15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13368 Le kellett tenni C4-et. Nos mikor ott vagy az állványok utolsó részén előveszed a C4 kioldóját és BUUUMMM! -
IFOR #13367 leirnád?? mobilnetem van korlátozott.nem szivesen pazarolnám videok nézegetésére...külföldön vagyok... -
SzinesGeza #13366 Te meg egy pszichológushoz. Az talán kigyógyít a bunkó beszólásokból! -
nemgyenge01 #13365 Youtube -
nemgyenge01 #13364 Oreg vagy te itt... Go bf2, hisz az annyira jo volt. WTF. -
nemgyenge01 #13363 PS4-en nincs ilyen problema... stabil 60fps :) -
IFOR #13362 sziasztok
kis segitségre volna szükségem
helyszin..gátat fel kellene robbantrani..mászunk felfelé az álványzaton és át kellene ugrani egy helyen egy létrára...a sima ugrás nem elég...ha meg futok, közben nem ugrik..Mit csinálok rosszul???
köszi -
SergioAmigo #13361 Az attól függ mennyi pénzt tudsz rá fordítani. -
zolihonfi #13360 az alaplap és a proci ezek szerint jó?
milyen videókártyát ajánlanátok ehhez és az újabb játékokhoz? -
Zozo76 #13359 ha van loved akkor amennyit csak birsz nyugodtan oljel bele a gepbe... :) -
Drazse23 #13358 Dzintén hasonló gépem van a VGA-t leszámítva.
Az előző kártyám ehy egy HD5670-es volt. Azzal mediumon gyakorta leesett 30 FPS-ig, így akkor a játék játszhatalan volt. Lowon nem akartam játszani mert úgy pont elveszett volna a BF4 egyik jellegzetessége, a gyönyörű látvány.
Az új karim egy HD7850-es, ez ahhoz képest szárnyal. High beállítások mellett simán hozz 50 feletti FPS-t a legnagyobb harcok közepette is. -
#13357 nekem is hasonló gépem van, a procim 955-ös, a videokártyám pedig egy HD6870.
most lehet, hogy rosszul értelmezem, mert kb. másfél percet foglalkoztam ezzel, de az én kártyám jobb lenne, mint ez az új (teljesítményre)?
ha nem, akkor ezzel a felbontással a medium jól játszható lesz BF4-ben, ha viszont nem, akkor marad a low. én általában low-on játszok, 70 körüli FPS-sel, mediumon olyan 50. -
#13356 Milyen felbontásban? Nekem a VGA-t leszámítva ilyen gépem van. 900p high-mediumon olyan átlag 50. Attól függ, mi van a képen. -
zolihonfi #13355 még nincs meg a gép, csak érdeklődöm :) -
#13354 A BF4-et, BF2-re. -
#13353 Ezt nézd meg; java-val vagy nem tudom hogy 'detektáltasd' a rendszered -
zolihonfi #13352 mit kellene cserélni és mire? :) -
#13351 Medium-Low(néhol talán High)-ban szerintem menne. bár lehet csak 720p-ben.
De én még nem probáltam ilyen kaliberű géppel. Lehet aztán Medium-High -
zolihonfi #13350 sziasztok!
ez a gép elég a játékohoz?
Sapphire R7 250X 1GB DDR5 11229-00-20G videokártya
8gb ddr3-as ram
AMD Phenom II X4 965 3,4GHz proci
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770T-UD3 (Socket M2)
-
#13349 Arra valami tipp, hogy miért csak akkor indul el a játék, ha bezárom a battlelogot? Addig még alttabbal se tudok átváltani rá.. -
#13348 Nem tudom, én ilyennel nem találkoztammostanság. Biztos SzinesGeza Special Edition.
(tényleg nem találkoztam ilyennel mostanában.) -
SzinesGeza #13347 EZ a játék egy agyrém!
Egy hónapja nem játszottam, azóta annyi bug - vagy tököm tudja mi -van benne, hogy az kész. Állandóan meghalok csak úgy, futás közben "killed in action". Ez mi? -
#13346 Engem is ez az üzenet fogad a Battlelogon, de BF3-ban. -
SergioAmigo #13345 We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience.
Ezmi? -
#13344 Nálam tegnap szarakodott. -
#13343 Masnal is baszakszik az origin ? csak offline modban indul -
#13342 Igen, prémiummal megkapod az összes dlct(ami már megjelent és amik majd megfognak).
Azzal kapcsolatban, hogy hol a legolcsóbb ki kell ábrándítsalak.
Hardveraprón árultak 7k ért és 8.5k ért de jelenleg sehol nincs és nekem azt írták nem is lesz már(énis lecsúsztam róla).
Szóval 10k ért tudsz venni cdgalaxis / 576 / akárhol. (Ha csak valaki nem tud olcsóbban de 9500Ft os hardveraprós tagokat direkt nem említek az ugyanott van...)
-
#13341 Kérdés: Megvan a BF4.. Delux fémdobozos meg minden... de csak 1 DLC járt hozzá... ehhez nekem most egy premium kell hogy minden meglegyen? Az hol a leg olcsóbb? -
#13340 Szerintem lesznek szintek(i hope). -
#13339 10 óra kell nekik a "veteránsághoz" beszarok -
#13338 Na, lehet mégis kapunk valamit.. -
#13337 Tud valaki olcsón prémiumot? Aprón 2 srác árulta 7k ért de mire rájukírtam elfogyott. -
#13336 nem tudom, hogy mennyi esély van erre, de holnap megint leáll a Battlelog egy kis "maintenance"-re: talán végre kijön a Dragon's Teeth DLC. -
Stief #13335 Szerintem csak elkapkodta, nem hiszem hogy gond lenne az írásával! Úgy írt hogy nem figyelt oda, ez látszik. -
#13334 éljen az oktatási rendszer... elkeserítő, ahogy emberek "írnak". de nevezzük ezt inkább karakterhalmozásnak, mert ahhoz áll sokkal közelebb. -
moho #13333 Ez nagyon fura mondat lett. :) -
RYO21 #13332 Tudja valaki azt a videót, ami azthiszem BF4-es, amiben azt parodizálják, hogy valami éles helyzetben ahol sniperes majdnem kilövi a heli pilótáját becrashel a játék? -
Zozo76 #13331 en is megneztem alman, nem vagyok benne, akar kamu akar nem. amugy tenyleg egy sima TXT file. -
Stief #13330 Azért mert ilyen hülyeségeknek bedőlsz és még le is írod! Aztán 3 hétig ezen csámcsog mindenki, ahelyett hogy a böfire koncentrálnánk. -
ACE #13329 Én megnéztem, egy txt tele email címmel, és természetesen egy txt nem nagyon tud adathalászni...