Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Élesítve....
És itt is észrevették.
Meglátjuk, most kicsit bizakodóbb vagyok... Majd elmúlik.<#idiota>#idiota>
Akinek játszhatatlan az biztos a másik kapszulát választotta...
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156
A DMR csak akkor jó, ha bújkálva haladsz, és te lõssz elõször, vagy az ellenfelet hátulról találod meg, vagy kempelve... ekkor ki lehet szedni 1-2 lövésbõl is.
BF3-ban ennél annyiból volt jobb a helyzet, hogy a második találatot nagyobb eséllyel vitted be, sõt még a harmadikat is. Egyrészt mert jobban adta, másrészt mert nem rúgott akkorát minden lövés után. Ott az M39 EMR volt az egyik kedvencem, nagyon lehetett irtani vele. 4-ben egyik DMR-el sem lehet.
Ami a tankos temat illeti.Igen idealis esetben 3 rpg eleg de akkor az ammo el is ment.Persze ehhez az is kell hogy senki se javitsa es az aktiv vedelmi rendszere se menjen mert az kapasbol egy raksit elfogyaszt.Szoval noob tankos kell hozza.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Itt be is fejeztem a szöveged olvasását, mert továbbra is vakság/hazugság/tapasztalatlanság.😊
Nem véletlen a számtalan "netkódot" javító patch és a mostani mire számtalan ember pozitívan reagált. Ahogy írtam, neked a DICE különszervert tartott fenn külön netkóddal, vagy csak simán vakegér vagy tapasztalatlan multi téren akinek nem tünt fel.<#eplus2>#eplus2>
Most hogy 3 skuló öl használható, de továbbra is közelharcban mire betalál 3 skuló addig te 15 skulót lõsz ki. Ha meg betalál az a 3 és végig is hallgattad ne a fegyvert hibáztasd.😊
Mi a nehezebb, 3 pontos 3 lövésbõl találat vagy ugyan ennyi diõ alatt kilõni 15 skulót aminek a szórásából 4 találat kell?😊
szerintem
A kezdetek óta ki van rakva a sarokba az fps szám, simán észrevehetõ volt azon hogy az átlag 120-130 fps 90-100 lett...
Battlelogon számtalan ember észrevette, de persze néma kuss van az ügyben.😊
A DMR-el ráadásul sokkal precizebben is kell célozni, nincs sorozat amibõl ha lõsz 12 találat bemakkol...Találni kell...3szor....
És jól tették hogy erõsítették, ahogy annó egy tesztvideóban kifejtette egy fiatalember, mazohisták voltak akik hasznátlák mert a leghasználhatatlanabb fegyvertípus egyike volt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
//Hc szerverek, mielött beléptek nézzétek meg mennyire HC a szerver mert rengeteg esetben láttam már hogy a HC szerver csak annyit takar hogy nincs spot, nincs térkép és célkereszt, de a sebzés alap normál szintû...
Remelem megoldjak, vagy csak eleg eloszedni a regi teszteket, ahol nem a jelenlegi verziot mantle on-off allassal tesztelik, mert rengetegen szamoltak be itt is, folyamatosan egyre csokkeno fps-ekrol a patch-ek soran. Szoval az osszeeskuves elmelet mukodik, belassitottak, majd most mantle opcioval lesz olyan gyors, mint 1-2 honapja volt.
Kivancsisagbol a tegnapi patch elott el akartam inditani a SINGLE playert, hogy megnezzem gyorsan hogyan is fut, de mar NEM engedte a jatek, amig le nem toltom a patchet...
Meg, jo hogy kering sok warez verzio a neten remelem valaki veszi a faradtsagot, igy osszenezni ezeket a sebesseg novekedeseket.
szerintem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt honnan vetted?
Az nem kicsit durva lenne...foleg HC-n, de normalon is. <#vigyor>#vigyor>
Szerintem szinte senki nem akarna instant killes railgun szintre emelni DMR fegyokat. 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amennyire hisztizik a DMR erõsítés miatt ez a sok kis csicska, valszeg nem marad sokáig ilyen, pedig teljesen reális. Közelre szinte sz*rt sem ér, mire leadod a halálhoz szükséges 3 lövést gyakorlatilag benned van fél tár bármelyik automatából...Közép és nagytávon pedig igencsak kell tudni vele célozni hogy meglegyen a 3 találat mozgó célpontra, fõleg hogy nem szór a fegyver és nem lõsz ki 25 golyót hogy az a 3 bemakkoljon...
Na akkor ha mar a netkod eleg jo...most akkor megcsinalhatnak, ami ezutan a legjobban idegesit.
Hogy az ellensegnek nincs semmi lepeshangja kb az esetek 90%-aban.
Hiaba nincs semmi mas hang a kozelben (nem lonek eppen, nincs robbanas, jarmuhang, stb), teljes csenben is az ellenfel jatekosa a hatad moge trappol es lekesel vagy tarkon lo egy centrirol NULLA lepeshanggal. 😞
A sajat lepeseidet es a tarsaidet siman lehet hangosan hallani bezzeg. 😞
Viccet félretéve kurvajó volt most. Telenyomták patchet apró tweakekkel, amit nem írnak patch noteba. Spotolásnál is pl a távoli embereknél nagyon kicsi lett a háromszög, minél távolabb van annál kisebb. Mapon látni már a többi squad leader parancsát is, hogy hova mennek stb. Tele van ilyen apró, de fontos dolgokkal a patch.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alfa allapotbol betaba kerult a BF4! 😊
<#vigyor>#vigyor>
Nekem is jobban adja par kor tesztelgetes utan. <#eljen>#eljen>
Alig vannak frucsa halalok.
Vajon mit csinaltak?
Szerver-kliens tickrate-et felnyomtak?
priluki:
Szerinted miert irtam smileyt a vegere? 😊 Biztos mert nagyon komolyan gondoltam. 😄