt mar egy par Battlefield. :)

Amugy van annak egy, azaz ket ingyenes MMO valtozata is, ami mar joideje fut, a BF play 4 free meg a Battlefield Heroes is, ha jol tudom azoknal sem nagyon vannak csalok, bar lehet hogy tevedek.

A lenyeg hogy nem egy nagy ordongosseg kiiktatni a csalas lehetoseget szerintem, egyszeruen csak nagy ivben leszarjak az egeszet, sot lehet hogy meg hasznot is huznak belole mert igy tobben veszik meg, aki csal az elvezi aki meg becsuletesen probal jatszani az szenved. En ezert hagytam abba az NFS World-ot...
  • Bogyee
    Bf3 nem évente jön ki :) Cod az tényleg lehúzás, ott a vac is annyit ér mintha kb. nem is lenne.
  • 1NST1G8R
    Hat pedig elhiheted, a Cod meg a BF szeria plane csak a lehuzasra megy, minek baszkodnanak egy anti cheat-el mikor minden evben kiadnak egy uj reszt?

A LoL-hoz pedig egyaltalan nincs csalas, max PBE-n tudsz csalni, de a hivatalos jatek klienssel tuti hogy nem.
  • Bogyee
    Azért egy cod vagy bf3-ra nem hiszem, hogy csak úgy b@sznak rá :)
    Első játékot amit említettél nem ismerem, de lolhoz úgy tudom van több csalás is (lehet látni az összes ellenfelet, bot és ip hack).

De ettől függetlenül igazad van, ha egy valahol meg lehet oldani akkor máshol is meg lehetne csak akarás, pénz meg főleg idő kérdése.

Mindent szerveren kell futtatni és akkor máris egy jó nagy lehetőséget kivettek a csalók kezéből (többek között szerintem ezért sincs túl sok csalás pl a LoL-hoz).
  • 1NST1G8R
    Nem mondanam hogy minden jatekban igy van, inkabb csak azoknal akik b@sznak ra. Ott van pl. a Tribes ascend, vagy a League of Legends, ahol eddig sem es ezutan sem fogsz csalokat latni. Egy MMO-nal foleg sarkalatos pont hogy lehet-e cheatelni, ha a LoL meg tudta oldani akkor masok miert nem? Plane annak tukreben hogy Titov a LoL fejleszteseben is reszt vett...
  • Bogyee
    Ez szinte minden játékban így van... Bf3, CoD játékokban is rengeteg a csaló csak ott talán annyira nem feltűnő (főleg bf).

Amúgy meg ugyanaz a csapat aki csinálta azt a fizetős csalást War Z-hez ugyanúgy feltörte a Bf3 védelmét is, képeket látva ugyanazt a funkcionalitást elérték mint War Z-ben (wallhack, aimbot, mutatja mennyire látható másik fél számára a karaktered és egyebek).
    Úgy látszik a nagyobbak is nehezen kerekednek felül a csalókon.
  • Bogyee
    Sajna amíg ilyen könnyű ellenfelek a zombik és ennyi van belőlük (előző patch után visszavették megint a számukat.. :( ) hamar rá lehetne unni.
    Játék jelenlegi formájában sajnos a pve nem opció :(

Esetleg a Stronghold szerveren támadó zombi hordák jók lennének, ott lehetne mókázni velük.
  • mike01010101
    Eddig nem játszottam mmo játékokkal (1-2 perces próbákat leszámitva)
    de ha tényleg lennének PvE szerverek, egy kis csapattal ez a játék élvezetes lehet.
  • 1NST1G8R
    NFS worldbe is benne van ez a report rendszer, kb. szart se er. Neha (kb felevente) behirdetnek egy banhammert, akkor par hetig kevesebb a cheater aztan megy minden tovabb, mar a kezdetek ota. Ja es hozzatennem hogy hasznalnak punkbustert, csak hat nem sok ertelme van mert rohadt konnyu kijatszani, szoval ne gondoljatok hogy az anti cheat progi szamit valamit. Amig bele lehet maszni a kodba kliens oldalrol addig lesznek cheaterek. :(
  • Elgrecco
    Viszont amikor egy sorozattal szednek le (clearwiew antennás hegyen)engem + a 100 méterre fedezékben lévő társam, az 500 m-re lévő társunkat a városban (ugyan az az "ember")... az viszont elég egyértelmű...

