Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[UNQL]Echo
Amig nincs kint a Catalyst 14.1 addig sztem senkinek sem mukodik.Mar tisztaztuk, hogy a 7xxx szeria is tamogatva van/lesz.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Kit érdekel? Élesítve van, a mantle alatti fps növekedésrõl volt szó, te meg egybõl butázol, ne ferdíts, köszi.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

adam46
7xxx-es szériára nincs. Szóval köszi.
"Jan 30 PC Game Update Notes Mantle Support The new Mantle renderer has been added in Battlefield 4. Most players can expect a performance increase by using this new low-level graphics API. - See more at: http://battlefieldblog.hu/battlefield-hirek/battlefield-4-megerkezett-a-javitas/#more-7835"

Élesítve....

komolyan mondom "öröm" ezt a fórumot olvasni <#banplz>
Ja, te ennyi vagy.<#idiota>
Nincs mit logikázni és be is fejeztem. Józan paraszti ész. Ha nem lenne gond vele és pár embert érintene,akkor nem foglalkoznának vele állandóan. Nincs olyan hogy valakinél jó valakinél rossz. Tickrate, 10hz...Kevés. Mindenkinél rossz (volt). Ennyi.

Azért, mert rossz bárkinek is meg nem azt jelenti hogy mindenkinek az...., de ismerjük a logikádat mindjárt elmondod tényszerûen (persze minden valós háttér információt nélkülözve) csak mert akárhányan is leírták hogy szar (én nem tudom ez milyen arányt takar ezért nem is mondok semmit mert az lenne a hazugság) hogy 95%-nak szar és a szerencsés 5%-nak jó akiknek mellesleg ugyan úgy szar csak õk hülyék....<#zavart2>
Szokásos 48fõs szerverre másztunk fel haverral és mindketten éreztük hogy jobban adja, és kevesebb a képtelen "kitárazok erre 1 lövéssel lelõ" eset...
És itt is észrevették.
Meglátjuk, most kicsit bizakodóbb vagyok... Majd elmúlik.<#idiota>

Nem billent az sehová szerintem... tegnap is max azért volt jobb érzés egyeseknek, mert kb fele annyi ember volt a szervereken az update miatt.
//A netkód a mostani patchel billent át a jobb kategóriába..

Továbbra is: nyilván azért jönnek egyfolytában a netkóddal foglalkozó fixek mert az jó bárkinél is😊

<#wink>
Az úgy van, hogy a valóságban játszhatatlan a játék és soha nem ad semmit és csak hibák vannak...de mi a Mátrixban játszunk ezért tudjuk élvezni. Trinity gyorsan betölti a heli vezetés szoftvert és lehet helizni...<#wilting>

Akinek játszhatatlan az biztos a másik kapszulát választotta...

Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

Valójában mindenkinek játszhatatlan szar a játék csak ugye sok az olyan hülye mint pl én, hogy azt hiszi jól fut és élvezi a játékot pedig valójában nem is meg persze van a másik tábor mint pl a játékprogramozó zseni és minden ember számítógépét és játék futását látó skyline aki tudja hogy brutális szar a játék mindenkinek még is hónapok óta játsza pedig majd szétbassza az ideg....<#idiota><#unalmas>
Errõl van szó, közelharcban esélytelen a DMR, akár 3 akár 4 pontos találat kell, mert mire csak a másodikat lövöd el, az ellenfél automatájából már benned van annyi találat, hogy meghaltál.
A DMR csak akkor jó, ha bújkálva haladsz, és te lõssz elõször, vagy az ellenfelet hátulról találod meg, vagy kempelve... ekkor ki lehet szedni 1-2 lövésbõl is.

