15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
MalebolgiaX #12121 Van valami hír arról, hogy lesz e patch a sok bugra?
Mármint azon kivül, hogy soon :D -
Reaper2104 #12120 Hol írtam én olyat hogy a hg vissza anyázott szó nem volt itt arról nem ide illő idézetek és félre magyarázás mint egy választási kampány.... A fórum újraindítás óta jelentél meg, égből pottyant mesékkel vagy álregekkel meg érdemi kommunikációt nem lehet és én nem is szándékozom folytatni (amúgy egyből az volt a sejtésem mikor megjelentél hogy még a végén te akarsz lenni a hg vagy a holdudvarod téged akar és "lám lám lám" (hogy az egyik kedvenc sorozatomból a Jim szerint a világból idézzek)). Most tudtam beleolvasni a fórumba és gondoltam reagálok, ha ezért bannt kapok így jártam és én nem fogok újrareggelni.
A bf4-el kapcsolatban meg annyit hogy jelentősebb változás már szerintem nem fog bekövetkezni aki szív vele túlzott reményeket ne tápláljon, én szerencsére azok közé tartozom akiknek egy kör alatt max pár fal mögötti halás jut (ami nálam bőven inger küszöb alatt van, meg könnyen is alkalmazkodom) és minden más egyéb probléma elkerült, teljesen jól adja a találatot hullanak is az ellenfelek pedig csak 30-50 fps-el játszok, az eddigi játékaim közül itt a legnagyobb buli a sniperelés, nekem tényleg kikapcsolódás és jó élmény ez a játék, megyek is egy kis éjszakai mókára. -
#12119 Sziasztok!
Valaki próbálta már az ATI 14.2 beta drivert a játékkal, nálam min 10-20% FPS vesztés jelentett Mantle mellelett. Nem az volt a leírásban, hogy teljesítménynövekedést hozhat?
-
#12118 Egyenlőre csak 1 teszt szerveren! -
Stief #12117 Nagyon várom a titan játék módot, szerintem nagyszerű volt anno scifi battlefieldbe is. -
gstup #12116 Sziasztok,
Akkor most lehet hogy próbálgatják a tickrate változtatást?Vagy rosszul szedegettem össze az információkat?Mellesleg egy kis Chuck Berry-re olyan jót játszottam(nem idegesítettem magam az apróságokon! :) ) -
#12115 Hohó
"Battlefield 4 Naval Strike lets you re-live the classic Titan Mode of Battlefield 2142, with the introduction of the Carrier Assault game mode. Stay tuned to the Battlefield Blog for more details on this re-imagining of a classic." -
#12114 Pont mire mindent elolvastam -
#12113 A topik újra nyitva! -
#12112 A topikban egyszerűsített moderáció működik!
A következő típusú hozzászólásoknál azonnali ban a "jutalom":
- OFF hozzászólások
- Személyeskedés
- Egymás sértegetése
- Trollkodás
- Mások provokálása
- Moderálás kritizálása
A menete a következő.
A fent felsoroltak közül bármi előfordul,akkor azt jelenteni kell a Moderátor figyelmébe topikban és valamelyik moderátor intézkedik.Aki bármilyen provokáló,személyeskedő vagy sértegető üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül.Ez lehet annyi is pédául,hogy "na megint itt van egy troll".És ez vonatkozik mindenkire a házigazdát is beleértve.Ez a fajta moderálás lehet,hogy sokaknak nem teszik,de ami az utóbbi időben itt folyik,azt sajnos csak ilyen drasztikus módszerrel lehet kezelni.A személyes problémákat,mindenki privátban intézze,és ne a topikban!
További kellemes fórumozást mindenkinek! -
#12111 A topikot pár órára bezárom csakis azért,mivel megszavazásra került a 3. pont(házigazda is lesz),így bekerül a banner alá a következő hozzászólásom az egyszerűsített moderációról.És legyen ideje a tisztelt társaságnak értelmeznie az ott olvasottakat!
A lényeg.Majd ha újra kinyitom a topikot,onnantól már érvénybe lép minden és nem szeretném ha azzal folytatódna a társalgás,hogy ez most jó vagy sem,vagy bármiféle reagálás történne.Szigorúan a topik témájánál maradjatok!
Köszönöm! -
archer0022 #12110 Nos, szerintem engedjétek vissza Smithwarden, ugyan is semmiről sem tehet, próbálta megbeszélni a topik bezárásának okait és ezt a moderátorok figyelmébe topikba tette, ugyan is TE bezártad a topikot, így máshol nem is tudta volna megbeszélni.
