15720
  • Harcimókus
    Minden estre reméljük,mert ahogyan most működik,az már kriminális.
    Érdekes módon,most a patch után megszűnőben vannak a kidobások,beakadások,(a fekete képernyős hibát az userek megoldják egymás közt,mivel az mindenkinek az user.cfg-vel függ össze)hátha sikerül már helyrepofozni.
  • Peet81
    na hátha csinálnak valamit a netcodedal
  • Harcimókus
    Szerintem nincs lehetősége bankkártyával vásárolni,(van ilyen sok) azért kérdezte.Ha bemegy bármelyik játékot áruló boltba,szerintem meg tudja venni.Az már más tészta,hogy a prémium jobban megérné,de hát nem ismerhetjük a költségvetését.
  • szomferi
    na akkor most jégbéka nélkül:

• bebe78
    Srácok szerintem ne kezdjétek megint a trollkodást mert megint csak azok csesznek rá akinek valamilyen info kellene a játékról.Inkább segitsünk egymásnak az amúgy is elbaxott játék terén.Ne veszekedésröl szóljon minden hsz mert megint bezárják a topikot azt tényleg lehet sírni.
  • murlow
    Meszibalint:
    Itt találsz több helyet is ahol 12-15 euro között vehetsz Second Assault kulcsot. >>> link
    Hogy mennyire megbízhatóak azt nem tudom.
    Magyar üzletben szerintem nincs még sehol.
    De akkor már inkább érdemes a Premiumot megvenni kb 9-10ezer forintért itt Magyarországon valahol, mivel úgy sokkal jobban kijössz.
  • BloodYoungAgent
    Ne is, főleg ne trágárul, még a végén kibújna a szög a zsákból, vagy megmutatnád a fogad fehérjét.
  • murlow
    (Nem megyek bele a trágár vitába.)
  • BloodYoungAgent
    Már megint ti kezditek. Ipvel bizonyítsd, hogy ki alregje kinek, ha nem tudod, pofád lapos, ne rágalmazz.
    Megint az lesz a vége az állandó kötekedésetek miatt, hogy be fogják zárni a topicot, pedig végre kezdett volna normális lenni a hangvétel.
  • Harcimókus
    Sajna kimondottan a kieget,vagy ha jobban tetszik DLC-ket nem igazán szokták,de szerintem külön megrendelésre biztosan "lehozatja" neked szinte bármelyik.Egyszerűbb az online rendelés...
  • meszibalint
    Üdv!

A Second Assaultot lehet előrendelni valamelyik magyar üzletben?
  • SötétBarom
    Mondta az alreg.

• BloodYoungAgent
    Egyetértek, sokkal jobb a topic így, hogy nem vagyunk elnyomva.
    Végre tényleg a játékról van szó, nem az alregektől való rettegésről.
  • Harcimókus
    Ez már teljesen mind1,jól elvagyunk HG nélkül is,egyenlőre,s tényleg a játék és történésiről szól a topik.

Tegnap vettem észre a Network Smoothing állításával kapcsolatban,hogy nekem mintha számítana valamit. Sokan leírták már,hogy placebo,nem számít semmit,de én biztonsággal állíthatom,hogy igen is számít.Lehet nekem azért,mert kicsit gyengécske a gépem,de észleltem,hogy teljesen márképpen adja mondjuk 10-re lehúzva,mint 30-on pl.
  • BloodYoungAgent
    Ozimak,Gyuszopapa,Harcimókus : nagyon jól összefoglaltátok, a játékkal baj van, csak a játékosok tehetnek ellene azzal, hogy mindenhol felhánytorgatják a hibáit, és nem veszik meg.
    Csak az a baj, hogy én itt azt vettem észre, hogy a 3 nappal ezelőtti tisztogatásig, itt csak a kedveskedő, játékdicsérő, fanboy vélemények voltak nyilvántartva, a hg megtorolt mindent, ami ezzel,vagy a sleppje akaratával ellenkezett. És a közösség is eddig olyan birka volt, hogy nem mertek felszólalni e hátborzongatóan elfajzott mutatvány ellen.
  • scomcomputers
    Ugyan már tényleg nincs mit,nagyon szívesen segítek!

• bebe78
    Ezt meglesem én is köszi!
  • scomcomputers
    Ami érdekes, én sokat foglalkoztam ezzel és nálam pl 15%-on nagyon tudja adni,viszont nekem 25-40-s pingjeim vannak a szerókon,tehát nálam nem olyan jó ha 20%-ra állítom mert akkor már hibázik a hitreg...
    Ezzel a progival jobban be tudod állítani,ezt is és mást is a BF4-ben.

