Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
+1
akkor most jövök trollkodni egy kicsit. a 13.35-ös béta driver hol van? a hivatalos oldalon 13.11 Beta9.5 a legutolsó béta driver, és az elsõ sorok között ez szerepel:
NOTE! The AMD Catalyst 13.11 beta driver package DOES NOT contain support for AMD Mantle technology. An updated AMD Catalyst Beta driver package with Mantle support will be coming soon.

szóval mégse tartalmaz mantle-t, de továbbmegyek, a 13.12 release note se említi a mantle támogatást.
Nekem is ilyeneket csinál, ha egyszer bejutok valahova. Általában a töltõképernyõnél megakad és Kirugtak a szerverrõl üzivel leáll. De hogy bejussak, már rájöttem hogy PnkBstrB-nek futnia kell. Amûgy folyton leáll akkor is ha service-nek rendszergazdaként installálom. Szerintem nálam meg romlott az alap grafika.
Nekem a játék nagyon jó és élvezem, mert örülök hogy bejutok. Majd ha ezt megoldják, akkor foglalkozok majd a többi problemmel.

kifli
A kezdetek óta elveszett fps mennyiség vissza is jött a mostani patchben manetle nélkül is....
Sok függ attól is hogy éppen a szerver/játék kedvel-e téged vagy most szopóágra tesz.Már a BC2-nél is volt olyan nem egyszer hogy pár kör alatt szinte mintha vaktölténnyel lövöldöztem volna estem keltem,utánna egyszer csak hírtelen minden megváltozott és a következõ körtõl pedig ha ráfingottam bárkire az esett kelt közben meg jöttek a beszólások hogy csaló vagyok.
Persze óránként elfelejtek játszani utánna meg hírtelen feltámad bennem a pro.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

*Pár gcn illetve kaveri

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azt kéne felfogni hogy senkit nem érdekel hogy 7xxx szériára élesítették-e vagy sem, a 13.35-ös beta katában benne van a mantle support pár GCN-esre.
Továbbá a kidobott teszteredményekrõl volt szó amiben bemutatják hogy kb 20-25 fps-t gyorsult a játék bizonyos körülmények között high end kártyán (290)..... Kb ennyit vettek el megjelenés óta a highend kártyáktól...Vic..

Nyilván ha megtudnák oldani, már rég átírták volna, de véleményem szerint olyan szinten kéne újra gondolni jó sok dolgot ebben a Frostbite engine-ben, hogy már egy tök más vadi új engine-t írnának hozzá akkor újra.

Mivel ebben a hulladék engine-ben csak a látvány a lényeg, fõleg a birka konzolos vevõi rétegnek, (mivel valljuk be, itt kell hogy hasítson az eladás, a PC már csak hagyományok miatt nincs félretéve), így egy kisújnyit se fognak hozzányulni soha ehhez a Frostbite szarhoz, és a hitreg az ilyen lesz örökre, amíg a nagy fejesek kinem hallnak, akik ezt a minõség filozófiát megteremtették kb 5 éve az elkövetkezendõ Battlefeild sorozatokhoz.

Az hogy meg vannak akik nem látják a problémákat ezen a téren, az csak annak köszönhetõ, egyszerûen, hogy eddig még csak noobok ellen játszott java részt, és mondjuk a minõségibb szerverszolgáltatókhoz volt eddig még csak szerencséje.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ozimak
Nálam sokkal jobban adja a találatokat most. Tehát mindenképpen javult. Viszont ahhoz hogy javuljon, elõtte szarnak kellett lennie... if you kow what i mean...
Viszont ismerõsömnek meg kifagyogat meg az elõbb pl. ablakos módba váltott neki játék közben <#confused> Majd megkérdezem tõle, lehet hogy neki is pont a tanknál.
Még várom a linkedet erre a kérdésre válaszként:link
Lehet azért nem válaszolsz, mert ezt is csak a szokásos fröcsögésed volt?