Az pedig, hogy a banok után feltűnt egy új reg, és rögtön vásárolt VIP-et, hogy ezzel is elterelje a figyelmet, majd HG akar lenni, az nevetséges.
Másik pedig tomsolo nevű kedves moderátornak pedig adjatok egy lónyugtatót, köze nem volt a topikhoz, meg a vitákhoz, aztán lebannolta a fél csapatot.
adam46 voltam, köszönöm. -
#12109 A 3. pont teljesen tökéletes. Felesleges újabb nekifutás a semminek... Hajrá! -
tirpitz #12108 Nem vagy hülye, de én ezalapján írtam -
Ra1n #12107 Hónapokon át jól ellátta a feladatát majd a napokban kialakult adminokat is agybajba kergető kis "aktivisták" miatt kialakult helyzetben nem, ergo alkalmatlan? Köszi...:) -
gstup #12106 Szerintem semmi baj nem volt Smith-el.Ha mégis mondanom kéne valamit akkor annyi hogy talán lehetne szigorúbb.Törőlje egyből a r***dt félmelőket meg a többi szennyt.Nincs figyelmesztetés meg blabla.De akkor én is arra szavazok hogy Smith és 3. -
#12105 Nem tudom... én vagyok a hülye vagy senki nem olvasta el rendesen a 3. pontot:
"Mivel nem sikerül megegyezni - és jelenleg a nyomát se lehet látni ennek esetleges sikeréhez, innentől a topikban egyszerűsített moderáció lesz, ezért jelenleg házigazda se kell:"
Tehát nincs olyan, hogy:
"3. pont és maradjon a régi hg"
Legalábbis Maximus nem ezt linkelte :) Mindenesetre én is a 3. pontra teszem a voksomat! így Smithwarden válláról is lekerülhet a teher, és a topik is a játékról fog szólni semmi másról(végre). -
sasafr #12104 Aki a régi házigazda alkalmasságát továbbra is fenntartják azoknak ajánlanám a figyelmébe, hogy néhány napja a topikot bezárták! A házigazda ugyan más összefüggésben bannoltatta magát ami egyébként néhány hozzászólása alapján itt is járt volna neki. Nem tudta megfelelően ellátni a feladatát, nem tette a dolgát inkább vitába szállt és vitát generált. Megosztó lett a személyisége egy idő után. Ezért kell új HG a topik élére aki erős kézzel és a 3. pont figyelembe vételével vezeti a topikot. Legyen 5 hozzászólás naponta, de az a játékkal kapcsolato. És a játékkal kapcsolatban felvetett hozzászólásokra ne személyeskedés legyen a válasz, mert azt hiszem abból itt mindenkinek elege van. Félreértés ne essék, nekem Smithwardennel semmi bajom, csak nem volt gazdája a topiknak! -
tirpitz #12103 3-as és régi házigazda maradjon. -
#12102 #12097 <Te aztán következetes vagy,vagy csak másoktól várod el,neked mindent szabad?? -
Ra1n #12101 Adam46 és kemotox ia ajánlja Smithet, bátran kérdezze meg őket ha gondolja a kedves Admin.:) -
#12100 Harmadik verzió szerintem is. Külföldi fórumokban több ezer hozzászólásom van a játékról, de itt hetek telnek el, hogy felbukkanjon egy normális téma. -
#12099 akkor Smithwarden maradjon. de végezze normálisan a dolgokat mert már elegem van nekem is ebből a cirkuszból -
#12098 Azt én sem javasolnám,hogy egy al-reg kapjon esetleg esélyt,de azt sem,hogy egy al-reg hozza vissza a régi házigazdát,ugye te sem Ra1n??
Az,hogy nem reagálok az állandó támadásra,nem biztos hogy még igaza is van,sőt.Megírtam privátban,oda való.
Azt is természetesnek veszem,hogy mint friss regisztrált,nem kaphatnék esetleg esélyt.
Én amit olvasgattam,a volt HG sem egy "szent",de még egyszer leírom,ha ezen az egy emberen kívül aki ajánlja még van egy pár ember akinek ő kell,ám legyen.Kíváncsi vagyok,hogy oldja meg ha bannolva van.De biztosan van rá megoldás. -
Ra1n #12097 Ok. 3 + régi HG. Befejeztem.:) -
Ra1n #12096 Így van a 3-as teljesen jó, Smithet pedig tényleg rendkívül de visszaengedhetnék (kivételesen a láthatóan adminokat is idegbajba kergető alregek miatti helyzetre való tekintettel) teljesen jól végezte a dolgát nem volt sem elnyomás sem túlkapás, amikor itt tudott lenni törölte jól amiket kellett néha még engem is ha túlzásba estem.
