15720
  • ozimak
    Nincs mit!
    bebe: Megnéztem, megcsináltam, de nekem 5x-i próbálkozásra is hibátlanul teljesített az MTU beállításom. Nem volt veszteség.
    Valószínűleg ma este is felmegyek gamelni, ma lesz a második próbája a 20%-os network smoothing-nak. Majd figyelek!
  • scomcomputers
    Köszi, és többször mérted,így már világos azt hittem hogy valami "log fájlban" ki lehet íratni...
  • ozimak
    Az options-ben jobb oldalon alul: "System Performance Test"
  • scomcomputers
    Ezt hogy is mérted írd már le röviden légy szíves...
  • bebe78
    Youtube-n keres rá olyanra hofy mtu battlefield4 netcode fix.Én megcsináltam mert 75%-s csomagvesztésem volt.
  • ozimak
    Na megnéztem a játék "System Performance Test"-jével, hát érdekes eredmények jöttek ki...
    Spoilerben mert hosszú:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Első mérések, menüben történtek még mielőtt spawnoltam volna:
    Latency: 0.10
    Packet loss in: 0.00
    Packet loss out: 0.67
    -------
    (Továbbiakban csak számokkal)
    0.09
    0.00
    0.67
    -------
    0.08
    0.00
    0.00
    -------
    0.09
    0.00
    1.32
    -------
    0.09
    0.00
    0.67
    -------
    0.08
    0.00
    0.00
    -------
    0.09
    0.00
    0.00
    -------
    0.08
    2.78(!)
    0.00
    -------
    0.11
    0.00
    0.00
    -------
    0.09
    0.00
    0.67
    -------
    0.08
    0.00
    0.66
    -------
    0.11
    0.00
    0.65
    -------------------------------------
    Utána bespawnoltam játszottam egy-két percet majd lehasaltam,íme a változás:
    Latency: 0.09
    Packet loss in: 0.00
    Packet loss out: 1.97
    -------
    (Továbbiakban csak számokkal)
    0.09
    0.00
    2.00
    -------
    0.09
    1.12
    1.96
    -------
    0.09
    0.00
    0.65
    -------
    0.09
    0.00
    2.67
    -------
    0.09
    0.00
    2.65
    -------
    0.09
    0.00
    1.30
    -------
    0.10
    0.00
    0.65
    -------
    0.09
    0.00
    0.00

Mint látható eléggé változó az eredmény, de mindenesetre a játék saját test rendszere szerit általában van packet loss, legfőképpen kifelé(?). Nem teljesen értek ehhez a részéhez, de hogy a pitlibe? Közel 30Mbit feltöltés nem elég neki? Ja és hozzá kell tennem, hogy minden le van kapcsolva az originen kívül. Még az avast-ot is kinyomtam. A pingem ennél már nem nagyon lehet jobb... és az fps-em is 47-55 között volt
  • ozimak
    Jóóó! Jól kezdődik :D Ilyet se írt még ki! :D
  • ozimak
    A netem az kiváló mivel, pár éve összetűzésbe keveredtem a DIGI-vel és az egyik rokonom(akkor még kettő is) az NHH-nál dolgozott, kicsit rájuk pirítottam. Úgy kezdődött, hogy alig pár Mbit-em volt csak a beígért 75/25 helyett. Na egy kis huzavona után ők is rájöttek, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Pár hét elteltével a technikusok személyesen közölték, hogy "közvetlenül rákötöttek a fő kábelre", így 3-4 éve már szikra hibája sincs a netnek :P Stabil mint a forint :)
    De természetesen rámértem egyet a Pingtest-en, Frankfurt-i szerveren, hogy nagyjából hiteles legyen a BF4-hez szerver viszonylatban.
    0% packet lost
    21-22-es ping
    0% jitter
    3x mértem rá... kb ugyanaz, csak a ping váltakozott 21-22 között.
    Még a játékban csinálok azért egy system test-et!
  • bebe78
    Papesz nézd meg hogy nincs adatveszteséged a netnél hátha az is közrejátszik a hitregbe?
  • ozimak
  • Harcimókus
    Pedig rengeteg megoldás létezik rá,a fesz. emeléstől a driver cserén keresztül,olyan nincs,hogy ne fusson...sajnos ez az a játék,amiben még mindig a felhasználó a főszereplő,ha játszani szeretne.Keresgélni kell,megoldásokat kipróbálni,másképpen nem játszol az tuti...Sajnálatos,de így van.
  • gstup
    Nekem sajnos brutális fps droppjaim vannak.Semmi nem segített.Nálam most pihen a játék,hátha egy okos ember kitalál valamit a problémára. :)
  • gstup
    Szerintem az a legrosszabb hogy felveszitek a kesztyűt.Lehet provokatív,nem kell vele foglalkozni.Avval hogy válaszolgattok olyanok lesztek mint ami ellen kűzdötök.
  • Harcimókus
    Oksa.