Ami fontos ez a progi létrehoz egy "user.cfg" fájlt a játék főkönyvtárában,viszont ebben a fájlban létrehoz egy “UI.DrawEnable 1” parancsot is, na EZT TÖRÖLNI KELL, mert a mostani patch után emiatt a parancs miatt nem indult a játék...
    Röviden ennyi...
  • ozimak
    Marad 20-on :) Feljebb nem megy már az tuti
  • ozimak
    DICE Introduces Battlefield 4 Platoons, ‘Rolling Out February 27′

Khm...
  • scomcomputers
    Ez a videó nagyszerűen bemutatja a dolgot, igaz BF3-as, de szerintem nincs különbség:

• bebe78
    Na ennek örülök.Azért mondtam hogy valamit segit,szerintem szerverfüggö dolog ez.
  • ozimak
    Jelentem tényleg valamivel jobb volt talán. Nem azt mondom, hogy egetverően más, de azért megér egy próbát! Mindenesetre én most 20-on hagyom, kb. akörül szokott lenni a pingem. Javaslom másoknak is! Valamint igen :D supportot már én is észrevettem :D Mondjuk nekem M249-esem van én azt szeretem. Már a peccs előtt is elég jól osztottam vele :) Ha ráteszitek a long barrel-t akkor tényleg majdnem olyan mint egy 200-as tárral szerelt assault rifle. :)
  • bebe78
    Pl ma úgy volt jó,hogy ping körüli értéke állitotam,de hozzáteszem igy se volt 100%.De legalább akit löttem az meg is halt.Próbálgatni kell.Olyan tuti nem lesz mint bf3-ban.Menjetek supporttal az most nagyon Op lett.Mg4 majdnem olyan mint az m16 bf3-ban csak 200 golyóval:).Ammo meg mindig kell.
  • grimm13
    na ez engem is érdekel, azt mondta még valaki a legelején hogy max 10%-on legyen, de ha segít dolgokban akkor érdekelne hogy mi az ideális beállítás! ez a kinek megy jól dolog meg olyan hogy nekem is feltűnt hogy sokszor úgy ölnek meg hogy fedezékben vagyok, meg minden ami a netcode miatt lehet de van mikor egyáltalán nem jönnek ezek elő (ez a kevesebb)
  • Drazse23
    Nektek összejött az 5 kill a Caspian Borederon vagy a Firestormon a tornyokról, mert nekem valahogy nem akar. Caspianen kár is próbálkozni, mert 1 perc alatt romba döntik az antennát, Firestormon meg csak 4-ig jutottam, akkor sem sniperrel - mint sokan mások - hanem közelharcban, a snipereseket idegesítve.

Nem ehhez tartozik:
    Hogy-hogy talál a szerverkereső kínai szerókat is? Nem úgy volt, hogy a KNK-ban betiltották a BF4-et?
  • ozimak
    Meg lesz! Nemsokára felmegyünk bratyóval úgyis!
  • bebe78
    Majd irj,hogy jó segitet-e valamit.Nem lesz igy se tökéletes.
  • tutituti
    most a BATTLEFIELD 4™ GRENADE SHORTCUT KIT
    ingyenes.lehet volt de jobb többször mint egyszer se :)
  • Harcimókus
    Minden kiegészítő külön is megvásárolható,hogy megéri-e,az már más kérdés...
  • bebe78
    Nincs mit!Sajnos állitgatni kell.Bf3-ban nekem is 0-n van és ott nem volt gondom vele.De itt nekem 30-40 körül van.
  • ozimak
    Most 0-n van, de megpróbálom 30 körülre állítani akkor, meglátjuk mit tesz! :) Köszi!
  • kombány
    külön nem is lehet majd megvenni a kiegeket? csak prémium van?
  • bebe78
    Ozimak próbáltad a network smothingot állitani?Nekem ma valahogy jobban adta.Ping körüli értékre állitsd.
  • sasafr
    Azt hiszem én is kivárok a Tiatnfallal. Nem csak azért, hogy milyen lesz a minősége, hanem azért is, mert szerintem 12 ezret nem igen ér meg. Majd ha 5 körül árulják! :9
  • ozimak
    Csak egy gyors válasz a kollégának :)
    - Miért nincs? :D Amúgy biztos van ami jobban működik, csak azok nem az eseteink. Vagy nem vehetik fel a versenyt grafikában, összetettségben, és stílusban a BF-el.
    - Mert (megint)megelőlegeztem a bizalmat. Én már csak ilyen hülye vagyok. :) Mellesleg a beta-ból még nem derült ki, hogy ez lesz. Legalábbis nálam a beta-ban nem voltak ilyen gondok. Persze egy beta-ból nem is lehet messzemenő következtetéseket levonni. Ezért várom meg a Titanfall-ról is a véleményeket most már. COD-oknál már egyenesen szóba sem jöhet a vétel. De ott is kellett 2 szezon, hogy azt mondjam: "Több bizalmat nem kaptok!"
    - Sírtam én már két kompetens helyre is :) Itt csak a közösség véleményére vagyok kíváncsi :) Amolyan "felmérés" jellegűen. Valamint jó ha tisztában van vele egy olyan ember aki nincs is beregisztrálva, csak olvasgatja az oldalt a vélemények miatt. És itt visszakanyarodhatunk a második ponthoz: Ő már ne adjon bizalmat, ha ugyanúgy érzékenyebb a játék ilyen fajta problémáira. Bejön meglátja, hogy mik a vélemények és mérlegel. Ha ő toleránsabb akkor megveszi, ha olyan mint mi akkor valószínűleg nem. De mindenképpen jól jön a "read only" embereknek a vélemény/kritika.
  • sasafr
    Abszolute osztom az előttem szólók véleményét. Sajnos a BF4 nem vonul be a halhatatlanok csarnokába. Ez már borítékolható volt a megjelenés utáni események alapján. A játék valamelyest stabilizálódott és játszahtó is, de nekem sajnos már kezd érdektelen lenni. Valahogy nem találom benne azt az érzést mint a BF3-ban, hogy na akkor ma játék és ezerrel. Nem tudom mi az oka ennek remélem még rátalálok valamelyik dlc miatt, de valahogy nem lett kerek ez a játék. Remélem a fórum helyre áll és nem nyírja ki pár troll!
  • Harcimókus
    Gyuszopapa,Ozimak,nagyon jól leírtátok a játék majd összes problémáját,de...
    Ilyenkor jönnek az ellenérvek,mégpedig:
    -Nincs jobb FPS a piacon.
    -Minek vetted meg.
    -Ne ide sírjál,úgysem változtatsz semmin.

