Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
tudtommal nem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dr Kotász
De megtalálta már valaki?
szomferi
az Paracelen van, nem itt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ProGabe
Gondolom ez az easter egg, amirõl a fejlesztõk beszéltek, vagyis amit mindenki észrevesz és relatíve könnyû aktiválni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Lehet sírni, de pont az ilyenek miatt mint te, nem fogják soha jobban megcsinálni a játékot. Hisz minek, ha így is megveszik millióan?

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

45% az nagyon is szép dolog. Sosem állították, hogy sokszorosára fog nõni az fps-ed.

shaken, not stirred

// Ha minden igaz a mantle nemelég hogy a kezdei fellángoláshoz képest már csak "up to 45%"....De ráadásul ahogy nézem csak single playerre vonatkozik.... Szép volt AMD/Dice ha ez igaz...
Egy amúgyis bugos félkész játék teljesen jelentéktelen dögvész SP részével bemutatni a mantle-t, ami egyre jobban csak parasztvakító boostnak tûnik..Gratula..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A december végi patch után valóban nem fagytam szinte egyszer sem...
Viszont a mostani patch óta már nem csak én, haver is crashelt ráadásul úgy hogy csak gépújraindítás segít mert crash és Bf mûködése leállt után nem indul a játék...

Sok jó játékost lecsalóztak már aki nem volt az, persze ettõl még lehet hogy csaló, de ezt komolyan gondolod, hogy ha elég sokan feljelentik majd bannolják vagy mi? Elég szomorú lenne ha szavazás alapján mûködne ez!

Profiljánál megláttam a pont/perces listát gondoltam megnézem, jót röhögtem is rajta, a 26. 0,24 k/d, több mint 7,5 millió pont 32 óra játékkal , hogy valaki ezért megveszi a játékot úristen. <#wow2><#wow1><#banplz>
frango
Nekem úgy tûnik, hogy inkább meg random lett. Van, hogy mindent bead és alig halok meg, máskor meg 1 hitek sorban meg enemy 0-1 hp-kal fut el. Teljes káosz.
Az is vicces, hogy a kör vége utáni történéseket is számolja a játék. Megnyomtam a gránát eldobást, egybõl vége is lett a körnek, de ugye a gránátot még elhajította az emberkém. Nézem a scoreboardot és mikor felrobbant +1 kill. Ez milyen már...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Na akkor emgkérdem, hogy az assignmenteket érdemes megcsinálni??

már csak azért, mert nekem kurvára nem számolja most...

nagy nehezen összehozok egy, vagyis nem, kettõ darab defibrallator killt, az emberke összeesik - persze 2 mp után én meg nem értem mi van - de semmit nem ír ki, hogy most ezt megöltem vagy csak szívinfarktust kapott...
megcsinálom a többit amit kell, pisztoly kill meg az m320-at és semmi, nem is ír ki még számot sem, hgoy akkot 0/1 vagy 1/1 vagy mittomén.
áhh, szar az egész

The Matrix has you...

szomferi
ez hülyeség... nekem hetek óta nem fagy, nem akad, nem bugzik, totál játszható

Tudtam, hogy nem kell megvenni az elejen. Majd 2-3 honap utan, mikor mar rendben lesz. Nos, ugy nezem, ez mar nem lesz annyira rendben, hogy erdemes legyen megvenni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

TDC Geronimo
PCn nem tûnik úgy patch után mintha, 1 lövésbõl halnátok? PS4re is ma jött patch, de szerintem 10 halálból 5* úgy ölnek meg mintha egy lövés elég is lenne...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

már aki egy fasz és megveszi õket.
új patch még kevesebb fps 😄

Herold
<#nezze>
Nemmegmondtam?

mmovar
Kérlek jelentsétek ezt az aimbotos szarházit! profilja!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sajnos igazat kell adnom Neked.Próbálják toldozni-foltozni,de mindig egy újabb lyukat kreálnak.

szerintem ez a játék már nem is lesz jó kitolják a dlc-ket azt majd hamar elfejetik majd jövõre kidobják a bf5-t fosbájt új motorral hát még az milyen jó lesz

frango
Mentem pár TDM meccset patch óta. 13-20%-ban(5 meccsbõl számolva) van a 0hp-s halál nálam. Ez rohadt sok. Kb. minden 5-6. halál ilyen. 😄 vicc

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Abszolút örömmel tölt el hogy:

-Visszatért a crashelés, a legutóbbi patch óta nem vágott ki a játék, na tegnap kétszer is DX hibával és BF mûködése leállt hibával, az egyik után indíthattam a gépet újra mert utána nem volt hajlandó indítani a BF4-et, mindig ugyan az a hiba ugrott be indítás után..
-Az 1hp-s killek végre nincsenek..helyette 0hp-s van...😄

Dice...<#eljen>

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Yes, yes, yes, yeeeeees :-)

Az van amit mondtam... a tickratet nem tudják felemelni, ezért maszatolnak.
Vadnokedli
Én nem értem ezek mit csinálnak, lehet még Alpha meg béta elõtti verziókra állítják vissza a játékot és nézik a reakciókat.. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

ááá qurvajó lett az új netcod meg patch , vééégre nem 1 Hp-al ölnek meg hanem 0-al Yessss .
JaSoN HuNTeR
Nekem kevesebb FPSem lett a patch óta. Jó xar.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Vadnokedli
0 HP bug. invented. Értem én miért hagytam abba a bf et..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

"-Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before"

Mondjuk ebben nincs szó a scout szarokról de az is elméletileg "kevés életerõs"...😊
A patchben megint nincs szó a netkódról..Az egyetlen valamire való dolog ami jelenthet valamit az a javítás...😊
Elméletileg lelassították a könnyû jármûvek, így a Little Bird javítási sebességét is... Ami erõsen nem ártott már régóta...
Smithwarden
Valaki tudja ertelmezni vagy leforditani amit Ra1n irt? 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nekem is ... nevettséges ez az egész..

