15720
  • oneal1
    a mostani patch után hiba nélkül fut az új kiegészítő.
    végre:D
  • bebe78
    Sziasztok!Kicsit visszamentem bf3-ba játszani,de ott se rózsás a helyzet,mivel az EA annyira leszarja már,hogy szinte minden szerón van egy faszláma csiter.Ezt nem azért mondom mert nem tudok játszani és mindenki csiter aki lelő.Szóval lassan el kell gondolkozni hogy választjuk a szar hitreges bf4-t,vagy agyhalott csiterek céltáblája leszünk bf3-ban.Ozimak veled is meg Gyuszopapával is teljesen egyetértek!
  • zeoos
    Nekem csak egy gondom szokott lenni jatek kozben, hogy felmelegszik- avagy elfogy a sorom :)))

Gyertek jatszani, hulla is kell! :P
  • Gyuszopapa
    Na most már elég lesz mert minket is kibannolnak.
    Sajnálom hogy ide jutott a dicső BF sorozat.
    Nekem már onnantól gyanús volt sok minden(BC2)hogy kihagyták a moddolhatóságot a játékból és össze-vissza halandzsásztak hogy miért.A 42-őt,BF2-őt is a módok tették legendássá és hozzájárúltak az alapjáték eladásainak növekedéséért.
    A BF2-es módok éveken keresztül nyerték el az év módja díjat több másik igen legendás játék módjai elől,nem véletlenül.Többet adtak az alapjátékhoz megpróbálták kijavítani az alapjáték elrontottt balanc rendszerét és az elcseszett hitbox-ot és teljessé tették azzal hogy mindenki a szája íze szerint válogathatott a neki tetsző tipusú módok között.Ez egy ideje elveszett,most ez van amit adnak mint egy kutya elé dobott csont.Ha jó ha nem jó.
  • ozimak
    Én ennyire nem vagyok szigorú :) Én elhiszem, hogy neki jól megy. Elhiszem, hogy esetleg számára ez így rendben van, csak az a baj, hogy ez lesz a "standard"! Most már a szarnak is örülni kell majd, mert valakik erre is azt mondják, hogy jó! (videó vége jól illusztrálja)
    Inkább úgy fogalmaznék nekik, hogy szerencséjük van. Valószínűleg az esetek nagy többségében pont jókor kapják azt a bizonyos "packet"-et. Őket preferálja(természetesen nem direkt módon) jobban a szerver oldal. Vagy hogy nagyon egyszerűen fejezzem ki magamat, ahogyan egy építésvezető ismerősöm mindig mondta:" A fa*znak a jó oldalán állsz!"
    Gondolom ha valaki egyszer itt leírja, hogy neki semmi gondja az utána már nem fog segget csinálni a szájából ha esetleg fordul a kocka. Tehát inkább kamuzik vagy csöndben marad, ha neki is elkezdi csinálni a játék a hülyeségeket. Pedig nem nagy só :) Én is beszívtam két játékkal is :) Bátyámnak azt mondtam CODBO2-nél is az elején: "Ez teljesen rendben van, vedd meg!" Aztán 2-3 hónap múlva úgy hagytam abba, hogy öröm volt nézni! Szegényt jól ott is hagytam a picsába egyedül játszogatott vele :) Ő se volt elájulva tőle, de neki elment. Most meg a BF4 :) Bár most már azért óvatosabb voltam, mondtam neki, hogy: "azért vannak gondok... gondold meg, szerintem inkább BF3"
    Sokan azt hiszik, hogy nekik is azt kellene mondani, hogy "Igen, szar a játék!" Pedig én ezt nem várom el senkitől, csak hogy értse meg mindenki hogy van akinek igenis szarul adja... és nem szar a gépe...
    Idéznék egy kollégától aki ezt írta:
    "Még egy, nem tudom hogy milyen géppel játszotok,az biztos hogy szarabb gépeken nem fog olyan jól futni, főleg szar nettel. Integrált fis-fas hangkártyák és videokártyáktól nem várjatok sokat. Ez egy next gen játék, én ehhez játékhoz újítottam fel a gépem, mert tisztába voltam vele hogy régin szopni fogok. Ez az újítás került nekem kb 150000 ft-ba. De cserébe kaptam egy fasza probléma mentes gépet. A böfi kb 20 játékból egyszer fagy ki..."
    Pontosan ezt szeretnék a játékgyártók... fejlessz,fejlessz, költsd a pénzt! Aztán mégis kifagy... 150-be kerül az hogy 20-ból csak egyszer fagyjon ki?
    Most erre volna egy jó példám:
    Fő szakmámat tekintve épületburkoló vagyok. Megcsinálok egy fürdőszobát, kifizetik. Elmegyek elkezd leesni a csempe, mondjuk hetente 10db. Odamegyek kijavítom. Megint leesik 10db, megint odamegyek kijavítom. Majd mikor ez harmadszor is megtörténik, akkor felajánlom nekik hogy ha rádobnak még 150-et a fürdő árára, akkor megcsinálom nekik úgy, hogy hetente csak egy csempe essen le.
    Nekem még nincs is "erőgépem": FX8350,7850OC 2gb,8gb RAM, mégse fagy ki a játék! Most én is mondogassam azoknak akiknek fagy, hogy: Nálad van a hiba mer' nálam egyszer sem fagyott még ki? Pedig így van :) Nálam még egyszer sem fagyott ki! Viszont játszhatatlanul szar :D Szerintem én lehetnék az élő példája a rossz netcode-nak! :D De én mindenhonnan csak azt hallom, hogy kifagy mint a szar. El is hiszem nekik, hogy kifagy, szar is lehet az. Attól hogy nekem nem fagy, még nem nézek hülyének 100 embert mert nekik igen. Egyszerűen csak örülök, hogy nekem még ezt legalább nem kezdte el és hallgatok mint a szar a fűben. De ha elkezdi azt is! :D Akkor fel is gyújtom a dobozával együtt! :D
  • bloodletter79
    Uraim!