"Ezektõl is" most adtál nekem igazat köszönöm<#idiota>. Válaszolj már egy kérdésre programoztál már bármilyen komoly fps játékot? Nem hinném.... És én a tapasztalataimat írtam le nem hülyeségeket beszélek (és hogy mennyi a tickrate magasról letojom, ha jól fut a játék és akit eltalálok arra be is adja a találatot és simán ölök, nálam ez van) ellenben te olyan dolgokat állítasz amit egyszerûen nem tudhatsz nem jártál nálam nem tudsz játékot programozni csak hallottál valamit és azt hiszed ettõl te vagy a mindent tudó mindent megmondó pedig nem.<#zavart1>
Térjük rá vissza ha tisztában leszel a tickrate // a 10hz probléma fogalmával és nem úgy szövegelsz hülyeségeket hogy lilaharmatos fingod nincs róla, mert bizony a netkód vastagon ezektõl is függ és amíg ezek gondok addig MINDENKINÉL gond van bármennyire magyarázod a hülyeséged.
Részemrõl befe.

A lényegen nem változtat hogy most 2 vagy 5 szót idézek a lenézõ primitív szövegedbõl, de akkor most azt mondtad neked jobb lett meg sokan mások is gsetup szerint ugyan olyan szar mint volt akkor most a te logikádat követve õ is vak meg hülye, mert nem tapasztalta azt amit te....<#idiota> Szerintem majd akkor akard megmagyarázni másoknak náluk hogy fut a játék ha majd tudsz egy ilyen bonyolult játékot programozni/írni és akkor talán felfogod végre, hogy a tickrate csak egy dolog a rengeteg összetevõbõl és nem csak attól függ hogy fut a játék, arról nem is beszélve ha ennyire egyszerû lenne már rég átírták volna és mindenki örömtáncot lejtene.
Ismered a "vagy" szó jelentését?😊

SigS
<#banplz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

fasza , nem tudok beülni a LAV-ba se senki mellé mert kifagy a tankba bespawnolok ha ülnek benne kifagy ,ez most komoly ? így játszhatatlan , vagy..
SigS
Javult...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kemotox
Már hogy ne vette volna magára, ha neki címezted?😄DD Hallod te egy világraszóló fogyatékos vagy, DE NE VEDD MAGADRA!! 😄 Nah, érted...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Neked is.

Mert azt teszed, hiába óbégatod hogy neked jó volt, ha egyszer folyamatosan javítaniuk kellett és a tickrate/10hz probléma folyamatosan MINDENKINÉL fennállt...😊
Az hogy a hülyét/hazugot vetted magadra te bajod, volt ott egy "vagy tapasztalatlan multi téren" rész is, de ha neked elöbbiek jobban fekszenek...😊

Különc
Ha beszállok tankba, akkor kidob a játék "BF4 mûködése leállt" hibaüzenettel, ha belespawnolok akkor is. Csak tankkal, eléggé elszomorít

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

adam46
Köszönjük.
Másfél hónapja nem játszottam.De sajnos ugyan olyan sz*r. 😞 Semmi nem változott. 😞 Fps drop,hitreg,netcode....blablabla

