4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
#4398 Dev Napló -
#4397 Hogy mi az igazság, fene se tudja, de hogy ha Én nő lennék a Vajnát bottal sem piszkálnám meg, olyan undi :D -
Susarc #4396 pár producert le***p és már sztár is lehet....báááár Dobó Katának sem jött be pedig ő rendesen kufircolt,hogy befusson Hollywoodba:D -
#4395 Mondjuk az érdekes, hogy hirtelen erre lett pénze, de a játék fejlesztésére nem volt? Vagy a játékosoktól berántott pénzből csinálja (gondolom) ... de akkor továbbra sem érthető, miért nem a játékba teszi. -
#4394 Ez valami sokadszintű trash movie lesz :D -
#4393 ez egy foshalom lesz.
titov pénzeli.A lányát rakta bele.A ki igaz hogy szerepelt a Távkapcs filmben de még a stáblistára se került fel.
És ahogy utánanéztem a forgatókönyv írója is valami harmadrangú akárki.
(szarkazmus akart lenni az előző hsz) -
Sotyka #4392 Uh :S Kicsit félek tőle ezek nevek láttán :\ Remélem nem lesz pocsék, mert akkor az egy elég nagy koporsószög lenne a game amúgy sem makulátlan hírnevének. -
#4391 nem baj srácok.
lehet hogy nem olyan jó,de film lesz belőle :DD -
Sotyka #4390 Szerintem ami nagyot lendítene, és célt is adna a játéknak, az az amiről már 1 éve szó volt, az xp behozatala, és kicsit jobbal el rpg-síteni a gamet. Szinteket lépni, xp-ből fejleszteni, stb. Ehez persze nem lenne rosz egy pve mod, vagy a privát szerver funkció. -
#4389 Na meg a CS egy elég intenzív, csapat alapú játék. Nem kell értelmetlenül órákat menetelni. Egy kör jó esetben 5-10 percig sem tart :)
Én is rengeteget CS-ztem még 'fiatalabb' koromban :)
Egyébként van akinek magas a monotonitás bíró képessége ... nekem nem. Van aki a WoW-ban fél éven keresztül képes minden este ugyanazokat az instákat kipucolni, van aki nem.
Ebben a játékban amíg felállítottam magam elé egy célt, bele tudtam ölni 50+ órát (lehet többet is), mert ugye 2x is fel kellett tölteni a GI-t cucokkal ... ez meg is történt. Most ott van a hatalmas halom fegyver és egyéb muníció ... mehetnék vele másokat ölni, de annak mi értelme a szopatáson kívül? Mert nem a 'túlélésért' tenném, hanem csak heccből. -
Evoluti0N #4388 Elmondom, hogy mi hiányzik a többségnek: Cél. Legyen valami cél a játékban. CS-ben is van cél. Az a csapat, aki előbb összeszedi a több pontot, az nyer. Bombát raksz le, akadályozol meg, hogy lerakják, hatástalanítasz, ellenséget ölsz. Van Cél. Itt nincs cél. Összeszedsz egy csomó fegyvert, amit arra használsz, h lelőj másokat, aztán mások lelőnek, h felszedjék a te fegyvered, amivel lelőnek még másokat, aztán te lősz le másokat, hogy felszedjed a fegyverüket, amivel megint csak lelőhetsz másokat, amíg megint le nem lőnek. -
Elgrecco #4387 Csak hogy hízzon a fórum... :-)
1. Szerintem sem unalmas a játék. Gyakorlatilag 5+ éve CS-zek amiben minden körben ugyan az történik. Halomra lőjük egymást egy zárt pályarendszerben. Minimális a lootolás, nincsenek járművek, nem lehet tábortüzet gyújtani stb... A PVP-s játékok enélkül is elmennek szerintem. Ettől függetlenül természetesen szívesen látnék benne hasonló újdonságokat.
2. Valaki, akinek van személyes tapasztalata, vagy olvassa a hivatalos fórumot, le tudná írni, hogy miféle GYAKORLATI haszna van a fairfight-nak? Azon kívül, hogy ezzel próbálják csitítani a népet? Valaki kivizsgálja, hogy a bejelentett karakter hány fejest lő/másodperc, vagy hány száz m4-et visz ki a globalba? Valóban kevesebb a cheater, de még mindig tudnak kellemes perceket okozni. Amikor a a nehezen megszerzett NVG-t leszedik rólam 2 perc alatt olyankor elönti szívemet a határtalan szeretet :-) -
#4386 Köszönjük hogy megtiszteltél a jelenléteddel!
