Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Most újra beállítottam és egyelõre ok.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2 napja be se kapcsoltam a gépet. Ma meg ez fogad. Bármelyik menüpontra megyek ilyen karakterekre vált az amúgy angol szöveg.... Ez pont a nevem...lol
Valakinek volt már hasonló?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hozzáteszem, ennyire balfék játékosok, mint ezekben a videókban állítom, hogy csak amcsiban vannak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Itt kezdõdött de nyugodtan ess te is nekem, én vagyok a "ludas"..😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez a noobtaktika meg már BF3 ban is volt, sõt mint elõttem írták már azelõtt is.
(Csókos dologról meg annyit, hogy ha benéznél modi topikba és lejjebb tekernél láthatnád hogy mennyire vagyunk puszipajtások a modikkal. De úgy látom ez a csókos szöveg is ilyen papagáj dolog amit tõled megszoktunk. Ja és úgy emlékszem te egy "picivel" többet árulkodtál 😊 )
Másokról leszállásról meg te is elgondolkodhatnál nyugodtan, mert MINDEN kommentemre válaszolsz, ahogy erre is fogsz. Mint mondtam ez kétszemélyes dolog.
Szerinted senkinek nincs senkihez köze. Itt mindenki ugrik. Mindenki köcsög. Minek vagy még itt? (Költõi kérdés, úgy is tudja mindenki, hogy a válaszod az valami papagáj cucc, vagy valami más terelés lenne)
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Köszi
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem én kezdtem a statfikát. És mint mondtam SZÁLLJ LE RÓLAM.
És igen nevetséges hogy egyesek a statjukkal gizdáznak miközben a jelentõs részét jármûvekben ücsörögve érték el, és egy rushban közelharcban szart sem érnek.😊
De nyalogassátok egymást.😊
steam, origin: ACE_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(Érdekes amúgy hogy szerintem egy sima jármû normális, rendeltetésszerû használata noob dolog, ez meg nem. Ja és tudom, fröccs-fröccs. Megyek is iszom egyet)
A quadot könnyen kiszúrják így azzal sajnos nehézkes, de azzal meg jól lehet nyomni a 3 c4 elejére irány tank felé leugrás és klikk módszert..😊
Különösen jó móka ha egy statnoob jármûves a map szélén ácsorog és lövöldözik..😊
Fröcsi fröcsi..😊
Nyugodtan fröcsögj tovább az Ucavról meg a többirõl miközben ismételten, negyedannyit sem használtam mint a kézifegyvereket...😄
Még egy lépéssel továbbá, ha megnézzük kettõnk statját, pontosabban például a vehicles Destroyed, Vehicle Damage, flags captured, flags defended értékeket, akkor tetemes különbséget fedezhetünk fel kettõnk közt, szóval én nem pattognék a kemper énemmel. 😉
Köszi hogy igazoltál...😄
"meg sem szólalok" Igen, azt a kommentet amire válaszoltam nyilván én írtam... Te most magadat vagy engem akarsz hülyének nézni? És akármennyire is fáj, nem te döntöd el, hogy ki írhat ide, és ki nem. Ha jól emlékszem még te is írtad, hogy azt írsz amit akarsz 😊 Hát én is így vagyok vele 😊
Ja és mielõtt válaszolsz:
SZZZÁLLLLJMÁRLERÓLAMÚRISTEN 😄
Smithwarden te meg csináld már légyszíves a dolgod, komolyan meg sem szólalok erre ez a b. arcú csak ír és ír....Úgy hogy köze nincs a játékhoz... Komolyan embereket kiraksz mert spamelnek meg kötekednek de azt aki mást sem csinál csak kötekedik és semmi keresnivalója a topikban ezen kívül nem raksz ki? Vicc de tényleg...
Én is inkább várok valami fostalicska jármûre, azzal legalább tudok ritkítani.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Egyébként UCAV.😊
De nyilván ez sokkal gázabb dolog mintsem az amikor valakinek a kézifegyver használata sehol sincs és mást nem tud csak jármûre várni és k/d-re utazni.😊
Avagy láthatnánk a te lapodat is.
Továbbá ideje lenne leszállnod rólam itt is és az admin topikban is.😊
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -