15720
  • Shiver
    annyi a különbség amit még hozzáfűznék hogy amcsiban pl visszaviszed a játékot ahol vetted és visszaadják a pénzt, máshol (pl itthon is) nem tudom hogy megy ez, de gyanítom megmutatják merre van a kijárat és közbe még röhögnek is egyet rajtad
  • Shiver
    tökmind1 milyen kiadót nézel, mindenhol ez van ma már. futószalag fejlesztés és az ilyen nagy nevű játékokat ÍGYIS-ÚGYIS megveszi a sok user, ahogy én is , te is és mindenki más. majd ha nem veszem meg, te sem, és még a másik x millió akkor elgondolkoznak, addig nem. tök érthető. fele annyi erőből ugyanannyit kaszálnak. ilyen a világ
  • Ra1n
    És hàny EA cìm van amivel nincsenek ilyen problémàk... Nem a kiadò tehet ròla ha a jàtékkészìtö balek...Persze siettették a kiadàst...Csak az elmúlt 4 hònapban javìtani nem sikerült,söt annyira balekok hogy még egy patch vagy dlc sem tud soha ordìtò hiba nélkül érkezni,de ez is nyilvàn az EA hibàja.:)
  • Shiver
    lehet meghallgatást nyert a közösség:

netcode issue bf4 official announcement
  • MalebolgiaX
    esőkének ne adj a véleményére, nem ért hozzá, ez már abból tisztán látszott, hogy itt se volt, de ment jelentgetni, mert a kötözködésért él csak
  • giornalista
    aham, mert pl. a MoHWF olyan jó volt...

mondjuk én biztos, hogy meg fogom venni a következő részt is... aztán majd reményekedek...
  • Krisztiam #12155
    én is beszoptam de többet nem fogom
  • izirajderocsem
    Hali Srácok!
    Lehet olyan kérdést teszek fel ami volt már. De miért nem jelennek meg az emblémák járműveken meg a fegyókon?
    Előre is köszi a választ!
  • Ra1n
    Nem EA jàtékot....Dice jàtékot.
  • tirpitz
    "Ezt kaptuk,le kell nyelni,továbblépni,s betartani a fogadalmakat,EA játékot megjelenéskor soha többet!"
    Csak aztán az ember jó szándékú fia megveszi neki a játékot, és hipphopp dugába dől a nagy terv:(
  • Harcimókus
    Jól leírtad a játék mostani állapotát,4 ! hónappal a megjelenés után.Megjelenéskor talán még elfogadható néhány hiba,bár akkor is felmerül a kérdés,mi a túrónak vannak a teszterek??
    Az,hogy ki siettette és miért, nem lehet indok a játék jelen állapotára.
    Félkész vacak...nyugodtan ki lehet jelenteni,(még csak az assigment rendszer sem működik,én tojok rá,de van aki azokra is hajt),s azt is,hogy ebből "normálisan" működő játék már nem lesz.(négy hónap alatt nem tudnak,vagy nem akarnak egy valamire való hitreg-et beállítani)
    Ezt kaptuk,le kell nyelni,továbblépni,s betartani a fogadalmakat,EA játékot megjelenéskor soha többet!
  • MalebolgiaX
    Szapper : minden pontoddal egyet tudok érteni, ez így ebben a formában förtelem.
  • Szapper
    Akkor pár tapasztalat tőlem is:
    -ujból van fal mögötti halál, döglök fal takarásában piszkosul
    -rettenet szerverfüggő a játék, német szerverek(tisztelet a kivételnek) laggos, nem adja a lövést, míg egy angol vagy lengyel ne adj isten ukránon lehet tarolni ugyanolyan ping mellett kb!
    -felcsatlakozáskor piros üzenetek jönnek-mennek, mikor mi kb 10-ből 3-szor.
    -én talákoztam olyannal is, hogy defibrivel költöttek és nem tudtam lőni kb 2sec-ig, természetesen le is daráltak
    -első gombnyomásra nem táraz ujra, ujból megnyom és táraz
    -gránát eldob, 2 kempmókus lábához és semmi hatás, na ezen rohadtul berágtam, mintha tescós szatyorral dobáltam volna őket pffff