BF3-ban ennél annyiból volt jobb a helyzet, hogy a második találatot nagyobb eséllyel vitted be, sõt még a harmadikat is. Egyrészt mert jobban adta, másrészt mert nem rúgott akkorát minden lövés után. Ott az M39 EMR volt az egyik kedvencem, nagyon lehetett irtani vele. 4-ben egyik DMR-el sem lehet.
[UNQL]Echo
Nyilvan alltam egyhelyben es vartam a megvalto golyokat... Okos feltetelezes.Szerintem egy ilyen fegyonal 5 lovesbol 5szor eltalani vkit 5-6 secen belul az max hason fekve lenne kicsit is eletszeru.Ismetlem nem a fegyok erejevel hanem a celzas es talalat egyszerusegevel vannak problemaim.De gond egy szal se,amiota megvan a papirrepulo azota vidaman kaszalom le oket a haztetokrol es egyeb prima kemphelyekrol 😊

Ami a tankos temat illeti.Igen idealis esetben 3 rpg eleg de akkor az ammo el is ment.Persze ehhez az is kell hogy senki se javitsa es az aktiv vedelmi rendszere se menjen mert az kapasbol egy raksit elfogyaszt.Szoval noob tankos kell hozza.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

item
Most toltam egy laza kis meccset, szerintem jó lett,bár nekem az utolsó élményem,az több mint 1 hónapos. <#vigyor5>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Én még várom a linkedet erre a kérdésre válaszként:link

adam46
Még nincs élesítve a Mantle, így jött plusz FPS, még erre fog rájönni a Mantle, ne légy már megint ennyire buta.
Senki nem kérte, hogy olvasd amit írok és kommentáld, eddig még minden tapasztalatomat lehülyézted meg még egyéb jelzõkkel illetted és csak vitákat generáltál, mert olyan primitív vagy hogy nem fogadod el más véleményét és tapasztalatait ennyi vagy....<#gunyos1> Ne akard már megmagyarázni nekem, hogy fut a játék nálam mikor ezt csak én tudhatom, mellesleg meg lehet régebb óta játszom fps-el mint te....<#unalmas>
A skill pontokat miként számolja a játék?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

"nálam a netkóddal sem volt probléma"

Itt be is fejeztem a szöveged olvasását, mert továbbra is vakság/hazugság/tapasztalatlanság.😊

Nem véletlen a számtalan "netkódot" javító patch és a mostani mire számtalan ember pozitívan reagált. Ahogy írtam, neked a DICE különszervert tartott fenn külön netkóddal, vagy csak simán vakegér vagy tapasztalatlan multi téren akinek nem tünt fel.<#eplus2>

Vagy csak egyszerûen nálam a netkóddal sem volt probléma és az fps-el sem és egyébként meg ahhoz, hogy valaki érzékelje a játék futását nem az fps kiíratást kell bámulni hanem a játékot (lehet hogy azért nem tudnak egyesek jól lõni mert a játék helyett minden másra figyelnek<#eplus2>). Azt meg már korábban leírtam amellett hogy fps romlást én nem tapasztaltam logikusnak hangzik, hogy direkt elszarták az fps-t, hogy utána újra ugyan arra a szintre felhozzák magyarul 2-ször feleslegesen idõt energiát és pénzt áldozzanak hogy ugyanarra a szintre hozzák a játékot amin volt korábban áh ez kicsit sem összeesküvés elmélet....<#bee1>
A netkódnak köszönd, a mostani patch elött legalább 4 találat kellett, használhatatlan volt a fegyver, maximum kempeléssel alig mozgó célpont ellen volt valami haszna...

Most hogy 3 skuló öl használható, de továbbra is közelharcban mire betalál 3 skuló addig te 15 skulót lõsz ki. Ha meg betalál az a 3 és végig is hallgattad ne a fegyvert hibáztasd.😊

Mi a nehezebb, 3 pontos 3 lövésbõl találat vagy ugyan ennyi diõ alatt kilõni 15 skulót aminek a szórásából 4 találat kell?😊

alma2
Volt amikor en is igy gondoltam, hogy gyenge, negy raketa, rpg-bol 3 is padlora kuldi a tankot, de megha en is az esetek 95 %-ban enginerkent rohangalok, tenyleg vicces, hogy van eselyem egyedul egy tank ellen. Szoval magam ellen beszelve, jol van ez igy. Ket embernel mar ugysincs nagyon eselye.

szerintem

[UNQL]Echo
Akkor akikkel engem hozott ossze a balszerencse azok lehet, hogy rasegitest hasznaltak mert hallottam a csattogast es mar fekudtem is mintha semmi sem ment volna melle.Epuletharcban ugyanez.Hip fire modban siman oltak egy szoban belul.

