Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harcimókus
Biztosan volt akinek itt is bent volt a favoritban,csak újra kellett a szerver fájlokat installálni és eltûnt mindenkinek.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b1cf3cf0-310a-4f01-9e8a-7c6b40979017/IRAM-clanserver-HUN-Mixed/

Gyertek,kevert mód,hogy ne legyen unalmas...<#bohoc>

"akik csinaltak itt a feszkot"

Pontosabban leírták mekkora gáz ez a játék...és teljesen igazuk van.

8GB GDDR5

Az hogy kivagtak egy csomo embert akik csinaltak itt a feszkot kozben meg megszaporodtak a friss regek mert ugye ezek visszajottek csak nem valljak be hogy ok azok.
Mi tököm ez álreg duma, ez olyan mit a buzizás? Vagy mi a tököm? követni se bírom! Valaki mond valami hülyeséget a többi zombi meg követi!
<#nyes>

"A Naval Strike-ban kérettetik lemodellezni létezõ hajókat (pl. Admiral Kuznyecov, Liaoning, Kirov-osztályú cirkálók), a hordozók ne egy (amerikai) kaptafára készüljenek már."

Ez nemgyenge XD Igaz,hogy a lövedékek felét be se regisztrálja ez a hulladék,de te ilyen olyan modelleket kérsz.Nevetek!

Senkit nem érdekel a dlc amíg tele van bug-al az egész...Kapizsgálod?

8GB GDDR5

van , páran biztos összetörték a lemezt a netcode miatt 😄 😛

adamq01
Van már tört BF4 multi?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

szomferi
a tickrate emelése egymagában nem fogja megoldani a problémákat

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hecker007
És mi a biztosíték, hogy a rátaemelés megoldja a problémát?
Van egy olyan érzésem, hogy elõjönnek majd tõlle újabb bugok... <#falbav>

RatBaG
dátum...

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Hát ha valóban megemelik a kliens-szerver közötti rátákat.. De kitudja <#szomoru1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hát arra biztos rengeteg megoldást találhattál, hogy majd napjában leírod, hogy szar a játék meg, hogy mennyire át lettél verve.... Azt meg, hogy épp melyik regeddel mit hazudozol nem tudom és nem is érdekel, ezt az accodat is már rég az elsõ privát üzenetednél letiltottam mint ahogy az összes többi gebaszgabeszost<#buck><#hehe>.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én nem olvastam. Ki vagy?
Harcimókus
Én már sok játék hibára találtam például itt is megoldást,tehát nem feltétlen probléma az,ha besírja valaki a fájdalmát.
Az meg amit az alreggel kapcsolatban írtál,te sem vagy jobb,sajnos,csak még nem vetted észre.Én már leírtam,ki vagyok,többet ezzel nem foglalkozom,ha tetszik,ha nem.

Egyetértek, nekem pl. bár kevés idõm van játszani teljesen jó élményt nyújt a játék, ha nem így lenne nem játszanék vele, nem mint itt a sok mazoista szidja a játékot fél éve és úgyan úgy játszik vele és megint szidja mintha attól bármi megváltozna vagy nem is játszik vele csak bejár ide irkálni, mert nincs jobb dolga, a házigazda meg kitartóan próbálta a fórumot a normális mederben tartani és nem átengedni az ilyen álreges pöcsöknek mint pl harcimókus eugabesz 100. reinkarnációjának.... (a szánalmasság csúcsa mikor az egyik álregjével írt kommentjére kommentel a másik álregjével<#idiota><#buck><#hehe>)
Miért a Kríben laksz? Én itt csak a Krímet írtam, nem Ukrajna más részeit.

Ez a kis megjegyzésemmel csak arra akartam utalni, hogy rengeteg ember a III. világháború elõkészületeit látja, minden közelmúltban történt eseményben. Legyen az a Szíriai polgárháború, az izraeli-iráni szembenállás vagy éppen a Krím-félsziget esete. Illetve a vigyorgó fejjel próbáltam utalni a média és a popkultúra sekélyességére, amiért sikeresn adja el az oroszokat ellenségnek, legyen ez a film, könyv vagy videójáték.
De igazad van, ez elég félreérthetõ volt, ezért elnézést kérek.

