15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
toza #15464 nem mindegy hol es mivel talalnak el,
battlepackokat meg vvebes feluleten nyitogasd ki,es kapsz xp boostot,meg skineket,meg fegyverekhez bigyokat amiket mind leszarsz.
az xp boostnak van ertelme. kb..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.28. 15:26:50 -
#15463 Nem azért, mert hamarabb kilőnek. A bf2 -ben is kiszedtek igen gyorsan, ha nem figyeltem. Nem tudom miért, de nem tudok benne jól tájékozódni. Szerintem túlságosan is hozzászoktam a bf2 -höz. Nem tudom, hogy mit csináltak ezzel, de van, hogy ötöt lőttem bele a tankba, az meg két lövéssel temetett. Hát a faszom fog kínlódni az ilyen önjavító vackokkal, meg mindenféle kis biszbasszal, meg battlepakkal, amiből már van egy rahedli és fingom sincs, hogy mire való...:D
Magyarán: van nekem elég dolgom a való életben, aztán tényleg csak annyit akartam, hogy kicsit kikapcsolódjak, mint a bf2 -vel. Na, ez ezzel nem megy. Jobban belebonyolódni meg nincs kedvem. :) -
toza #15462 ja akkor azert nem tetszik mert konnyeben kilonek,mert mindenki nembirja a csak tankosokat.. szoval eza baj..
minek?!
alig jatszak paran..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.28. 02:59:43 -
#15461 Nézd, akkor így fogalmazok: ha van tank, akkor játszok, ha nincs, akkor nem játszok. :)
Ha nem voltam tankban, akkor éppen tankért mentem....:D
-
#15460 Ja, hogy bf2-höz mérve bonyolult... hát nemtom. Ezen nem veszünk össze, de szerintem tökugyanaz a bemegyünk és darálunk árkád lövölde (BF1 is ez lesz). Van pár kütyü az oké, van 1-2 ami nem biztos, hogy mindenkinek azonnal egyértelmű, több a fegyver is, de hogy "agyonbonyolított" lenne, azt nem tudtam ott hirtelen hova tenni ... lehet azért, mert sokat szimulátorozok tényleg bonyolultakkal -
yossarianHUN #15459 Nem értelek, ha darálni akarsz, ott a CoD, a CS, a Titanfall, konzolon a Halo, satöbbi. A BF mindig is a kicsit szofisztikáltabb (de azért még az átlag embernek is fogyasztható) játékmenetet képviselte, a "berongyolok oszt aprítok" koncepcióra ott egy csomó másik játék, ami bevallottan az árkád darálásra gyúr rá.
Képet feltölteni itt érdemes, a fórummotor képfeltöltője felett eljárt már az idő. -
#15458 Zsoxx korrektül leírta, azért annyit hozzátennék, hogy egy akciójátékban a francnak sincs kedve tökölődni a sok aprósággal (bár belátom, hogy csatákat dönthetnek el), ahhoz van kedvem, hogy berongyoljak egy tankkal, oszt aprítsam az ellent. Ha agyalós játékot akarok, akkor stratégia. Persze a BF2 pont nem az az agyatlan hentelős játék volt, de még nem is volt túlbonyolítva. Bementem, henteltem, boldogság. :) Most meg... nem adja azt az érzést. Bocs a szarozásért, az nem volt tőlem korrekt! :)
OFF Itt nem haladnak a korral? 35kb-os kép a max? :DDD -
#15457 11 óra játék az éppen elegendő ahhoz, hogy rájöjjek, hogy hiba volt megvenni. :) A BF2 -ben ennyi idő után már túl voltam a klános időszakomon, a logóm is onnan maradt itt. :)
Finomítok, lehet nem a játék szar, csak nekem nem jön be. -
#15456 Jojojojo nem akarok én itt flém háborut inditani bocsánat:D Elismerem hogy jó a hangzása és ténylegesen vissza adja a golyó süvítését ha a fejed mellett száll el, csak számomra olyan meh, elmegy egynek. Abban viszont eggyetértünk hogy a modern sh*tfire és a black cops sorozat - bár sokat eggyikkel se játszottam - szar és csak a márkát fizeti az ember. De egy jó öreg cod2 toujane-t nem ver el semmi:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1 szónak is 100.. Nagyon is jó a bf4 és reméljük a következö rész sem lesz rosszabb ennél -
Zsoxx #15455 A CoD-nál már csak az America's Army-ban van fosabb hangja a fegyvereknek. -
Zsoxx #15454 Ja, csak ha melletted elsül egy sniper, megsüketülsz...
Valami nálad nem jól van beállítva. -
#15453 cserébe a COD-ban minden fegyver hangja egyforma, a BF-ben meg nem. itt tere van a hangnak, a COD-ban meg csak üvölt, komolytalan.
itt van egy jó videó, össze lehet hasonlítani. az egyik igényes, a COD szar :)
-
yossarianHUN #15452 A 4-ben rosszabbak a hangok, mint a CoD-ban? :D Ez még durvábban hangzik. A BF4 a mai viszonyok között az egyik, ha nem a legjobb hangokkal rendelkező háborús játék. Ehhez képest a CoD mindig is a gagyi repedtfazék hangjairól volt híres. -
#15451 Nem azt mondom hogy nem volt. hanem most nincs a 4 ben, szerintem, bár ha felhuznám a basszust a fülesen biztos jobb lesz :D -
yossarianHUN #15450 Wat? :D BF-ben nem volt ereje a lövéshangoknak CoD-hoz képest? Vatvatvatvatvat? :D -
#15449 Engem egyedül a lövés hang szomoritott el egy picit, nem érzem azt a kraftot mint cod2ben egy mp44 vagy springfieldel, olyan kis halk tompa hangjuk van a mesterlövészeknek és a carbinekeknek:( -
Zsoxx #15448 Illetve 7 kaszt volt. -
Seten #15447 Én nagyon szerettem a BF2-t és ezt is játszom állandóan (a hibák ellenére). ;) -
Zsoxx #15446 A BF2-höz képest lehet, ott volt 5 kaszt, kasztonként pár fegyverrel, és ennyi. Nem volt többtucatnyi kiegészítő a fegyverekhez, nem voltak többféle felszereltségű járművek. Bár ettől még a BF4-et nem nevezném bonyolultnak.
A BF2 óta eltelt 10 év, ennyi idő alatt megkomolyodik az ember, csillapodik a játékszenvedély stb., ez is okozhatja az eltérő megítélést. -
toza #15445 nyilvan elvarazsolt mert 2 masik jatek volt akkoriban..nem 200 , mint ma.. -
#15444 Még mindig nem értem mitől lesz "agyonbonyolított szar" csak mert neked nem jön be...
"agyonbonyolított"...
a BF4...
Kíváncsi lennék, ezek után mi az, ami neked már megfelelően eccerű szinten van. És hogy miért érezted szükségét mindezt megosztani itt ... Irigylem azokat, akiknek annyi szabadidejük van, hogy az sg-n olyan topikokba irogatnak, amikkel egyébként nem játszanak... -
yossarianHUN #15443 11 óra játék után messzemenő következtetéseket levonni? Hát, te tudod :D -
#15442 Jó, ez egy kicsit szubjektív, de a bf42, bf2 azonnal elvarázsolt, ez viszont nem. Nem véletlenül játszottam a két év alatt valami 11 órát vele. -
#15441 VGA drivert törölj és telepíts újra, hátha segít.
vagy ha esetleg épp most volt a frissítés, lépj vissza egy korábbi verzióra. -
Piko888 #15440 Windowed-re állítva a képernyőt müködik, fullscreenre állítva nem. Ez meg miért van? -
toza #15439
rakjal fel firefoxt ..ennyit meger.. jatek javitasa,ujrainditasok stb
-
Piko888 #15438 Teszteltem a leírtakat.
Chromeban kikapcsoltam a "use plugin-free game launch"-t akkor ki írja hogy kapcsoljam be.
Ami érdekes, hogy a szerverbe lépéskor felvillan a tálcán a bf4, ha rányomok be is lép, de ha nem akkor csak a feladatkezelőben látom hogy fut, de már nem tudok játszani. Tanácstalan vagyok.
-
toza #15437 ezt magyarazd el legyszives !?
hogy?!hova!? mitol?! -
#15436 Nem kell hozzá egy agysebész doktori, de lehet a Te képességeidet meghaladja. -
#15435 Momentán egy agyonbonyolított szar. :) -
Seten #15434 "jól játszható"?
Nézőpont kérdése. -
#15433 3 éves játék, már kész van, nem fognak hozzányúlni, főleg nem rebalancolni nem fognak semmit.
vannak hibái, de stabil, jól játszható és hála az égnek, nincsenek benne expolitok. kész termék. -
Seten #15432 Nem hiszem el, hogy nem képesek javítani a bugokat.
A tv-rakéták kb fele állandóan "elpattog" a semmibe, a "killed in action"-ok pedig megint az agyamra mennek.
Az AA-járműveket meg már régen nerfelni kellett volna. Vagy a AS-rakéták hatótávolságát növelni. -
Zsoxx #15431 Esetleg lépj ki az Originből teljesen és utána próbáld újra indítani a játékot.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.08.24. 21:12:32 -
#15430 Nézd meg, hogy nem fut-e az aktív processzek közt a bf4.exe. Néha egy sikertelen belépéskor az ottmarad és nem engedi ráindítani az újabb bf4-et. Manuálisan kell kilőni. Ha nincs ott, akkor lépj ki és vissza a battlelogba, ha az sem segít, akkor próbáld ki, hogy jobb felül a nevednél megjelenő legördülú menü - beállításban bekapcsolod az "use plugin-free game launch" sort. Ekkor az origint külön el kell indítani a játékba lépés előtt, viszont cserébe sokkal stabilabban belép (és chrome alól is működik) (lehet, hogy ki- és belogolás kell majd utána). Ha ekkor sem megy, akkor passz. -
ZiLi #15429 Próbálj rákattintani az ikonra a tálcán
-
Piko888 #15428 Hi!
Valamiért nem indítja a BF4-rt. Rámegyek a szerverre és alul kiírja, hogy PLAYING BATTLEFIELD 4 ON PC, de a játék nem indul.
Javítottam az Originben, de úgy se lett jó.
Mi lehet a gond?
Köszi, Piko -
toza #15427 2tb s sshd ua annyi mint 512 ssd..ejnye..
-
toza #15426 je..sshd csodalatosnak tun...es meg olcso is..kettot kerek.. -
toza #15425 hahaha