Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
elõször lebutítja a DICE a játékot, kiöli belõle a csapatjátékot, mindenki a szaros gránátjaival robbantgat, trollkodik és szarik a gyõzelemre, csak a K/D számít... és akkor beraknak egy ilyen módot, ahol GONDOLKOZNI kéne, helyzetfelismerni, taktikázni...
mindezt persze összesen 20 percben, ha 100% a ticket count... egy jó carrier assault meccs minimum egy órás lenne nálam, mert ez így teljesen értelmetlen. egyedül a conquest része számít, amelyik carrier elõbb nyílik fel, ott veszített a csapat. kész. ennyi.
SENKI sem fog védekezni menni a saját bázisára, nem is értem, ezt hogy szedték össze a DICE-nál. gratulálok, sikerült egy újabb teljesen értelmetlen móddal terhelni a játékot.
lassan én is úgy vagyok vele, hogy a fejlesztõknek a trialerek fontosabbak már, mint maga a game 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Egyetlen ember, Eugabesz alapjan es amit muvelt itt az alregjeivel (pl most Electrickman ugye :p), ne iteljuk meg az egesz IRAMot es a nyeremenyjatekaikat.
Ha jol tudom foleg Gabipaci szervezi a jatekot, o meg ugy tudom aranylag korrekt emberke.
Ha kell ki is rakom a banner ala a linket, mert a BF kozossegnek es akik szeretnek valamennyire BF4-el jatszani az ismert hibai ellenere, azoknak jo dolog ez a plusz jatek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...
Annak a 24027 játékosnak a nevében is,aki meglátogatta a szervert!<#eljen>#eljen>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem egyébként nagyon jó a weapon balance a játékban, ezt nagyon jól eltalálták. a mapok is jók most nagyon, és én ma laggolást sem tapasztaltam végre.
a négybõl három új pálya TDM-je pedig kifejezetten close quarters-ös lett, ez nagyon nagy pozitívum nálam. ezzel a pakkal sokat dolgoztak.
már csak két dolgot kellene kiírni a játékból: a gunshipet és a commandert...
A játékban minden Magyar játékos részt vehet.
A játék április 4-én pénteken este 6-kor kezdõdik, és április 26-án szombat este, éjfélkor ér véget.
Részletek a fenti linken!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
köszi a felvilágosítást!!
"ghost patch", bazmeg 😄
A felhők felett mindig süt a nap
ezeken az új pályákon nagyon jól lehet assaulttal conquestezni is, mert le lehet kerülni a jármûveket. a vanila mapokon, és fõleg a chinán, az engineer a legjobb class, itt viszont rendszeresen az elsõ 3-ban vagyok az assaulttal - és a SCAR-H-el. kézi ágyú, azt kell mondanom... nagyon jó a sebzési modellje (34 max damage, 25 minimum damage), és ennél a fegyvernél azt érzem, hogy hullanak is tõle az ellenfelek, nem úgy, mint a carbine-oknál...
nekem a sound bug tért vissza, illetve úgy érzem, hogy ezek a mapok - ellentétben a korábbi DLC pályákkal - rettenetesen lettek optimalizálva. nagyon sok helyen lassulok be 😞
nem véletlenül szórják ki a DLC-ket ilyen korán.
és nyilván nem a DICE fejleszti majd (sõt, érdekes lesz, mert elvileg jövõ nyáron jön a Star Wars Battlefront, tehát kérdéses, hogy jövõ õszre õk készítenek-e majd új Battlefield-et).
amirõl szó volt, az egy "police theme" BF, illetve aminek én örülnék, az egy újabb második vilgáháborús történet, klasszikus pályákkal, fegyverekkel. nem vagyok nagy fegyverszakértõ, vajon hány fegyver kaphatna helyet egy ilyen játékban, ha korhûek próbálnak maradni a fejlesztõk?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GG, Dice, komolyan... ez valami borzasztó.
egyébként normal módot picit hülyeségnek tartom, mivel egy emberbe száztrillió golyó kell mire meghal, semmi elõnye nincs a reflexnek, mert van ideje rádfordúlni és fejbemákolni, ami ebben a játékban nem ritka. Sniper puskával is csak fejlõvés eredményez instant halált, chestre kettõ kell, ami igen hülyeség amikor egy motorblokklövõvel chesten lövöd és jön tovább feléd, plussz mapon látszik az ellen, ami megint csak nem annyira valósághû, ezért van a hardcore favorizálva. 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"A Visceral a Dead Space fejlesztõcsapata, a mérsékelt sikerû harmadik rész után nincsenek „életjelei” egy folytatásnak. Elég nagy meglepetésre adhat okot, hogy a DICE helyett õk csinálták a BF3 utolsó, End Game nevû DLC-jét, valamint FPS mûfajban jártas munkatársat kerestek" - és úgy tudom, õk fejezik be az utolsó két DLC-t is.