15720
  • Smithwarden
    En szeretem a poros sivatagi palyakat, de meg jobban azokat amikrol te is irsz, a zold, fuves, erdos mapokat.
    Kar, hogy a mostani Caspiant atraktak sargas-barnas oszi palyanak. :)
  • heringer
    Mi az a nemsoká?
  • giornalista
    nagyon várom :) Caspian a 3-4 összesített legjobb pályája, szerintem. kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e esetleg elrontani, vagy megmaradt annak, ami volt: remek balance (flag, vehicle, stb.), szép környezet, jó játszhatóság.

kár, hogy ilyen kevés "zöld" pálya van a játékokban. a 4-ben is a Zavod az egyik legjobb a külsők közül szerintem (vanila), mert nem poros, nem szürke.
  • Krisztiam #11697
    nemsoká second assault :)
  • Svenhotry
    1értelmű, hogy a nagy vitában kinek van igaza. És az nem egyezik a karhatalmi elvárásokkal.
  • SötétBarom
    Shit happens
  • [UNQL]Echo
    Jaja de ettol meg nyert az ellen :)
  • SötétBarom
    Kurva jók a DMR-ek :)))
  • Smithwarden
    Na jo eleg volt.
    Elobb kertelek a privatra, de csak itt tolod tovabb a trolkodast...
  • Smithwarden
    Neked kellene az alapveto szabalyokat betartani, de hiaba vagy annyi idos amennyi, leragadtal egy nevetsegesen gyerekes szinten.
  • Electrickman
    Agyilag zokni vagy édes fiam,azt hiszed jelentgetéssel,törölgetéssel elérsz bármit is...egy házigazdának megelőzni kellene tudni a flémet,nem kezelni.
    Mondjuk ahhoz elkelne némi tekintély is,csak az neked ugye mint tudjuk nincs...sajnos.Már ezzel kell együtt élned...
  • Smithwarden
    (Elore szolok, Eugabesz, hogy magasrol leszarom a rinyalasodat amivel jonnel, hogy "torolted a kommentemet, pedig csak segiteni akartam".
    Alreggel jottel mar megint vissza csinalni a feszkot, szabalyellenes.
    Egyszer jatszod a troll agyadat aztan megint jo fiucska vagy par hsz-ig.
    Ez nem mukodik. Bye-bye.)
  • ozimak
    Igen, én is azt a tanácsot kaptam, hogy supportnak írni kell hogy nem jött meg a beregelt kulcs :) Csak az a baj, hogy nem nekem kellene hanem bátyámnak :/ Helyette meg nem tudok chatelni a live supporttal :/ Ő meg nem tud angolul. Bonyolult :)
  • kigyi
    Annyi megoldást találtam, hogy tudok játszani akár másfél órát is, de amikor kilépek nem szabadul fel az összes memória egyenlőre ez is előrelépés, de csak a rendszerleíró adatbázis turkálása után sikerült ezt is elérnem. Legalább tudok játszani :)
  • kigyi
    Na mos majdnem írtam, hogy nekem is kell, mert regeltem, de nem jött kulcs erre nézem benn van az origin fiókomban :)
  • ozimak
    Valakinek esetleg nincs egy fel nem használt Titanfall beta kulcsa? Nyílt lett a beta , de így is csak azok próbálhatják ki akik regeltek. :(
  • Culram #11671
    Nálam is ugyanez van.
    Talán a videokártya memóriája nem elég neki, de a korábbi gépemmel ilyen hibával nem fagyott ki.

8GB-ot simán megzabál és ha kifagy, leállítom de a memória tele marad.
    A feladatkezelőben a memória kilistázásánál pedig nem látom a magyarázatot. Nincs ott semmi ami ennyi helyet foglalna.

