Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scomcomputers
Nagyon szépen megkérnék valakit, hogy,errõl a képrõl csináljon nekem egy emblémát(nem prémiumos),ha lehetséges vagy hasonlót és küldje el nekem pü-ben a kódot,hogy be tudjam magamnak illeszteni,nagyon szépek köszönöm elõre is segítségeteket!!
<#worship><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

De a valóságba nem terem újra 30 másodperc múlva, ha kilövöd! 😊 Mert úgy már egy kicsit durva.
Nálam a kezdetek óta folyamatos fps drop-ok vannak.Sajnos emiatt az elmúlt hetekben nem is játszottam a játékkal.Megoldást még nem találtam rá.(gtx 770).Nekem 100-120 fps-rõl esik le 40-50 körülire.Eléggé zavaró.

Most vezették be ezeket. Meg kell alapozzák a mantle sikerét.
elõzõ patch óta a játékban néha fps drop-om van. megy átlag 70-80fps-en, aztán leesik 30-ra, majd rögtön vissza 70-80ra. Semmi robbanás, semmi effekt.
(nvidia 560ti - legfrissebb driver)

valakinek van hasonló problémája?

<#taps>

Azok a hangok te jó ég...
Látszik milyen színvonalra lõtték be az XBO-t és a COD-ot...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Rush módban nem dereng hogy lett volna AA bármelyiken is...Remélem nem is lesz...

DarkSector
Ja ezt régen linkelték ez baszottjó aki érti hogy mirõl van szó....😄

aki nem értené:

van egy hangparancs az Xboxon, amit ha kimondanak a Camera mikrofonja ugy vezs hogy kijelentkezik, és ez miatt anyáznak, akik nem voltak kellõen figyelmesek. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

giornalista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
srácok, ezt a videót nézzétek meg 😊 nem Battlefield, hanem COD: Ghost, de a játék lényegtelen.

a srác trollkodott. eltorlaszolta a spawn pointok kijáratát, a nevét átírta Xbox Sign Out-ra, ami az XOne-on ugye hangos parancs a kijelentkezésre 😄 édes istenem, hányan beszopták 😄 zseniális!!

Sziasztok!

Korábban valaki leírta, hogy vannak olyan fegyver kiegészítõk amik párban jobban teljesítenek. Ez a valaki - vagy más 😊 - elmesélné megint ezeket a párosításokat?

Most néztem meg Xfactor-tól egy videót amin megint az M416-ot magasztalta. Az elején nem tetszett, aztán ahogy megszoktam és kaptam rá pár grip-et már egész jó volt. Szerintetek is jó?

Mostanában shotit meg ump-t használok, mert nyomom a késelést ezerrel, közelharcban meg jól jönnek ezek a szarok 😊
Ja, jut eszembe, mikor kapok új típusú késeket amik battlapeckban vannak? Szintet kell hozzá lépni, arra érti?

The Matrix has you...

Ez már túl mainstream, és sok IQ kellene hozzá a COD4-bõl szabadúlt maptervezõknek. 2005 óta nem volt részletesen kidolgozott map tervezve egy BF-ben sem, hogy számítana az igazán a jármûvek megszerzéséhez hogy mely zászlókat sikerül befoglalni. Sõt ha jól látom még mindig nem gyorsúl be a zászló húzás, ha pl 3-nál több ember húzza, vagy épp még mindig nem gyorsabb a ticket bleeding, ha egyre több zászló van birtokolva. Egy vicc az egész, a konzolokra és a hülyékre való játék optimalizálásnak ez lett a vége. Grat EA/DICE!! <#falbav> Gondolkodásra ösztözni úgy néz ki nem szabad manapság már, mert kevesebb játékos veszi meg gondolom.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Eddig is volt BF3-ban AA mind a kettõn... csak ugye ott nem volt active radar rakéta, meg brutálgépágyú hozzájuk. Simán rádrepült mindenki, és max a másodiknál tudtad leszedni õket, ha közben javítottad magadnak az AA-t.
Ha azt nézed hogy hány statmajommal van kibélelve a játék, hány ilyennek a statja az AA-nak vagy a SCOUT-nak köszönhetõ...
Vagy benézel egy topikba battlelogon ami épp a scout levegõben javításának további butítását kéri hogy a légiharc se legyen balanszolatlan (még mindig vicc az Attack vs scout harc), láthatod, hemzsegnek a scout-osok akik egybõl sipákolnak ha a levegõben javítás butításáról esik szó...

Csak remélni tudom hogy a régi mapokat amik jönnek (de mikor jönnek már) a second assaultban nem rontják el új jármûvek bevezetésével... Egy AA/Scout a firestormra vagy a caspianra haza is vágná az egész mappot...

Ugyanmár, az AA is egy unalmas fos... beleülök, és véresre unatkozom magam, miközben összeszedek 30/2-t egy mapon... szerintem senki se élvezi már igazán.
A scout heli más kérdés, de azzal is csak kevesek tudnak jól repülni, és kell a teamwork a javításához. Szal akkro balhé azért abból sem lenne.
Ellenben végre értelmet nyerne az attack heli használata is...

Másrészt a térképek finomításával is lehetne javítani ezen a kérdésen. Pl silkroadra is kellene AA, legalább valamelyik elfoglalható pontról indítva. Vagy pl lancang dam-on nem a kezdõre spawnoltatni, hanem valamelyik középsõre, így azé lenne az egyetlen AA, aki dolgozik is a zászlókkal. Vagy akár a két középsõre a gátnál. És így tovább.
Na ez nem fog megtörténni mert tömeghisztériát váltana ki... A scout és AA imádók táborában egyaránt...