Eljött a dicső pillanat, egy játék ami meglepett. Netcode, 10/30 frissítés, hitreg? Ezek nem jelentenek problémát a magamfajta 34 éves bf b..inak, aki a bf2-be szeretett bele és megveszi, megtanulja, végig nyomizza a részeket, mert nincs hiperreflex, makrogyár és 4-5 ezerért iddqd/idkfa mód.

Nos, szerencsétlen főhősünk vásárol egy felső kategóriás vga kártyát és az első játék az életében, ami fagyással, mindenféle szarokkal bünteti, amikről eddig csak az éppen nem egymást aprító "felnőttektől" olvasott.

Win8.1 es Win 7 alatt is rommá oralizál a progi, miközben minden más szép és jó. Tényleg szúrnám a fosókaját az agyonhajszolt managernek, aki csúnya bömössel megy haza a munkából az EA/DICE társulatban.

Közben meg rinyálnak a vas gyártók, hogy az egyszerű elméjű júzer nem frissíti 6 havonta a komplex gépét és nincs apple típusú mérleg év végén.

Kicsit morcira vettem a figurát a srácokon, pedig eddig semmi bajom nem volt, még a gigacheater brigádokon sem. Vagy utaztam rájuk vagy kerestem más szervert.

Megyek vissza az asszonyhoz. Hiába gyenge a grafikája, nincs meglepetés és a joy drivere is rendben van... ;-)

Még 1: ha van rá mód, ne fingassátok ki a fórumot, mire való a pia meg verekedés?
  • Gyuszopapa
    Aki azt állítja hogy nálla nincsenek netkód problémák azoknál a következő dolgok állnak fenn.:
    -síkhülye az fps játékokhoz
    -ez az első fps játéka
    -aimmal én se panaszkodnék(aki érti érti aki nem nem)
    -csak a BC2 óta játszik BF-el
    -direkt trollkodik vele hogy bosszantsa a többieket aki nehezményezi a problémát(na van itt egy pár ilyen amelyik azt állítja hogy mekkora fps bajnok milyen rég óta és akinek nem jó az hülye a játékhoz stb.,hát végigzongoráztam pár fps játék topikját de sehol a hozzászóllása az adott játékoknál,viszanéztem évekre)
    -állreg(van itt 5-6 éves állreg is nem nehéz megállapítani)