Vagy csak simán nem nézted, de high end kártyákon a megjelenés óta valóban bõ 20-30 fps-t zuhant a játék, és most a mantle patchben ez érdekes mód visszajött....
A kezdetek óta ki van rakva a sarokba az fps szám, simán észrevehetõ volt azon hogy az átlag 120-130 fps 90-100 lett...
Battlelogon számtalan ember észrevette, de persze néma kuss van az ügyben.😊

Eddig 4 találat kellett dmr-bõl legalább. Közelharcban elég béna akkor az atomata fegyver használója mert míg a DMR kilövi a 3 skulót aminek találni kell addig bármelyik autmatából kimegy 15 skuló alaphangon amibõl elég 4-nek bemakkolni...
A DMR-el ráadásul sokkal precizebben is kell célozni, nincs sorozat amibõl ha lõsz 12 találat bemakkol...Találni kell...3szor....

És jól tették hogy erõsítették, ahogy annó egy tesztvideóban kifejtette egy fiatalember, mazohisták voltak akik hasznátlák mert a leghasználhatatlanabb fegyvertípus egyike volt...

Akkor én szerencsés vagyok mert nálam egyik peccsel sem lett kevesebb fps sõt a betához képest sokkal jobban futott a játék, meg most ennél az utolsónál is jobb lett és az én kártyámat nem is támogatja a mantle.
vagyis az életerõ alap.

ProGabe
Hát a 60-as sebzéssel azt hittem, hogy te. Merthogy a DMR-ek ebben a játékban fejre sebeznek annyit, testre 40-50 között.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[UNQL]Echo
Nem is ertem elso korben miert ezt a fegyot erositettek mikor eddig sem volt gyengusz.Siman bevittek vele kozeptavra 2-3 talalatot egymas utan futo celpontra 2mp alatt.Sot olyat is lattam surun amikor kozelharcban csipobol nyert assault rifle ellen.Az ereje szerintem is legyen atuto ahogy a sniper fegyoknak is de valahogy hangolhatnak ugy, hogy a pontossag eleresehez vmi skill is kelljen mar.Ami a gyalogosok altal hurcolhato raksik sebzeset illeti az tovabbra is vicc.23-28as sebzesekkel alig eri meg kockaztatni a jarmuvek ellen.Az ammo meg keves amig nincs field upgrade.Meg egy motorcsonakot sem visz el gyakran egy telitalalat.

Normál szerveren 3 találattal öl egy DMR. Teljesen jó, a kihívás is megfelelõ. Ha 60-at sebezne mindenki hullana tõle 1-2 lövésre, és még közelharcban is az egyik legerõsebb fegyverré válna.... Úgy már valóban OP lenne....

//Hc szerverek, mielött beléptek nézzétek meg mennyire HC a szerver mert rengeteg esetben láttam már hogy a HC szerver csak annyit takar hogy nincs spot, nincs térkép és célkereszt, de a sebzés alap normál szintû...

És ki állította az ellenkezõjét?
alma2
Be kellett lassitani a jatekot, hogy a mantle patch utan azt mondjak mennyit gyorsult 😊

Remelem megoldjak, vagy csak eleg eloszedni a regi teszteket, ahol nem a jelenlegi verziot mantle on-off allassal tesztelik, mert rengetegen szamoltak be itt is, folyamatosan egyre csokkeno fps-ekrol a patch-ek soran. Szoval az osszeeskuves elmelet mukodik, belassitottak, majd most mantle opcioval lesz olyan gyors, mint 1-2 honapja volt.
Kivancsisagbol a tegnapi patch elott el akartam inditani a SINGLE playert, hogy megnezzem gyorsan hogyan is fut, de mar NEM engedte a jatek, amig le nem toltom a patchet...
Meg, jo hogy kering sok warez verzio a neten remelem valaki veszi a faradtsagot, igy osszenezni ezeket a sebesseg novekedeseket.