Abban igazatok van, hogy sok a fars cheater jelentés. Engem is jelentetek már egy párszor és éppen ezért érzem úgy hogy semmi értelme... napi 1200 jelentést nem fognak felülvizsgálni...
  • 1NST1G8R
    Egyet ertek. Engem is csitereztek mar le mert nem lattak honnan lottem le oket, igy valszeg egy csomo fals report is keletkezik ami csak megneheziti a bannolok dolgat. Erre tenyleg figyeljetek.
  • tutituti
    meg ugye jelenteni kéne a nevét.nem viccből van a lista.
    Amúgy egyszerűen ki lehet deríteni a ki acsaló és ki nem.a odamegy és lootol akkor nem az,ha le se szar akkor csalt.
    ilyenkor printscreen a nevéről és be kell küldeni reportra
  • Jeffjohnson
    Az azért érdekelne, hogy ha egy cheater "1000 méterekről" meg "kilométerekről" leszed azt te honnan tudod? Olyan persze még sohasem volt, hogy egy nálad jobb játékos lelőtt volna úgy, hogy észre se vetted. Persze tudom könnyebb azt mondani, hogy cheater lőtt le mint beismerni, hogy a másik jobb volt.

Félreértés ne essék én egy szóval se mondom, hogy nincsenek cheaterek mert igen is vannak és ez probléma amit meg kell oldani minél hamarabb! Mindössze ez az állandó "bekiabálás", hogy aki lelő az biztosan cheater meg majd én elbeszélgetek a fejlesztőkkel.... na ez egy kicsit zavar. Nem értem akkor ezt miért ide kell írni? Hivatalos fórumon még talán a fejlesztők is elolvassák, nade itt?!
  • oneal1
    igen kéne, már az a privát szerver!

pár haverral nyomtunk egy olyan kört kora délután egy amerikai szerveren, hogy csak mi 4en voltunk bennt, lehetett lőni ugye a zombikra zavartalanul.
    Király volt!!!:)
  • Hosszu84
    Támogatom a javaslatodat! Én ezt várom már nagyon. Picit unom a PVP-t, most egy kicsit nyomulnék 2-3 fős kis csapatban, csak zombiek ellen nagyvárosban. Pl: Boulderben még sosem jártam. Egyszer be akartam menni, a város határában kilométerekről leszedett egy csiter... Azóta a környékére sem mentem.
  • Retroface
    Nem semmi ami folyik reggelente reggel fél 7kor olyan szinten sok a csíter hogy 6-nál nagyobb fős szerverre be sem merek menni FAIL

3szor lőttek rám 1000 méterekről szerencsémre olyan helyen voltam rockyba hogy még aimmal se bírt ki lőni a balfasz. 5ször logoltam át mire olyan szervert találtam ahol fair play enemy-vel akadtam össze.
    GYALÁZAT!!Ismételten csak azt tudom mondani nem növényzetet kéne heggeszteni a házakra meg gázzal eláraztani a városokat HANEM 1 NORMÁLIS BUNKBUSTER ÉS/vagy egyéb programmal kiszűrni a sok lámát. És én konkrétan már félek bevinni magammal bármit inkább csak gyűjtögetek már ha hagyák ^^ utána járok már én ennek a Titov gyereknek az elérhetőségére azt ellesz vele beszélgetve skypon ahogy Dragon tette. Nem foglya zsebre tenni. részemről ennyi van reggel 2órám szórakozni mikor hazaesek éjszakábóé és kapásból csalóba botlok... nem baj szépen gyarapszik a black list, és 1 jó tanács:
    eu 28és 37es szervere eszetek ágába ne jusson belogolni aza szokásos gyülekező helye a majmoknak.
  • Sotyka
    naaaagyon kéne már az a privát szerver, mert ott legalább se hacker nem lenne, és lehetne pvpoff szerókat is csinálni, ami szerintem nagyot lendítene a gamen! Nekem jelenleg ez a legnagyob hiányossága az egész gamenak (arról nem is beszélve, hogy ezzel további, nem is kevés bevételre tehetne szert a fejlesztői csapat)
  • kopaszqtya
    Valaki tud valami infót, hogy holnap előreláthatólag hány óra felé érkezik a patch ?
  • Pucur
    Létrehoztam Xfire-n egy community-t, magyar War Z játékosok számára
    http://www.xfire.com/communities/wzhun/
  • Vityo89
    ‎[ELADÓ] [WAR Z ACCOUNT]