Tudom most jön a neked nincs meg a játék szöveg.Az összes klántársamnak meg van tehát kapom az infót még többet is mint kéne.Hála istennek nem voltam hülye ezt is besz.pni mint más,jelzett a pókösztön.
  • ozimak
    A második videó jól meg is mutatja/mondja a lényeget a végén!
    Érdemes megnézni a kétkedőknek meg a "nálam tökéletesen fut" kollégáknak...
    No offense!
  • Gyuszopapa
    Meglepődtél?Nincs ezen semmi meglepő.
  • Livius
    Battlefield 4 tickrate - why 10Hz?
    És már megint kiderült az, hogy a szánalmas konzolok miatt ilyen félresikerült hulladák PC-s konzolport lett ez is.
  • grimm13
    én ma egész elégedett voltam a játékkal, 2 kört tudtam letolni de az végig jól ment az egyikbe végig járműveztem, ennek hála abszolút első is lettem, a másik körben nagyon nem :D egyetlen egy dolog zavart ami miatt a chatet is kikapcsoltam ez pedig az volt hogy valami miatt mindig ment a sírás, néha miattam is, vagy járműves noob volt valaki vagy gránátos noob, vagy camper stb. stb.... a járműves kör előtt engem is idegesített sok dolog, ha rpg volt nálam akkor egy heli támadót stb. de ez ellen nem a panaszkodás a megoldás hanem a vadászat :D mert a legjobb érzés ha elkapod azt aki 4x ölt meg zsinórban !
  • nemgyenge01
    látom pécén sem jobb a helyzet...ps4 tolom,de a server browser nagyon bugos :( mind1 akit hibáztatni lehet az az ea.
  • ozimak
    Pontosan ezt próbáltam én is elmagyarázni Smithwarden-nek privátban... legalább annyira nem voltam(tunk) kiváncsi az anyázásra, mint a (visszatérő) trollokra. Nem hallgatott rám... Mi lett a vége?
  • mj111 hun
    Találgatások elkerülése végett hogy kinek az alregje lehetek,ITT egy részlet az Iram taglistából.
  • mj111 hun
    Kimondottan tesztelésre kaptuk.Pinget tesztelünk a játékosok miatt mert nálunk ők az elsők.Fontos hogy mindenki jól érezze magát.
  • mj111 hun
    Iram
  • mj111 hun
    Iram clan teszt szerver:
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/61b550d0-d2ca-4a3c-8982-3d3d64bf9e03/IRAM-clanserver-HUN-Test/
  • Skyline
    Ez az ami velük nem fog menni,a hg is csak azért repült mert a moditopikban kezdtek magyaràzni,nem volt semmiféle visszaélés.
  • mj111 hun
    Unalmas a topicod egyedül?Várjunk csak itt is egyedül maradtál.
  • Hecker007
    Ha ez fog menni megint bezárják a topikot a fenébe, ha mindenki fórumozna normálisan a másik véleményét tiszteletben tartva és nem személyeskedve, anyázva stb. még HG-ra se lenne szükség, nem hogy moderálásra...
    Nem hiszem, hogy felnőt emberek erre ne lennének képesek.
  • Skyline
    Nem,és föleg nem egy olyan miatt aki direkt ezt akarta elérni.
  • Skyline
    Nem unalmas a hazudozàs?
  • Livius
    Szerintem már tökmindegy, hogy kit hányszor bannoltak, és ki kinek a fakeaccountja. Az eddigi HG alkamatlansága végre feltünt a modiknak is. A fagyi meg rendesen visszanyalt már mind a két tábornak bőven, szóval lehet kezdeni szerintem az új HG szavazást.

