15720
  • giornalista
    ja. pedig még duplaxp hétvége sincs, olyankor szokták elbaszni :)
  • Vadnokedli
    Mi a csöcs van? Battlelogon hirtelen annyit látok vegyem meg a BF4 et mert nincs meg, újra bejelentkezel level 00
  • Borg
    Felesleges ebbe részletesen belemenni, hogy mit melyik pályáról "loptak", mert bő 80%-ban lopott épületekről van szó, különféle pályákról. Még az újratextúrázásukra se fordítottak erőforrást a legtöbb helyen, dobozok, akadályok, utcák, minden ugyanúgy néz ki, mint már meglévő mapokon. Egykét díszítő elemet/házat leszámítva a régi dolgokból építkeztek.
  • giornalista
    na nekem most le is állt a Battlelog, nincsenek statok, semmi.

néhány órányi játék után a pályákról.

Propaganda - a legjobb, szerintem, bár sok lehetőséget hagytak megint kihasználatlanul. illetve pofátlanul emeltek át épületeket a Paracel Stormból. ettől függetlenül jó hangulatú, újszerű pálya, ami szerintem jól is játszható. a vonatos "levolution" meg jópofa.

Lumpini Gardens - a második helyezett nálam, hiszen egyrészt zöld, másrészt ez még valamelyest balance-olt map. tetszik a környezet, illetve a layout, van egy rakás flank, de a szűk átjáróknál kialakulhat nagyon komoly akcióhullám is. ja, meg jópofa a kis csatorna is a pályán. a levolution bugos, az utána maradó törmelékdaraboknál remegni kezd a kép.

Pearl Market - ijjj. vagy nagyon jó, vagy nagyon szar meccseim voltak itt. az biztos, hogy 64 emberrel kaotikus, viszont a pálya szélén jókat lehet kerülni és az ellenfél hátába kerülni. viszont elnézhetetlen a pályának, hogy szinte mindent a Floodzone-ból vettek át, színvilág, épületek, objektumok, minden, bazmeg.

Sunken Dragon - a játék legszarabb pályája. nem is tudom, hogy gondolták. a CN csapat eljut az E, D, C pontokig fedezékben, és ha tudják kontrollálni a vizet (és elárasztják a tavat), akkor a víz alatt beúsznak simán a B pontba is. alig volt olyan, hogy a US csapat győzött volna conquesten, akár (és főleg) chainlinkben. nem is értem. jópofa az étterem a tó közepén, viszont ez a pálya meg Dawnbreaker-hangulat, a parkolóházat pedig a Floodzone-ból lopták el. nem is értem, ezt a pályát hogy hagyták jóvá, tele van vele a tököm.
  • nemgyenge01
    dajsz legalabb foglalkozik a gammaval XD
  • 4850 hd
    valaki mondja mar ell miert hetvegen baszak az anyukat ki a kurva isten dolgozik hetvegen ezen a szinten :) ea error diconect later felirattttttttttt
  • szomferi
    nem volt jó úgy sem, valami gebasz volt mindig... de már a PayPal accountommal küldeni se tudok pénzt (fogadni igen), szóval ez lesz a hibás valószínűleg :D
    csak megvárom, míg megjavul...
  • sasafr
    Igen! :)
  • Blekk Síp
    Azt hiszem úgy müködik, ha addig használod a proxyt, amig a kosárba rakod a játékot, utána proxy kikapcs és ugy katt a kifizetésre.
  • Zozo76
    akkor neked a megoldas egy legkondiccionalo berendezes! :)
  • SergioAmigo
    Képtelenség ilyen melegben játszani
  • szomferi
    mexikói originen meg 19$ és 22$... :D:D pont 19.5$-om van a Paypal számlámon...

vagy simplycdkeys-en 14 font (~5,5k), na de így valószínűleg kimarad a hétvégi játék, muszáj leszek megint pénzt tenni a számlámra