ELADÓ EGY TELJESEN ÚJ WAR Z ACCOUNT. EGY KARAKTER LETT VELE KÉSZÍTVE, AZON IS 10 PERC JÁTÉKIDŐ VAN. 2 EZER MAGYAR FORINT! FIZETÉS KIZÁRÓLAG ÁTUTALÁSSAL, KIVÉVE, HA NEM DUNAÚJVÁROSI VAGY. :D
    UTALSZ ÉS ADOM IS AZ E-MAILT ÉS A JELSZÓT. BIZALMI ALAPON.

Sorry, ha nem hirdethetem. És sorry a Caps Lock-ért.
  • Elgrecco
    ez egy jó menet volt.... fél óra alatt 5 karakterem nyírták ki a csalók.
    2-t beloggolás után 1 mp-el... természetesen mind a 2 távol a városoktól egy random helyen ahol kiléptem. egyet smalwille-nél a hegyen. (egy fa mögött guggolt). 2-tpedig olyan házak tetejéről ahova nem lehet felugrani.
    megb@ssza az anyját ez a játék. (kb 1 hétig gyűjtött felszerelés veszett oda)
  • KiruHoshino
    Mikor nyíltan válalta, hogy aimozot (Gondolom chat-ben) Akkor kell nyomni egy printscreen-t és elküldeni a csapatnak.
  • Hosszu84
    ok
  • csanyigabor
    Fel kéne hívnod őket, erre biztos nem gondoltak.
  • Hosszu84
    nem hogy vennének egy anti hack programot, ha írni nem tudnak.
  • Retroface
    Megint tele van az összes szerver csíterrel. 4 karimat 4 szerveren ölték le most reggel.. többek közt wh 3 falon át, de a kedvencem az én "lőttem előbb testre tiszta célpontra 1 méterről és én halok be". ühüm na persze és nyíltan vállalta hogy aim-mal ölt meg. Hol van az bannhammer??ezek sose lesznek innen kitéve..nem szarságokra kéne időt pazarolniuk hanem 1 normális anti hack programot írni a fos alá.. de persze szarból nem lehet várat de még csak bunkert se építeni.
  • Rane19
    OMG smallback pack MARKET BA 95 GC xD
  • Hosszu84
    Az egés itt olvasható:

War Z Dev Diary
  • Hosszu84
    Toxicity

To give everyone a breakdown on how toxicity works:

When a zombie hits you, theres a chance you'll be infected.
    Once infected, your toxicity level will increase at varying speeds depending on your level of infection
    As the infection spreads through you, you will begin to lose health, slowly at first, then rapidly as the Toxicity takes hold?until you find a cure or die.

Using vaccines will stave off or cure the infection.

Bottom line: don't get bit!

Last week we previewed the new reputation system, and this week we'd like to go into it a bit more.

There are 6 levels on each side of the spectrum, ranging from Constable to Paragon, and Thug to Villain. The early levels in these trees will be relatively easy to get...but getting higher ranks will be quite difficult.

Killing lawmen and civilians earns you negative points, pushing you further down the bandit tree. If you aren't careful, and continue killing, you'll end up with the label of Outlaw or higher. Once you've crossed this boundary the only way to redeem yourself will be to create a new character. Conversely, a Lawman who changes his colors will be severely penalized for killing other lawmen and civilians, and will quickly lose his ranks if he's not careful, sliding quickly into the bandit tree.