A többiektől megkérném ne etessük a trollokat! -
Retroface #4385 Ha már helyesírásról gagyogsz akkor mondatot nagy betűvel kezdünk vessző után pedig szóköz. Ennyit az "eleje óta itt vagyunk" dologról, és még azóta se sikerült nektek se megtanulni írni:) Igen nem is tudom melyik játékban vannak "player" nélkül repülő helikopterek:D Úgyhogy sírjatok csak, ja és igen az a 2 hozzászólás sem most volt ha megnéznéd a dátumot... azt hiszem inkább mi röhögünk rajtatok. bey :) -
#4384 redditet "búlyok" :D mostanság,sokan írták hogy észrevehető a kevés csaló.sőt valaki írta hogy az új hax se nagyon akaródzik menni.
Ahogy írtuk,lassan játék lesz belőle :) -
aron84 #4383 Atya ég ettől a "buklyátok"-tól majdnem hátraestem a székkel :D
A fórum pedig azért van hogy kritikát fogalmazzanak meg, vagy észrevételeket osszanak meg másokkal, a tiédben csak a többi fórumozóról beszélsz, az utolsó mondatoddal pedig pont saját magad ellen beszéltél.
Na de hogy legyen is értelme a hozzászólásomnak, észrevehetően kevesebb a csaló(azért beszélek erről mert a legnagyobb problémája a játéknak). Dolgozik a fairfight rendesen, kisebb nagyobb hibákkal, remélem fejlődik még és akkor nem lesz itt gond. -
#4382 Na elmesélem akkor neked.
1. eleje óta itt van az aki beszél róla!
2. Vita mindig volt (ez természetes)
3. Ahogy Laza mondta (és Warz témában szinte soha nem értünk egyet) 50+ óra benne van már nekünk sőt!
4. Az összes patch ki volt vesézve tudjuk mit kapunk/kaptunk.
5. Ha valamiért pénzt adok és nem azt kapom amit reklámoznak tehát kínálnak,például veszek egy konzervbabot és csak a páclé van akkor jogosan vagyok felháborodva!
Ez a fórum arra van kitalálva hogy elmondjuk a véleményünket kulturált keretek között.
ui.: ha visszaolvastál volna, akkor láthatod, hogy nem egy játékot beszéltünk meg a Z témában!
-
#4381 Miről beszélsz nyomi? Itt páran megjelenés napján megvettük a játékot és rengeteg időt eltöltöttünk benne ... jóval többet, mint amennyi ideje Te itt regisztrált tag vagy.
A sírásról meg annyit, hogy pályafutásod alatt tettél kemény 4 hozzászólást, ebből 2 csíterek miatti siránkozás, 1 meg a lenti ... nagyon konstruktív vagy ... ha tudod ez mit jelent :D
Ha vennéd a minimális fáradságot, hogy elolvasd csak a mai hozzászólásokat, talán kiderülne, hogy nincs itt 'DayZ fanozás'. Egyébként meg látszik, hogy halvány lila fingod nincs a játékot körülölelő dolgokról ... szóval FAIL!
Most mehetsz vissza játszani Tóni ... nem is, inkább ülj vissza az iskolapadba, mert a "buklyátok" elég szarul hangzik ... vagy még nem tartotok itt nyelvtanból? :D :D :D -
Retroface #4380 Mi lenne ha a nagy DAY-Z fanok elhúznának a saját fórumukra?Nem unjátok ezt az állandó xy vs. yx dolgot? Fikázza itt a játékot boldog boldogtalan csak az nem értem honnan ismeritek ennyire a gamet ha nem játszotok vele?:) ugyan már..... egész nap ezt toljátok aztán ha meg szar napotok van buklyátok a cuccot esetleg csííter öl meg stb, itt élik ki egyesek. Erről ennyit, Sírjatok de eza fórum nem erre lett kitalálva szerintem.
-
#4379 sok a homemade map.Ezért szeretem.Amikor panthera-n barangoltunk és ACE mod is volt a szerveren na az volt az igazi.Sok cucc kevés stamina és egyéb nyalánkságok.az nagyon hangulatos volt.a sivatagból az erdőbe menni.Aztán ott alig volt falu vagy város.majd éhen haltunk mikor találtunk egy városkát.ott meg a többi player vadászott aki bement.a hegyekben meg minden havas.
