15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Ra1n #12081 Egyébként mielött életbe lépne a 3-as megjegyezném hogy ezzel az egésszel csak azt értétek el, hogy a topikot hazavágó társaság (Eugabesz és bandája) mosollyal az arcán pihenhet mert elérték hogy a fröcsögésüket meggátoló egyedeket kivágták az admin topik miatti összezördülésben, a házigazdát leváltották és a topik mehet tovább velük és az új/régi regjeikkel.
Tudom hogy IP ellenőrzés így meg úgy és van hogy lehetetlen, de az ember maga a stílus, elég 5-10 percet olvasni és máris egyértelművé válik ki kicsoda. Az egésszel nem lenne gond ha amint megjelenik egy rejtélyes új reg, az első flémnél kivágja valaki.
Na mind1 ti tudjátok. -
#12080 Nem értem mi végre ez a nagy dicséret,de eddig mintha nem nagyon ment volna a házigazdának a rendrakás.
De ám legyen,oly mind egy ki a házigazda,ha fórumozók többsége tojik rá mit szeretne elérni.
Én,friss regisztráltként megpróbáltam minden eszköz nélkül ugyan azt elérni,amit egy házigazdának kellene,de látod,hogy még neked is pl. fontosabb ki kinek az ál és fő regje,mint a játékon belüli anomáliák,vagy esetleg érdekességek ide posztolása.
Csinálj egy saját fórumot,hívj meg embereket,majd ott meg lehet vitatni az ilyen dolgokat.
Részemről itt vége is az off-nak. -
Ra1n #12079 De akkor 3. -
Ra1n #12078 A HG-vel semmi gond majd jön vissza, amiatt mert Starfarer nem bír magával és állandóan megkerüli a banjaitokat, álnéven bejön Cifu admint meg másokat lejáratva, de magát a szövegével mindig elárulva, nem a topikosokat kéne szerintem büntetni, hanem ha megjelenik a rejtélyes új reg akinél csak a stílus alapján egyértelmű hogy kicsoda, amint indítja a szokásos fröcsögését banra tenni.
-
gstup #12077 Szerintem is jó a 3. verzió. -
#12076 3. -
#12075 Tisztelt fórumozók!
Látom továbbra is téma az alreg,meg az offolás.3 lehetőséget tudok elképzelni.
1. Új HG választás,persze a jelenlegi belegyezésével.
2. Egyszer s mindenkorra topik close.
3. Bevezetésre kerülhet itt is ez a fajta moderálás.
Ha ennyire nem téma már a játék,akkor miért nem csinál valaki egy csevegő topikot a saját fórumba és diskuráltok ott?Nem akarok senkit megbántani,de ami itt folyik az már szánalmas és nevetséges.Mi a pék f.száért nem lehet megérteni,hogy ebbe a topikba a játékról menjen a csevej?Baromi unalmas már állandóan azt olvasni ki kinek az alrege.Vagy abbahagyjátok,vagy a 2. vagy a 3. pont kerül bevezetésre nagyon hamar!
-
Ra1n #12074 Off:
A HG teljesen jól végezte itt a munkáját, és ha visszatér fogja is.
A ban-t egy adminisztrátori értelmetlen túlkapásnak és az admin topik szabálysértésnek köszönheti nem másnak, úgyhogy várjuk vissza. :-P
OFF vége.:) -
Ra1n #12073 Meg se szólalok, röhögök magamba az ovin, meg jelentem ha van vmi....:)
Úgyis mindig kibújik a szög a zsákból.
Most végre megint normális mederben viszonylag a topik egy ideig.:) -
gstup #12072 Ők provokálnak Téged Te Őket.Te is befejezhetnéd. ;) -
Ra1n #12071 Nem valaki, Eugabesz, Szarfarer és kis barátai...lassan letelik a 24 óra amire használható az új reg szóval nemsokára ismét indul a nácizó ovis műsora.
A jófiút játszó alregről nem beszélve de egyszer kibújik a szög a zsákból...:) -
zsoca6 #12070 kösz a választ. tényleg ott a menüben nem tom hogy nem vettem észre -
#12069 "Apa a fiához:
Nézd fiam ezt a vázát,vág földhöz.
A fiú engedelmesen földhözvágja,majd kérdően az apjára néz.
-Most itt egy ragasztó,kérlek illeszd össze a darabokat és ragaszd össze-monja az apa.
Kis idő elteltével,amint a fiú elkészült,az apa rákérdez:
-Na,mit látsz,ugyan olyan lett a váza??
Nem-feleli szemlesütve a fiú.
-Na látod fiam,-mondja az apa,-ilyen az,ha megsértesz valakit,de utána azonnal bocsánatot is kérsz.A kapcsolat hasonló lesz,de már soha nem lesz ugyan olyan."
Nem,nem én vagyok ilyen "marha bölcs",csak olvastam valahol,de szerintem ide illik.Érdemes elgondolkodni rajta.
