15720
  • ronso
    Gondolom ugyanazt mint te:) Csak neked tetszik
  • kuruc1
    Olvastam,de az user.cfg file-t nem tudom megnyitni.
  • Harcimókus
    A #11978 -asban le van írva a válasz,máskor görgess kicsit lefelé...

@Gyuszopapa: Szerinted...szerintem több is...de hagyjuk,a játék a lényeg.
  • Gyuszopapa
    Ha észrevettétek volna van itt egy álreg megint.
  • kuruc1
    Sziasztok..ha tudtok,kerlek segitsetek.
    Tegnap lejott az uj peccs..csak telepitette az Origin,nem jatszottam.
    Ma fel akarok menni,szervervalasztas,tolti be a Paracelt,zeneget,es pont mikor belepne a jatekba fekete kepernyo,egyet kettot villan a jobb sarokban egy kis feher negyzet,aztan az is megfagy,es sotetseg.
    Jatek javiasa megvolt,monden ok.
    Frissites keresese megvolt minden friss. Nem tudom mi ez,de igy meg soha nem jartam,hogy fel se tudtam menni, segito valaszaitokat halasan koszonom..:)
  • Különc
    Csinálj már egy screenshotot arról mit látsz
  • ronso
    Mi a bajod? Miről beszélsz

• ronso
    Nem érted:) Nem a driverrel van a bajom,hanem ezzel a viccesen rajzolt garfikának nevezett valamivel..Teljesen jol megy a gépen nem ez a baj,hanem ha megnézed a 2 gamét mekkora különbség van már..Lehet ,hogy ez csak engem zavar..na de mind egy a kérdésem az eladásra vonatkozott..kösz srácok..
  • BloodYoungAgent
    ronso : azon gép mellett ami az aláírásodba szerepel, én sem értem a grafikára való panaszt, a játékra igen, de nem a grafikára. Drivercsere, újrarakás /ha kell az egész gépet/, driver illetve játék beállítások. Meg kell hogy oldják a grafika parát.
  • Különc
    Cső kocsis
  • szomferi
    uramisten
  • ronso
    Viccelsz ez nem játék ez egy rajzfilm..hogy ilyet csináljanak 2014 ben..szégyen.Hát hol van ez a BF3 hoz,ugy grafikailag ugy játszhatóságban..de a grifikája az felháboritó
  • bebe78
    Csak trollkodik.
  • scomcomputers
    De mi a baj, írd már le egy kicsit részletesebben, talán van megoldás rá!
  • ronso
    Mi a BF3 ra gondolsz?
  • ronso
    Hát akkor itt fog elrohadni a polcon...köszi a választ
  • scomcomputers
    Csak az "origin" accodal együtt tudod eladni, ha van rajta más játék is, akkor az "veszett"-sajnos...
  • Stief
    Nagyon jók lettek a kiegészítők, idáig a legjobb battlefield gamma.
  • ronso
    Sziasztok.
    Ma megvettem ezt a fost hát fél óra játék elég volt hozzá,hogy a BF3 lepipálja ezt a rajzfilmszerü borzalmat.Kár volt a pénzért.Szerintetek el lehet adni ugy hogy már regisztráltam?Mert akkor inkább veszek a BF3 hoz kiegészitöt,nem azt a szart..
  • bebe78
    Big thx
  • BloodYoungAgent
    #11957 : én is így vagyok ezzel.
  • scomcomputers
    A fegyóknál az lenne a legjobb ha minden golyó 1 pontba menne,EZEN az oldalon azt lehet látni, hogy melyik kieg-el mennyire pontosak az egyes fegyók...
  • bebe78
    Légyszi tudsz valami tanácsot adni játékkal kapcsolatban?Gondolok ilyenre hogy fegyver kiegészitök,taktika stb.Hátha még ez is segitene.
  • ZiLi
    Akinek fagy a játék már töltő képernyőnél is. Nekem jó lett.

. Go into your game directory (D:Origin GamesBattlefield 4, or whatever is the default one)
    2. If you have a “user.cfg” file, open it in notepad.
    3. Delete the command line “UI.DrawEnable 1”
    4. Save the file
    5. Start the game
  • Harcimókus
    Igen.De az sincs kizárva,hogy mivel nem tudott frissülni,azért akad...ki kell próbálni,csak ennyi maradt.(lehet a friss pb-ben már ott az "együttműködő" rész,csak nem találja ...)
  • BloodYoungAgent
    murlow : finoman fogalmazva ez a megoldás úgy gané ahogy van. Ezt furcsállom, hogy a bc2ben is nagyon gané volt a dice ezen megoldása, a bf3ban javult minimálisan, de a bf4re még jobban elkúrálták. Az egy hazugság, hogy nem bírnák a pc-k, a nagyobb ticketrate-et, max a hugyfos konzolok nem bírnák. Tehát ezzel az előre az előre eldöntött, gagyi technikára való építéssel vert át mindenkit a dice, mindenkit aki fizetett.
    Úgy vagyok mint Gyuszopapáék, várom bant a királytól, mert szidtam a programját :D
  • murlow
    Lehet az előző válaszban lesz a megoldás, de a pbnek elvileg az a baja ebben az üzenetben, hogy összeakad valamilyen futó programmal (fraps, xfire, akármi más) vagy valamelyik driverrel.
    Próbálj meg minden felesleges programot kilőni a tálcáról és a feladatkezelőből és úgy teszteld a játékot.
  • DaveLanno
    Köszi! Este kipróbálom.
  • Harcimókus
    Törölj a pb mappából mindent,aztán az _Installer mappában keresd meg a pbsvc.exe-t,futtasd le,menj az evenbalance oldalára,keresd meg a pbsetup.exe fájl-t,töltsd le,tedd a játék pb mappájába,elindítod,hozzáadod a játékot,lefrissíted és mennie kell.
    Nem árt a tűzfalon a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe kiengedése sem.
    Konkrétan hiába frissítetted már ezerszer,ha egyszer sem realizálódott.
  • DaveLanno
    Sziasztok!

