Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Meg azert nem kellene itt egetned magad azzal, hogy csupa pozitivat irsz a jatekra, mikozben te vagy a fo-negativ-spammer motanaban. <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Remélhetõleg nem csak átmeneti állapot.😊
Jöhet a Second assault dlc..MOST...😊
Amugy altalanosan az a velemeny, hogy "simabb" lett a jatek (nem ugral annyira az fps) es a netkod is jobbnak tunik eddig.
En majd most este/ejjel tudom tesztelgetni, kivancsi vagyok...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Well fuck, Mün awaits!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ACOG rá és a jóbarátod lesz, de még egy sima red dot is jó neki,én azzal toltam BF3-ban SKS-el amíg agyon nem butították a sok hisztis barom miatt...
Lesz miatta hiszti mert nagy távolságban is 3 találat és helló, de így jó ez.
steam, origin: ACE_hun
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amit mutat es ir, hogy szar (volt?) a netkod, azt tudtuk eddig is. <#bee1>#bee1>
Kerjuk haladektalanul uninstallalja a jatekot.
Koszonjuk."
<#eplus2>#eplus2>
Belépek...Az ELSÕ halálom: Lövöm az ellenfelet m416-al 5 azaz ÖT találat rámfordul DIRR 1 lövés, headshoot ikon sehol....😊
Jó lett....😄
De ez jó hír, hogy egyszerre indul az összes GCN architektúrán, már csak AMD oldalról kell a driver.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
még csak ha jól értelmeztem a battlelogot csak az R7-R9-el megy, késõbb jön a 7xxx szériára
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Persze ezzel nem tették semmissé az eddigi bal*szkodást, de végre rátértek a jó útra.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.