Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Én töröltem a gémet. Egy rakás szar. Egy órát szenvedek 15 perc játékért, majd pálya váltáskor kidob, és kezdhetem elölrõl az egészet. Új gépet meg nem fogok venni emiatt jelenleg.

alma2
Irnam, hogy siman a 13.11 driver utn feltettem ezt a betat es a kampanyban megnezve egy helyen, mondjuk 137-rol 170-re gyorsult az fps. Mashol 140-rol 160-ra.Ultra-high beallitasokkal, Szoval nekem tok mindegy ugyis vsync on vagyis 60-ra van fixalva.

De a lenyeg, hogy azota viszont egybol kifagy a jatek, ha be probalok menni az optinosbe, szoval feltelezem meg csak a "mantle" opciom sincs bekapcsolva 😊

szerintem

Hurrá, számoljatok be mekkora az FPS növekedés, lehetõleg tesztekkel!

steam, origin: ACE_hun

Tölthetö a 14.1 driver!

dr Kotász
Itt is pontosítok egy kicsit: a heavy barrel eddig csak álló helyzetben tette pontosabbá a fegyvert. Mostantól ha célzás közben oldalazol, akkor is megmarad a hatása.
dr Kotász
Kicsit pontosítok:

csipobol tuzelve es utana zoomolva nem leszunk pontosak, marad a hip fire szoras - ez eddig volt így, most arra változtatták, hogy pontosabb lesz (konkrétan a maximális ADS szórás lesz a pontosságod, ami még mindig jobb, mint a hipfire accuracy)
Smithwarden
Ugy tudom a csomagvesztest, packet loss-t jelzi.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kigyi
Nekem is feltûnt az 4 téglalap alakú ikon a 3. inverz a többihez képest, de nem tudom mire jó viszont néhány másodpercenként elõjön 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Smithwarden
Elmondtak a videoban:
A pontossagat noveltek az elso loveskor.

mmovar
"+ heavy barrel fegyver kiegeszitot buffoltak" Mi az, hogy buffoltak ez mit jelent?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Hecker007
A jármûbeszálláskor kidobásról nem volt szó bennük? A rohadt nagy FPS drop mellett ez a másik legidegesítõbb, ráadásul teljesen random bug az új pöcs óta.

Smithwarden
Par video-teszt a mostani patchrol. Pozitiv / semleges / negativ dolgokrol.
Az egyik lenyeg amit teszteltek, hogy javult-e a netkod? > Komolyabban nem!

Pozitiv dologok:
+ fekete kepernyo eltunest felgyorsitottak a szuleteskor
+ spot haromszogek messzebbre kicsik, nem hatalmasak
+ dmr fegyok sebzese most mar korrekt, de nem tul erosek, nem OP-k
+ fejloves ikon
+ csipobol tuzelve es utana zoomolva nem leszunk pontosak, marad a hip fire szoras
+ heavy barrel fegyver kiegeszitot buffoltak

Par hiba es bug persze most is becsuszott (dx errorral kilepes, tdm elso korben nincs hang, stb), amiket valoszinu aranylag gyorsan fixalni fognak.
Ebben a honapban akar tobb hasonlo patch is varhato, eleg sok fegyver / jarmu balance-al es egyeb javitassal, ujitassal...

Nekem nem csak létramászáskor jön elõ. 😊
Az az ikon a létramászáskor jön elõ, én is észrevettem ma 😊
Elõbb fogd fel mit írok aztán, ha tudsz értelmeset mondani írj vagy inkább<#kuss>.
TESZT 2014.02.01.:

- Néha elmegy a hang.
- Folyamatos mikrolag-ok.
- Van valami néha felvillanó új ikon a jobb felsõ sarok alatti részen, az mi lehet? (négy lap egymás után ???) <#boxer>

Legalább már nem csinálj a Could not join-t.
És hogy varázsoltál még 4 magot a procidhoz? 😄
Akkor a fejedben van a gond ha ilyen multicímek mellett neked nincs netkóddal kapcsolatos negatív tapasztalatodd.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sof 2, halflife, cs:source, far cry 1, far cry 3, cod-ok, crysis úgy kb ennyi....
Vagy a hasonlat értelmezésével.<#hehe>
alma2
olvasd mar el legalabb...

