Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
de köszi, azt hittem ezt majd unlockolom valamikor 😄
letöltöttem community maps, becsatlakoztam egy üres szeróra, gyorsan odamentem és felvettem. még késelni sem kellett
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.07.09. 12:50:39
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A lámpa kapcsolgatós rész nem bonyolult, csak időigényes. Utána kitalálni a kombinációt sem volt nehéz, excelben viszonylag gyorsan megvan a kombináció. Amivel én szívtam, az a morze kód, azt egyszerűen nem tudom valós időben "olvasni", viszont android marketen van App, amivel lehet kamerázni a morzét, és azonnal fordítja is. Ez a rész játékosonként változik, ezért mindenkinek magának kell megcsinálni. Utána már nem volt gond, átmentem a másik szerverre, beírtam a végső kódot és meglett a camo.
www.pumaszallas.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
elterolo loszart csak akkor lod ki ha mar jon a raketa,ne egybol ahogy bemernek..
keressel csak jet szervert.. 1-2 szokott lenni..
AIR SUPERIORITY mod szerver keresobe
idovel unlockolodik erosebb loszer stb.. hajra..
bombazoba meg lehet spawnolni nagyobb mappokon..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.08. 23:44:09
írj valakinek aki szerinted illetékes..
Az egyik szerón annyit írtam, hogy az egyik játékost csalónak vélem, erre 25 évre banoltak és most egy csomó szeróra nem enged be.
A srácnak a K/D ratója 40-es volt. Mitévő legyek?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
en pl 50 edik szint korul kezdtem battlepackokat nyitni meg boostert alkalmazni..senkisem szolt..
hazigazda bacsi !legyszives allicsd vissza feherre ezta topikot is legyszives..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.06. 23:33:58
Csak nem esett le hogy ez így működik
Mi az a metabans? Nem enged be pár szerverre, pedig sosem csaltam.
Mit tehetek ellene?
Köszi
tok huje megkotesek vannak nemelyik szervereken.. akkor mar inkabb orosz hekkeres no rules a jo..
http://pannako.hu http://pannako.hu/webaruhaz-keszites.html http://pannako.hu/adatmentes.html
ezert is baj h nalluk van a bacon,nem hasznaljak tul jol... hardline ban pl a support nak van .. okosabb dolog..
Rámspawnol a team ,várom ,hogy induljunk a zászló felé, uzsgyí...fel a háztetőre mindenki 😊))
Rush mod egyedül ami jó ,mert ott muszáj nyomni előre.... Bár védők között ott is sok gyökér oson a támadók háta mögé, csak a frag kell nekik 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
no, ezt hozták be a játékba, mivel idegesítő volt a sok headglitcher. (ők, kihasználva ezt, olyan objektumok mögé bújtak el, amelyek mögül a fejük még kilátszott, tehát lőni még tudtak, de egyébként kurva nehéz volt eltalálni őket, mert alig látszottak ki).
mostantól a lövedékek mindig kicsit lejjebbről indulnak (de természetesen a célba vett tárgy felé tartanak, nem lejjebb). ezért tapasztalhatod úgy, hogy ha közel mész néhány tereptárgyhoz, korláthoz, elakadnak a lövedékeid.
Revive pl sokkal jobb itt ^^
Ami jo, hogy itt nincs az az agyatlan speeeed mint SW ben, es ami BF1-ben is lesz ...
De egy újraindítás megoldotta most, legalább is tölti, remélem működni is fog 😊
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB