Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
ajaj... pont most tették ki hírként, hogy ha ezt látod, akkor lõttek a mentéseidnek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

..na megoldottam. A profilban elállítódott vagyis törlõdött az angol (hogyan azt nem tudom, biztos valami új dice bug megint).
Most újra beállítottam és egyelõre ok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

2 napja be se kapcsoltam a gépet. Ma meg ez fogad. Bármelyik menüpontra megyek ilyen karakterekre vált az amúgy angol szöveg.... Ez pont a nevem...lol
Valakinek volt már hasonló?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

SötétBarom
LoL

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fõként azért, mert pl a lézert is simán látni füstön át... rengetegen rohangálnak lockeren lézer célzóval, mert hipfire-bõl könnyebb ott boldogulni, de egyben el is árulja egybõl, hogy merre vagy.
Ezzel a módszerrel szoktam en is menni, illetve FLIR irányzékkal is hasonlóan hatásos 😊 Bár azt nem tudom, hogy a support fegyverekhez van-e, én általában assaulttal megyek Lockeren. Az mondjuk már más kérdés, hogy rengetegszer találkozom az ellenféltõl olyan játékosokkal akik füstön keresztül sima irányzékokkal halomra lõnek...
Herold
Neked valós az életkorod az adatlapon? Mert szerintem egy 20-assal több szerepel ott, mint amire a viselkedésedbõl következtetne az ember.

SötétBarom
Indirect fire spec negyedik szintjén a jármû tölti az ammot.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ez holnap próba, inv-t BF3 óta nem kotortam elõ, így még értelme is van.😊

Ez faja , holnap estére nekem is megvan a programom. 😊
ProGabe
Na ezzel trollkodok egy sort holnap. Volt már, hogy eszembe jutott, amikor rájöttem, hogy kicsit máshogy mûködik a füst (nem lehet spotolni sem), de ez most tényleg meghozta a kedvem hozzá.
Hozzáteszem, ennyire balfék játékosok, mint ezekben a videókban állítom, hogy csak amcsiban vannak.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"#10884"

Itt kezdõdött de nyugodtan ess te is nekem, én vagyok a "ludas"..😊

V43 1105
Remélem hamarosan kapsz még három felkiáltójelet és kicsit elbúcsúzhatunk tõled, mert ez nem normális amit te itt csinálsz ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kemotox
Majd leszállok rólad, ha leszálltál rólam😛
Ez a noobtaktika meg már BF3 ban is volt, sõt mint elõttem írták már azelõtt is.
(Csókos dologról meg annyit, hogy ha benéznél modi topikba és lejjebb tekernél láthatnád hogy mennyire vagyunk puszipajtások a modikkal. De úgy látom ez a csókos szöveg is ilyen papagáj dolog amit tõled megszoktunk. Ja és úgy emlékszem te egy "picivel" többet árulkodtál 😊 )

Másokról leszállásról meg te is elgondolkodhatnál nyugodtan, mert MINDEN kommentemre válaszolsz, ahogy erre is fogsz. Mint mondtam ez kétszemélyes dolog.

Szerinted senkinek nincs senkihez köze. Itt mindenki ugrik. Mindenki köcsög. Minek vagy még itt? (Költõi kérdés, úgy is tudja mindenki, hogy a válaszod az valami papagáj cucc, vagy valami más terelés lenne)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Szépen kérlek ne szólj bele olyanba amihez nincs közöd. Nem tehetek róla hogy egyesek azért járnak a topikba hogy flémeljenek és bármit írok egybõl ugranak rá. BÁRMIT....
Köszi

V43 1105
Szépen kérlek fejezd be a hülye vergõdésed, köszi.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Továbbra is olyan dologról pofázol amihez lévén meg sincs a játék közöd sincs, ennyi, ugass tovább csókos.😊
Nem én kezdtem a statfikát. És mint mondtam SZÁLLJ LE RÓLAM.

Bug...Quadra is fel lehet tenni ha mázlid van ráragad..😊

kemotox
Te valami papagáj vagy, vagy mi? Találj már ki új szöveget. Bármit is magyarázol, a C4+motor/quad/terepjáró ezerszer "noobosabb" dolog marad, mint egy jármû sima használata. Ha meg szerinted ennyire nem számít semmit a stat, akkor meg nem mindegy? Errõl a stat dologról még annyit, hogy te akartad annyira megnézni adam statját... Koppantál, és most hirtelen nem számít meg stb.

Ismét úgy ugatsz bele hogy közöd nincs hozzá, de nem baj. A két leg OP-abb dolog a játékban a scout heli és a támadó ladik. Ebbõl ha jól tudom eddig a támadó ladikot sikerált butítani.
És igen nevetséges hogy egyesek a statjukkal gizdáznak miközben a jelentõs részét jármûvekben ücsörögve érték el, és egy rushban közelharcban szart sem érnek.😊
De nyalogassátok egymást.😊

ha valakinek van kedve játszhatunk ilyet 😊

steam, origin: ACE_hun

adam46
+1
ProGabe
BF2 óta lehet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azt lehet? Megáll a motoron? Vagy olyan mint a C4? Tapad? 😄

kemotox
Ez a taktika már a BF1942-ben is nagyon noob dolog volt, pedig ott még nem is volt C4 meg quad.
(Érdekes amúgy hogy szerintem egy sima jármû normális, rendeltetésszerû használata noob dolog, ez meg nem. Ja és tudom, fröccs-fröccs. Megyek is iszom egyet)

ProGabe
Feldobtak egy ammo packot a motorra.

