Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szerintetek mennyi tv nézõ ismeri a felépítését,szerkezeti mûködését a készüléknek??Bekapcsolom ,nézem.
Megveszem,játszok.Ennyire egyszerû...lenne.Vagy kellene lennie...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
és ami a legrosszabb, hogy nem syntax error, mert lehet, hogy lefut a programkód rendesen, de a játékban olyan látszata lesz, hogy mondjuk nem tölt be egyes dolgokat (fegyvered például), vagy egyéb, nehezebben észrevehetõ hibák jönnek elõ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
De hogy te másképpen látod,mint én,attól még nem biztos,hogy igazad van...
Attól még, hogy folyamatosan ismételgeted a következõket:
- ticketrate
- 30 hZ
- szerver oldali találatjelzés/elszámolás
Ettõl még továbbra sem fogod tudni, hogy pontosan min is kellene javítani, ahhoz, hogy a játék jobban számolja a találatokat. Szóval ez az érvem kedves Eugabesz (Jaj, bocsi te a fia vagy, szóval az egész család nagyon ért a játékfejlesztéshez, anyukád is biztosan ugyan ezeket a sorokat írná le)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ˆ adam46:
Leírtam a véleményem,majd ha te is írsz,akkor lesz mirõl vitázni..addig nincs több mondani valóm..
Pedig még pék se vagyok még is észrevettem hogy valami nem kóser a kenyérrel.
Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy ha valami gond van egy játékkal azt nem veheti észre és szóvá csak egy fejlesztõ.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért,mert õk míg világ a világ,mindig is fejlesztõi szemmel fogják nézni a játékot...hiába játszik vele pl. x idõt,nincs aki átfogó véleményt és hiba üzenetet közvetítsen a fejlesztõi csapatnak,mert csak felületesen,egyik másik részével foglalkoznak,s azzal hiába van tisztában,mert az egészét nem látja,nem láthatja át,még fejlesztõi szemmel sem.Itt a probléma gyökere.
Ha lenne bennük némi játék hajlam,sokkal,de sokkal másképpen látnák a dolgokat.De nekik ez csak munka és jó fizetés,semmi más.
A játékosok véleményére meg magasról tesznek,mert sosem tudnál igazat adni valakinek,mert a másik más véleményen van a játékkal kapcsolatban,s ezt már kibogozni,hogy ebbõl a sok handa-bandából mi igaz és mi nem,nagyon nehéz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az egész egy gagyi placebo hatásra épül,s annyit érnek el vele,hogy a 25-35-ös rangúak már alázzák a most csatlakozókat,meg tele van a cset értetlenkedõvel.Meg rá tudják fogni,hogy fú,mi mi mindent megtettünk a játékosokért...bedobtak két szervergépet a közösbe...semmi több.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Tegnap nyomtak ra az elso patchet, ahol 10hz-rol 30-ra emeltek a kliens tickrate-eket.
Szerintem egyertelmuen erezheto, hogy jobb igy.
Surubben es gyorsabban beadja a talalatokat, kevesebb a fal mogotti es egyszerre halal az ellenseggel, stb.
Nem lett persze hibatlan vagy tokeletes meg most sem, de hogy jobb, az biztos!
Sikerult parszor beszelni ingame chaten par fejlesztovel, mivel feljarkalnak neha ok is.
Ezek mar a DICE LA team, nem a fo DICE csapat.
Gondolom azok mar a Star Wars Battlefronton vagy masik Frostbite-os jatekon dolgoznak, amirol meg meg nincs info.
Majd az E3-on, egy honap mulva jonnek ezekrol az infok (jun 12-14).
Amugy 50-60hz tickrate lenne szerintem az igazi, de azt irtak, hogy most a klienseket sem tudjak 30-nal nagyobbra tolni, mert ugye a szerverek is csak 30-on mennek.
Ha jol vettem ki a gyorsan porgo chatbol, akkor jovo heten hetfon jon elvileg egy komolyabb patch a jatekhoz (nem a teszthez).
(De ezt ne vegyetek 100%-ra.)
Egesz normalisnak tuntek a fejlesztok akikkel beszeltem.
Lehet jobban jarunk ezzel a csapattal, mint az alap DICE bagazzsal.
Ugye az utolso ket kieget mar ok fogjak csinalni (Dragon's Teeth / Final Stand) es a jelek szerint nem csak desgin szinten nyulkalhatnak a jatekba, hanem komolyabban is.
Ok csinaltak a MOH Warfightert is, ott volt a legkorrekt a netkod az osszes Frostbite-os jatek nezve.
Na de majd kiderul...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Majd közzéteszik a 8-9-10 es eredményeket hogy 80% ban az nyert, és már csak egy kicsit kell javítani a gémen, vagy valami ilyesmit nyilatkoznak szinte ziher. <#alien>#alien>
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Szavazzatok, remélem aztán közzéteszik. <#gonosz1>#gonosz1>
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
illetve egy játékos...
a bázison, vagy attól néhány méterre, a tankban campel, és meg nem mozdul egész meccsen! 8-0-ákkal zár, egy 50 perces körön. nevetséges! egyszer sikerült belelöknöm a tengerbe a Sanghajon, de máskülönben csak az agyamat tudtam felbaszni vele.
kellene valami megoldás ilyenkor, jó, hogy nincs teamkill, de lehessen már valamit csinálni egy ilyen majommal... komolytalan! ki is léptem a következõ körben...
<#zavart1>#zavart1>
8GB GDDR5
8GB GDDR5