Server Hopping

The way we are approaching this issue is by handling the players position on a per server basis. You will always retain your location on the server that you logged out on, however if you switch servers you will be moved to a random location near your last known location on the previous server; then your position will be saved on the new server. If you are logged out of the game for greater than 10 minutes you will not be affected by these changes. This is subject to change as we gather data once the system has been implemented on live servers. Think of it similarly to how the current death system works. When you die you are placed in a random position relative to where you died. This is how it will work when you join a new server.

Let's get down to the details of the system:

You log out on server US001 and then log back in to US001, you will be at the exact location you logged out from.

You then leave US001 and join US002; the server looks at your last known position (US001) and then spawns you randomly in that same general area. When you spawn there will be a system message in chat that reads ?You have been moved to a new location because you have changed servers. (or something close to that)? Your position is saved on US002.

You then go to US003 what happens?

The server looks at your last known location (US002) and randomly spawns the you in the general area you were at on US002. Now, you leave US003 and go to US002 and are spawned randomly near where you were on server US003. Your position is saved on US002

What happens if you go BACK to US001?

The server looks at your last known location (US002) and randomly spawns you in the general area you were at for US002. Your position is now saved on US001.
  • Bogyee
    Óóóó
    Na ez nem vicces, ezért (is) utáltam régebben gépekkel dolgozni. Emberben benne van a para, hogy letörik valami vagy csak simán elfüstöl az öregedés következtében.

Remélem azért hamarosan összejön egy új proci ;)

• tutituti
    röhögtél már jót?

újra akartam pasztázni mert tudtam hogy a gyári szar.ráragadta a régire letört egy láb és a phenom 2 965 ment a kukába..
    ezért nem vagyok aktív most.
  • Bogyee
    Kis reklám: aláírásomban a link ott leírunk mindent :)
  • Rane19
    New reputation titles have been added to the game. Reputation icons will display under nameplates for easy identification of friendly or foe! (everyone's titles will be reset to civilian) Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    A server hopping fix has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    Toxicity has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    Ezekre a választ valaki belinkelné ?:D
  • Bogyee
    Géped menthetetlen?
  • tutituti
    remélem notin elfut valahogy.gépem elaludt örökre.
    És kipróbálnám ezeket az őjításokat
  • Bogyee
    Ha elfogadtad a szerződés amit a telepítés és a frissítés után ajánl fel, beléptél a játékba akkor nem (benne van a szerződésben.
    Xollanál még próbálkozhatsz esetleg.
  • nikopeti
    Nemhiszem...
  • KiruHoshino
    Ez az új patch nagyon jó lesz.
  • somogyi92
    Sziasztok!
    Ha hivatalos oldalról vettem meg a játékot van esély a pénz visszaigénylésére?
  • Hosszu84
    Jó játék ez. Ezért nem értem amikor megy a háborgás. Nincs még kész. Ennyi. Mindenki tudta mikor megvette. Én ráérek. Kivárom :)

This patch is scheduled for January 22nd, 2013.

Name plates have been added to players. These name plates will display when you target another player.
    New reputation titles have been added to the game. Reputation icons will display under nameplates for easy identification of friendly or foe! (everyone's titles will be reset to civilian) Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    Leaderboards have been added to the games main menu.
    Every new character will now start with a flashlight. Even after the initial starter items have been used.
    A Flare gun has been added to the game.
    A server hopping fix has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    Added the ability to remove the game hud by pressing F12 while in game.
    It is now possible to turn the flash light off while wielding it. Press F to toggle the flashlight on and off.
    The in game map will now properly zoom in and out.
    Toxicity has been added to the game. Please see our dev diaries for a detailed explanation tomorrow morning (1/18/13).
    Update backpacks weights - Reduced max backpack weight. Just to be safe put everything in your GI before patch. If you are too heavy you will not be able to move.
    GC transaction log has been added (in marketplace there will be button to check your GC statement)
    Memory optimizations
    Fixed a bug that had characters set to revive at 99hrs.
    The targeting reticle has been changed back to a cross.
    Overgrowth has been added to main city structures. This is still a work in progress.
    Added a bunch of furniture to the interior of some buildings and houses.
    Opened up the interiors of some additional buildings. We will be adding a lot more in the future as well!
    Added Mini Saints snacks to the game.