15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Skyline #11740 hangdrop és fagyás. A mocskos telibevert büdös édesanyjukat már ennek a tetves amatőr bugris bandának hogy ezt a szart 4 hónap alatt nem lehetett rendbe rakni... -
#11739 Frankó írás! Egyetértek! -
zsoca6 #11738 új NVIDIA Driver ! hátha ad valamit -
#11737 Mi is veled örülünk :)
Azt hallottad hogy ha a tápot is kiveszed akkor megkapod a GOD mode-ot a BF4-ben? -
#11736 én ezeket valószínű, hogy nem töltöm le :) tök jó, amikor néha rám jönaz 5 perc, és nekiállok fegyvereket unlockolni, stb. :) nagyon örülök, hogy a BF4-ben végre valóban évekig eltarthat, mire minden szir-szart feloldasz (fegyverek, battlepack, stb.).
amúgy ha jól érzékelem, az SA-val együtt nem jött levelcap emelés. nem mintha egyelőre értinene.
be kell vallanom, hogy renkdívül boldog vagyok :) amióta kiszedtem a 4gb ram memóriámat (a 8-ból), bár lassabb lett a gép, lassabban tölt a játék is, és le kellett vennem low-ra a graifkát (micro lagok miatt, de nem bánom, mert egész más élmény ilyen magas FPS-sel játszani), de végre NEM FAGY ez az istenadta játék, és a gépem sem dobálja a kékhalált!
én valójában ma tudtam először egy jót játszani a BF4-gyel :) -
Unreal1942 #11735 Köszi -
#11734 Handgun ingyen. BF4 -
#11733 Meg van! Bemész originbe, üzlet, rákeresel a BF4-re, majd a listában ott lesz! Köszönöm a felvilágosítást arról, hogy egyáltalán van ilyen! :) -
#11732 Azóta azt is kipróbáltam. Szeintem ez is jobban néz ki, de egyébként pont ugyanúgy lehet játszani, mint a 3-at. Semmi változást em tapasztalok. Az épületek az E pontnál eősebbek, több a fla, de tényleg ennyi. Aki szerette, annak be fog jönni, aki nem szerette, az ne várjon változást. Ami jó, ez a sötétebb tónus. Talán itt lett volna jó esőt berakni, és sárban harcolni. -
#11731 Nekem simán működött. -
#11730 Hova? :) A termékkód beváltása résznél nem veszi be :) Mellesleg köszönöm! -
#11729 BATTLEFIELD 4™ HANDGUN SHORTCUT KIT
írjátok be originen,nem premium felhasználóknak unlock-olja a pisztolyokat. -
Skyline #11728 Firestormon én azonkívül hogy más a fény a legnagyobb különbség amit észrevettem az hogy a tornyokba fel lehet menni létrán és amikor védeni kéne az összes idióta csipa leszarja a saját pontjait és inkább oda megy fel hogy az ellenfél mögött kempeljen... -
#11727 Op. Firestormot nem próbáltad? -
#11726 érdemes megvenni az új gépemre? valami lövöldére vágyom csak nem tudom hogy mire :D -
#11725 néhány óra játék és több teljes, 1000 ticketes kör után a következőket tudom elmondani a pályákról (volt, aki kérdezte, csak azért terhelem a monitorotokat)
CASPIAN
Nekem nagy kedvencem volt, és szerintem rosszabb lett. Persze, nehéz még most átlátni, hogy milyen taktikai vonzata van annak a kurva nagy betonfalnak, de a BF4-ben olyan kevesen követnek bármilyen taktikát is (inkább fejjel mennek a falnak a legtöbben), hogy kétlem, hogy elérnék vele a céljukat a fejlesztők, bármi is volt az. A torony ledöntése móka, ott egész jókat lehet csatározni. Ami nagy negatívum, az az, hogy a map egyszerűen rondább lett. Nem igazán találták el az őszi színeket szerintem. Egylátalán nem tetszik a pálya külalakja.
GULF OF OMAN
Ez a pálya már szebb lett, mint volt. A US team két attack boatot is kapott, amivel valamilyen szinten védeni lehet az A-B-C-D pontokat, de sok taktikai hasznukat egyelőre nem láttam még. Ahogy elnéztem, nagyon nem borították fel a jármű spawnokat sem. Továbbra is gyakoriak a nagy különbségű győzelmek és vereségek, mert a jobb csapatnak egyre könnyebb dolga van a gyengébb ellen. A vihar érdekes, szeintem hozzáad, de a spottolás miatt annyira nem jelentős. Mindenesetre rendkívüli módon lecsökken a látótávolság. Szépen oldották meg, szerintem.