Ellenben jelenleg nincs "normális" FPS kint, ezt kell szeretni, CoD is egy rakás sz@r lett, küzdök hát ezzel mikor nem basz épp nagyon fel.
    Arról azért még szót ejtenék, hogy minél több javítás jön annál lassabban lép ki a játékból is, nem beszélve a game méretéről, lassan egy külön SSD kell csak a BF4-nek bakker!
  • MalebolgiaX
    Látom, nektek megint minden bajotok van, és nem a játékkal foglalkoztok, csak a flém, csak a kötekedés. Akkor most téged is jelentselek fel, ahogy Maximus elvárja? Tudod, mit megteszem, bár sztem a csókos-seggnyalós frakcióba tartozol, azért szarod le a moderátor kérését ennyire.
  • Borg
    Attól hogy 40 néven írsz már ide, még nem 40 vélemény alkotja ám a te képzeletbeli pártodat.
  • MalebolgiaX
    Ez rátok igaz, jó hogy linkelted, legalább a renegátok tanulnak is valamit magukról.
  • Borg
    zur info
  • MalebolgiaX
    te akartad, erre hivatkozom : sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12112
  • Peet81
    alreg ne flamelj
  • MalebolgiaX
    Régóta bfezek, a '42 óta, de már a promó idején látszott, hogy ez a negyedik rész mindent alul fog múlni, pedig a dice már nagyon sok mindent rontott el, vert át ember tömegeket, szóval ez nagy szó, ekkora fosbányát legyártani.

Remélem, mikor a dice-osok anyukája döglődik, majd az orvosok is ilyen hatékonysággal gyógyítják meg őket :D.
  • Alien69
    Egyéni szoc problem, mellesleg ingyen kaptad, akkor maradj csendben, ENNYI.

Aki meg rég óta BF-ezik, ez egyáltalán nem meglepő. Már a BF2-nél elkezdődött.
  • MalebolgiaX
    Ezt a játékot kiadni is kár volt, napról napra csak rosszabb lesz... én ingyen kaptam, de így is hányok, és egyenesen sajnálom, aki volt olyan balga és pénzt adott ezért a szemétért.....
  • grimm13
    Könnyebbé teszi az ismerősökkel vagy csak simán szimpatikus játékosokkal történő együtt lövöldözést. Nyilván ha klán tagok vannak egy csapatban akkor jobban összedolgoznak, szerintem ide olyan emberek jönnek akik dolgoznak a csapattal nem csak rohangálnak! biztos lesz olyan is amit majd platoonal lehet feloldani...
  • rvn
    Pontosan mire jó is ez a Platoon?
  • grimm13
    Ha valaki platoon-t keresne magának csatlakozzon!
    Hungarian Warriors
    Nincs semmi elvárás vagy kitétel. Platfromtól és stílustól függetlenül várunk mindenkit szertetettel! Toljuk együtt ha már csapat játék...
  • bebe78
    Nálam most ilyen a hitreg,bocs a zene miatt!
  • scomcomputers
    Köszi, de ezeken már túl vagyok....
    Ez viszont megoldotta.....
  • Harcimókus
    Én úgy "észleltem",mintha nagyobb kapcsolatra,vagy megosztott netkapcsolatra lenne szüksége a játéknak,mármint a szerverek oldaláról.
    Kaptunk egy teszt-szervert,amin minden frissen volt telepítve és a szervergép is amin ez működött "csak" 3 másik bf szervert működtetett és láss csodát,adta.Sokkal jobban...érezhető volt a különbség,pedig itt ezredmásodpercekről van szó.
    Most folytatom a még a fater által elkezdett levelezgetést a szolgáltatóval,mert valahol biztosan "érzik",érzékelik ők is,hogy hiba van.
    Lehet segít nekik ez a pár sor is,amit én leírok,nem tudhatom,de minden esetre kíváncsi vagyok a fejleményekre.
    Az biztos,hogy az utóbbi időben az IRAM szervernek IS valami pocsék volt a netelosztása,mindenkit dobált ki magas pinggel,sokan visszajelezték,hogy más némethonban lévő szerveren nem csinálja ezt.
    Most lehetőségük lesz a javításra.
    Szerintem a "Could not join server" hibák is röviden tömören ilyesfajta anomáliák miatt generálódnak.
  • ozimak
    Nekem is volt ilyen, de nem hosszútávon. Tegnap este is egyszer. Esetleg megpróbálhatod, idézek:
    - "make sure origin is in online mode"
    - "right click on bf4 in origin and select game properties and make sure the disable origin in game for this game is ticked"
    Vagy itt egy topik