-Sajnálatos dolog,ha az online FPS játék idáig jutott. Talán tehet a játékos közösség ellene,talán nem. Szerintem az előbbi,mert nézzük meg játékos szempontból.Még nem veszett ki ebből a játékból az kis "kemény mag" aki igen is,keményen ostorozza őket,lehet ezt jobban is csinálni. Ne csicsás legyen fiúk egy játék,(vagy is ne csak)hanem adjon valami tartalmasabbat. Mivel lehet ezt elérni?? Azzal,amivel Gyuszopapa élt fegyverrel...nem vesszük meg!! Aki már beszopta,jó tanuló pénz volt,de nagyon sok fogadkozás van és lesz,hogy többet soha!! Ebből szerintem előbb utóbb tanulnak,vagy teljesen tönkre fognak menni és eltűnnek a süllyesztőben,vagy hozzálátnak normális játékot gyártani.

-Nos,tényleg nem kellett volna elsőre beleugrani a vásárlásba,de ha már vásároltam egy FPS játékot,ami 18+-os,legyen már a gyártó olyan gerinces,hogy javítsa ki,-vagy legalább próbálja,-az alapvető orbitális hibákat,hogy a termékét lehessen rendeltetésszerűen használni.
    (Itt jegyezném meg a kétkedőknek,hogy igen is,be lehetne őket perelni,csak nincs az a pénz,amiből meg is tudnád nyerni a pert,ergo,jobb hozzá sem fogni)

-Azért írunk/írok ide,mert a játékkal szoros kapcsolatban áll a hiba a játékban és a megemlítése a fórumán.
    Az megeshet,hogy ezt a fórumot nem olvassa olyan ember,aki tenni is tudna valamit az ügyben,viszont olvassa olyan,aki esetleg más,jobban olvasott külföldi fórumokat is látogat,perfect angol nyelvből és eszébe jut,hogy ezen a fórumon ezt és ezt IS írták a játékról. Már másképpen fogja az ottani hozzászólásait alakítani és talán a játék készítőihez IS eljut,hogy mi a fő baj okozója.
    Talán nem csak annyi fog a megfelelő fórumon elhangozni,hogy nerfeljétek már ezt,meg azt,mert milyen op,meg hasonló,csicska sírás. Meg nem adta meg ezt a kést,meg azt a ribbont.
    Lehet ,hogy túl utópisztikusnak tűnik,de én el tudok képzelni ilyen dolgot is.

Visszatérve,nem,nem fognak letiltani Gyuszopapa,mert szorosan összefügg a játékkal amit írtál/írtunk,már rég erről kellene szólni egy fórumnak.
    Én eddig csak olvasója voltam a topiknak,de vettem a "fáradságot" és regisztráltam,mert úgy gondolom,vannak itt olyanok is,akik a játékkal és annak történéseivel szeretnének foglalkozni,pro és kontra.

Levonva a konzekvenciát,ez a játék már sosem lesz tökéletes,sajnos...hiába toldozzák foldozzák,nagyon sok sebből vérzik.
    Elbohóckodni a csapattársakkal este egy-két órát,arra talán még alkalmas,csak ahhoz meg drága mulatság.(Bár,ahogy vesszük,van akinek ez csak "aprópénz,de sokaknak szerintem azért nem annyira...)
    Végezetül,-s elnézést a hosszú írásért,- meg lehet állapítani,bár közöm nincs az online FPS programozásához,hogy a Frosbite motor,nem alkalmas ilyen jellegű játék futtatásához...de ez csak szigorúan magánvélemény.Nem értek hozzá.
  • Tono34
    Este ki is próbálom hátha működik...
    Jó lassan készült ez a javítás.
  • giornalista
    Feb 25 PC Game update notes
    -Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze
    -Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle
    -Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion
    -General stability improvements