Ezt hogy csinálják hogy közben a support folyamatosan adja a lõszert?

Csak ne a levegõben menne a motor és 2014-ben hagyna keréknyomot...<#idiota>

Kár hogy csak kevés mapon van motor, ez jópofa..

A quadot könnyen kiszúrják így azzal sajnos nehézkes, de azzal meg jól lehet nyomni a 3 c4 elejére irány tank felé leugrás és klikk módszert..😊
Különösen jó móka ha egy statnoob jármûves a map szélén ácsorog és lövöldözik..😊

Nyilván az m416-al medicel a bokorban ücsörgök...😄
Fröcsi fröcsi..😊

Smithwarden

Jo kis taktika...motorosok vs tankok 1-0. 😄D

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

adam46
Csak tudod a jármûben ücsörgéssel én több hasznára vagyok a csapatnak, mint a bokorban kempeléssel, felesleges tovább firtatni az ügyet. Részemrõl lezárva, nyugodtan mondogasd tovább.
Továbbá továbbra is a két leg OP-abb jármûkategóriával vagy nagyra, és a kézifegyverhasználat eltörpül a jármûben ücsörgéshez képest, de ahogy érzed...
Nyugodtan fröcsögj tovább az Ucavról meg a többirõl miközben ismételten, negyedannyit sem használtam mint a kézifegyvereket...😄

Fa feltünt volna rusholni szoktam, és jármûvet alig használni, de gratulálok az összehasonlításhoz, eképpen elég nehézkesen foglalgatnék annyi zászlót, illetve kicsit kevésbé érdekelnek az épületen kívüli jármûvek mintsem az Mcom... Újfent gratulálok a fröcsögéshez..😄

adam46
Tudod a Battlefield-et a jármûvek teszik azzá a remek játékká ami, és nem a kemperek, meg a kamikáze robot repülõjük (KhömKhöm). Továbbá ezért veszek ezt a játékot és nem a COD-ot, ha hajózáshoz van kedvem, hajózom, ha repülõzéshez repülõzöm, ha tankozáshoz, akkor tankozom és végül, ha gyalog mászkálni, akkor zárt mapok.

Még egy lépéssel továbbá, ha megnézzük kettõnk statját, pontosabban például a vehicles Destroyed, Vehicle Damage, flags captured, flags defended értékeket, akkor tetemes különbséget fedezhetünk fel kettõnk közt, szóval én nem pattognék a kemper énemmel. 😉
Bámutalos. Egy OP scout heli és egy OP hajó a csúcson, kézifegyverhasználat meg sehol.😊
Köszi hogy igazoltál...😄

adam46
kemotox
De szerencsére itt van az óvónéni 😛

Herold
Látom hajbakaptak az óvodésok (már megint).

kemotox
Te ezt a szöveget kiírtad egy .docba és onnan ctrl+c ctrl+v-zed? 😄

"meg sem szólalok" Igen, azt a kommentet amire válaszoltam nyilván én írtam... Te most magadat vagy engem akarsz hülyének nézni? És akármennyire is fáj, nem te döntöd el, hogy ki írhat ide, és ki nem. Ha jól emlékszem még te is írtad, hogy azt írsz amit akarsz 😊 Hát én is így vagyok vele 😊

Ja és mielõtt válaszolsz:
SZZZÁLLLLJMÁRLERÓLAMÚRISTEN 😄

Kattanj már le rólam a francba! Komolyan minek jársz ide? Mást nem tudsz csak teleflémelni a topikot, a játék meg sincs, csak a vicces kis kötekedõ kommentek mennek ész nélkül.

Smithwarden te meg csináld már légyszíves a dolgod, komolyan meg sem szólalok erre ez a b. arcú csak ír és ír....Úgy hogy köze nincs a játékhoz... Komolyan embereket kiraksz mert spamelnek meg kötekednek de azt aki mást sem csinál csak kötekedik és semmi keresnivalója a topikban ezen kívül nem raksz ki? Vicc de tényleg...

kemotox
Nem értem ezt a leszállós szöveget, te is ugyanúgy válaszolsz mindenre, nem bírod befogni. Lehet mondani hogy ki flémel meg mutogatni meg mittomén, de te is ugyanúgy válaszolgatsz. Ez az egész veszekedõsdi dolog többszemélyes. Akármennyire is nem szeretnéd, de te is benne vagy, hiába írsz ezer kommentet az admin topicba mindenféle szmájlikkal.

SigS
Igaza van...azzal kell ölni amivel adja...
Én is inkább várok valami fostalicska jármûre, azzal legalább tudok ritkítani.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nagy szó, NÉÉÉGYZSÁZ huh... a negyedét sem teszi ki a kézi fegyverhasználatnak.😊
Egyébként UCAV.😊

De nyilván ez sokkal gázabb dolog mintsem az amikor valakinek a kézifegyver használata sehol sincs és mást nem tud csak jármûre várni és k/d-re utazni.😊

SötétBarom
Mortar+suav együtt 400 kill 😄A:SD:SdAS😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Mint láthatod nem én ugatok.

Ha már olyan kedvesen szétnéztél rajta nézz csak mondjuk az m416-ot is..😊
Avagy láthatnánk a te lapodat is.
Továbbá ideje lenne leszállnod rólam itt is és az admin topikban is.😊

kemotox
Ne mondj ilyeneket mert megmond anyukájának és nem fogsz többet kakaót kapni te kölök!! 😄

mmovar
Ennek is adja az ucav. Meg a többi is... profil

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -