Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami nálad nem jól van beállítva.
itt van egy jó videó, össze lehet hasonlítani. az egyik igényes, a COD szar :)
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A BF2 óta eltelt 10 év, ennyi idő alatt megkomolyodik az ember, csillapodik a játékszenvedély stb., ez is okozhatja az eltérő megítélést.
"agyonbonyolított"...
a BF4... <#nevetes2>#nevetes2>
Kíváncsi lennék, ezek után mi az, ami neked már megfelelően eccerű szinten van. És hogy miért érezted szükségét mindezt megosztani itt <#fejvakaras>#fejvakaras>... Irigylem azokat, akiknek annyi szabadidejük van, hogy az sg-n olyan topikokba irogatnak, amikkel egyébként nem játszanak... <#confused>#confused>
www.pumaszallas.hu
vagy ha esetleg épp most volt a frissítés, lépj vissza egy korábbi verzióra.
rakjal fel firefoxt ..ennyit meger.. jatek javitasa,ujrainditasok stb
Chromeban kikapcsoltam a "use plugin-free game launch"-t akkor ki írja hogy kapcsoljam be.
Ami érdekes, hogy a szerverbe lépéskor felvillan a tálcán a bf4, ha rányomok be is lép, de ha nem akkor csak a feladatkezelőben látom hogy fut, de már nem tudok játszani. Tanácstalan vagyok.
hogy?!hova!? mitol?!
Nézőpont kérdése.
vannak hibái, de stabil, jól játszható és hála az égnek, nincsenek benne expolitok. kész termék.
A tv-rakéták kb fele állandóan "elpattog" a semmibe, a "killed in action"-ok pedig megint az agyamra mennek.
Az AA-járműveket meg már régen nerfelni kellett volna. Vagy a AS-rakéták hatótávolságát növelni.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.08.24. 21:12:32
www.pumaszallas.hu
Valamiért nem indítja a BF4-rt. Rámegyek a szerverre és alul kiírja, hogy PLAYING BATTLEFIELD 4 ON PC, de a játék nem indul.
Javítottam az Originben, de úgy se lett jó.
Mi lehet a gond?
Köszi, Piko
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pályaváltásoknál már én várok a többiekre min. fél percet. Ez a régivel nem fordult elő. Ha csak játékra kell akkor bőven elég ez is.
Utoljára szerkesztette: ZiLi, 2016.08.22. 18:10:04
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 13:39:07
hasznaltan csak 24 ropi..
ez turhetettlen...!
ja ..varas vicces :)
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 13:31:55
www.pumaszallas.hu
regi szep idok mikor win 98 alatt 64 rammal SOF pajak kozott ki lehetett menni elszivni cigit meg csinalni szenyat meg kakilni is kb...
csodajovolt.. viszonylag..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 12:43:58
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
SSD -re szeretném telepíteni és nem akarok lesre szaladni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Remelem meg par napig lesz!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
es cserebe mostmar van punkbuster is hackerek ellen!? dejo
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.20. 14:56:27
vegyetek hardline t is..most majdbnem ingyen van..
meg swbf is olcso..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.20. 10:25:23
origin acces gyagyasag..
inkabb vetted volna meg es megvan :D .. nyilvan tetszeni fog es jatszani akarsz vele orokke.. 6 honap alatt maris buktad az arat..
de ugyis lemegy ha kijon a bf1 ..szoval meg lesz olcsobb biztos..
nincs ertelme nem premiumot venni,most h nem teljes aron van.mindeki jatszik minden mappot ,szoval van sok full szerver..
hajra.