Megoldást még nem találtam.
  • Smithwarden
    Toroltem par hszt.
    Az addig oke, hogy egy masik uj jatekrol kicsit beszelgetunk es osszehasonlitjuk a BF-el par szempontbol, normalis hangnemben, de a veszekedes nem kell.
  • ozimak
    Jóvan, valakitől megkaptam a mínuszomat :D Vajon ki lehetett az? :D
  • ozimak
    Nem is állítottam, hogy aki 14-es szintű az már jó Csak arra próbáltam rámutatni, hogy azok a srácok gondolom nem a második meccsüket játszották a játékban. Azért az sem teljesen elhanyagolandó tényező. Nekem meg az első meccsem volt, mitől lehetnék benne jó, ha még nem is játszottam vele? :D
  • Reaper2104
    A szintet idővel össze lehet szedni ez nem befolyásolja ki mennyire jó vagy éppen nem.
  • Reaper2104
    Ízlések és pofonok akinek bejön annak lesz max hosszútávú akinek meg nem marad az eddigieknél vagy vált másra, eléggé pörög a játékpiac is mindig van valami új.
  • ozimak
    Én is meglestem a Titanfall-t, bár én eleve ódzkodom ezektől a futurisztikus dolgoktól. Főleg ez a robotos balhé... Tehát nálam biztos nem váltja meg a "világot", de mindenképpen figyelemreméltó volt a hitreg meg úgy cuzzammen a netcode! Most éreztem át igazán mennyire fos a BF4 netcode-ja. Első próbálkozásra 14-es szintű srácok ellen, 10/1-es k/d-m volt...
  • Smithwarden
    En mondjuk sajnalom, hogy nekem nem jott be a Titanfall, mert ha valakinek tetszik, akkor sokkal kevesebb problemaja van / lesz vele, mint a BF-el. :(
  • kifli
    azt ne felejtsd el, hogy counter-strike alapra :)
  • adam46
    Hagyjad már a Titanfall fényezését a Bf topikba. Senki nem kíváncsi rá, hogy milyen király áttextúrázott/modellezett COD-ot raktak össze.
  • Smithwarden
    En meg mindig nem banom, mert nincs mas hasonlo vagy jobb sajnos.

Pedig az EA + DICE amit lemuvelnek az botranyos.
    Kamuznak, ferditenek, nem meloznak elegge a patcheken, stb.
    Utolso patch utan csak harmasszor akartam benezni kicsit ajtszani, mindegyik alkalommal csontta fagyott a jatek, pedig elotte semmi ilyen nem volt (ezt az uj fagyast battlelog forumokon is irkaljak, foleg Operation Lockeren jon elo.)

Varjuk nagy szeretettel a holnapi DLC-t es ujabb bugokat.
  • giornalista
    szeintem nagyon gáz, hogy ezzel akarnak sikerélményt adni a nooboknak, hogy lesznek botok, akiket ők is le tudnak lőni...

én nem kaptam béta kulcsot, de nem is igazán érint meg ez a titanfall. cod-scifi, ennyi.
  • V43 1105
    BF4 is bekaphatja, egy büdös picsa fos szar, bánom hogy megvettem anno ezt a rakás trágyát.. :-D Dugja fel a szaros seggébe az DICE és Tsa....
  • Skyline
    Hosszabb távú lesz mint a BF.:)
    Single pedig nem lesz.
  • Skyline
    Nem is velük kell taktikázni hanem az 5 csapattársaddal.:)
  • SötétBarom
    Kipróbáltam én is a titanfallt, kb az első 10 percben teljesen egyértelművé vált, hogy nem alternatíva :DDD Oké, tök jól adja a hitet, meg 3x szebben fut mint a Bf4, de sajnos kurva kevés. Ideig óráig el lehet vele hülyülni, a mozgásszabadság is egész szórakoztató, de szerintem nem lesz egy hosszú életű mutatvány.. Ha lesz single, az viszont mindenképpen érdekel :)
  • koschwarz
    Ne viccelj már, síkhülyék a botok. Mögöttem rohangál, egy csomó ideje volt rá, és még akkor sem bírt lelőni. Konkrétan töltelékek. Esküszöm nem jobbak a bf2 botjainál.
  • kifli
    hát taktikázni nem nagyon lehet velük...
  • szomferi
    igen, mert azok is támadják a titanokat, repkednek, jó az AI
  • Skyline
    Pedig van, hála az értelmes balansznak, bármennyire is viccesnek tartod...
  • kifli
    csapatmunka tulnyomó részt botokkal? Ne viccelj...
  • Skyline
    Ezek betegek...:DD
  • DarkSector
    wow. :)
  • Smithwarden