Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
shaken, not stirred
Egy amúgyis bugos félkész játék teljesen jelentéktelen dögvész SP részével bemutatni a mantle-t, ami egyre jobban csak parasztvakító boostnak tûnik..Gratula..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Viszont a mostani patch óta már nem csak én, haver is crashelt ráadásul úgy hogy csak gépújraindítás segít mert crash és Bf mûködése leállt után nem indul a játék...
Profiljánál megláttam a pont/perces listát gondoltam megnézem, jót röhögtem is rajta, a 26. 0,24 k/d, több mint 7,5 millió pont 32 óra játékkal , hogy valaki ezért megveszi a játékot úristen. <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#banplz>#banplz>
Az is vicces, hogy a kör vége utáni történéseket is számolja a játék. Megnyomtam a gránát eldobást, egybõl vége is lett a körnek, de ugye a gránátot még elhajította az emberkém. Nézem a scoreboardot és mikor felrobbant +1 kill. Ez milyen már...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
már csak azért, mert nekem kurvára nem számolja most...
nagy nehezen összehozok egy, vagyis nem, kettõ darab defibrallator killt, az emberke összeesik - persze 2 mp után én meg nem értem mi van - de semmit nem ír ki, hogy most ezt megöltem vagy csak szívinfarktust kapott...
megcsinálom a többit amit kell, pisztoly kill meg az m320-at és semmi, nem is ír ki még számot sem, hgoy akkot 0/1 vagy 1/1 vagy mittomén.
áhh, szar az egész
The Matrix has you...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
-Visszatért a crashelés, a legutóbbi patch óta nem vágott ki a játék, na tegnap kétszer is DX hibával és BF mûködése leállt hibával, az egyik után indíthattam a gépet újra mert utána nem volt hajlandó indítani a BF4-et, mindig ugyan az a hiba ugrott be indítás után..
-Az 1hp-s killek végre nincsenek..helyette 0hp-s van...😄
Dice...<#eljen>#eljen>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk ebben nincs szó a scout szarokról de az is elméletileg "kevés életerõs"...😊
Elméletileg lelassították a könnyû jármûvek, így a Little Bird javítási sebességét is... Ami erõsen nem ártott már régóta...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
legalábbis nekem ezt csinálja.
The Matrix has you...
A sok minimap lesõ sincs, akik már azelõtt lelõnek, hogy befordulnak a sarkon :-)
BANNED
Hát ezen jót nevettem...kis sunyik, méghogy a ferdeszemûeknek nem indul 8.1-en <#nezze>#nezze>
Egyébként tipikus...én ezen hibák 90%-val nem is találkoztam <#ticking>#ticking>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Legalább akit eltalálok, az biztosan fekszik. Hiába én is könnyebben halok, az egész játékmenet kevésbé irritáló. Sniper limites szerveren egész fasza. 60% ugye a health. Tehát pl a tankkal mellédlõnek, akkor sem rohangálsz tovább...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
- Ruined the game again. This time with massive, never seen lag.^^ #balfaszdice
Más: az lehetséges, hogy egyik csapatnak "egymillió percet" kell várni, hogy Olbi-ban felrobbanjon a bomba, a másiknak meg max 8-10-et?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Különbözõ javítások javítására általános stabilitás
Rögzített memóriavesztés probléma után bekövetkezõ szinten leállások , ami azt eredményezheti, hogy out -of- memória lezuhan hosszabb játék ülések
- További fix a "hang hurok" holtpont , amikor fut magas / Ultra grafikai beállítások
-Added figyelmeztetés a Legacy AMD illesztõprogramokat elavult
Rögzített egy játékos visszajelzést idõzítési probléma, ha vér jelenik meg , mielõtt más károsodás mutatók , és mielõtt kárt ténylegesen történt
- Javítva egy bug , ahol a játékosok " rangot ikonok az eredményjelzõ tábla nem frissül
-Fix az ázsiai felhasználók nem tudja elindítani Battlefield 3 és a Battlefield 4- Windows 8.1
Normalizált javítási aránya az összes jármû
- Javítva a probléma a gyilkos egészség ölni névjegykártya nem megfelelõen frissített (amely 100%-os egészségi bár a katona sem sérült meg )
-Fix barátságos marker nem mindig mutatja , ha szükséges , így a játékosok forgatás csapat tagjai
- Javítva egy bug , ahol a harckocsi koaxiális HMG ammo box idõnként blokkolja a vezetõ fényképezõgép
- Megnövelt sebzés 25%-kal a Stealth Jet 20 mm-es ágyúk.
- Stealth Jets most már jobban hasonlít kezelése attribútumok egymáshoz . F35 & J -20 kissé mozgékonyabb, Su -50 kevésbé mozgékony .
-Attack Jets most már jobban hasonlít kezelése tulajdonít egymást , és mind a 3 most már valamivel kevésbé mozgékonyak, mint a korábbi
- Fix kamera hiba bekapcsoláskor fegyverek mozgás közben Crouch
Rögzített alkalmi bug, ahol a játékosok megtapasztalhatták szakaszos motorhang lemorzsolódás vezetés közben kerekes IFVs
-Fix Player ívás a térkép alatt telepítésekor a Lancang Dam
- Fix villogó térkép és minimap a Rogue továbbítása és Mûködési Locker
The Matrix has you...