szerintem

Úristen már értem mért mondják annyian, hogy gond van manapság a szövegértéssel.... Ki beszélt itt arról, hogy függ össze a játék futása a netkóddal? Azt kérdeztem tõled, hogy függenek össze ezek azzal, hogy noobokkal játszol-e vagy nem, mert sehogy sem. Ha szar a netkód akkor azt az egy helyben álló emberen is meg lehet látni, mert akkor jön az az effektus, hogy lövöm fél óráig majd megfordul rám néz és halott vagyok. Én egyébként nem a játékból élek így nekem a publik bõven megteszi (énnekem mivel jól fut a játék én inkább játszom nem pedig spectator videókat nézek, azokon el vannak a hozzád hasonló unatkozók) és igenis a stat egy jó visszajelzés arra hogy valaki mennyire jól lõ vagy okosan játszik, meg sincs neked a játék de te tudod én milyen skilles játékosokkal játszok te neked is úgy látom kijutott az isteni képességekbõl mint skynak <#buck>, nem is játszol a játékkal de primitív módon lenézed a publick játékosokat és ezzel majd az összes fps kedvelõt. Ha meg nem csak néha bejárnál hülyeségeket írkálni hanem olvasnál, értenél és látnál, akkor tudnád hogy volt olyan videó is belinkelve itt ebben a fórumban is ahol a netkóddal semmi gond nem volt és volt olyan is ahol elég szar volt, pár hozzászólással ezelõtt is írták hogy valamikor kurva jól fut valamikor kurva szarul egy adott embernek, rengeteg egymástól eltérõ tapasztalat van ami egyértelmûvé teszi hogy gondok vannak csak ezek nem mindenkinél jönnek elõ. Ja és az elsõ dice játékhoz annyit (pedig ez elég egyértelmû de a gyengébbek kedvéért leírom) a funhájogozás miatt írtam, mert ez is kedvenc szövege a gyengeelméjûeknek én nem vagyok elvakult, mert én nem vagyok bf õrült mint itt néhány rinya skilles, ez nem azt jelenti, hogy az elsõ játékom rengeteg más fps játékkal játszottam van nekem is 10+ év tapasztalatom hagytam is abba játékot már a szar netkód miatt de ezeket már korábban szintén leírtam csak elõbb tájékozódnod felfognod gondolkodnod kéne és aztán pedig ha nem tudsz értelmes dolgot leírni csöndben maradni.<#idiota><#sniffles>
http://m.gamepod.hu/hir/battlefield_4_megerkezett_a_mantle_patch.html
Allitolag az utolso peccsel mar elerheto lenne...de nalam nem latszik...nalatok?
Nem tudom mi van...engem folyamatosan kidobal directx hibaval...gyakorlatilag minden alkalommal...regebben is volt par ilyen,de most allandoan ez megy...
SigS
Aki nem akar várni a Mantle gyorsításra :

GstRender.Thread.MaxProcessorCount 8

C:Users"NEVED"DocumentsBattlefield 4settings PROFSAVE_profile

Megnyitod valami szövegszerkesztõvel, és beilleszted, játékon belül szépen felteszed ULTRA -ra, és örülsz <#nezze>

Saját bõrömön tapasztalva, nekem felment 50 köröli fps-re +/- 5 és ami vicc, hogy közepes beállításon 30 fps volt <#taps>
Konfig : I5 2500K , ATI 6790!

Követelmények: Nagy adag szerencse!! Külföldi fórumokon olvasgattam, van akinek bejött, van akinek nem ért semmit...passz egy próbát megér .

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

V43 1105
Játszol.. ESC, jobb alsó sarok és ott .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Boron Power
Az mondjuk lehetett igazi. Fel lehet ragasztani az M2 Slam aknát akár a repülõre is. Ha elég közel megy el hozzád, akkor robban.

rvn
"Minden nap, amikor bejelentkezel egy játékba február folyamán, egy bronz vagy ezüst harci csomagot kapsz. Ha korábban még nem nyitottál ki ilyet, ezek többek között XP szorzót, álcákat, valamint további extrákat is tartalmaznak. Normál esetben nagyjából 30 órányi játék lenne szükséges ahhoz, hogy ezekre szert lehessen tenni. Minden nap, amikor bejelentkezel egy többszemélyes játékba, egy harci csomag vár majd. Hétköznapokon bronz, míg szombaton és vasárnap ezüst változatokra csaphatsz le. Ne felejtsd el aktiválni a jutalmakat a játék menüjében, hogy gyorsabban fejlõdhess."

Ezt hol kell mégis aktíválni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

SigS
Engem tegnap egy repülõs ölt meg valami rohadt nagyot szólt a rakéta, láttam killcam-ból a Frogfoot-ot.
Kiírta hogy (M 14?) AT Mine <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Túl pro vagy... 😄
scomcomputers
Némelyik adminnak miért nem szakadt az anyjába a feje,mert állandóan megkeserítik a becsületes és jó játékost:

Ez mit jelent meg miért azt nem tudom?
<#falbav><#falbav>

* Scomcomputers the future of computing!*

Mire gondolsz COD?Aha aki játszott a COD-al az észrevette volna hogy a Frostbite engine-nek valami problémája van netkódilag,de neki mindvégig tökéletes a netkód.<#rolleyes>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DICE-on kívûl is van multi....