Én nem láttam még egyetlen kommentben sem pl. egy moderátort anyázni,ha te igen,akkor tudsz valamit.Egy HG-nek is tudnia kell,mit szabad és mit nem.Törléstől,kommenttől függetlenül. -
Reaper2104 #12068 Azt hittem automatán aktív bizonyos időig ezt este én is megnézem. -
Reaper2104 #12067 Off: Miután valaki naponta álreggel be kurva anyázik nácizik vagy cigányozik arra szerintem egy természetes reakció, hogy kap rá kommentet és egy kis kokit a bann mellé a hg-től, ha meg kicsit elragadtatta magát a saját hsz-ét is egyből törölte ahogyan más elmérgesedő vitákban is minden oldal hsz-eit is, de én is befejeztem.
Ez a sniperezés (bár nem játszottam minden létező fps játékkal) szerintem ebben a játékban a legjobb, tényleg baromi nagy élmény, hétvégén csináltam pár 1 km-es headshotot . -
#12066 Lilahagyma:Nem az volt a kérdés,illetve nem ő kérdezte.
JaSoN: Nyugodt lehetsz,megkapod,sőt,van amit kétszer is.
zsoca6:neked válaszolt Lilahagyma,illetve ha jól értelmeztük a kérdést,akkor válaszolt.Szerintem ennek fuss neki mégegyszer.
-
Lilahagyma #12065 Szia JaSoN!
A menüben, jobb alul a sarokban tudod aktiválni az XP boost-ot! -
bebe78 #12064 Bárcsak nekem ne adna.Tele vagyok 25%-boosttal.Nem kell?Adnék szivesen:) -
zsoca6 #12063 a battlepackal kapcsolatban, hiába kinyitok akkár milyen xp boostot nekem mostanába nem ad bonusz xpt, de minek ? -
SergioAmigo #12062 pedig megkapod :D -
#12061 Ha kinyitok egy battlepack-ot akkor az egész tartalmát megkapom? Nekem nem úgy tűnik :S -
#12060 Ámen atyám! -
bebe78 #12059 Na majd ha hétvégén ráérsz hentelünk egyet.Ts,szerver van.Netcode legyen velünk:) -
bebe78 #12058 Én se az adott szervere értetem hanem az összes.Igen igazad van. -
#12057 O anno ez engem is megvezetett, ha ugyanaz a helyzet mint nalam, nem azt jelenti, hogy azon a meccsen banolt valakit amin eppen jatszol, hanem az osszes ebbe a anticheat rendszerbe bekotott gepen valakit. -
#12056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem túl jól... utolsó 2 meccsen csak szenvedtem. Megint ezek az 1 "puffanásos" hirtelen halálok. Se fejlövés, se shotgun... -
bebe78 #12055 Na hogy ment ma a hentelés?:) -
bebe78 #12054 Hát csaló bf3-ban már lassan több lesz mint tiszta játékos sajnos.Holnap linkelek pár videót magyar anyaszomoritó cheaterekröl akivel találkoztam.Bf4-ben nehéz megállapitani a netcode véget is szerintem.Két napja játszok egyik haver szeróján és nem volt olyan meccs hogy a chatfalon ne jelent volna meg hogy a ggc bannolt valakit.Kb minimum 2 ember ban/meccs.Szóval nekem semmi bajom a magyar jó játékosokkal,söt tisztelem is öket. -
#12053 nyugi ő is csak egy újabb alreg -
#12052 Senki sem csalózott le senkit... te meg tegnap regeltél. Mi lenne ha az első hszeid nem kötözködések lennének? Kérlek próbálj meg nem feszültséget kelteni... volt már benne része a topiknak bőven! Köszönjük! -
HoberMallow #12051 Sajnos itt sok embernek eszébe nem jutnak olyan parázna gondolatok, hogy valaki tényleg jó valamiben. Sokkal könnyebb lecsalózni. -
bebe78 #12050 Jaja,egyik legjobb player szerintem. -
Gyuszopapa #12049 Elexsys? -
#12048 Semmi extra :) Csak 4-5 mp-re írta ki :) Gondolom egy újabb origin bug... -
Stief #12047 Nem én a 4-re gondoltam, nagyon szeretem! Bár vannak hibák, de én sem vagyok tökéletes :) -
bebe78 #12046 Bf4-ben sajnos teljesen más taktikákat kell alkalmazni mint bf3-ban.Pedig Elexsys barátom jól megtanitott. -
Batistuta07 #12045 úristen.ötöd akkora netem lehet kb mint neked ,de még max torrent letöltés mellett se láttam még ilyen képet.
miket használsz a gépeden?tűzfal ?torrent ?böngésző? egyéb netes progi? -
#12044 huuu nekem ez magas :D örülök ha betudom kapcsolni a gépet :D :D -
KaBuTo666 #12043 -
bebe78 #12042 Miután megcsináltam hullott us az enemy,nem volt vaktöltény.Csakhát camperek ellen nem lehet mit tenni.Több van mint bf3-ban.Sok agyhalott fasz.