szerintem

ProGabe
HC-n nem a fegyverek sebeznek többet, hanem a hp-s kevesebb.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Smithwarden
60-at kellene sebeznie?!? <#merges2>
Ezt honnan vetted?
Az nem kicsit durva lenne...foleg HC-n, de normalon is. <#vigyor>
Szerintem szinte senki nem akarna instant killes railgun szintre emelni DMR fegyokat. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hát nekem nem... tegnap nyomtam egykét órát HC-n, és ugyanolyan. Nem adta jobban, mint bármikor elõtte. Az alap DMR-nek pedig elvileg 60-at kéne sebeznie, mégsem öl egy lövésbõl HC-n, csak fejre. A stabilitása viszont annyira vérgyenge, hogy a második lövést esélytelen vagy bevinni, ha az ellenfeled valami golyószóróval áll szemben veled.
A mostani patch óta kifejezetten barát.😊

SötétBarom
Négy.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Most egy órán belül 3 something went wrongos disconnectem volt már... -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Alien69
A hangokkal mi a helyzet? Van hír, hogy mikorra orvosolják? <#nemtudom><#alien2>

Hát igen, a hangsúly pedig azon van, hogy "BF3-ban". 4-ben ugyanis még mindig nem a barátod... sõt...
A kedvencem amikor olyan taknyok akiknek van 1-2ezer gyilokja valami automata szórófegyverrel meg ezer gyilokja valami jármûvel kifejti a DMR használókra hogy tanuljanak meg célozni és játszani....
Amennyire hisztizik a DMR erõsítés miatt ez a sok kis csicska, valszeg nem marad sokáig ilyen, pedig teljesen reális. Közelre szinte sz*rt sem ér, mire leadod a halálhoz szükséges 3 lövést gyakorlatilag benned van fél tár bármelyik automatából...Közép és nagytávon pedig igencsak kell tudni vele célozni hogy meglegyen a 3 találat mozgó célpontra, fõleg hogy nem szór a fegyver és nem lõsz ki 25 golyót hogy az a 3 bemakkoljon...

Ahogy várni lehetett már megy a hiszti a DMR-ek miatt....😊

Smithwarden
Es meg februarban jon jopar patch es plusz cucc a jatekhoz (balance, stb). <#hawaii>

Na akkor ha mar a netkod eleg jo...most akkor megcsinalhatnak, ami ezutan a legjobban idegesit.
Hogy az ellensegnek nincs semmi lepeshangja kb az esetek 90%-aban.
Hiaba nincs semmi mas hang a kozelben (nem lonek eppen, nincs robbanas, jarmuhang, stb), teljes csenben is az ellenfel jatekosa a hatad moge trappol es lekesel vagy tarkon lo egy centrirol NULLA lepeshanggal. 😞
A sajat lepeseidet es a tarsaidet siman lehet hangosan hallani bezzeg. 😞

ja oké tényleg ,nem is figyeltem 😊

TDC Geronimo
Most ment betaba, mert már játszható! 😄

Viccet félretéve kurvajó volt most. Telenyomták patchet apró tweakekkel, amit nem írnak patch noteba. Spotolásnál is pl a távoli embereknél nagyon kicsi lett a háromszög, minél távolabb van annál kisebb. Mapon látni már a többi squad leader parancsát is, hogy hova mennek stb. Tele van ilyen apró, de fontos dolgokkal a patch.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Csoda tortent emberek! 😊
Alfa allapotbol betaba kerult a BF4! 😊

<#vigyor>

Nekem is jobban adja par kor tesztelgetes utan. <#eljen>
Alig vannak frucsa halalok.
Vajon mit csinaltak?
Szerver-kliens tickrate-et felnyomtak?

priluki:
Szerinted miert irtam smileyt a vegere? 😊 Biztos mert nagyon komolyan gondoltam. 😄