Mai napig kedvenc mapom csak alig vannak rajta.Csernarusszia kicsit unalmas már. -
#4378 Múltkor mi is találtunk egy UAZ-t, el is indultunk vakációzni, aztán haver mondja hogy milyen kva nagy porfelhő van mögöttünk, hátranéztem, majd ahogy néznék vissza előre véletlen kanyarodott az autó és frontálisan nekimentünk a puszta egyetlen fájának ... instant halál, a kocsi szénné égett :D
Máskor meg egy lerobbant buszt találtunk, egész este ahhoz kutattuk az alkatrészeket, nagyon jó kis kaland feelingje volt :)
Utána meg szenvedtünk hogy hová dugjuk el :D
Kíváncsi leszek mi lesz itt a járművekkel. -
#4377 Haverral mentünk kocsival dayz ben. Ő vezetett én csak nézelődtem de olyan érzésem volt mintha a walking deadben lennék..akkora hangulata van.. -
#4376 A DayZ-nek az az előnye, hogy nagyon jó az alapanyag, azaz a map ... ami élethű, 'él' (vannak állatok, stb), lehet sütögetni, stb, gazdag a tárgylistája, mindenfélét lehet csinálni, amit az alapjátékban is.
Ja, és nem tudsz 20 fegyvert magaddal vinni, limitálva van a nálad vihető mennyiség, elmenteni is macerásan lehet cuccokat. Így viszont nem is hajt annyira az, hogy megöld a másikat, hisz nincs nála 20 fegyver. Egyébként is alap fegyvert 10 perc alatt bárki talál. Így pedig jobban lehet eventeket kreálni.
Szóval nem csak az ötlet volt jó, de jó alapra is építkezett.
Ugyanez már nem mondható el a WZ-ről.
Nem akarom összehasonlítgatni a kettőt, mindenki abban találja meg a számítását amelyikben akarja. Mindkettőnek megvan a maga jó és rossz oldala.
De ha belépek a DayZ-be akkor egy kalandban érzem magam, míg a WZ-ben meg inkább egy PvP lövöldében.
Mindenesetre várom mi hoz számunkra a jövő (a tartalmasabb WZ és a standalone DayZ személyében). -
#4375 A zombis téma azért valamilyen szinten örök, elég cak megnézni a filmeket, játékokat. Már tizensok évvel ezelőtt is a ReEvil 1-2-3-ban és társaiban kolbászoltunk.
Annyi, hogy most visszatértek a méltatlanul elhanyagolt túlélős zombis játékok, köszönhetően egy új 'ötletnek'. Mondjuk a minőség az hullámzó, de ez várható volt.
Szóval azért Én nem temetném a Zobmis játékokat, mert legyen az tower deffense stílus (Plants vs Zombies), tömegdarabolós (DR2), vagy túlélő (DayZ, WarZ, ZombieU), a nép kajálja :)
Erre térjünk majd vissza egy év múlva :) -
#4374 bezony,sajna én azt hittem hogy februárra azért előrukkolnak valamivel ami lendít.
És jól mondod, már nem lehet visszahozni azt ami az elején volt.elemlámpával neked esnek.
Talán egy új map vagy ennek a bővítése még feldobná.
akkor a group dolog nem rossz amit most olvastam a magyar warz facebookon.
de a group tagjai ugyanúgy lelövik majd egymást..
A dayz-ben az utóbbi hetek legnagyobb eventje a DayZ Survivor GameZ II volt.
magas nyeremények.Csapatmunka(párban kellett menni)
Nem akarok én is hasonlítgatni mert sokat írtam hogy két külön játék és persze a dayz-ben se a fejlesztőcsapat érdeme ez hanem a community-é,ahogy a modok amik kijönnek dayz 2017,dayz origins stbstb.
tehát egykutya mindkettő
csak ott az elején valahogy kialakult egy olyan hogy ha pisztolyom van csak vagy egy baltám akkor csapatot keresek mert nagyobb esélyem van.
+ VOIP!!!
A voip hiánya megölte a warz-ben a barátkozás lehetőségét,chatben a fasz se akar írni mert azalatt négyszer lőnek le.
Tehát több sebből vérzik.Ez a karácsonyos event vicces volt,beszereztem vagy 4 mikulástáskát aztán ennyi.
én azért várom hogy változzon a dolog most hogy kirúgták a fél csapatot.Sergey is végre eltakarodott,a srácok akik kileakelték a szerverfile-okat(tört warz) azok is repültek és normális emberek kerültek a helyükre nem pedig amatőrök.Azóta optimalizáltak,kicsit szebb lett,több interior.
voltam a városban,végre lóg a moha a házakról meg van egy rakat textúra is nem csak a fehér falak a házon meg két repedés.
tehát alakul ez csak nem egy év után kellett volna ezt a szintet elérni hanem a Bétára ahogy megígérték. -
Árnyvadász #4373 Azt se felejtsük el, hogy mire ebből tényleges játék lesz, addigra bőven kipukkad a zombis játékok iránti kereslet. Nem szeretek jóslatokba bocsátkozni, de véleményem szerint még 1-2 évig lehet húzóerő zombis témában lépni, aztán nagyjából az a sors vár ezekre a játékokra is, mint annak idején a II. világháborús témákra. Vagyis mindenkinek a könyökén jön ki és érdektelenségbe fullad.
