15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Zozo76 #12201 ezek szerint azt kapta amit megerdemelt :) -
#12200 Köszi...nem tudtam..illetve ne is néztem utánna, de nem ez a lényeg hanem az eljárás, amúgy 6/1 volt a K/D arány....
De leszarom....köszönöm a segítséget nagyon rendesek vagytok...
-
#12199 Juden az zsidó :D -
#12198 Nem birja a halált a 88-as születésű német noob adminka,kaptam én mindent: idiot juden,stb,stb....azt sem tudom mit jelent.....
Ez volt az eredmény
de miért 6* löttem ki a 88-as nobot...
-
vg #12197 Megemelték szintet 120-ra. Ó jee, ennek örülök. -
#12196 ezt sajna nem tudom :D -
Drazse23 #12195 Miért a BF3-hoz annak idején hol készültek a DLC-k?
Stockholmban vagy LA-ban? Itt is, ott is?
Mert azok (még ha egy két map volt is ami nem tetszett) öszességében jók lettek. -
#12194 á, nem hiszem, hogy így lesz ez... az utolsó áttevődik majd késő őszre szerintem, aztán le van tudja, csinálják a Battlefrontot és a Mirror's Edge 2-t :D -
Drazse23 #12193 ITT látható, hogy még ebben az évben pontot akarnak tenni a BF4 végére. Az utolsó DLC nyár végére van beütemezve, kis csúszással ebből max ősz eleje lehet. -
#12192 most kicsit feltorlódott, mert később lett kiadva a Second Assault, mint ahogy azt tervezték... de ugye két külön stúdiójuk van, a maradék 2 DLC LA-ben fog készülni -
lefogesni #12191 Miért nem játszotok együtt?Egyedül nehéz megfordítani egy veszett meccset.
Barátlista-skype azt hagy szóljon. Iagázból szerintem kurva kevesen játszanak csapatban,ha mégis ,és nem 2 ember hanem legalább 4-5 akkor sanszos hogy az a csapat nyer.Már bocs hogy beleszólok.Nekem is ez az egyik,(talán legkisebb gondom) a játékkal. -
Drazse23 #12190 Naval Strike már március végén?
Mi ez a nagy sietség a DICE részéről, hogy egymást érik a DLC-k?
Vagy a közelgő BF5 (bár erről még semmit nem tudunk) vagy az eddigi DLC-k súlyos vérszegénysége miatt fossák ki őket egymás után úgy, mintha csak valami CoD kiegészítők lennének, hogy így mennyiséggel kompenzálják a minőséget. Bár lehet, hogy csak nekünk nagyok az elvárásaink. A BF3 igen magasra rakta a lécet, talán ebből kiindulva gondoltuk, hogy még ütősebb lesz a 4. rész még több tartalommal. Persze az is lehetséges, hogy a többi EA játéknak akarnak teret engedni azáltal, hogy minél gyorsabban kipörgetik a DLC-ket - most nem húzzák 1,5 évig, mint a BF3-nál -, hogy a BF játékosok ráfanyalodjanak más termékre is. De ki tudja, lehet, hogy a kissé elbaltázott 4 után már nagyban kovácsolják az 5 részt és azt tervezik novemberre. Bár nem azért adtam ki 20 ezer jó magyar Forintot, hogy megvegyek egy befejezetlen 4 részt és utána egy évvel később ismét dellázzak 5-ödik részért is.
Ja igen néztem a Naval Strike-ot és - eddigi információk szerint - lesz benne egy új jármű, valami kis alacsony harcértékú légpárnás. Hol vannak az új járművek? Így 3 DLC-ben (most a NS-ot is ide vettem) kapunk 4 járművet. 1 motor, egy terepjáró, egy légpárnás, egy kötött pályán haladó bombázó. A BF3-mas DLC-kben összesen 15 járművet kaptunk, ebből 6-ot az Armored Killben. (Oké, hogy ebből a BF4 alapjátékban visszaköszön egypár.) Remélem az utolsó két DLC-re a DICE össze szedi magát. -
#12189 Engem ez mellett az zavar, hogy semennyire se lehet számítani a társakra, simán hátba késelnek 5 ember között is, mert mindenki leszarja, hogy fedezze az ajtókat, sarkokat -
#12188 Majd a Naval Strike meghozza azt is. -
#12187 Igen, itt valahogy elveszett a csapatjáték... -
bebe78 #12186 Hát sajnos igaz.Csak az igazság az hogy nem elég hogy szar a hitreg de még tetézi a sok agyhalott nyomorék.Csapatmunka itt olyan mint a fehér holló.Bf3-ban hétvégén 1000 ticketes 64-s szerón olyan összjáték volt,hogy öröm volt jàtszani.100 órám van csak bf4-ben de nemsok meccs volt amire azt tudtam volna mondani hogy jó volt. -
#12185 "2. rész óta" úgy értettem, hogy utána. -
#12184 #12176 ban rátapintott a kolléga a lényegre...