Smithwarden
Egy kis (BF4es es forumos) idegbaj levezetesere:
Ma kijott a LOADOUT. 😊
Free2play FPS, rajzfilmes-okorseg, steamen.
<#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Mond meg nekem én mikor mondtam az ellenkezõjét, pont én voltam az aki többször leírta, hogy elhiszem hogy valakinek szar és együtt is érzek velük de mellesleg nálam jó és erre jött, hogy hazudok/hülye vagyok.<#zavart1>
az a gyerekes, hogy napok óta csak ezt lehet olvasni a fórumon. azt meg be kéne látnia mindenkinek, hogy az, hogy valakinél normálisan fut / nem tapasztal hibákat a játék nem azt jelenti, hogy mindenkinél hibátlan.
Az hogy nem hagyom hogy valaki hülyeségeket állítva engem lehülyézzen nem hiszem hogy gyerekes lenne.
Ez szerintem csak akkor lesz normális, ha ezt a bent ülök és javítom dolgot egy az egybe kiszedik nem csak állítgatják.
azért ennyire ne legyünk már gyerekesek 😄
Mantle Update: Our driver team is still working on putting the final touches on the Catalyst 14.1 Beta. We will keep you updated. - AMD twitterérõl.
Kurvajól orvosolták a csillagszóró repairt is... bementem floodzone-ra, gyakorlatilag semmi más nem ölt meg, csak a kisheli.... 38/0-val röpköd a buzi 2 engineer javitja, és ha 4-en lövünk rá stingerrel a squadból, akkor se bírjuk leszedni... teljesen kiváló.
Ha kicsit visszaolvasol rájössz ki is kezdte valójában a lehazugozással és egyéb szar dumával az én személyes tapasztalataimra mondván (ahogy már korábban is jó párszor), és erre még miután páran a patch-el kapcsoltban kiokították õk is le voltak fikázva mert õ a mindent tudó mindent látó és mindenki mást leszar.<#nezze>
Hát sajnos azt hiszem a héten már nem:

mantle csúszás
twitteren azt írták, hogy mûködni fog 7870-el a mantle a 14.1 driverrel, viszont késõbb még optimalizálva lesz. Kíváncsi vagyok, mikor dobja ki az AMD a drivert.
attól függ. Ha eddig CPU limitbe ütköztél, akkor valószínûleg jobban fogja hajtani a Mantle a VGA-t. Ha GPU limited volt, akkor ugyanúgy hajtja mint eddig.
ha mantle alatt fut majd egy game akkor az várhatóan jobban fogja izzasztani (kihasználni) a GPU-t és jobban fog melegedni emiatt, vagy éppen fordítva, esetleg semmilyen különbség nem lenne a GPU hõfokok között Mantle és DX11 alatt???
Mindegyik GCN-es kártyával menni fog a Mantle a béta driverrel:

"AMD Gaming
AMD Catalyst 14.1 Beta will support ALL desktop GCN products, though we are working with EA to further optimize performance on 280X, 270X, HD 7000 and HD 8000. We have asked EA to update their blog to reflect this."
de most komolyan, ez most miért is volt jó? mi a f*sznak kell személyeskedni meg flame-t indítani állandóan?
Ja a monitorját fél méterrõl. <#eplus2>
azért meg kell hagyni, van olyan dolog, amit jól lát.
[UNQL]Echo
Jaa nekem nincs ezzel gondom.Vmit optimaltak es kesz.A Mantle csak erre lesz raadas.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

adam46
Világtalan szegény ember.
gondoltam egyértelmû, ha nincs a mantlehoz driver, akkor miért a mantle hoz több FPS-t? 😊
[UNQL]Echo
Hol itt a kerdes? 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

csak egy kérdés. Még nincs a Mantle-hoz driver, és mégis nõttek az FPS-ek. Az, hogy a játék tartalmazza a Mantle-t, az nem azt jelenti, hogy amiatt nõttek az FPS-ek. ÉS elvileg minden szériára jön driver, nem csak az R7/R9-re
adam46
Fogd már fel, hogy nincs még élesítve a Mantle 7xxx szériára, és így is van FPS növekedés, tehát nem a Mantle hozta vissza. Komolyan ennyire nehéz a felfogásod?
kifli
még nincs 14.1 beta driver, úgyhogy az alatt sem az...
Hogy melyik vga-val megy pedig a drivertõl függ. Nemsoká kijön a 14.1 beta ami támogatni fogja azt a 3 típust. Aztán majd valószínûleg a whql-ben támogatva lesz az összes gcn.
[UNQL]Echo
Hmmmm...
Battlelog idezet:

How to enable Mantle

In order to use Mantle you will need the following:
-AMD Catalyst 14.1 Beta drivers.
...
...

Itt melyik a legujabb?

R9 270,290,290x alatt éles.