Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Hát én védekezek ahogy felnyílik BF2142 Titán módjából(adódóan), de elég elb__ott módon lett kialakítva ez a mód.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

giornalista
ez a carrier assault micsoda egy elkúrt mód... komolyan...

elõször lebutítja a DICE a játékot, kiöli belõle a csapatjátékot, mindenki a szaros gránátjaival robbantgat, trollkodik és szarik a gyõzelemre, csak a K/D számít... és akkor beraknak egy ilyen módot, ahol GONDOLKOZNI kéne, helyzetfelismerni, taktikázni...

mindezt persze összesen 20 percben, ha 100% a ticket count... egy jó carrier assault meccs minimum egy órás lenne nálam, mert ez így teljesen értelmetlen. egyedül a conquest része számít, amelyik carrier elõbb nyílik fel, ott veszített a csapat. kész. ennyi.

SENKI sem fog védekezni menni a saját bázisára, nem is értem, ezt hogy szedték össze a DICE-nál. gratulálok, sikerült egy újabb teljesen értelmetlen móddal terhelni a játékot.

lassan én is úgy vagyok vele, hogy a fejlesztõknek a trialerek fontosabbak már, mint maga a game 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
engem is csak a pletyka érdekelt, nem kell itt mindenben a vitát látni, ha trollok jönnek nem beszélünk hozzájuk 😄....
végignéztem a dögcédulákat.... megint észrevettem hogy mi az ami soha nem lesz meg mert AXE promo volt... a 3-ban volt egy amihez Dr. Pepper-t kellet volna venni, azért a dogtag-ért nulláztam volna a statom is :S

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Smithwarden
Ne kezdjetek el a veszekedest egymassal itt pls.
Egyetlen ember, Eugabesz alapjan es amit muvelt itt az alregjeivel (pl most Electrickman ugye :p), ne iteljuk meg az egesz IRAMot es a nyeremenyjatekaikat.
Ha jol tudom foleg Gabipaci szervezi a jatekot, o meg ugy tudom aranylag korrekt emberke.
Ha kell ki is rakom a banner ala a linket, mert a BF kozossegnek es akik szeretnek valamennyire BF4-el jatszani az ismert hibai ellenere, azoknak jo dolog ez a plusz jatek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

100%-ban igazad van,de csak érdeklõdtem,ha észrevetted.Nekem nincs több hozzáfûzni valóm.

Ne pazarold az időd buta aláírások olvasására...

Szerintem ne itt kezdjétek el... 😊 Privi mehet aztán kész.Én laikusként(nem indultam az elõzõ versenyeken) egy jó kezdeményezésnek tartom.Ha meg tényleg van vele valami gond,akkor meg hagyom.Most egy egér miatt nem fogok álmatlanul forgolódni. 😊 De jók az ajándékok! 😊

Hányadik nyereményjátékodat szervezed a magyar battlefield közösségnek,hogy ennyire jól tudod??<#ticking>

Köszönjük!
Annak a 24027 játékosnak a nevében is,aki meglátogatta a szervert!<#eljen>

Vadnokedli
Szokásos magyar korruptság, ha jól emlékszem. <#nemtudom> ! Hallomásból, ez keringett.

mi a történet a pletyka mögött ? anno én is láttam bf3 korszakban a nyereményjátékot de már nem emlékszem mi volt...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Köszönjük, bõven bemutatkoztak már ahhoz hogy messze elkerülje épeszû ember az IRAM szervert..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vadnokedli
kb 20 életem volt és tõlem úgy 50 centire lehetett a flashbang és meghaltam. <#alien>

Olyan brutál hathatósan nem jártam fórumokon utána, de ha lehet hinni a játékban látható fegyvertulajdonságoknak az assault range pl 28 a carabin pedig 25 szinte jelentéktelen különbség, sebzés ugyan annyi, persze mindkét osztályban van pár jobban eltérõ pl scar-h vagy az ace 52 (de ezek a nagyobb sebzés és range hasznát jelentõsen ellensúlyozzák a nagy stabilitásvesztéssel). Az én tapasztalataim alapján a lényeg, hogy a nagy rate of fire vagy a nagyobb sebzéses fegyverek azok inkább közelharcban elõnyösebbek, távolabbra pedig a nagy stabilitás az elõnyösebb, de mindkét osztályban megvannak a nagyon hasonló tulajdonságú fegyverek, ami számomra azért nem is baj, mert így enginierként is lehet normális tulajdonságú fegyverekkel menni (a legkedveltebb fegyvereim az assaultok , de a legtöbb mapon enginier kell a sok harci jármû miatt).
szívroham ...