Nagyjából erről van szó erről szól a legtöbb feltevés(ha utánaolvasol külföldi fórumokon is)...
Amit én enyhén szólva is szánalmasnak tartok.
Azt hiszem kihagyom a battlefield4 et elvagyok a 10dolláros(ha jól emlékszem) CS:GO val ahol 64-128 között van a tickrate pedig az csak 9usd volt ha jól emlékszem.(most gondolom majd jön valami olyasmi komment, hogy az egyszerübb játék, kisebb pályák, kisebb gépigény, ne hasonlítsd össze stbstb de tény hogy azzal tudok perpillanat "élvezhetően" játszani a bf4 csak bosszant).
Félre ne értsetek , imádom a battlefieldet de a 2. rész óta...
Hagyjuk
Jó játékot mindenkinek majd ha változtatnak érdemben(tickrate) újra felrakom a játékot.
Még jó hogy ajándékba kaptam a kódot, perpill kb annyit is ér amennyibe volt sajnos.
Ez a szomorú igazság mindenféle flame/bántás nélkül. -
bebe78 #12183 Értem.Kösz az infot.Akkor szenvedünk tovább. -
#12182 mert annyira összetett és összefüggő a játék kódja, hogy ha változtatnak valamin, akkor az megint változtat valamin, és az megint... nem olyan egyszerű megcsinálni, a tickrake emelése tudtommal meg több CPU-erőt kíván a játékosok részéről, akkor meg azon menne a sírás, hogy -10FPS... -
bebe78 #12181 Bocs a hülye kérdésért,de ha tudják hogy ezért szar a netcode miétt nem javitják? -
Ra1n #12180 Amíg a tickrate-hez nem nyúlnak semmi sem fog változni... -
izirajderocsem #12179 Hali Srácok!
Lehet olyan kérdést teszek fel ami volt már. De miért nem jelennek meg az emblémák járműveken meg a fegyókon?
Előre is köszi a választ! -
#12178 -
Leky #12177 Mitől van az, hogy hiába állítom az egerem oldalsó gombjára pl. a rakétavetőt játék közben nem reagál rá. Ugyanígy a BF3-ban működik a dolog. -
#12176 Sajnos,azt kell mondjam,lehet,hogy némi igazság tartalma van annak a amit írnak,talán..de ahhoz,hogy javítani tudjanak,új egyezség kell a szerver üzemeltetőkkel,ugyan is sokkal,de sokkal kevesebb szervert tudnak egy egy adott gépen üzemeltetni,s ez nem tudom egyáltalán menni fog-e nekik...vagy egyáltalán hajlam van-e rá??Mert az bizony sávszélesség és vagy kommunikációs többlettel jár,amit nem hiszem hogy a mostani szerver üzemeltetők csak úgy lenyelnek. -
gstup #12175 Igen,azon vannak hogy javítsák.A tickrate növeléséhez egyenlőre nem nyúlnak. -
Gabesssz19 #12174 Ez most mit is jelent pontosan ?? Mert ennyire nem tudok Angolul.
Javítják a netcodot ? és a Ticrate-e is lehet ? -
sasafr #12173 OFF - Ennek a topiknak semmi értelme! Az új moderáció sem működik, mindig megjelenik egy személyeskedő büntetlenül és félre viszi a topik lényegi mondanivalóját! PH a bf4 topik! - ON -
Szapper #12172 Köszönöm eme építő jellegű hozzászólásodat, azt hiszem megint nem kell irogatnom itt az SG-n egy darabig... Ahogy nézem nem a game itt a fontos, hanem a személyeskedés, én kikapcs, balra el.. -
Borg #12171 Épp mikor már azt hittük, hogy nem lehet fokozni az idióta sirámokat itt... -
gstup #12170 Jól hangzik.Kíváncsian várom. -
Szapper #12169 Esély na az van, hiszen akkora map, hogy a tököd elhagyod mire elérsz egyik pontból a másikba kutyagolva :D Ne adj isten a cél előtt megbotlassz egy kőbe és Killed in Action van, megnézném az arcod rándulásait :D -
#12168 Thermal vagy infra a baratod.Ja, hogy korlatozott a latotav?Valamit valamiert.Legyen mar a gyalogoknak is valami eselyuk. :) -
#12167 milyen commander? :(
a játék legnagyobb ostobasága volt, UAV scannektől kezdve a cruise missile-on át a jó játékosok megjelöléséig.