Bizonyos szempontból (szerintem) már most is el lehet ezt mondani. A témából amit lehetett kihozták. A túlélős játékoknak viszont van jövője.
Közben eszembe jutott, hogy én is eladnám a hozzáférésem, privátban lehet érdeklődni. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a játékkal már nem játszom többet. Így értelme sincs megtartani. -
#4372 Azt mindenképpen egy érdekes helyzetnek és a fejlesztők részéről nem egy ésszerű lépésnek tartom, hogy a játékot engedték eddig valódi content event és egyéb, a játékosok közötti cooperációra építő tartalom nélkül tengődni.
Sajna a játék jelenlegi felépítése és az eddigi patchek is csak azt szorgalmazták, hogy a játékosok kizárólag abban találják meg az izgalmat, hogy egymást ölik. Aztán maguk a játékosok is elfordultak teljesen abba az irányba, hogy előbb lőnek, aztán kérdeznek ... sőt, már leginkább a kegyetlenkedés a jellemző a játékra, konkrétan senki sem maradhat életben aki a közeledben van, akár van fegyvere, akár nincs (az elején még tudtak idegenek egymással játszani, most meg ...).
Egy ilyen rendszerből és felfogásból nehéz lesz kirántani a népet és azt mondani, hogy ne bántsátok egymást, hanem kreáljatok élő közösséget, akik egymásnak gyártanak küldiket, eventeket, együtt vernek vissza hordákat, stb. Mindig ott lesz az az 1-2 ember, aki elkezdi hirtelen a többiket szedni, és akkor elszabadul a pokol, mindenki védi majd magát :)
(mint volt rá példa, 10-en a tóparti városban, ok megbeszéltük, senki nem bánt senkit, majd 15 perc múlva egy hülye elkezdi ütni az egyik gyereket, amire mindenki megbolondul és kész a bazi nagy vérengzés, mindenki befosott, védte a seggét)
Hozzáteszem, ha ugyanez hiányozni fog az új DayZ-ből pl, akkor az is csak ideig óráig köti majd le a népet. Mondjuk tény, ott a nagyobb és részletesebb térkép/világ több dologra is ad lehetőséget, de content/event nélkül az is kevés.
Mondjuk az a jó, hogy a mostani DayZ-ben van mód arra (a térkép és a részletesség adta lehetőségek alapján), hogy a játékosok kitaláljanak maguk 'szerepjáték' elemeket, eventeket, amivel sokkal élvezetesebb és tartalmasabb a játék (lásd DayZ topic).
Remélhetőleg idővel itt is lesz lehetőség ilyesmire, mert most sajna csak egy tök egyszerű PvP játék az egész ... a reklámozott 'survival MMO'-tól meg borzalmasan messze van :(
Mindegy, ráérünk, már érdekelni sem érdekel annyira, lenyugodtam a játékot illetően ... régebben is csak azért voltam felhúzva, mert játszottam volna egy tényleg tartalmas hasonló stílusú játékkal, amit be is ígértek de csak egyre távolabb kerültek tőle :) most játszom mással :) -
#4371 a missziók és a privát szerverek nélkül nincs content szervezés se semmilyen saját ötleten alapuló érdekes esemény rendezvény.
Így sajna tényleg unalmassá válik a folyamatos játék.Én csak patch után szoktam játszani hogy meglessem. -
#4370 Még annyit, hogy sajnos Nekem (és azoknak akik szintén ezt osztották) volt igazam abban, mikor még november elején az ígéretekről és azok értelmezéséről volt szó ... hogy ebből a játékból jó ha nyárra lesz egy értelmes, tartalmas játék. Aztán november végén az elégedetlen tömegnek kiadtak egy új roadmap-et, amit ahogy látható most sem tudnak tartani, ahogy a korai ígérgetéseket.
Szóval még mindig a nyár tűnik reálisnak.
Ezzel csak az a baj, hogy addig sokan megunják, és sokkal nehezebb visszahívni a játékosokat egy már egyszer otthagyott játékba. Márpedig ahogy a szervereket elnéztem az utóbbi napokban, a játékosok száma messze van a tavalyitól.