-
#12095 Nos.A jelenlegi HG maradni szeretne.Természetesen ez nem jelenti azt,hogy nem lehet új,de azt a jelenlegivel egyeztetni kell,nem megkerülni.
@Ra1n
Fejezd be ezt az újregezést és trollok további felemlegetését,mert most te offolsz folyamatosan a mai nap.
-
#12094 nekem mindegy végülis h új hg vagy maradjon Smith de a harmadik megoldás amit javasolt Maximus az teljesen jó -
Ra1n #12093 Én NEM javaslom hogy egy új reg aki véletlenül 1 nappal egy ban után tér be és ugyan azt a jófiú produkciót nyomja amit már számtalanszor lenyomtak, legyen az új HG...:) -
Ra1n #12092 A topiklakók és védők (kemotox, adam46,stb) java banon van az Electrickman okozta flémháború miatt, fair kis HG szavazás lenne....:)
-
sasafr #12091 Én harcimókust javaslom HG-nek. Mióta újra megy a topik sokkal normálisabb mederben folyik a csevej és úgy látom rendkívül intelligens módon kezeli a provokációkat is. Az előző HG sok hibát és részrehajlást követett el. Az nem megy, hogy bannolt embereket anyáz, majd miután szóvá lesz téve mintha mi sem trötént volna megmagyarázza, hogy neki lehet, mert felbosszantotta és a végén persze törli a saját hozzászólását. szóval ez nem megy! Ha itt jó topikot akarunk akkor új HG és a 3. pont! -
Ra1n #12090 Szerintem pont ne egy friss reg aki félrebeszél (méghogy 3-4 hsz törlése, lol) szavaztasson új HG-t amikor pont ez volt az elsőszámú célotok, köszi.
És főként ne jöjjön a moderálás kudarcával amikor látható hogy a modik is szenvednek már az álladó szarakodástól amit bizony az újregeknek köszönhet mindenki (Bizony neked is Eugabesz, köszi).
Smithwarden vissza és 3-as.
Megold mindent, a HG jól végezte a dolgát, elszakadt nála a cérna adjatok neki egy esélyt és közben ha ittvagytok és él a 3-as automatán ban minden flémelőnek és újregnek. -
#12089 a harmadik megoldás és persze új hg -
#12088 Szerintem meg szavazzunk meg egy új házigazdát,ha már arról van szó,én személy szerint semmi jót nem várok olyan embertől,aki belefárad 3-4 hsz törlésébe.Attól még a topik többségének lehet hogy megfelel,de ez egy szavazásból azonnal kiderül.
Az,hogy egy embernek tetszik,még nem biztos,hogy a többség is azt akarja.
Nem akartam beleszólni,de szerintem ez az egy járható út.ha visszaengednék a mostanit,az az egész moderálás kudarca lenne.Félreértés ne essék,attól még lehet,hogy a topik többségének ő kell,de ez derüljön ki egyértelműen. -
Ra1n #12087 Az lenne a legjobb, 3-as és HG vissza.
Ha ti nem vagytok HG töröl, ha meg vagytok mennek az újregek és flémelők az általad dobott link leírása szerint a levesbe.
Smithwarden jól végezte a dolgát, mint láthatod már ti is agyf*szt kaptok az állandó huzavonától nem csoda hogy ő is és még páran kiakadtak és nekiestek Electricmennek az admintopikban... -
#12086 A kettőnek semmi köze egymáshoz.Attól még,hogy a HG visszajön,a 3-as pont tökéletesen működhet. -
Ra1n #12085 Engedjétek vissza a HG-t.:) -
Ra1n #12084 Én azt mondom vagy 3-as vagy engedjétek vissza a HG-t kivételesen.
Az anomáliákat jelenteni fogjuk ha meg nagyon sok a flém a HG törölget.
Ennyi. -
#12083 Csak folytatjátok!Komolyan már kínomba röhögök.
Akkor mégegyszer.Döntsetek a 3 variáció közül és slussz.A kutya nem kíváncsi a további offolós hozzászólásokra. -
Ra1n #12082 Eugabesz teljesen egyértelmű hogy ki vagy micsoda véletlen 24 órával a kivágásod után jelentél meg, és megy a szokásos jófiú dolog ami már jópárszor el volt játszva, ezúttal VIP-el együtt, de kutyát nem érdekli ha értelmesen viselkedsz. A HG jól végezte a dolgát, amit egyedül a mindennapos új regek megjelenése rontott el, lévén belefárad az ember a folyamatos flémelések és újregek törölgetésébe, az adminok pedig mindig nincsenek jelen, így beindult a kis fröcsögő háborútok.