amúgy ez a Bulldog és Deagle olyan gyilkos kombináció, hogy ajaj...
  • Vadnokedli
    6k csak G2P-n.
  • giornalista
    rendben, köszönöm. felületesen néztem utána.
  • szomferi
    én most a PVZ-t venném meg Mexikóból, de 10048-as hibával leráznak :D
    sehogy se tudom megvenni onnan, pedig egyszer mintha sikerült volna, de nem jött se e-mail, se a pénzt nem vette le PP-ről
  • Hecker007
    BUK system Tunguska
    A tunguskának kisebb hatótávú rakétái vannak, éppen elérte volna a gépet. A BUK veszélyesebb és állítólag a térségben azok vannak telepítve.
  • Vadnokedli
    ismerősöm úgy vette mehikóbol BF4 et (amikor kijött) (tehát nem most.) (obviously)
  • szomferi
    itt most kicsit off lesz, de vett bárki valamit mostanában proxyval Originről? úgy, hogy Paypallel fizetett volna érte
  • Vadnokedli
    A BUK csak rakétát visz.
  • giornalista
    tudtommal a BUK-ot a Tunguskáról lövik ki.
  • Vadnokedli
    Szerintem az egyik lázadó ukrán a BF3/4 ből tanulta meg hogy kell kezelni. Tiszta sor.
  • Hecker007
    BUK-kal lőtték a legtöbb cikk szerint. 1 cikk pl. Minden esetre tényleg tragikus.
  • giornalista
    tragikus az Ukrajna felett lelőtt maláj repülőgép története. a játékhoz az egésznek annyi köze van, hogy olyan Tunguskával lőtték le valószínűleg, amilyennel mi is vadászunk az ellenséges repülőkre.
  • nemgyenge01
    Péesen hiba nélkül fut, fps stabil...
  • Peet81
    ezeket próbáltam már de semmi :D :D
  • Zozo76
    Tegnap reggel (melo utan merthogy ejszakas vagyok) mondom megnezem az uj palyakat. Azt vettem eszre hogy a Propaganda palya nem igazan fekszik az XBOX ONE-nak. Ha a palya szele fele megyek es visszafordulok a ter fele, leesik az fps. Nem tudom mennyire de jelentosen leeshet, szerintem 30 ala megy. Kivancsi vagyok PS4-en is hasonlo-e a helyzet, tudom hogy erosebb, de nagyobb felbontasban is fut rajta. Nezze meg mar valaki aki PS4-en nyomja. A masik 3 palyan nem vettem eszre, illetve a korabbi palyak is siman futnak csak valahogy ez az egy ami nem. Ja meg a fuzfak! Az elsimitas hianya miatt annyira zizeg-mozog a lombkorona, baromi zavaro. Csak ezen a palyan vannak ilyen fak.
  • Vadnokedli
    te is ea supportoltál? :D
  • Vadnokedli
    Újra tetted a gépet?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Then please follow these steps to check your Registry:
    1. Log out and fully exit Origin
    2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
    3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
    4. Check if there is a folder named Xpack0 under Battlefield 4:
    If YES -> Click on Xpack0, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True.
    If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key - a new folder will be created, name it Xpack0 - right-click on Xpack0 > New > String Value > name it Installed - on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True.
    5. Exit Registry Editor
    6. Log in to Origin.
    7. Repair Install BF4
    8. Clear Browser Cache and Cookies then login to Battlelog
  • sasafr
    Talán ez segít!
    1. Log out and fully exit Origin

2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter

3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4

4. Check if there is a folder named Xpack1 under Battlefield 4

If YES -> Click on Xpack1, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True

If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key

- a new folder will be created, name it Xpack1

- right-click on Xpack1 > New > String Value > name it Installed

- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True

5. Exit Registry Editor

6. Log in to Origin and Join China Rising Maps

Neked Xpack4 mappát kell létrehoznod a fentiek szerint!
  • szomferi
    nekem ez előfordult egyszer, le kellett törölnöm az egész DLC-t, amit letöltött, aztán lehúztam az egészet megint... de amúgy valami registry mókolással is működésre lehet bírni, google segít :D
  • Peet81
    sőt amikor újra telepítem akkor meg ezt írj ki "DirectX Setup Error: An internal error occurred"
  • Drazse23
    A máshol semmirevaló Amtrac itt nagyon OP-s.

Sokat nem játszottam még a DLC-vel, de nekem is ez tűnik eddig a legjobb kiegészítőnek.
    Az előző három harmatgyengére sikerült. A Second Assault még valamelyest idézi a BF3 hangulatát, de annó valahogyan jobban tetszettek azok a térképek. A Naval Strike baromi egyhangú, az ugyan abban a környazeten játszódó tengeri pályákkal (Paracel sokkal ütősebb). China Rising pedig egy az egyben töltelék, semmi pluszt nem ad hozzá a játékhoz.
  • SergioAmigo
    másnál is van ez a hiba elöbb olvastam fórumon
  • Peet81
    letölteni letölti, csak amikor a battlelogból kikeresek egy szervert és ki akarnám próbálni az új pályákat akkor írja ki h "you are missing content" másik dlc pályákat betölt de ott sincs minden rendben mert ott meg bf4.exe leáll :D egy hónapja nem játszottam vele és most amikor lenne hozzá kedvem akkor kezd el szarakodni
  • giornalista
    én eddig három meccset játszottam rajta, mind a három kifejezetten jó volt.

a C pont a kedvencem. de azért el kell mondani, hogy a taktikát nagyrészt mellőzi a pálya, legalábbis CQ64-en. menni kell előre, folyton mozgásban lenni, hogy te találj az ellenfélre, ne pedig fordítva, na és persze jó reflexekkel kell rendelkezni.

jó köröket mentem rajta mindenesetre, de nem lett a kedvednc pályám. itt főleg érezni, hogy ugyanolyan, mint a Flood zone.
  • SergioAmigo
    játékadatok résznél
  • SergioAmigo
    külön se engedi letölteni?
  • Peet81
    próbáltam már :S
  • SergioAmigo
    originbe bf4re jobb katt -> játék javítása
  • Peet81
    szevasztok. olyan problémával küzdök most éppen, hogy nem akar elindulni a játék mióta megjelent az új dlc. ilyen hibát ír ki "missing content" próbáltam frissíteni, újra felraktam a játékot de semmi