15720
  • Zsoxx
    Mármint SOF2?
  • SötétBarom
    SOF <3
  • ZiLi
    Az SSHD is megoldás lehet....én nemrég vettem, mert a régi 7200 HDD megadta magát. Eddig csak jót tudok mondani róla.
    Pályaváltásoknál már én várok a többiekre min. fél percet. Ez a régivel nem fordult elő. Ha csak játékra kell akkor bőven elég ez is.
    Utoljára szerkesztette: ZiLi, 2016.08.22. 18:10:04
  • Jim Morrison
    7200rpm es HDD mellett nincs gond, általában ready képernyőn még így is várnom kell egy fél percet a többiekre.
  • VO101Tom
    Ó, azért ez nem olyan egyszerű :) Melóra is használom a gépet, használt cuccokat nem veszek, SSD-ből meg csak Samsung és Pro-t. 512-esben az alsó hangon is 60-70 ropi. És akkor a klónozásról nem is beszélek, ha ott beüt a szar, akkor napokat tölthetek a win reinstallal. Arra meg dógózó embernek nincs ideje :) Játékra vehetnék valami használt olcsó gagyit, de sata helyekből már ki vagyok fogyva, és akkor winyókat is össze kéne vonni - egy új winyót árát hozzáadva a használt ssd-hez megint 50 körül vagyok. Long story short, ennyit a bf4 gyorsabb betöltésére nem szánok. :)
  • toza #15419
    30 k.. bocsi.hasznaltan 512 csak 30 k..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 13:39:07
  • toza #15418
    azonnal tessek venni meg 1 ssd-t vagy 512 est!!

hasznaltan csak 24 ropi..

ez turhetettlen...!

ja ..varas vicces :)
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 13:31:55
  • VO101Tom
    Amikor ssd-n volt, mindig nekem kellett várnom, hogy legalább pár másik játékos is ready legyen, mióta vissza kellett tenni hdd-re, nem egyszer előfordul, hogy mire betölti az új pályát, már 1-2 pont el van foglalva :/ Sajna a 250-es ssd másra kell, 70 gb elég brutál méret.
  • toza #15416
    ssd-n kb 20 mp..hdd n meg 1:30... viszonylag ja:)

regi szep idok mikor win 98 alatt 64 rammal SOF pajak kozott ki lehetett menni elszivni cigit meg csinalni szenyat meg kakilni is kb...

csodajovolt.. viszonylag..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 12:43:58
  • SötétBarom
    Viszonylag :D
  • dr Kotász
    Nekem 74 GB. SSD-n van, ég és föld vinyóhoz képest.
  • S8DJ
    SSD-re?! Miért nem elég neked a HDD? Nekem HDD-re telepítve nem akad és viszonylag gyorsan betölt.
  • toza #15412
    60-70 gb...sajnalom..
  • simonl #15411
    Sziasztok Srácokok, meg tudná nekem nézni valaki, hogy pontosan mennyi helyet foglal a BF4 Premium? Minden térképpel, minden pályával meg jósággal együtt.
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
    SSD -re szeretném telepíteni és nem akarok lesre szaladni.
  • gstup
    Sziasztok,Hola-val próbált már valaki originen vásárolni?
  • Jim Morrison

Remelem meg par napig lesz!
  • toza #15408
    akutya fajat!! 4XP Boost currently active! !!!tapolodjatok!!!

es cserebe mostmar van punkbuster is hackerek ellen!? dejo

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.20. 14:56:27
  • toza #15407
    jaj..most megocsobb minden!!75% leertekeles

vegyetek hardline t is..most majdbnem ingyen van..
    meg swbf is olcso..
    Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.20. 10:25:23
  • Jani Hun
    Yes sir sorry sir.
  • toza #15405
    van egy kis baj!? te ijen tobben vagytok?!
    origin acces gyagyasag..

inkabb vetted volna meg es megvan :D .. nyilvan tetszeni fog es jatszani akarsz vele orokke.. 6 honap alatt maris buktad az arat..

de ugyis lemegy ha kijon a bf1 ..szoval meg lesz olcsobb biztos..

nincs ertelme nem premiumot venni,most h nem teljes aron van.mindeki jatszik minden mappot ,szoval van sok full szerver..

hajra.