Mondjuk igazából, hogy mindenki happy legyen és ne legyen több feszülés, egy olyan HG talán még jobb lenne, aki már más Sg topikokban letette a névjegyét egy normális munkával, de viszont semmi köze nem lenne a BF4-hez és a battlefieldhez. Úgy legalább érzelmi szálakhoz nem tudna ragaszkodni az egyes moderálások alatt, egy HG-nak végülis miért is kéne aktív játkosnak lenni egy BF4 topikban? Csak a párbeszádeket kell ellenőriznie szerintem, hogy ne legyen jogsértő, vagy épp személyijogokat sértő, a játékról ehhez nem kell semmit tudnia.
  • tirpitz
    és téged hányszor bannoltak már te nyomorult?:D
  • Akficfucker
    A trollokat, smitwarden, kemotox, bár bannolták. Majd akkor készítsenek puccsot, ha nem szegik meg a szabályokat.
  • tirpitz
    Úristen, mikor a trollok puccsra készülnek:D hatalmas ez a topic, komolyan:D
  • Akficfucker
    Minnél hamarabb kéne. Ugye a jelenlegi hg-t kibannolták a szabályok sorozatos megszegésért, és a hatalommal való visszaélés miatt, tehát mindeképp kéne egy, aki végre nem mutyival kapja, és aki normális. Viszont lehet nem az volna a legjobb, ha a modi topicban ezt én vetem fel. Azt se mondom, hogy te jó választás volnál, mert Maximuson kívül az összes szemellenzős. Meg amúgy is, kéne egy jelölt.
  • Livius
    Nah, akkor mikor lesz az új HG szavazás?
  • Akficfucker
    Lejjebb is fogja.
  • Hecker007
    Eddig nem is nagyon játszottam, a folyamatos lag, szar hitreg és a 0hp-s dolog miatt, ami bosszantó hogy rá lehet ugrani a másik fejére és aki felül van azt nem lehet lelőni... szerencsére nem túl gyakori ez a jelenség.
    Várok még egy kicsit a vásárlással, hátha a Titanfall lentebbhúzza az árát a prémiumnak :D
  • Akficfucker
    Jobb a dolog, de minimálisan. Ha te a szerencsések közé tartozol, akinek minimális gondja volt eddig, akkor szerintem ez után se lesz. Dehát dice :D

Szal ha tévedek, nem engem kell szidni :D
  • TasManXT
    Nincs gond velük. Caspianon kár, hogy őszre váltottak. :(
  • Hecker007
    Mi a helyzet a Secound Assault kieggel? Mennyire bugos vele a játék?
    Én mostanában csak az alapjátékkal meg a CR kieggel játszottam, azokkal nem volt semmi bajom a napi 2-3 kör alatt.
    Azért kérdezem mert gondolkozom egy olcsó Prémium kulcs beszerzésén, de potyára nem akarom megvenni.
  • TasManXT
    szeretném megköszönni a dice-nak, hogy az Eagle's nest assigmentet kétszer is megcsinálhattam disconnect miat. Egy élmény volt...
  • Skyline
    Pont az egyik bajkeverő banoltatna innen ki mindenkit, vicces. Persze hogy jelentettelek kedves alreg, már egyből én is a banlistádra kerültem...:D
    Hát hajrá.:)
  • Akficfucker
    Köszi!

Nem végleges zárás kell, hanem a rendbontókat kizárni végleg : smitwarden, kemotox, adam46, skyline. És így új hg-t választani, immár tényleg választani, nem mutyival kiadni valakinek.

Már javaslom is a szavazást az új hgról!
  • Maximus4
    A topik újra nyitva,a következő balhéig.Aztán megeshet a végleges zárás is!Erre legyetek teknitettel!
  • Maximus4
    Egy kis pihi a topiknak.
  • kemotox
    Aszongya benő a fejünk lágya XDDDD EZ IGEN! Ezt mondja egy 50+ éves troll, év vicce. Tudod, van a történet a sántával meg a féllábúval..
  • faszkalapmodik
    Vigyázzz, mert mindjart rád is lecsap a náci szigorral!