4839
Infestation:SurvivorStories(EX-The WarZ)
-
d4wee #4438 Eladom legendary accountom 9000Ft utalás paypalon keresztül írj privátot ha érdekel -
Warrika #4437 nektek is behalt a játék vagy csak nekem?
láttam hogy lesz patch de az mintha nem most kezdődne de aztán lehet hogy én váltottam át rosszul az időzónát.
ha tudja valaki leírná hogy mettől meddig lesz előreláthatólag zárva a szerver?
illetve hogy a bérelhető szerveren ugyanúgy lesz e loot mintha sima szerveren lennénk?
előre is köszi -
Már rég nem alfa fázis ... és valszeg egy játéknál nem élvez prioritást a tálcára lerakás. Kismillió játék van ahol ez nem pöccre, főleg amik sok vramot használnak. Örülj, hogy nem crashel el tőle, azt is rengeteg játék csinálja.
Ha annyira kell a tálca játék közben, akkor futtasd teljes képernyős ablak módban, még az is jobb, mint a tálcára pakolgatás, mert olyankor alt+tab-al nem teszi le, csak ablakot vált. -
Warrika #4435 nekem mondjuk nagy probléma még az hogy ha tálcára teszem a játékot sűrűn kifagy vagy ha nem akkor is kb fél perc mire visszajön a kép. nem hinném hgy a gép nem bírja mert medium grafon nagyobb fightoknál is 60 fix megvan.
viszont próbáltam sok grafikai beállítást és sose tudtam 20 másodpercnél hamarabb visszatérni a játékba tálca után... lehet csak nálam van valami beállítás rosszul de másoktól is hallottam hasonló problémát. Ha ez a game miadt van kezdhetnének vele valamit.
bár tény mégcsak alpha fázisba van a játék tehát sok változtatás meg javítgatás lesz de sztem új fegyverek helyett inkább ezeket javitgathatnák meg csinálhatnék. -
Az ilyen játékoknál az a baj, hogy a kari már rég kint van a terepen, míg te még a töltőképernyőt látod. Nálam SSD cacheből mennek a játékok, így amivel sűrűn játszom azt az SSD-ről tölti ... meg is látszik a sebességen, mert sokkal gyorsabban bent vagyok, mint mások. Én már rég bent vagyok és látom a havert is, míg ő még csak a töltőképernyőt látja.
Anno és is szedtem már le nem egy embert úgy a boltokban, hogy éppen elkezdte mellettem betölteni (gondolom szerver hopper volt), de valszeg fel sem fogta még, hogy bejött mikor már leszedtem.
Erre lenne a minimális megoldás, hogy addig invisible legyen a kari, amíg nem ad képet a játékosnak.
A másik, hogy hiába lépsz ki hasalva, állva lép vissza. 'Más' játékokban azért meg tudták oldani, h ez ne így legyen. -
Warrika #4433 látom nem érted:D
safe zonebol megyek monjdjuk parkwillbe reggel 1 random emberke lepuffogtat vagy pl ma jönnek fel 3 man egy 5 fős szerveren piros házba 2 őt lelövök harmadik megöl utána lespawnolok a parkolóba majd mikor tölt be instant meghalok mivel már ott kempel 1 másik. ezzel nem sokat tudok kezdeni vagy megelőzni és én csak azt mondom hogy kéne 1 10 másodperces spawn védelem amíg nem tudsz lőni de téged se lőhetnek -
15 perces és 1 órás időtartam között azért erős szerver hoppolásról beszélni ... ok, legyen fél óra ... na de 1? Kicsit erős.
Mondjuk ez is lófütty ahhoz képest, hogy ha Campos cityben lépegetek, akkor pl mindig a nagy parkolóhoz tesz. 2-3 fős szervereken ugyanúgy lehet boltokat fosztogatni. -
azon belül, nem tudnak kinyirni, te sem mást, ill kilépéskor pakolhatsz ki be a G.invertoyba,ból:)
elvileg a mai patch el már ki sem kell lépni majd ehez a menübe -
pajti, nem kell szerverhoppolni, hanem rendesen játszani és biztonságos helyen kilépni, ez a kulcs:D:D egyszer nem öltek még le belépésnél mert minden figyelek arra, hogy hol lépek ki a játékból.
A sok marha meg aki hoppol még mindig, teszi őket halomra pár spawnpontra, jó őket leszedni:D -
Elgrecco #4429 OFF
Egy kis zombi humor :)
http://nemkutya.com/like/67584
-
Warrika #4428 csak ha éppen meghaltam és reviveolom a karit akkor nem rak be safe zoneba és tegnap nem nagyon tudtam emiadt sok mindent csinálni:D szar nap volt -
tomy88trance #4427 Nem arra van igazából a safe settlement? vagy az mire jó? tegnap elbandukoltam odáig reménykedve valami jóban,de semmi se volt ott, vagy csak túl messzire mentem?:) -
Warrika #4426 remélem hamarosan csinálnak valami spawn védelmet legalább pár másodpercre
ma 6. szor halok meg úgy hogy még a texture se töltődött be rendesen ami a képernyő váltás után kevesebb mint 1 másodperc általában. elég viccesen csinálják páran. -
sssh,ezt privátban. 
