4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
  • oneal1
    na fasza:D még aznap éjjel, jött a visszaigazolás, hogy 2 játékot sikerült megvenni:D úgyhogy most van 1 fölös warz acc, a legkisebb csomag eladó ha érdekel valakit, esetleg nincs kártyája vagy paypalje akkor nálam gyorsan egyszerűen meg lehet bizniszelni.
  • Evoluti0N
    Reinstall volt az első, amit megpróbáltam, de nem segített semmit. Lehet, h meg kéne próbálnom felraknom a NEM steam-es verziót.
  • tutituti
    én reinstallt toltam az egyik nap.elkezdett furcsa lenni.nem indult el, túl sok memóriát megevett.
    bár visszatértem az öreg kétmagos procimhoz úgyhogy eleve kellett az reinstall.
  • Evoluti0N
    Nem tudom mennyi idő után gondoltam, hogy játszok egy kicsit, megnézem merre fejlődött a játék, de nem tudom kipróbálni, mert amikor elindítom, akkor a sarokban kijön, h "Checking for new updater (try 2)" és megy fel egész 10-ig. Utána meg kiírja, hogy Error, nézzem meg, hogy van-e netem, bla-bla-bla. Gyakori hiba? Van megoldás?
  • ZordKaszás
    Én amikor megvettem akkor egyből megjött az email nem lehet hogy rosszul írtad a mail címet? A másik tippem az ip cím lehet bár nem hiszem hogy azért nem küldték ki mert azonos az ip. Szerintem írj a staffnak hogy megvetted a játékot a pénzt is levette a kártyáról de nem jött meg az email amivel accot tudsz csinàlni
  • oneal1
    megvettük tesómnak is a játékot, de nem kaptuk meg az adatokat emailben.
    persze paypal ról egyből lemarta a manit.
    Az én vásárlásomra már nem emlékszem, több idő kell míg megkapjuk?

ha az oldalon akarom csekkolni a státuszt akkor ezt írja
    We do not have orders for .... email címen

ez kjó...
  • tutituti
    én megbocsájtok, bár neked kellene nekifutni az értő olvasásnak,mert klánt keresett az úriember és a bannerban ott is van a klán infó illetve a ts channel.

És ha megnézed nem is neked volt címezve a hozzászólás.
    köszpá
  • zozokaa
    @damien már bocs de "AKI SZERETNE CSATLAKOZNI" nem én szeretnék .... előbb olvass aztán írj.
  • Hocci
    5-10 perc játék után kifagy a játék. Valami ötlet, valaki?
  • tutituti
    Hot Fix - 1-25-13

We increased the server hopping timer from 10 minutes to 1 hour. If you log out under 1 hour you will be moved to a different location than where you logged out from, when moving to a new server.
    We added additional logic to spawns to help with spawn camping. We will continue to evaluate your feedback on spawn mechanics and camping.
  • tutituti
    felnézel a bannerra és ott van egy rakat klán
  • zozokaa
    Aki szeretne 1 klánhoz csatlakozni az írjon rám nyugodtan, egyetlen feltétel a mikrofon teamspeak3-mal :D e-mail:[email protected]
  • SteveGT
    Valamelyik klánhoz csatlakozhatnék, mert egyedül kevés vagyok a nagykutyáknak :D
  • 1NST1G8R
    TS-t nem hasznalok, egy haverral szoktam menni de vele gmailen dumalunk, meg van skype, most nem akarok meg egy voice chatet felrakni, talan majd kesobb ha mar nagyon vagyom tarsasagra. :D

Legtobbszor egyedul megyek es igy is sikerul eleg szep lootokat osszeszedni, neha osszejon egy kill is de inkabb az a jellemzo hogy kilonek mert nem vagyok eleg ovatos. Siman becaflatok barhova egy kalapaccsal es nekiallok a zombiknak az ut kozepen, ha leszednek max a kalapacsot bukom, direkt nem szoktam lofegyvert vinni ha lootolni megyek. Ha meg talalok fegyvert vagy felszedtem mar par cuccot akkor kiosonok es irany a safe zone. Neha szoktam azt csinalni hogy beugrok egy szemetes kukaba (vagy kontener vagy mi a pocsom) kempelni egy shotival, vicces ahogy befosnak es ketsegbeesetten probalnak menekulni mikor felbukkanok.
  • Vityo89
    Játékon belül egyelőre még nem, szerintem majd a Friend list erre fog szolgálni. Max TS-etekre nézz fel, hátha van ott valaki.
  • 1NST1G8R
    Ha beleptel klanba azt meg lehet nezni valahol hogy a klantarsaid fent vannak-e es ha igen melyik szerveren?
  • zozokaa
    Valakinek lenne kedve játszani? ha igen e-mail:[email protected]
  • Sotyka
    Nekem ma boulder cityben minden 5-10-edik zombi dobott kb pénzt
  • Bogyee
    Látva, hogy hasonló mint a war inc-ben már elég jó állapotban lehet a rendszer, remélhetőleg minél előbb.
    Mostanában a voip és a járművek jönnek na meg a stronghold/gameworld szerverek.
    Legalábbis ezekről beszélt egyik nap valamelyik fejlesztő.
  • Bogyee
    Boulder és a ranger station helyeknél mintha több pénzt dobnának a zombik. De tényleg kevés, naaagyon sokat kell ölni, hogy legyen valami normális cuccra való pénzed :(
  • 1NST1G8R
    Es zombit is oltel?