Vadnokedli
Mióta is lehet ölni Flashbangel? Elbotlik a katona és beveri a kis lábujját? <#confused>

giornalista
szerintem van jelentõs különbség köztük: az assault fegyverek nagyobbat sebeznek közép- és hosszabb távolságra. ez azért elég jelentõs 😊 a carbine fegyverek legfeljebb közel- és középtávra hatékonyak, míg az assaultok középtávra tökéletesek, és messzire sem annyira rosszak. pontosabbak.

szerintem egyébként nagyon jó a weapon balance a játékban, ezt nagyon jól eltalálták. a mapok is jók most nagyon, és én ma laggolást sem tapasztaltam végre.

a négybõl három új pálya TDM-je pedig kifejezetten close quarters-ös lett, ez nagyon nagy pozitívum nálam. ezzel a pakkal sokat dolgoztak.

már csak két dolgot kellene kiírni a játékból: a gunshipet és a commandert...
adam46
Köszönjük, azt a G602-t elfogadnám. <#wow1>
A g36c is jó fegyver amúgy szerintem lényegi különbség nincs a legtöbb assault és carabin fegyverek között, kinek melyik szimpatikusabb, meg amúgy is a játéktudás dönt.
Shiver
gyertek gamelni😊

A felhők felett mindig süt a nap

mackosajt
Logitech Games 4.0 IRAM Tournament

A játékban minden Magyar játékos részt vehet.

A játék április 4-én pénteken este 6-kor kezdõdik, és április 26-án szombat este, éjfélkor ér véget.

Részletek a fenti linken!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

giornalista
LOL! és tényleg 😄 hát, ezt csõre szoptam, ahogy egy volt kollégám mondaná 😄DDD

köszi a felvilágosítást!!

"ghost patch", bazmeg 😄
dr Kotász
A G36C a youtube-osok áprilisi tréfája volt.
Shiver
ma kinek lenne kedve egy szerveren játszani?😊 lévén hogy üres a szerverünk, és üres szerverre senki nem megy be, kérném a segítségeteket a benépesítésben 😊, aztán ha egyszer beindul onnantól már nincs para 😊

giornalista
viszont a játék legjobb fegyvere szerintem nem a G36C, hanem a SCAR H, akármit is mondjanak most a YouTube-osok.

ezeken az új pályákon nagyon jól lehet assaulttal conquestezni is, mert le lehet kerülni a jármûveket. a vanila mapokon, és fõleg a chinán, az engineer a legjobb class, itt viszont rendszeresen az elsõ 3-ban vagyok az assaulttal - és a SCAR-H-el. kézi ágyú, azt kell mondanom... nagyon jó a sebzési modellje (34 max damage, 25 minimum damage), és ennél a fegyvernél azt érzem, hogy hullanak is tõle az ellenfelek, nem úgy, mint a carbine-oknál...
Nekem nagyon bejött ez az új DLC , most már át álltam Mantle-ra is mert az is jobban fut mint a DirectX, tickrate-val csinálnának még valamit és egy szavam nem lenne, csak pozitív.
Vadnokedli
Nekem is volt olyan hogy nem volt hang, azt hittem csak lenémítottam, de nem..

Kicsit <#pias>-an de törve nem megérkeztem, de látom közben kiürültetek majd legközelebb <#wink>.
adam46
Jön ebben az évben Battlefield, de az nem az ötödik rész lesz és nem is a DICE fejleszti... -_-
giornalista
ezek szerverhibák, és már dolgoznak a javításon. 😊

nekem a sound bug tért vissza, illetve úgy érzem, hogy ezek a mapok - ellentétben a korábbi DLC pályákkal - rettenetesen lettek optimalizálva. nagyon sok helyen lassulok be 😞
Azért minden patch visszahoz valamit ami már egyszer ki lett javítva. Most a "something went wrong" nevezetû fagyás jött. Napi 2-3 darab. 😞

giornalista
még nem volt, de valóban szinte biztos, hogy lesz.

nem véletlenül szórják ki a DLC-ket ilyen korán.

és nyilván nem a DICE fejleszti majd (sõt, érdekes lesz, mert elvileg jövõ nyáron jön a Star Wars Battlefront, tehát kérdéses, hogy jövõ õszre õk készítenek-e majd új Battlefield-et).

amirõl szó volt, az egy "police theme" BF, illetve aminek én örülnék, az egy újabb második vilgáháborús történet, klasszikus pályákkal, fegyverekkel. nem vagyok nagy fegyverszakértõ, vajon hány fegyver kaphatna helyet egy ilyen játékban, ha korhûek próbálnak maradni a fejlesztõk?
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

adam46
Ötödik rész? Mutasd már meg a bejelentést tartalmazó hírt.
Pina Gaming forever 😊
Shiver
hát igen azokat a csipákat én is rühellem akik beállnák épp map szélére és havonta lõnek egyet. itt viszont úgy van hogy ha elején mindenki pl snipert választana, akkor azé marad a slot aki killer regisztrál egy halált. szóval ha a gyerek map szélén kempel, nem biztos hogy sniper is marad 😊