Ha ez az elsõ DICE játékod akkor honnan van a te nagy hangoztatott multi tapasztalatod?
Netán valami RTS múlt lehet az talán TW vagy C&C.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Boron Power
Közben tisztáztuk, levették a bant, visszavonom a kérdést.

adam46
Megérdemelne egy fenékbe rúgást.
A játék egyik bug-ja. Engem rpg miatt bannoltak egy no explosive szerverrõl, pedig assault voltam és mtar-al öltem. Valamiért a játék rpg-nek detektálta.

Boron Power
HUNF szerver. Ignotu5 admin.

Érkezik a kérdés, hogy mortallal öltem-e meg (operation locker map). Válaszom: még az életben nem mortaloztam
tényleg 0 killem van vele), meg úgy egyébként mi a faszt moraloznék azon a pályán...

Erre 2mp múlva ban, reason: hacking

Ezek teljesen agyhalottak lehetnek?

Smithwarden
Hagyd ra "szegenyt".
Nincs meg neki a jatek, csak trollkodni jar ide + osztani a nem letezo eszt.
Ezt csinalta BF3 topikban is.

adam46
Milyen tesztrõl? Olvassatok már attól, hogy benne van a játékban a mantle támogatás, még nem lehet feloldani, mert az AMD nem nyomta még ki a drivert.
Húha! Aki Mesterházyt és a kötelet belekeveri egy BF4 fórumba ott igen nagy problémák vannak!

Linket errõl pls, a tesztrõl! De egyébként hol a 45%-os növekedés? <#violent>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Jaaa, hogy ez neked az elsõ DICE battlefield játékod???? <#ijedt> Akkor még sokat kell tanulnod és tapasztalnod, hogy megértsél engem és sok siránkozót. <#nevetes1> De látom, az elsõ lépést már megkaptad, az Origin rendszerüktõl. Nemsokára jön a többi is!

A netkód és maga a játék futása talán úgy függ össze, hogy minél gyorsabb a játékstíúlusod, minél jobbak a lövési reflexeid, annál jobban ki fog jönni hogy mekkora egy rakás szar a hitbox rendszer, és micsoda ultári nagy késések vannak az egész multipalyerben, ami szégyenteljes egy netes játékhoz 2014-ben, ahhoz képest hogy 10 évvel ezeleött a gerekcipõben járó játékok, mire voltak képesek ennek a probléma területén.

Az hogy az ellenfél akit letudsz lõni az az milyen skillben, az vizsont nem a Stat alapján számolható, ezt illene felismerni azért már. Ha van kedved kipróbáléni milyen az amikor kijön, hogy egy rakás szar a netkód, nézz pár spectator közvetítést ESL-en, vagy publik szerveren. Vagy nézz fel pár ESL versus meccsre és játsz, nah ott mivel nem a lomha publiknép játszik, egybõl kijön mekkora problémák vannak itt ebben a játékban. Nem is csodálkozok, hogy a béka segge alatt van már lassan a versenyszerû játék ezzel, pár hónappal a megjelenés után is egybõl.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Kivágott az origin túlterheltség miatt és most pár perc múlva megjöttek a batlepakkok úgy néz ki csak kicsit akadozik a gépezet.<#smile>
Mint pár napja Mesterházi a nagy gyûlésen azzal a bizonyos köteles beszólással kapcsolatban, hiába 100%-ig bizonyítható és mindenki látta hallotta ahelyett hogy beismerné hogy hibázott inkább lehazudja a csillagokat is az égrõl....
Úgy látom neked is olyan gyenge a felfogásod mint a haverodnak én azért nem látom ezeket a problémákat mert nálam nem jött még elõ, de én veletek ellentétben elfogadom a mások által tapasztaltakat, el is hiszem és nem pedig lehülyézem, lebénázom, vaksággal meg mindenféle funhájoggal (ez az elsõ dice játékom<#vigyor3>) vádolom õket.... És magyarázd már el nekem, hogy függ össze azzal a játékfutás vagy a netkód vagy akármi más, hogy noobokkal játszol-e vagy prókkal, a szerver tudja kik a jó playerek és õrájuk más találati regisztrációt generál és a noobokra meg mindent bead vagy hogy is van ez?<#idiota> Eddig még akármelyik szerveren jártam mindenhol megvoltak a ki rívóan kiemelkedõ és gyenge statok is és ugyan olyan simán le tudtam lõni bárkit max a jobb játékosok okosabban használják a pálya adottságait és pontosabban lõnek így gyakrabban nyernek csatát ami elég természetes.<#whatever>
tutituti
ez a free battlepack minden nap beloggoláskor úgy nézem elmaradt.
vagy csak nálam nem megy?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

adam46
Ezt irkálom a csávónak, hogy Mantle nélkül nõtt az FPS szám, de nem bírja felfogni. Egyáltalán gondolkodol Skyline? Olyan szinten vagy értetlen, hogy az felfoghatatlan. Folyton ismételgeted a faszságaidat, amit több ember is cáfol, de azért most is neked van igazad gondolom.