Amugy nekem se nagyon dob zset mostanaban, patch elott se mar, de azota se nagyon.

Azt nem tudja valaki a skill rendszer mikor kerul be?
  • nikopeti
    1 peták sem esett ma,pedig játszottam pár órát.
  • Sotyka
    csak szerintem dobnak sokkal több pénzt a zombik?
  • SteveGT
    Az összes USA szeró rossz egyszer meglőttem egy zombit 15 méterről, és a következő kép, hogy előttem van és az életem 3/4-t levette egy csapással.
    Szerencsére gyorsan kapcsoltam és a soti megmentett. :D:D
  • Vityo89
    USA szerók nem dobálnak ki.
  • Hocci
    Nálam 5 perc sem kell ahhoz, hogy kidobjon.
  • oneal1
    hát ez kurvajó

a hotfix óta ismét nem látok szervereket....

pedig 2 hete faszán belőttem végre, megy minden erre most megint szar
  • Vityo89
    Tapasztalatok: Reggel bementem játszani, minden szép és jó, rengeteg új épületet nyitottak meg. Sok étel-ital loot van. Még indítás előtt frissített valamit a kliens, azóta egyszer kifagyott a szerver, ahogy láttam mindenkinek, mert üresek voltak utána. Beléptem, Smallville marketbe duplacsövű puska, 4 kruger mini, 1 pisztoly, 1 AKM. Ezzel semmi gond, szép és jó, millió helyem van, 0-t ír súlynak és nem engedi felvenni, mert túl nehéz. Oké, csak az AKM-et hoztam el meg a puskát. Ez is oké, elvégre tényleg nehéz lehet annyi fegyvert cipelni. A gond az, hogy azóta 5 percenként kidob és belépés után visszarak a SAFE közelébe és kiírja, hogy az ugrálás miatt rakott a zóna közelébe. Viszont most már nem mindig ugyan oda. Most végre ki tudtam hozni a karaktert, nagyon idegesítő volt, hogy 5 percenként kidob a szerver. Csak én tapasztaltam ezt a problémát?
  • Bogyee
    Hogy legyen egy kis önreklám:

http://warz.elohalott.com/portal/229/patch-1-0-1

http://warz.elohalott.com/portal/39/egyeb-informaciok-a-2013-januar-22-javitassal-kapcsolatban

Egyébként meg:

http://forums.playwarz.com/showthread.php?98206-Patch-Notes-1-0-1-1-22-13
  • SteveGT
    A patch-ről tud nekem mondani valamilyen infót?
  • aron84
    A patch nagyon jó lett, a ki-be logolásról és spawn pontokról meg annyit, hogy ha nem ugrálsz a szerverek között akkor nem fogsz 14ből 11szer meghalni, és igen nagy piros pont nekik, mert vagy kivárod a 10 percet (nem nagy dolog, addig játszol másik karival) vagy bizony így fogsz járni.
  • Bogyee
    Mini Saints kaja a játékban nem más mint QMGSaint kajája, saját maga :D

http://www.twitch.tv/QMGSaint
  • Hosszu84
    úgy érzem egy pár napot kivárok mielőtt bemennék vmi szerverre.
  • Vityo89
    Elég ragyi megoldás. Reggel beléptem felélesztett karival, SAFE-től nem sokra rakott le, szóval ez igaz. De hálistennek nem volt ott senki.
  • Retroface
    Sziasztok megosztanék pár hasznos infót amit nem azzal a jelleggel írok nektek le ide hogy exploitoljatok egyből. Tehát tapasztalataim szerint minden nagyobb területnek lett 1 és csakis 1 spawn helye ami azt jelenti pl: tök mindegy hol logolsz ki campos cityben mindig a sawe zóne-tól egy köpésre fog kirakni a nyílt terepre és mindig ugyanoda.Ez kapásból azt eredményezte hogy lelőttek egy 3 fős szerveren "KEMPELJ GECI" na úgyhogy kb ezzel ezt érték el! Másodjára már szerencsém volt belogoltam előttem 1 kb 10 embernyi cucc hevert és épp lótolt a faszi észre sem vett kilőttem hozzáteszem 2en voltunk:D egyből reportolt hogy MEKKORA CSÍTER vagyok majd nyugodt szível szedegettem fel 2 db m 107et és még 1 rakat fegyvert a Militari bagba ami ugyancsak ott volt 3 db is! Szóval ez van le kempelsz 1 méterre a placctól és osztod az áldást.. -.- ez lesz az új játékmenet gyerekek? De hogy ne 1 példát említsek más karikkal más helyeken is kipróbáltam: ugyan ez a szitu egyből meghaltam 14 logolásból 11szer természetesen az állítólagos változó spawn helyet kempelték ami ugye nem változik így esélyed sincs megmoccani hacsak mázlid nincs de kb mondom már a 3 fős szerókon is ezt jáccák a gyökerek.. Újabb pirospont Titovéknak... fölösleges farmolni .. hisz ott logol a loot előtted.... No comment...
  • Bogyee
    Esetleges csalók jelentése: tab majd kattintás a névre és report :)
  • oneal1
    végre vége a hopping faszolásnak:D:D yeeee:D
  • Bogyee
    Kint van a patch! ;)

• Bogyee
    Időeltolódás miatt csak késő esti órákban/hajnalban lesz :(
  • ZordKaszás
    na srácok nincs még új patch?