Tévedés, most már 0-val futnak el 😄

legalábbis nekem ezt csinálja.

The Matrix has you...

A netkódról nincs szó...Az egyetlen ami jelent valamit a javítás...Még mindig leszedhetetlen az LB vagy már jobb lett a helyzet hogy lassult a javítás?😊
Seangaijin
Nah, frissítés óta nem lehet egyik szerverre se menni mert mielõtt elindulna disconectel ez aszar.. Nah ilyenkor mi van????

Szerintem is a HC sokkal élvezhetõbb.
A sok minimap lesõ sincs, akik már azelõtt lelõnek, hogy befordulnak a sarkon :-)

adam46
Köszi, közben jött battlefield.hu-s fordítás. 😊
Én inkább fordítva, a 90%-ukkal igen.
SigS
-Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1

BANNED

Hát ezen jót nevettem...kis sunyik, méghogy a ferdeszemûeknek nem indul 8.1-en <#nezze>

Egyébként tipikus...én ezen hibák 90%-val nem is találkoztam <#ticking>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Én a hétvégén elkezdtem HC-n tolni... kicsit elhamarkodott lenne nyilatkozni róla, mert hozzá kell szokni a másfajta játékmenethez, de... elég nehéz ellenállni, hogy soha többet ne menjek vissza normalra...

Legalább akit eltalálok, az biztosan fekszik. Hiába én is könnyebben halok, az egész játékmenet kevésbé irritáló. Sniper limites szerveren egész fasza. 60% ugye a health. Tehát pl a tankkal mellédlõnek, akkor sem rohangálsz tovább...
kemotox
Róma se egy nap alatt épült fel 😄 Még néhány peccs és már majdnem bele fog halni egy ember 20-30 golyóba 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ez a tipikus melléduma arra, hogy netkóddal bizony lófaszt se kezdtek, de nyugodtabb leszel, mert általában sérül az is, aki eddig 100%-kal gyalogolt el, amikor beleürítettél egy tárat. Mostmár csak 75-tel fog.
ProGabe
Ez kimaradt:
- Ruined the game again. This time with massive, never seen lag.^^ #balfaszdice

Más: az lehetséges, hogy egyik csapatnak "egymillió percet" kell várni, hogy Olbi-ban felrobbanjon a bomba, a másiknak meg max 8-10-et?

dr Kotász
Hát... a semminél talán ez is több:

- Különbözõ javítások javítására általános stabilitás
Rögzített memóriavesztés probléma után bekövetkezõ szinten leállások , ami azt eredményezheti, hogy out -of- memória lezuhan hosszabb játék ülések
- További fix a "hang hurok" holtpont , amikor fut magas / Ultra grafikai beállítások
-Added figyelmeztetés a Legacy AMD illesztõprogramokat elavult
Rögzített egy játékos visszajelzést idõzítési probléma, ha vér jelenik meg , mielõtt más károsodás mutatók , és mielõtt kárt ténylegesen történt
- Javítva egy bug , ahol a játékosok " rangot ikonok az eredményjelzõ tábla nem frissül
-Fix az ázsiai felhasználók nem tudja elindítani Battlefield 3 és a Battlefield 4- Windows 8.1
Normalizált javítási aránya az összes jármû
- Javítva a probléma a gyilkos egészség ölni névjegykártya nem megfelelõen frissített (amely 100%-os egészségi bár a katona sem sérült meg )
-Fix barátságos marker nem mindig mutatja , ha szükséges , így a játékosok forgatás csapat tagjai
- Javítva egy bug , ahol a harckocsi koaxiális HMG ammo box idõnként blokkolja a vezetõ fényképezõgép
- Megnövelt sebzés 25%-kal a Stealth Jet 20 mm-es ágyúk.
- Stealth Jets most már jobban hasonlít kezelése attribútumok egymáshoz . F35 & J -20 kissé mozgékonyabb, Su -50 kevésbé mozgékony .
-Attack Jets most már jobban hasonlít kezelése tulajdonít egymást , és mind a 3 most már valamivel kevésbé mozgékonyak, mint a korábbi
- Fix kamera hiba bekapcsoláskor fegyverek mozgás közben Crouch
Rögzített alkalmi bug, ahol a játékosok megtapasztalhatták szakaszos motorhang lemorzsolódás vezetés közben kerekes IFVs
-Fix Player ívás a térkép alatt telepítésekor a Lancang Dam
- Fix villogó térkép és minimap a Rogue továbbítása és Mûködési Locker
adam46
Valaki lenne oly kedve lefordítani?
próbáltam pistol/knife vegyest, de ott is mindenki lövöldözött, meg csak lockeren nyomták és nincs sok hely ahol lehet bujkálni. de köszi a tippet, nézegetek még ehhez hasonlókat.

The Matrix has you...

sz4bolcs
"-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)"

-hmm, kis hazudósok, azt hiszik, hogy másodjára is bevesszük xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.