Kicsit eltértünk a topic témájától.

YouTube: 23Drazse

ha ottlaknal mint én nem röhögnél <#falbav>

Nem tudom, hogy volt-e már? Naval Strike térképek.

Mind a Dél-Kínai-tengeren játszódik, pedig reménykedtem, hogy lesz legalább egy orosz illetõségû is. (Nem, nem a Krím-félszigetre gondolok <#nyes>)
Pl. Vlagyivosztok, Szeveromorszk.

A Naval Strike-ban kérettetik lemodellezni létezõ hajókat (pl. Admiral Kuznyecov, Liaoning, Kirov-osztályú cirkálók), a hordozók ne egy (amerikai) kaptafára készüljenek már.

YouTube: 23Drazse

Nálam megy a játék. Nem néha igen,néha nem. Vannak bajai..de én döntöm el hogy játszok e vele vagy sem. A ghost is megvan. Abban kb 15 órám van. Szerintem az gázabb,de ízlésrõl vitatkozni felesleges.

Amint kifejtettem, a játék olyan amilyen,lehet szídni vagy szeretni tõlem,engem nem érdekel.

Ami itt megy az viszont olyan mélység néha amit ha mondanak nem hiszem el és ez teljesen független a játéktól. Ezek emberi tulajdonságok.
A házigazda helyében már 10x lemondtam volna.
Harcimókus
Nem is fontos,hogy egyetérts velem,de szerintem küldj nekem 25E ft-ot,küldök neked egy cd lejátszót.Igaz néha elindul néha nem,de majd a saját pénzeden keresel egy szervizet,ahol megjavítják.De ha nem akarsz vele vacakolni,akkor égesd el,dobd ki,vagy csak hagyd meg szimpla porfogónak a polcon.Pénzt vissza már pedig nem adok,s ne hazudozz össze vissza a fogyasztóvédelemnek,mert nálam még mûködött.
(A házigazdát meg már nem kell tovább égetni,ugyan úgy trollkodott a moderátor topikban,mint bárki más.Megmutatták neki,hogy õ sem különb,a szabályok rá is vonatkoznak,mint bárki másra.)

találtam 1 jó crash fixet

Azért ezzel nem teljesen értek egyet. A játék olyan amilyen..mindenki eldöntheti játszik vele vagy sem. Égesd el, pereld be, próbáld élvezni, vagy csak lépj tovább.

De!! Ez az álreg, nem álreg, sz@rdobálás,te kezdted nem te kezdted... veszekedés...ez vicc.
De a legjobb, a régi házigazda nevével beregelés majd annak lejáratása..ez már tényleg a legalja.
Peet81
szánalmas vagy

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Harcimókus
Nézd...nincs mit írni,ez azért van.Az EA röhög a markába,(ami mellesleg jó meg van tömve) mert egy optimalizálatlan vacakkal megint át tudott verni pár millió embert,(kivéve persze pár kiválasztottat,akinek semmi baja a játékkal)a játékosok meg jobb híján egymást marják,(meg a falat kaparják,hogy átverték)mert mást nem nagyon tehetnek.
Sokszorosan visszaélnek azzal,hogy nincs a piacon jobb játék ennél a foshalmaznál,sõt! a "nagy vezír" odáig ment,hogy lehazugozta a fórumokon esetlegesen kritikát megfogalmazó játékosokat.(Engem személy szerint nem érint,de ha engem nevezne annak,már rég bepereltem volna,de ez szigorúan csak az én véleményem.)
Igaz,utólag megpróbálták úgy beállítani,hogy a paly4free játékosaira értette,akik fizettek valamilyen tartalomért,hogy õk azok,akik inkább megfogalmaznak olyan kritikát amit jogosnak vélnek,csak azért,mert fizettek a tartalomért,s úgy gondolják,nekik "több" jár.

