15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
#13568 pearl market istenkiraly CQB map , kis utcakkal haztetokkel... nagyon bejon (es nemsok sniperezesi lehetoseg vanami kulon jo ). -
nemgyenge01 #13567 Eddigi legjobb dlc... A dragon map kuka, de a tobbi adja.
-
#13566 engem egy dolog zavar nagyon.
de már a BF3-ban is így volt, de itt még jobban előjön ez a gond.
az új térképek ugyanazokból a grafikai panelekből építkeznek, mint a régiek. ugyanazok a dobozok, csempék, parkolóházak, épületek, stb. így hiába más amúgy maga a helyszín, a térkép, de amit a célkeresztedből látsz (feltéve, ha nem az égbe lövöldözöl), az sok mapon egyszerűen egy és ugyanaz.
a BF3 DLC-kben azért rendre volt valami különleges is. a B2K nagyon poros, öbölmenti volt, a Close Quarters teljesen újszerű, a nagy térképes DLC-kben nagyok voltak a térképek (és változatosak, és kurva jók!), az Aftermath egy más világ volt. egyedül a gyengécske End Game nem győzött meg nagyon, ráadásul arról azóta kiderült, hogy a Visceral készítette, szóval nem tudom, ez a Hardline-nal kapcsolatban sem növelte a várakozásaimat.
jó lenne, ha az utolsó DLC-nél rajzolnának néhány új épületet, textúrát a dice-fiúk, na. -
Drazse23 #13565 Én még csak most töltöm le.
Mekkorák a térképek?
Shanghai, Dawnbreaker méretűek vagy inkább a Flood Zone-nal mérhetőek össze?
Az utcákon parkoló katonai teherautók nem vezethetőek? -
#13564 Hát nálam szerver függő. -
#13563 Kiváncsi vagyok a ti sorrendetekre is, nálam így vannak a mapok:
1.) Propaganda
2.) Sunken Dragon
3.) Lumphini Garden
4.) Pearl Market -
#13562 az egy battlepickup, egy dobozt keressél, hasonló a commander által ledobotthoz -
Stief #13561 Azt géppuskás távirányítós robotot hol lehet elérni? -
Unreal1942 #13560 Vicc ,hogy a 120 as ssd egy játékkal lassan tényleg megtelik... Semmi más nincs a rendszeren és a BF4 en kivűl rajta.
-
Borg #13559 Nekem is eléggé döngeti már a 120-as rendszer ssd határait... -
Skyline #13558 Thx, akkor nálam vmi nagyon el volt már szállva amikor leszedtem....:)
-
#13557 44.5 volt eddig + 7.2 Dragon's Teeth = 51.7Gb -
Skyline #13556 Népek most hány gigánál jár a program az összes DLC-vel és patchel?
Amikor leszedtem annó (2. DLC után) már 60 giga volt...Most megérett a visszarakásra, feltéve hogy van helyem...:) -
Gabesssz19 #13555 Ezeket az okos kommenteket , szerintem meg Pearl Market a legjobb a Propaganda meg egy fostalicska, lehet tolni a budira . -
#13554 A DLC amúgy tartalmaz valamit, a CTE-bőL? -
#13553 Pearl Market az évszázad legpocsékabb mapja -
#13552 Propaganda tetszik nekem is a legjobban. Szocreál feeling rulez -
#13551 A propaganda meg a market nagyon faszán néz ki, a másik kettő majd elválik, de így videó alapján nem túl szimpatikusak. -
-
#13549 Lehet tölteni, ha valakinek nem engedné, relog originben és a játék adatainál, ahol fel vannak sorolva a DLCk jobb klikk és letöltés. -
#13548 -
#13547 Uj mapok -
izirajderocsem #13546 ne legyen igazad :D de van rá esély.. remélem nem jut a naval strike sorsára :) -
#13545 Én azt mondom elrontanak valamit és késik 1 napot. -
izirajderocsem #13544 lehet tudni vmit hogy holnap mikor, milyen időtájt jön a dragon? -
Borg #13543 Origin client is spying on your files... -
#13542 Extended maintenance. Ezzel teszik jóvá, hogy majdnem egy napot elcsesztek a double XP eventből. -
ZsozS73 #13541 nem mennek a szerverek...
tud valaki valamit?
-
#13540 Nincs mit, engem is durvan szivatott, mire rajottem. :) -
BonBon #13539 A két probram... Bf4, rivatuner -
BonBon #13538 És tényleg a rivatuner volt. Köszönöm!
Régen birta egymást a program, furcsa. -
#13537 Ha fent van az MSI Afterburner, akkor valszeg feltette a Rivatuner servert vagy mi a frászt. Az nyírja ki, uninstalláld és menni fog. -
Stief #13536 Hát sajnos nehéz megállapítani, nem hiszem hogy játékkal lenne gond. Driveres, probléma, vagy elavult hardvered van és már nem bírja. De abban biztosíthatlak hogy mi 4 játszunk 4 különböző géppel, baráti társaságban, és nem jelentkezett semmi probléma a mai napig. -
BonBon #13535 Miért nem működik ez a fos?
2 hónapja nem játszottam, de most letöltött egy frissítést viszont csak nagy fekete képernyő, jobb felső sarokban néha mozog a kurzor aztán a battlefield működése leállt....
És a battle logban a dragon theeth sem jelent meg.
Van ötlet? -
Gabesssz19 #13534 Cool. :) -
#13533 Nekem is bejön,dőltem rajta végig,nézzétek meg a többit is, fasza..
-
#13532 aszongya kellett a színesfém? :DDD -
#13531 eskü jobb vagy mint levelcap vagy bármelyik másik -
DonTaipo #13530
Pecsesek! -
sirpalee #13529 Ez odabasz! Jól nyomja a szöveget a srác. :)
Btw, nem úgy volt, hogy ma dupla xp hétvége? Sehol semmi... Megint elbaszott valami a DICE?