Senki se kíváncsi a személyeskedésre! -
blumika #4424 Nemtudom miről beszélsz Vityo :D Én egyáltalán nem kiabáltam és Tamás sem :D Te meg egyszer sem voltál fent ts-en :D Nem tudom mit akarsz XD -
blumika #4423 A ts megszűnt emiatt vesztettem el őket :/ -
Vityo89 #4422 Azért nem tudnak kommunikálni, mert 10-12 évesek. Mi TS-ünkre jár fel ez a blumi meg ez a totika10 kiabálni. Kiabálnak és kilépnek. :) -
Hát igen, a mai napig nem értem, hogy játékon belül miért nem tudnak kommunikálni az egy klánban lévők. Chatelni is csak akkor tudnak ha egy szerveren vannak ... de hogy ki hol van azt senki sem tudja :)
Remélem ezt mihamarabb orvosolják. -
blumika #4420 Klántársaimat keresem Bence vagyok
totika10(Tomi)
Tutker
Dani
Zenmester(SP)
Panki
még 1 Tomi
és még 1 Bence
X-re vegyetek fel vagy skype vagy bármi
Xfire:kobold3
email:[email protected] -
http://forums.playwarz.com/showthread.php?115677-Dev-Diary-2-8-13
Alakulamolekula -
szebbé teszi kicsit a játékot:
The War z sweet fx -
Mindig megfognak, PvP játék. Üresen könnyebb elviselni a halált :) -
tomy88trance #4416 Köszi az infót, igen ,nem baj az hogy nem könnyű, szeretem,ha van benne kihívás ,de azért durva hogy mindig megtalált valaki mikor a zombik elől próbáltam menekülni :D -
Elgrecco #4415 Tomy88: azt javaslom, hogy amíg kezdő vagy és egyedül is mész addig kerüld el a forgalmasabb helyszíneket:
Clearview, Smallville, Campos, Norad military base.
Menj inkább kis falukba amik messze vannak a Safe zone-októk. Ott fogsz találni ütőfegyvert, kaját piát, esetleg 0,22-es puskákat, sotit amivel már azért meg tudod védeni magad.
Esetleg még elmehetsz a reptérre (DNy) is. Ott komolyabb a loot és ha van ott valaki azt már messziről látni.
Sajnos ez nem az a faja játék ami az elején könnyű.
Sok sikert :-)
-
tomy88trance #4414 Lehet az lesz, amúgy klánba tolod? Jó lenne valakivel együtt nyomulni. Amúgy igen elő szokott fordulni. -
Helló, hát most jelenleg várd meg az új patchet és utána próbálj meg játszani, jelenleg minden második játékos valamilyen cheatet használ... egyszerűen élvezhetetlen egy hete a játék arról nem is beszélve ,hogy boldog boldogtalant reportolnak és bannolnak, két ismerősömet is permabannt kapott azért mert tud célozni, nevetséges, a levelekre meg nem reagálnak, most már kezdem megérteni a sok felháborodott fórumozót, miért fújtat a játékra :( -
tomy88trance #4412 Helló! Tudna valaki segíteni? Ma kezdtem játszani a játékkal,de már kétszer meghaltam, másodszorra semmi cuccom nem volt és alig látok, és tényleg elég vicces sőt inkább idegesítő,hogy a szerencsétlen új játékos menedéket keresne vagy csak 1 botot ,de nem talál,mert az első faluba lelövik :D melyik szerón játszotok többnyire amúgy? -
Rendező csaj nem rossz, lehet más fajta filmekkel kellene foglalkoznia :P -
Evoluti0N #4410 A 7 epizódos, imdb-n 1,7 ponttal rendelkező She's Just Not That Into You, ugyanezzel a rendezővel és nagyjából megegyező színészekkel, nem túl biztató :D -
Skill rendszer kíváncsi vagyok milyen lesz, persze nem számíthatunk nagyon összetett dolgokra.
-
Járművek nem lesznek jók tényleg erre a pályára.. max bringa vagy quad. Esetleg roller :D
Valamit változtattak a védelmen mert ma már kiírta, hogy esp védelem bekapcsolva.. persze kiírni bármit lehet. -
"All missions will be server specific, and stay on the Pub board for 24 hours, after which they'll expire, and the reward returns to the posters Global Inventory. " -
Hát most erre mit mondjak?
Elvileg kész játékunk van,fullos anticheat védelemmel :)
de szerintem igen.
Vagy a következő nagy foltozáskor jön be -
És 200+ szerver közül hogy fogod megtalálni a célpontot? :D -
azaz:D
traveszti zombi után jön a bajszosnő npc
/
ja és lesz még két új ember egy kinai csóka meg egy csaj.
ezeket lehet majd kiválasztani ha új karit kreálunk -
Akkor ez elvileg jövő hét csütörtökön jön? -
A képes bizbaszom alatt ott van a dev napló.kövi patchben jön a "mission".
lényegében lesz a fejvadász dolog.megmondod kit kell megölni és őt üldözik.Namármost belogolok,játszok,törlöm a karim,utánabiggyesztek egy 12123 számot és már nem is tudnak elkapni.Gondolom én.Meg még egy lesz.
De hát lehet hogy nem így lesz ez a bounty-s dolog.
kocsikról hallgatnak mint a sír.(én ennek rohadtul örülök mert szerintem az végképp tönkreteszi majd.idő se lesz elbújni a csalók még gyorsabbak lesznek) -
Az ott egy NPC a pultban? :) Reméljük nem férfi hangja lesz :D :D -
xalyy #4400 Végén még tényleg egy normális játék lesz belőle de egyszer hogy az indulást úgy elszarták ahogy lehet az biztos. Kocsik, questek mikorra várhatóak nem tudni? -
Cliffside (valami új mapszerűség stronghold szerókra)
Aztán lesznek a safe settlementek:
Óvóhely esetleg bunker (vault):
ÉS a bár(csak nekem ugrott be a haláli hullák hajnala?):