Ez is egy olyan dolog, mint a levegõben javítós csillagszóró. A megfelelõ csapatmunkával lazán kiszedhetõ az AA, bárhonnan kempeljen.
A probléma az, hogy az ember kurvára megunja, ha az egész térkép ezzel a szélmalomharccal telik el.
Tehát úgy ahogy a levegõben javítást ki kellene iktatni, úgy az AA-nak is állítani kellene pl egy minimális tüzelési szöget, ami alá nem tud lõni, illetve az active radar rakétáknak egy max hatótávot, ami után mondjuk csak 50%-os eséllyel találják meg a célt.
Csak arra akart rávezetni hogy ha az a valóságban is ilyen akkor lehetne a többi fegyver is hasonló...😊
Az AA hatótávolsága vicc, a butítás mindenképp ráfér, fõleg hogy rengetegen használják úgy hogy elérhetetlen pályaszéli helyen ácsorognak és onnan gyalulnak vele még akár gyalogosokat is a pálya túlsó felén...

JaSoN HuNTeR
Az a ARMA. Mondjuk itt is van amikor 1 lövésbõl meghalok.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
Szóval öljön minden fegyver 1 lövésbõl? 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

premiumosoknak.
Krisztiam
Dupla XP lesz a hétvégén?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Csak ez nem valóság szimulátor.

steam, origin: ACE_hun

JaSoN HuNTeR
Valóságban is ilyen 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én is így érzem, a térkép másik oldaláról is egy dupla rakétával kiiktat egy támadó helit, de a gépágyúval is hamar leszed bármit.

Kicsit úgy érzem túl erõsek lettek a légvédelmi jármûvek, nem lehet rendesen kihasználni légi jármûveket, mit gondoltok róla?
adam46
//Kis helik javítását eléggé vissza lett véve
sztm simán ki is vehetnék a levegõben javítást.. amugy most jut eszembe.. lehet granyót idõzíteni?

Ha ez tavasz mi van a Second Assaulttal?

//Jármûbalansznál feltehették volna a kérdést hogy csökkentsék-e a levegõben javítás sebességét még hogy ne legyenek leszedhetetlen scoutok az égen, és ne legyen teljesen nevetséges a balansz a többi légijármûvel szemben...😊

Az AA hatótávolságáról nem beszélve...

adam46
Fú, ez lesz a tengeri csatás, nagyon várós. <#eljen>
Smithwarden
A tavaszra tervezett BF4 Naval Strike DLC valoszinu mapjai:
- Lost Islands
- Nansha Strike
- Wave Breaker
- Operation Mortar

Elotte azert kiadhatnak mar a Second Assault DLC-t is. <#rolleyes>
(Plusz par normalisabb patchet...) 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
A kedves DICE szavazason kerdezgeti a kis kozosseget par jarmuves balance-rol.
What Should We Balance Next?
- Attack Boats Air Defense
- FGM-148 Damage Increase Against Tanks
- Stealth Jet Cannon Tweaks
- Fast Attack Craft Cannon Tweaks
- MBT And IFV Canister Shell Buff

Megkerdezhetnenek masrol is minket ilyen szavazasokon, nem csak ezekrol... 😊

SigS
Az effekt.
Robbanástól meg"rezzen" a heli.
Egy kicsit eltúlozták(ezt is 😊 a srácok <#nezze>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

vedle az effect minõséget jobbat nemtok
De nálam pl olyankor is hogy épp lövök valakit kis helivel, és közben robban egy jármû, akkor így megakad, és teljesen elvesztem az irányítást, és korrigálni kell...

Hainan Resortnál mikor összedölés van nah ottvan baj mindig 😄
semmit! bug nekemis csinálja 😄
Amikor egy-egy nagyobb robbanáskor megakad egy picit a kép, és néha hosszú másodpercekig akadozik, majd újra megy rendesen, az milyen hardver hiányát jelenti?

ozimak
Ja bocsánat, elbaxtam 😊 Csak egy, ha a medált nézzük 😊 A ribbonból van 67
ozimak
Az én 21 és fél óra játékidõm mellé társul 67 db ilyen...
Nekem 21 van. Megfelel?

4.... ""Megúsztam"" ...<#idiota>

Ez székely rovás😄😄...U42-1000PERNR latin betûvel
nekem 69 van 😄
adam46
x4 <#nevetes1>
Krisztiam
nekem van ilyenem 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Smithwarden
Nem biztos... Ez szerintem a netkod-patch kereso tavcsove.
Elvileg letezik, csak ha igazak a pletykak, lenyelte az a Megalodon, amit kb 2 honapja keresgel a community. Szoval lehet sosem lesz meg. <#rolleyes>

Ezt ismerem, ezt akkor kapod, ha a lefagyások száma elérte a 10.000 számot. Pár embernek már sikerült.
ProGabe
Akinek nincs legalább egy - tényleg nem kérek sokat - ilyenje, az legyen szíves, uninstallálja a játékot! Köszönöm az egész community nevében! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Elvileg Sony ma kiadott egy patchet, ami javítja ezt a hibát.
De az érintett játékok pl. Assassin’s Creed IV, NBA 2K14, FIFA 14.
elveszett mentéseit nem tudják visszaállítani.