Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b1cf3cf0-310a-4f01-9e8a-7c6b40979017/IRAM-clanserver-HUN-Mixed/
Gyertek,kevert mód,hogy ne legyen unalmas...<#bohoc>#bohoc>
Pontosabban leírták mekkora gáz ez a játék...és teljesen igazuk van.
8GB GDDR5
Ez nemgyenge XD Igaz,hogy a lövedékek felét be se regisztrálja ez a hulladék,de te ilyen olyan modelleket kérsz.Nevetek!
Senkit nem érdekel a dlc amíg tele van bug-al az egész...Kapizsgálod?
8GB GDDR5
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Van egy olyan érzésem, hogy elõjönnek majd tõlle újabb bugok... <#falbav>#falbav>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az meg amit az alreggel kapcsolatban írtál,te sem vagy jobb,sajnos,csak még nem vetted észre.Én már leírtam,ki vagyok,többet ezzel nem foglalkozom,ha tetszik,ha nem.
Ez a kis megjegyzésemmel csak arra akartam utalni, hogy rengeteg ember a III. világháború elõkészületeit látja, minden közelmúltban történt eseményben. Legyen az a Szíriai polgárháború, az izraeli-iráni szembenállás vagy éppen a Krím-félsziget esete. Illetve a vigyorgó fejjel próbáltam utalni a média és a popkultúra sekélyességére, amiért sikeresn adja el az oroszokat ellenségnek, legyen ez a film, könyv vagy videójáték.
De igazad van, ez elég félreérthetõ volt, ezért elnézést kérek.
Kicsit eltértünk a topic témájától.
YouTube: 23Drazse
Mind a Dél-Kínai-tengeren játszódik, pedig reménykedtem, hogy lesz legalább egy orosz illetõségû is. (Nem, nem a Krím-félszigetre gondolok <#nyes>#nyes>)
Pl. Vlagyivosztok, Szeveromorszk.
A Naval Strike-ban kérettetik lemodellezni létezõ hajókat (pl. Admiral Kuznyecov, Liaoning, Kirov-osztályú cirkálók), a hordozók ne egy (amerikai) kaptafára készüljenek már.
YouTube: 23Drazse
Amint kifejtettem, a játék olyan amilyen,lehet szídni vagy szeretni tõlem,engem nem érdekel.
Ami itt megy az viszont olyan mélység néha amit ha mondanak nem hiszem el és ez teljesen független a játéktól. Ezek emberi tulajdonságok.
A házigazda helyében már 10x lemondtam volna.
(A házigazdát meg már nem kell tovább égetni,ugyan úgy trollkodott a moderátor topikban,mint bárki más.Megmutatták neki,hogy õ sem különb,a szabályok rá is vonatkoznak,mint bárki másra.)
De!! Ez az álreg, nem álreg, sz@rdobálás,te kezdted nem te kezdted... veszekedés...ez vicc.
De a legjobb, a régi házigazda nevével beregelés majd annak lejáratása..ez már tényleg a legalja.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Sokszorosan visszaélnek azzal,hogy nincs a piacon jobb játék ennél a foshalmaznál,sõt! a "nagy vezír" odáig ment,hogy lehazugozta a fórumokon esetlegesen kritikát megfogalmazó játékosokat.(Engem személy szerint nem érint,de ha engem nevezne annak,már rég bepereltem volna,de ez szigorúan csak az én véleményem.)
Igaz,utólag megpróbálták úgy beállítani,hogy a paly4free játékosaira értette,akik fizettek valamilyen tartalomért,hogy õk azok,akik inkább megfogalmaznak olyan kritikát amit jogosnak vélnek,csak azért,mert fizettek a tartalomért,s úgy gondolják,nekik "több" jár.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Napotok leáldozóban van, ez az én területem, az én királyságom!
8GB GDDR5
8GB GDDR5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
NEkem csak egy FX 4300 van 4 giga ddr3 1600.Sapphire r9 270x winyo mindeggy es ultran semmi baj nincs, csak random neha lehal a jatek.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