Más:Még mindig jelen van egyeseknél a memory leak,olvastam más fórumon.
    Én a cleanmem nevű programot használom,ha idejében elkapom és kinézek a menűbe ,látszik hogy kúszik felfelé a memória használat,akkor még kordában lehet vele tartani,egy "clean memory now" paranccsal,de ha felmegy 95-98%-ra,akkor már cseszhetem,mert az is tehetetlen vele,csak reset...
  • Peet81
    jól van nem vitatkozom, végülis a nem kivánatos személy már nincs itt, ugyhogy énis befejeztem, rendben?
  • Harcimókus
    Kérlek,ha te is az ő sorsára szeretnél jutni,nekem aztán oly mind1.
    Én vettem a fáradtságot és írtam,hogy nyissák ki újra a topikot,te tettél érte valamit is??...akkor??
    Ugyan úgy személyeskedsz,mint a kitiltott,de lelked rajta.
    Én a vitát befejeztem.
    Csak a játékról,vagy semmit,még egyszer szépen kérem.Köszi.!
  • Peet81
    jah valóban nincs, mert YoungBloodAgentnek sok van igaz? nem hiába lett megint kitiltva. Mókus alreg
  • Harcimókus
    Ne is haragudj,de a te hozzászólásodnak sincs semmi köze a topikhoz.

Többiek.Valami gumiszobát keressetek a vitátoknak,ez most már a játékról szól.Köszi.
  • BloodYoungAgent
    Mivel rólad van szó, ezért nyilván.
  • Ra1n
    Nyílván.:)

[spoiler [/spoiler]
  • BloodYoungAgent
    rain : ezt most hamisítottad, szép munka nem mondom, de akkor is hazugság
  • Peet81
    sok baromarcú új alregek megint kezdik, szánalmás már. Starfos és bandája
  • BloodYoungAgent
    Inkább az AA legyen erős, mint a vadászgép. Bf3at is megölték az ostoba jetesek normálon a beépített whval/3dspot/.
  • Ra1n
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Feladó: BloodYoungAgent
    Elküldve: 2014. 02. 27. 08:46
    Tárgy: Nincs tárgy
    látom, a titan topicban nem birtál belémkötni, ezért inkább keresel lehetőséget máshol...növessz gerincet te féreg, ne jelentgessél mint egy patkányféreg náci házmester, vagy anyád az a kurva, gecievő ribanc erre tanított téged a kommunizmusban te görény?

A szokásos...Egyszer talán kitisztul ez a topic és nem a folyamatos flémelést kell olvasni...:)
  • Harcimókus
    Ezzel csak az a baj Gabesz,hogy akkor viszont visszatérnek a pro-jetesek,mert nem csak a vízszintes lövéseit csökkenti,ha nerfelik,hanem a függőlegest is...tehát ha leveszik teszem azt úgy 400 méter körülire,a jet vígan elmenekül és élheti kis vagány életét,csak fölé kell emelkedni.
    Igaz,van másik jet aki bánthatná,de sajna ez nem így működik.
    Az tény,hogy ami most van,nem valami fair,de hát,mi az??