Helyzetjelentés :
    Nálam szarabb lett a game mint volt :( Olyan fal mögötti halálaim vannak, hogy öröm nézni. És természetesen megint one hit kill-ekkel vagyok megáldva :( Tegnap este 3m-el voltam a fal mögött amikor a gyerek lelőtt. Még a killcamban is lehetett látni, hogy kb. 5m-el a fal mögött fekszek. Másik aranyos dolog az volt amikor 50cm(!)-ről egy fél tárat eresztettem bele G18-ból az ellenbe, de még csak hitmarkert sem kaptam. Megfordult, lelőtt :) Remélem minél hamarabb kezdenek valamit a netcode-al, mert ez így katasztrofális. Emellett a szokásos: Nem működik a defi, hiába nyomom az elterelőt a helin csak 3. gombnyomásra lövi ki őket, ha egyáltalán kapok jelzést a bemérésről, mert van olyan, hogy egyszer csak belém csapódik egy stinger, és kb. előtt fél másodperccel jelez be a radar(sok esélyem van kilőni az elterelőt), a szárazföldi járműveknél ugyanez a gond: hallom, hogy bemérnek, elindul a rakéta, kilövöm az elterelőt... bámm belém csapódik... stb.,stb....
    Kicsit kezd elmenni a kedvem az egésztől :( Pedig jó kis játék lehetne ez :( De nagyon el van baszarintva...
  • scomcomputers
    Hali!
    Ezt miért dobálja,mostanában eddig semmi gondom nem volt:

Másnak is van ilyen hiba, vagy 2x bedobja "reconnectelek" oszt már megy is,de már kezd idegesíteni...
  • gstup
    Oksa.Thx.
  • SigS
    7xxx
    Rxxx
  • Reaper2104
    A mantle-t melyik szériákkal tették kompatibilissé?
  • MalebolgiaX
    Ennyi pénzért, így, hogy csak ennyi embert tudtak átverni, csak erre futotta :D
  • ACE
    Csak arról viszont nincs hír, hogy az Nvidia driverei mennyit fejlődnek saját magukhoz képest...
  • Ra1n
    Limites körülmények között...
  • Livius
    Battlefield 4 Platoon
    Most komolyan, csak ennyire tellett a kemény egy éves fejlesztési munka alatt + a megjelenés utána 4 hónapban fejleszteni ezen a csoda feature-ön?
    Legalább az működik már az hogy tetszőleges képeket lehet feltölteni a platoonoknak sajátgépről, és nem kell szerencsétlenkedni a DICE hulladék webes paintjével?
  • Harcimókus
    Az lehet,de nagyon sokan panaszkodtak,hogy lefagy,instabil lett tőle a rendszer.Azért írtam,hogy majd kiforrja magát...
  • rvn
    Csak mikor kijött a 14.1 a matleval, kb 10-15% fps növekedés volt dx hez képest.
  • Harcimókus
    Valaki azt írta,hogy DirectX alatt viszont növekedett azzal a driverrel az fps.A mantle-t szerintem ebben a formájában még csak parasztvakításnak lehet mondani,de majd javul szerintem.
    Engem speciel hidegen hagy,mert 6xxx szériás kártyám van,de például én is a 14.2-es drivert használom,ezzel se nem jobb,se nem rosszabb.