game breaking addition, ahogy mondani szokás. -
Szapper #12166 Hja igen, este mondom nézzük már meg a jó faja nagy járműves mapot, a Gulf Of Oman-t.
Agyhalottak a fejlesztők, vagy legalább éber kómában nyomják. Ember, hát egy tradicionális járműves mapra betenni homokvihart amiben kb 50m-re látsz???? Mit gondolhattak ugyan? Majd a repcsik fent passzióból keringenek a látás nélkülözése nélkül és lent meg a harci járművek keringenek össze-vissza ellent meg nem látva céltalanul, a gyalogosokat meg ne is emlitsük, menetelnek mire hopp, egy tank a semmiből vagy majdnem semmiből,'haggyatokmááááá.
Persze ha van commander OK, de a BF3-ban a nyomát is sikerül kiirtani a játékosokból, gratula a fejlesztőknek a 4 éves fiam több értelmi képességekkel rendelkezik, de legalábbis fej fej mellett vannak... -
Ra1n #12165 A battlefrontot pedig már most lehet sajnos temetni.... -
Ra1n #12164 A prémium igazából felesleges, a játékot még csakcsak megmebántam de a prémiumért pofozom magam a mai napig...
A China DLC idegesítő szutyok pályákkal volt bélelve. Plusz egy rakás bug érkezett vele együtt...
A Second Assault DLC-ig a játéktól is elment a kedvem, mostanra uninstall szélén áll amint jön más 1-2 héten belül, pedig vártam mert a Firestorm és a Caspian nagy kedvenc volt...
A vizes DLC számomra érdektelen lett a rettenetesen gagyi víz effekt, animációk és vizi fizika miatt..A kedvencem a magukba csapó laphullámok a sziklák közelében....
Mire jön a másik két DLC a játék tábora lévén nem igazán sikerül javítani a cuccot igencsak megcsappan még a mostani harmatos létszámhoz képest is, és bizony lesz alternatíva multiplayerre...
A BF4 néha néha ha nagyon hiányzik a lassú akció és a csapatmunkás ökörködés akkor még előkerülhet nálam is de másra már nem alkalmas...
DICE játékot pedig soha a büdös életbe nem veszek legalábbis a megjelenéseket követő első napokban/hetekben hónapokban... Lehet az EA-t hibáztatni hogy siettették őket, ha ez IGAZ lenne akkor a játékot javítani legalább tudták volna de nem erre képtelenek voltak és még a DLC-k is csak bugokat bug hátára hoztak...
Kár a címért... -
#12163 Az el-el tűnő játékhangról nem láttam egy szót se... vagy csak elkerülte a figyelmemet :) Eléggé alap hiba az is. És tegnap is egy egész cq meccset toltam le full hang nélkül. Jó volt...
Nagyon remélem, hogy belátható időn belül csinálnak valamit ezzel a játékkal. Nálam tegnap délután óta parkolópályán van a game. Annyira elment a kedvem tőle, hogy még a 3-tól is undorodom. A következő értelmesebb patch-ig nem is nagyon fogom elővenni. Értem ezalatt azt, hogy rendberakják a netcode-ot meg az egyéb ordító hibákat, és nem azt hogy kidobnak egy patch-et amivel kiszúrhatják az emberek szemét! Lásd: "We have fixed several game balancing issues." és társai...
Már kétszer is írtak róla, hogy "investigating netcode issues"... remélem most már a tettek mezejére lépnek! Premium vársárlást meg már amúgy is (rég) kizártam a költségvetésből. -
#12162 hát, nem tudom, melyik címekkel nincs gond. de a Need for Speedek évek óta szarok és bugosak, a Sim City el sem indult az első napokban és sorra tűntek el belőle a városok...
az, hogy évente kijön egy új FIFA meg NBA, amivel kb. annyi meló van, mint az előző napi ebéd maradékának megmelegítésével, nem mérvadó...