Nem néztem hányas a szerver így azért kicsit más a leányzó fekvése<#eljen>, leginkább akkor idegesítõ a limit ha olyanok szedik ki akik elkempelnek valami isten háta mögötti helyre igaz lehet nem hal meg egyszer sem de mondjuk csinál 5 killt 30 perc alatt gyakorlatilag értelmetlenül nyúlta be. Aki meg mondjuk egy 32-64-es szerverre 2 snipert engedélyez ott az admin nagyon rühellheti a snipereket, nem is járok korlátos szerverekre de a magyar szervereknek mindig adok esélyt, mert magyarok között játszani jó<#wink> és a magyarság mindenek elõtt <#worship>. Majd olyan 22 fele felnézek remélem sokan leszünk.
Shiver
28 férõhelyes és csapatonként 4 a sniper limit szóval ha mondjuk tele a szerver (amit remélem hamarosan el is érünk) akkor is kevesebb esély van arra hogy nem jutsz sniperhez mint általánosságban a többi szerveren ahol 2 szokott lenni a max csapatoként

Shiver
tegnap elõtt nekem is volt ilyen something went wrong 😊

Nem hinném. Év végén itt lesz az ötödik rész, ne félj. Júliusban már az arcodba tolják az elsõ elõzeteseket is az E3 EA konferencián. Esetleg azt lehetne bojkottálni úgy, hogy fél évig nem veszed meg. Gondolod kibírod?
Ma megyek haza majd meglesem a szerveretek este, bár a sniper limit az nagyon nem tetszik, mert elég sokat snipolok és a limites szervereken nehéz hozzájutni, de itt az ideje a hardcoret kipróbálni <#wink>, amugy lehet normálon is 1 lövéssel fejes nélkül ölni sniperrel kb 5 méteren belülrõl <#wink>.
Vadnokedli
a Dice-nak és a Battlefieldnek leáldozott. <#alien>

giornalista
jók ezek az új pályák... de a Mortar valami extrém módon laggol... botrány, és játszhatatlan... és ez a javított változat, bazmeg... elképesztõ! most épp a jó öreg "stg went wrong" hibába futottam bele, lefagyott a szerver... érdekes volt, egy ismerõsöm van itt nálam, nézi a játékot, és ahogy kimondtam, hogy "szerintem most fog kifagyni a szerver", egybõl meg is történt 😊

GG, Dice, komolyan... ez valami borzasztó.
Shiver
amíg netcode és hitbox nincs normálisan megcsinálva addig normalon (és ez legjobban a snipernél jön ki) sniper csak akkor tud valami kezdeni ha nagyon jó a célzókája és a hitbox épp ott van ahova lõ 😞

Shiver
egyelõre az van beállítva és sajnos nem lehet egy szerveren x map hardcore és y map normal 😞
egyébként normal módot picit hülyeségnek tartom, mivel egy emberbe száztrillió golyó kell mire meghal, semmi elõnye nincs a reflexnek, mert van ideje rádfordúlni és fejbemákolni, ami ebben a játékban nem ritka. Sniper puskával is csak fejlõvés eredményez instant halált, chestre kettõ kell, ami igen hülyeség amikor egy motorblokklövõvel chesten lövöd és jön tovább feléd, plussz mapon látszik az ellen, ami megint csak nem annyira valósághû, ezért van a hardcore favorizálva. 😄

dr Kotász
Hát a Metro/Locker no explosive az egy áldás. Csak hardcore mode lesz?
Shiver
A PINA szerver sikeresen be lett állítva, minden mûködik rajta, este 7 körül lesznek fent az adminok és ha valami extra map igény van, akkor akár be is kerülhet a maplistbe a voteolható mapok közé. Van egy két rule rajta, ami majd még lehet hogy változhat a játszhatóság növelése érdekében. Jelenleg sniper limit 4, no explosive metro és locker, stat monitor, votekick, forgive/punish van beállítva. Ha van kedvetek minõségi játékot játszani akkor gyûljetek este 7 körülre a szerverre 😊 Arra törekszünk, hogy mindenki élvezetes játékot tudjon játszani a szerveren és boldogan térjen nyugovóra 😄😄

Egyet értek teljesen veled, egyik legjobb kieg bár nekem mindegyik tetszett, egyetlen hiányosság, még mindig nem írja ki mindig hogy mivel öltek meg. Ja és azt is észrevettem, hogy nincs mindig saját ping kijelzés, csak egy kis vonal. De egyébként ennyi!
szomferi
biztos nem, az LA Dice fogja csinálni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

adam46
Itt

"A Visceral a Dead Space fejlesztõcsapata, a mérsékelt sikerû harmadik rész után nincsenek „életjelei” egy folytatásnak. Elég nagy meglepetésre adhat okot, hogy a DICE helyett õk csinálták a BF3 utolsó, End Game nevû DLC-jét, valamint FPS mûfajban jártas munkatársat kerestek" - és úgy tudom, õk fejezik be az utolsó két DLC-t is.
Vadnokedli
Vicces ez a Battlelog azt mondja hogy nincs meg a Second Assault úgy hogy Prémium .....im van. <#vigyor3>