• Jani Hun
    Vaszeg akkor még nem érdekelt a bf4, bár hagytuk a fenébe, egyelöre előfizettünk origin access-re smajd kiderül milessz belöle.
  • giornalista
    ha minden igaz, van külön premium kód, ami az alapjátékot nem tartalmazza, csak a DLC-ket (igaz, most épp 50 euró, míg a teljes pakk Premium Edition 30, LOL).
  • Zsoxx
    És akkor hol voltál, mikor a Premiumot adták 20 euróért?
    Gyakorlatilag a Premium membership (csak upgrade) és a Premium edition (teljes játék az összes mappal + egyebek) ugyanannyiba kerül, tehát nincs értelme a deluxe-al szarakodni.
  • toza #15401
    semmi ertelme a digitalnak kb.. vedd meg inkabb premiumot egybol.

max bux 1-2 ezret ha lemegy ara,de kit erdekel,ha mar egybol tolhatod osszes palyakat!?

• Jani Hun
    Hali, olyan kérdésem lenne hogy ha megveszem a digital deluxe verziot és késöbb kellene nekem a premium edition, akkor megkell vennem a teljes-et vagy van e valami kód, vagy valami ami olcsóbb ? hiszen minek kéne nekem ugymond az alapjáték és a china rising még egyszer? (bocsi ha hülye krédés, se origint, se steamet, nem használtam még, és a bf sorozatban is uj vagyok.)
  • leveskocka
    Tankban nekem nincs ilyen nyomorom...:D
  • Piko888
    Nálam is pont ez a gond, azt hittem egyedi eset, de ezek szerint nem.
    Ki lehet kapcsolni?
  • Zsoxx
    A jetnek van egy olyan irányítása (nálam a NUM 1 - 3), ahol csak az oldalkormány fordul el, a csűrőlapok nem. Viszont a billentyű beálíltásoknál ilyen nem létezik, van a yaw és a roll, egyik sem a NUM 1 - 3-ra van állítva. Akkor mégis hogy lehet ezt átrakni más billentyűre?
  • giornalista
    ha igen, akkor nálam is fennáll. a Lockeren egyébként is vannak érdekes világítási effektek, van, ahol a cellák között is fehéren világít a fegyvered, pedig semmi sem indokolja, furcsa pálya ebből a szempontból.
  • jan5650
    Halihó!

Egy érdekes dolgot tapasztaltam: pl. a Locker pályán ha kívülről jövök be az épületbe, akkor a "bejáratnál" szinte vakítóan fehér a képernyő, ergó nem látok be semmit. Ugyan ez igaz fordítva is. Kifele menet is vakít. Bezzeg az ellenfelek befele menet is szétlőnek. Egyszerűen nem értem. Lehet valami driver probléma?
  • Zsoxx
    Milyen mapokon nem voltál még?
  • adam46
    Úgy már tényleg cinkesebb. :D
  • Jim Morrison
    En 1 honapot, es csomo mapon meg nem is voltam mivel nincs eleg szero
  • adam46
    három évet tudtunk vele nyomulni, szóval meg. :D
  • Jim Morrison
    Tenyleg megerte a premium. Kapjak be :d
  • giornalista
    https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

ingyenes a China Rising DLC.
  • ZiLi
    Kössszi....most már nyugodt vagyok
  • adam46
    Egyedi téma, ez engem is idegesít, nem látszik felül a fórum link.
  • ZiLi
    Ja és lenne egy kérdésem: Miért van az hogy a BF4 topikban nem tudok bejelentkezni ( nem látszik a felső sáv ) A BF1 topikban meg látszik. Ott jelenkezek be és utána átjövök ide. Nem értem hogy mi ez.....
  • ZiLi
    HuHúúú.....Ilyen trélert vezettem (81-82) a katonaságnál :-) Ez egy MAZ-537...harckocsi motor hajtotta. Brutális ereje volt.
    Tankkal együtt több mint 60 t volt.
    Nem semmi élmény volt vezetni!! A csávó rendkívül bátor volt hogy odaállt elé. Nálam is volt párszor hogy félrecsúszott..... futott mindenki amerre látott...hahaha. A tankos srác mesélte utána, hogy halálfélelme volt.....hát el is hiszem. Nem könnyű ráállni.....főleg korom sötétben kinn a pusztában...ha egyik lánctalp megcsúszik kicsit, már el is szálltál...csak a vezető nem tudja, mert csak az eget látja.