Meglátjuk mi lesz, a játék megvan, pihen a gépen, nézem majd mikor jön az új content patch, kíváncsi vagyok azokra a járművekre, sokat fog számítani, hogy azt hogyan oldják meg :) -
#4369 Hogy mit lehet unni rajta? Van aki szereti a játékokban az értelmetlen monotonitást, van aki meg nem.
Ideig óráig el van vele az ember, amíg ki nem ismeri, össze nem harácsol némi cuccot.
Konkrét értelme nálam a játékban addig volt, amíg feltöltöttem a GI-t 100+ fegyverrel meg egyéb cuccokkal, de már annak sincs értelme.
Jelenleg nem tudna mondani senki egyetlen okot sem arra, hogy miért kéne nekem a városok között kutyagolnom órákig ... mondjuk eddig sem tettem, általában a spawn város környékén keresgéltem, a fene sem megy végig a térképen, semmi értelem nincs benne :)
Mondjuk hozzá kell tenni, Én és páran októberben vettük meg, akkoriban beletettünk 50+ órát, azóta még többet. Ahhoz képest még ez is sok, úgy, hogy kvázi tartalom nincs a játékban.
De aki még élvezi annak jó mulatást hozzá :) -
Vityo89 #4368 Olvasgatom a HSZ-eket. Nem tudom, mit lehet unni rajta, én egyedül sem unom, klánnal meg főleg. Mindig van valami izgalom. Ha meghalok, nem csiter öl meg (mostanában). Nekem nagyon tetszik a játék a hibák ellenére is. -
Vityo89 #4367 Megvettem az accountot oneal1 felhasználótól. Tökéletes üzleti partner, vele lehet üzletelni, nem ver át senkit. +1 -
#4366 Tegnap nekem sikerült kimentenem egy karit Campos-ból. Volt nála M4 egy medium táska (Hátamon Large) egy Colt Anaconda, egy gerilla armor és M9 helmet (+ rajtam is volt egy ugyan ilyen páros) és egy .22-es Kruger pisztoly valamint pár tár különböző fegyókhoz és 2 kalapács.
Lényegében jó volt de a játék unalmas. -
#4365 ma megpróbáltam.
megölt két zombi úgy hogy a boltig nem jutottam el(üres inv,zseblámpa volt nálam,ez a saját acc és még nincs átpakolva a saját cucc) -
#4364 Na, majd egy hónap után megint nyomtam egy kicsit. Sajnos pozitív változást nem tapasztaltam :(
Ez az 1 órás küszöb, különben elteleportál, elég érdekes, de egyáltalán nem hasznos. A karim halott volt, Campos city parkolójánál éledt, majd bementem a boltba, Kruger mini, a rácsos parkoló mögött kiléptem, másik szerveren be, megint a nagy parkolóhoz tett, bolt előtti rendőrkocsiban AK, kilépek, be másikra, megint a boltnál lévő nagy parkolóhoz tesz (3x ugyanoda), be a boltba, M4 ... de nem tudom felvenni, mert a 10kg-os küszöbbel egy fegyver fér a kezembe megy egy a zsákba, és annyi, Kruger ment a kukába, meg volt egy Mossberg, amit fel sem tudtam venni ..... a szerverek is panganak ...
Nem értem ezt, most miért nem volt elég a 10 perc, vagy helyette esetleg 20, max fél óra ... főleg mikor egyébként sem lehet a zsákot megpakolni, szóval értelmét veszíti az ugrálás, mert felveszel 1-2-t és nincs tovább.
Ha meg csak 30-40 percet akarok játszani akkor mindig el fog dobálni, ahol rossz esetben a fele időt még gyaloglással is tölthetem?
Ahogy elnézem a november végén ígért roadmapot, min fele megint nem teljesült annak amit máig ígértek, sajna. Hogy lesz itt februárban vezethető jármű?
Na mindegy ....
Játszik még vele valaki? :D -
rikkcsicsi #4363 valaki nem tud letölthetö javitást a tört verziohoz? -
rikkcsicsi #4362 Sziasztok ha valakinek van de már megunta én megvenném [email protected] -
Evoluti0N #4361 A Steam helyett a letölthető telepítőjével raktam fel. Így már jó. -
Vityo89 #4360 Szia. Engem érdekelne a felesleges accountod. Írok PM-et. -
#4359 állítottál anno a win32 mappában valamit a game-el kapcsolatban? mert utána azt vissza kell állítani ill kitörölni a warz-s sorokat, külben nem megy.