Majd fogjátok látni, amint visszakerülök a fórumra teljes jogomba, ott fogom fúrni az iramosokat, meg azokat akiknek nem tetszik a játék, vagy hibát találnak benne, hogy csak na. Mint láttátok, elég pár nyálas, behízelgõ jelentést a moderátor topicba tenni, és az van amit én akarok.
Kabaré ez a topik..XD Olyan mint a magyarországi politikai élet a választások elõtti két hónapban.
Harcimókus
"Aki bármilyen provokáló,személyeskedõ vagy sértegetõ üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül.Ez lehet annyi is pédául,hogy "na megint itt van egy troll".És ez vonatkozik mindenkire a házigazdát is beleértve."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem te is tudsz olvasni.Hogy ki írta,sz@rd le,nem érint téged,ha csak nem valamelyik említett alragje vagy.

Vadnokedli
Szerintem te voltál<#szomoru1>

Vadnokedli
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

murlow
Meg jó, hogy ezt valószínû nem is õ írta, hanem Starfarer, Eugabesz vagy valamelyik agyatlan álreggyáros ovodás próbálkozik a hazugságaival már megint. 😊
Ahogy a mémen áll, mindenki nyugodjon le a picsába. 1 hét kb, mire visszakapom a HG jogomat, ami engem megillet, amiért összeszedtem a szavazatokat. Az összes tetû, kavarós álreg ki lesz baszarintva, mert felháborító, amit itt mernek mûvelni. Maxmimus is el lesz küldve a picsbe, a részrehajló moderálása miatt, gusztustalan, amit õ is mûvel. Ezentúl csak azokat tûrök meg a topicomba, akiket eddig, és nem azért dolgoztak, hogy tönkretegyék. Tehát kb kemotox meg adam46 maradhat, az ilyen eugabesz félék el lesznek takarítva, még a ban scriptemet is visszarakom miatta.

Napotok leáldozóban van, ez az én területem, az én királyságom!
Ahogy mondod!😊

ozimak
Mintha nem lenne így is elég baja a játéknak 😊 Akkor maradok a BF3-nál még egy jó darabig...
valami rossz anygot vett akkor! 😊 Mindazonáltal egyre több gyanús játékossal lehet találkozni. Véleményem szerint felfutóban van a bf4 cheat iparág!

Amúgy igen a bf3 így volt,de itt a 4 rõl van szó.

8GB GDDR5

ps3 illetve ps4-em is van,na mind1 te jobban tudod.

8GB GDDR5

Na, megnéztem a game-t úgy hogy mutassa az fps-t, átlagba 40-60 között volt, csak voltak részek mikor bazi nagy explosion-ök voltak lement 25-30 ra. Csak fura ugye a szemnek már a 60 és 30 fps közötti különbség is, szerintem. 😊 Ezért gondoltam azt hogy lassan fut.

SötétBarom
Ez cheat oldalról van. Tehát azért reklamál, mert fizetõs cheattel is bant kapott. Ami miatt linkeltem, az a 1hit "feature", amit említ....

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Win 7 64 bit. ad river pedig a beta elotti nem beta. asszem az a 13.2

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Vadnokedli
Aki ezt elhiszi... <#banplz><#banplz> mint az aimbotos gyerek aki reklamált azután hogy spectatorbol valaki még fel is vette ahogy tolja, és majd azt írja rá a fórumban; SKILL, meg ennyire jól játszok. stb. <#alien>

Milyen operációs rendszered van ? Illetve melyik driver van fennt nálad ?

Akkor nalad valami nem kerek.
NEkem csak egy FX 4300 van 4 giga ddr3 1600.Sapphire r9 270x winyo mindeggy es ultran semmi baj nincs, csak random neha lehal a jatek.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

A gépem: AMD FX 6300 6 magos, 3,5 Ghz, 8 giga ddr 3 1066 Mhz, R9 270 X 2 giga videókártya, a vinyó meg ilyen : http://ipon.hu/webshop/product/seagate_1tb_barracuda_7200.14_7200rpm_64mb_sata3_st1000dm003/191381

Milyen géped van és milyen gyors a vinyód?
SötétBarom
HMmmmmmmmm

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Vadnokedli
Mantle-t ne kapcsold be, az ilyen.

Na, ha a mantle-t beállítom, akkor hibátlanul fut ultra, de utána 1 percen belül nagyon dúrva fps dropok jelentkeznek, amik miatt szinte játszhatatlan az egész játék... kb 10-20 fps-re megy le és ingadozik. Valakinek valami ötlet ? =/ Kezdem bánni már hogy megvettem... =(

Vadnokedli
Ez a 3.