METRO
A rengeteg robbanóanyag miatt nehezen játszható, de ugyanaz egyébként, mint volt. Az a pár extra útvonal csak arra jó, hogy most már nem 10-10-10 ember áll a 3 chalk pointban, hanem 7-7-7-7-7 áll abban az 5-ben. Sort of. Viszont szépre sikerült a redesign, szerintem szép lett a pálya, ha épp nem ketyeg vmi XP bónuszotok, érdemes lehet egy üres szerveren (majd ha lesznek...) végigsétálni rajta.
Keressétek a high ticket szeókat, mert 400 ticket egy Caspian Border Conquest Large-ra - nincs rá jobb szó - szánalmas. Nem is értem, hogy gondolták, komolyan. Egy nagyobb térképe 1200-1500 ticketet kellene adni amúgy is (Paracel, Zavod). -
Electrickman #11724 G2A.com,én ott vettem,paypal-on.. -
Moon22 #11723 sziasztok. jó lett az új DLC? Érdemes lesz-e majd magában megvenni ezt? -
Unreal1942 #11722 Keresek megbízható és gyors online boltot ahol paypal vagy hasonló formában tudnék most premium kódot venni. A gyorsaság alatt a prémium kód megérkezését értem e-mail címemre.
Originben pofátlanul drága... -
#11721 de ez a 400-as ticket count egy rossz vicc. szánalmas. 10-12 pec egy conquest Caspianon!? a pályák lényege vész el ezáltal. a szerver adminoknak komoly feladata lesz kiküszöbölni a Dice faszságait.
ráadásul az eddigi mapok, ahol voltam, 4-4 zászlósak voltak Conquesten, Conquest Large beállítást meg nem találok sehol. ez is kétségbeejtő. -
#11720 nagyon nem kell megfejteni a pályákat, hiszen X1-en régóta játszhatók, lehetett tudni, hogy nem sok minden változott rajtuk.
én mentem most 3 kör conquestet, hát... csalódás, az az igazság :( alig mászkálnak emberek normális fegyverekkel, mindenki robbantgat, gránátokat dobál... ezeket a pályákat sokkal jobb volt a 3-ban játszani.
de ez csak first impressions, megyek is vissza, hátha megtetszik :) -
Skyline #11719 Arról egyelőre lemaradtam csak kábé rush felénél léptem be.:) -
#11718 Omanon dőlnek a daruk. Egész jól néz ki :) -
Skyline #11717 Na toltam rushon Oman-t és Firestormot...Omanon vihar van Firestormon meg fellehet menni a tornyokba létrán illetve mások a fények, kb ennyi az érdemi változás ami feltünt...Majd este game... -
#11716 mi ez a f@szság, hogy 400 ticketről indulnak a conquestek!?
már a 800 is kevés, erre megfelezik? -
#11715 Nagyon jo. :)
Haverom fel ora alatt 5x fagyott ki Metron. :D -
Skyline #11714 Épp húzom lefelé, megvan a fele még kb 5 perc.
5.34 giga.:) -
#11713 na milyen a kiegészítő? senki se játszik vele? -
#11712 lehet valahol olcsón és megbizhatóan bf4-et és premiumot venni?20k kicsit sok érte -
McLarenpowa #11711 SA serverek UP! -
priluki #11710 jaaaa :D akkor sry és kösz -
#11709 Egy azaz 1 hsz-el az irasod alatt talalod meg a kerdesedre a valaszt...
Hiaba jott ki a patch, ha meg nincs hozza Battlelog update. :) -
priluki #11708 ez vicces .. prémiumom van és nem enged játtszani.. irja kiegészítő szükséges.. most ez mi? -
#11707 kíváncsi vagyok, mikor jön a patch meg a Battlelog update... -
#11706 majd mondjátok el melyik pálya lett a legjobb én majd csak délután tudom letölteni.. -
heringer #11705 Xboxon pont valami szerver mizéria van... -
heringer #11704 Nézem akkor :) -
#11703 A nemsoka azt jelenti, hogy MOSTantol (10:00-tol) lehet tolteni a Second Assault DLC-t.
5.3 Gb -
#11702 vannak jó poros, sivatagos pályák, pl. a China DLC-ben ami van, az jó lett. de a BF3-ban szinte kizárólag szürke házak között, meg építkezéseken lehetett mászkálni nagyobb pályákon, és egy idő után picit unalmas lett már ez.
a Seine Crossing meg nem sikerült igazán jól, sajnos (conquesten). -
Newfronter #11701 Már lehet tölteni az Originből.