Reaper2104:Az én olvasatomban az áll,-mivel ránéztem én is a moderátor topikra,-hogy a szabályok még ha házigazda valahol,akkor is vonatkoznak minden fórumozóra.Figyelmeztették,hogy pontozva lesz az off topik hozzászólás,figyelembe vette??Nem.Akkor??Úgy gondolta,neki szabad,csak a másik a helikopter...erről ennyit.
  • BloodYoungAgent
    Biztos azt kapta amit megérdemelt. Én nem tudom, csak így érzem.
  • Reaper2104
    Csak az itten a probléma, hogy aki kibannoltatta a hg-ét (mert a hg teljesen jogosan bannolta őt többször is, mert csak trollkodott és ordenáré primitív stílusban írt) az most egy újabb álnéven itt vígan gerjeszti a feszültséget és hazudozik, nem véletlenül találták ki a moderálást amit most sajnos a trollok szétzúztak és most vígadhatnak....
  • Gabesssz19
  • Gabesssz19
    Mind a 3 legutóbbi hozzászólónak igaza van , volt egy kis félreértés , meg meg nem értés , nincs itt semmi probléma. :)

Játékról annyit ,hogy azt a sz.ba ba.szott Q. AA-t mikor fogják már lebutítani ? Iszonyat rühellem a pálya végén kempelő AA-okat.
  • Harcimókus
    Semmi probléma fiúk,ezen nem kell egy percig sem vitázni.Mindenki mást lát ki még egy darab zsíros kenyérből is.Van akinek étel,van aki fújjol,mennyi zsír...Van akinek a pap,van akinek a papné,(nekem speciel a lánya)
    A játék már csak ilyen.Tény,s már sokan soxor leírták,hogy elment volna bf3 DLC-nek is ez a rész,de sok változás ebben már nemigen lesz.
    Az pedig,hogy kit szidnak és hol,maradjon az ő személyes gondjuk,itt egyenlőre a játékról legyen szó,s punktum.
  • BloodYoungAgent
    ronso : az biztos, hogy a szövegértés, írott szöveg tartalmának felfogása nem az erősséged, most mész és újragondolod az életed, mert iszonyat nagy hülyeséget csináltál. Nevezetesen azt, hogy marhára nem rólad volt szó, hanem a különcről.
  • ronso
    Én nem ismerek egy modit sem barátom,a BF-eseket nem szidtam, csak a grafikáját a 4-ek, a 3 nak szerintem látványosabban jobb a grafikája,a BF3-al a mai napig játszom ha van időm.Gumiszobába sem járok ugyhogy ne hasonlítgass engem és ne személyeskedj barátom.Az,hogy nekem nem tetszik ennek a BF4-ek a grafikája az az én problémám majd a fiam használja én meg 3-zok ennyi.Válogasd meg a szavaid még ha irsz is mert én nem személyeskedtem az alattad iro emberrel egyetemben..Látszik,hogy elég fiatalok lehettek mert kb a fiam aki 8.os ő szokott igy beszélni,( egy darabig...)
  • BloodYoungAgent
    Te is csak azért vagy felháborodva ezen, mert közéjük tartozol. remélem mosol sűrűn fogat
  • Borg
  • Gabesssz19
    De ha még túl "rajzfilm szerű neki a grafika" ami szerintem hülyeség, akkor vegyen le mindent LOW-ra és máris meglesz oldva a problémája .
  • BloodYoungAgent
    a különc meg a többi vele egy húron pendülő retardált csak annak köszönheti ittlétét a fórumon, hogy tövig van a nyelvük a modikban, elég bemenni a gumiszobába, ott lehet látni, ahogy kollektive szidják a bf-eseket, akik szidják a dice termékeket, az iram klánt, vagy a többi fórumozót.
  • Különc
    Ok, cső kocsis
  • ronso
    Ugy látom ,hogy te vagy itt a forum okostojása,hál isten,hogy közbe tudtál szolni,holott hozzád nem intéztem kérdést te rögtön lekocsisoztál.Jo lesz ha visszafogod a szád.Veszekedés elkerülése végett amit 40 évesen nem fogok kezdeni (lehet hogy a fiam lehetnél nem tudom)de itt én be is fejeztem....
  • Harcimókus
    Egy windows,vagy total commander kell csak hozzá,rákattintol az user.cfg-re,majd lent a szerkesztés vagy az F4-re és már ott is a dokumentum előtted.Persze van más módja is,de én így szoktam.

Különc: Ha neki nem tetszik,nem tetszik,miért nem lehet békén hagyni?Nem erőszak a kucuvágás...
  • Különc
    Megpróbáltam volna megfejteni mit értesz viccesen rajzolt rajzfilmen, így viszont már annyira nem érdekel, ha csak 15 perc hírnév kellett meg egy kis trollkodás