Nem tudom van-e külön topic a BF4 help-nek, úgyh beírom ide, max majd kitörli az illetékes.

PB ezzel az üzenettel dobál ki, de hiába frissítettem már le 26ezerszer, ugyanúgy betojik a játék "RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [130827]"
    EA fórumot hiába olvasgatom, senki nem tud működő megoldást.

Igazából nem visel meg nagyon, hogy nem működik a játék, csak még se lenne rossz ha 2-3 hetente el tudnám indítani egy kör erejéig.

Köszi,
    Dave
  • bebe78
    Huuu akkor nem én vagyok balfasz:)
  • murlow
    Így van.
  • SötétBarom
    Tehát akkor egyetérütnk :DD
  • SötétBarom
    Amiről beszélek, az főleg lockeren, metron meg hasonló zárt mapokon érezhető, ott fordul elő sokszor, hogy hirtelen kerül valaki a látómezőbe egy sarok mögül.. Közép-hosszútávú lövöldözéseket kiegyenlítettnek érzem általában..
  • murlow
    Aránylag "egyszerű", hogy mi a probléma lényege:

A szerver 30/seces frissitessel kapja meg az adatokat a klienstől, viszont azokat már csak 10-essel továbítja a klienseknek, tehát késik az egész.
    A 10-es tickrate amúgy is rettentő kevés, de de ez a külön-külön 10/30-as érték talán még rosszabb, ahogy ezt megoldották.
    - Előnybe kerül az, aki kinéz valahonnan és egyből lő, mert ha mindent figyelembe veszünk (tickrate, ping, stb), akkor kb fél másodperccel(!) később látja meg őt az ellenfél. Ez hatalmas késés egy FPS-nél.
    - Hátrányba akkor kerülünk, amikor fedezékbe akarunk vonulni, mert hiába mentünk be valami mögé, a ritka adatfrissités miatt a katonánk még mindig "kint van" a fedezékből a szerver szerint és az ugye ellenfél monitorján is.
    - Az "egy lövéses halál" pedig igazából nem is egy lövéses, csak a szerver egyszerre küld el kb 4-8 lövedéket a ritka adatátvitel miatt.

• Peet81
    engem csak az ilyenek idegesítenek na meg persze a csíterek. mert például a Second Assultos mappokban nekem nagyon bejönnek az apró újítások. nagyon jó lenne ha végre egy kicsit megoldódnának az ilyen hibák. nem értem miért kellett az EA-nak versengenie a CoD-al. bár az új CoD Ghost valami hatalmas bukás lett. azt kár volt megvennem, egy órát nem tudtam játszani még singel részével sem mert állandóan lefagyott még low beállításoknál is, pedig nincs valami szar gépem
  • Peet81
    hát igen vannak benne érdekes halálok. például tegnap egy shotgunos szerveren voltam, jött felém két emberke egyszerre lelőttem őket, de az egyik mégis mielőtt meghalt volna megölt engem is :D és ő is írta hogy ez mi volt :D
  • ozimak
    Megcáfolnám! :D Gyere majd velünk egy meccsre! Engem nem sokat látsz ácsorogni... nem hogy ücsörögni, vagy feküdni :D
    Amúgy a teória nem hülyeség, de én tényleg megyek előre mindig. A videóban amit kitettem abban is lehet látni azthiszem :) Jó mondjuk az TDM volt, de CQ-n sem látsz! Mégis szopok... :/
  • ozimak
    Ámen!
    Lehet, hogy nem volt teljesen felesleges a sírásom a hivatalos vonalon? :D Remélem sikerül nekik rendbe tenni!
    Addig egy pár jópofa komment:
    "let’s see what this fix will break"
    "Haven’t we been testing this game for 4 months?"
  • SötétBarom
    Gondolkodtam mostanában, hogy mitől lehet az, hogy valakinek "adja", valakinek pedig nem, és szerintem rájöttem a megoldásra. Ha valaki megnézett néhány videót, ahol a témát boncolgatják, egyértelműen látszik, hogy egy sarok mögül kiugró ellenfél előbb lát meg minket, mint mi őt. A dolog kulcsa tehát valószínűleg a játékstílusban keresendő, ugyanis a mostani "netcode" azoknak kedvez, akik valamilyen nagy tűzgyorsaságú csúzlival rohannak előre mint az állat.. Magamon is megfigyeltem, hogy ha megpróbálok okosan, campelgetve játszani, az sokkal kevésbé eredményes, mint az amikor aekkal lerohanok mindenkit aki szembe jön..