Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó hogy tájékoztattál minket hogy ezt is lehet 😄 Sosem jöttünk volna rá 😉

steam, origin: ACE_hun

Vadnokedli
Aknát felszedni, Baráti jármûvet javítani, ellenségest szétszedni

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szomferi
EOD pedig jó, legalább lehet vele m-comot élesíteni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Oké. A Battlefieldben ennek kb. annyi haszna lesz, mint az SUAV-nek, az AA mine-nak vagy akár az EOD bot-nak.

YouTube: 23Drazse

szomferi
ez:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

0:33 WTF is that?!

Smithwarden
Kijott a 2. patch a teszthez / CTE-hez. 3Gb.

Initiative #1: Netcode patch 2
Today we will patch both server and client on the CTE for the second time! This will mean some server downtime.
You will also have to update your CTE client in Origin to join servers once they are up again. PATCH CONTENTS This patch includes:

- Hi-Frequency Network Update client option You now have the option to turn off or lower the amount of “tickrate” your internet connection can handle – everyone with constant packetloss (due to low bandwidth) on the current CTE should try the options and make sure it works properly. The current default is “HIGH” so everyone else can just ignore this one 😊.
- Dampened explosive camera shake (give us feedback on everything from grenades to levolution shakes)
- Possible fix for PC chat delay
- New maps: Operation Metro 2014, Wave Breaker (enabled later)
- Hainan Resort: Under-terrain exploit fix
- Some other tweaks too small to mention

WHAT ARE WE TESTING? We need to make sure the “tickrate” is still working and engagements keep on being improved (as reported by the majority). Also we need to make sure the option works – turning it off or on a different setting actually helps players with low bandwidths.

Dragon's Teeth infok:

Megjelenesi datum nincs meg.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

20fõ...

A tickrate pont a létszám növekedésével exponenciálisan növeli a szerver és a kliens gépigényét is. Ráadásul eddig is úgy volt, hogy 16-24 fõvel lényegesen jobb az élmény, mint 32-64-en.

Majd amikor kiadják 30 tickes hivatalos szerver és kliens patchet, és nem roppan meg alatta a szolgáltató, meg az átlag user gépe sem, akkor mond ez valamit. Addig ki lehet törölni vele...
JaSoN HuNTeR
A játék megy tovább. Játszhatók csak közbe ez megjelent. <#banplz> DICE-t Bannoljátok már ki az internetrõl.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

BF4 FAIL!!!!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Mikor javítják végre ki a csatlakozási problémákat?

20.000ft játékért, azért már tudjak már normálisan csatlakozni sz*rakodás nélkül...

Harcimókus
A videóbeállításoknál kapcsolható,ha megfelelõ a kártyád hozzá...

Empty
Mantle milyen patchel hozható elõ? Driver az passzol!

Smithwarden
Hmm, biztato fejlemeny.
Teszt forumon 2-3 napja nyilt egy topik, hogy tul sok es idegesito a kamera razkodas a robbanasoktol.
Tobb fejleszto is beirt, es mar ugy nez ki a mai CTE patchben valtoztatjak is.

Ugy nez ki tenyleg elkezdtek kicsit foglalkozni az igenyekkel es keresekkel.
Meg a vegen (kb a BF5 megjelenesere) osszekalapalnak egy vegleges korrekt betat. 😄DD

Harcimókus
Tisztába vagyok vele,de az én tudatomban már úgy marad,nagyon nehéz már az ilyeneket átállítani.Tudom,hogy nem mind egy ,hogy hájas baba,vagy hajas baba,de ez már sajna marad így.

A CTE-rõl meg annyit,hogy megmutatta a közösség mit tud.
Nyitottak nekik egy lehetõséget tesztelésre és mit csinálnak??
Az összes noob dolgot,amit egy admin nélküli szerveren el lehet követni...
A játék kultúra csiráját sem véltem felfedezni,vagy mint olyan,hogy csapatjáték...ugyan már. Stathuszárok,kemperek,idióta c4-es ökrök paradicsoma lett.
Jó-jó,nem is kell éppen az adott feladatra annyira koncentrálni,de ennyire lesz@rni sem kéne...na mind1.
Röviden a tapasztalat...most már talán közelített kicsit a béta állapotához a sebzés.Talán.De lehet tényleg csak placebo.

szomferi
az egyenlõre kurvára mást jelent, szóval ne maradjon

Harcimókus
Szerintem ha leírom,hogy lábtekerészeti tovalötyögészeti guriga,mindenki vágja,hogy a kerékpárról van szó,csak én nem írtam kisregényt...aki akarja érti,aki meg regényt akar írni róla,ám tegye.

Jonnyka:
Köszönöm grécsi tanár úr,nekem marad az...

adam46
Nyitva a CTE.
Nah akor updatelni kell a punkbustert jó tudni 😄
adam46
Itt vagyok és szerintem teljesen korrekten leírta, nem csak belepukizta a levegõbe a szokásos három kifejezést.
j0nNyKa
mármint egyelõre <#hehe>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kösz a válaszokat kipróbálom, kipróbálom õket.

Memória leak is elõfordul, de a kékhalál is annak a következménye?

giornalista
nálam az volt a gond, hogy rossz slotban volt a memória. ha két különálló egységed van, akkor ellenõrizd az alaplapod leírásában, hogy hogyan kell berakni õket (a négy slotból én elõször két egymás mellettibe raktam, de kiderült, hogy egyet ki kellett volna hagyni (tehát az 1-2-3-4-bõl az 1-3-ba kellett rakni). meg is szûnt a kifagyás.

az a gond, hogy a BF4 zabálja a memóriát, tehát ha csak az fagy ki, más meg nem igazán, akkor esélyes, hogy a memóriád lesz a ludas.
Harcimókus
Egyszerû memory leak,lõdd ki a böngészõd,miután elindult a játék,más megoldás egyenlõre nincs rá,mert nem tudják mi okozza a memória túlcsordulást...

giornalista:
Majd mindjárt jön adam46 és megmagyarázza,hogy nem értesz hozzá,mert nem tanultál programozást...

De. Azonban akkor ezt nem csinálta, csak mostanság. Volt olyan is, hogy memória túlírásra hivatkozva fagyott ki a Windows. 8GB RAM van benne a lapozófájl maximális kapacitása pedig 12GB. Megnéztem a teljesítmény, a BF4 kb. 50-60%-ban használja csak ki a memriát. Így nem tudom, mi lehet a gond.

giornalista
ellentmondásosak viszont a hírek a riot shield-rõl és az új wall-e-ról.

a riot shield szerintem nem gadget, hanem primary weapon lesz, így logikus, mondjuk. JackFrags szerint viszont gadgetként szerepel majd, de én a menübõl máshogy láttam.

minigun wall-e viszont állítólag ilyen felvehetõ fegyver lesz, mint az USAS 😞 ezt picit sajnálom, persze nehéz lett volna jól balanszolni, de érdekes lett volna más pályákra is átvinni, meg egyáltalán, választani a meccs elején 😊
giornalista
nehéz megmondani. egyrészt 20 fõs szerveren voltam, majd ma kipróbáom a 64-et is (vagy holnap). szerintem ez úgy lehetséges, hogy nem volt "elromolva" a játék, csupán rosszul optimalizálták és mûködtetik.

nyilvánvaló, hogy az ellenfeled fegyverébõl nem egyszerre 3 lövedék távozik, hanem 1-1-1, viszont hozzád ez a 3 találat egyszerre ért. ezért egy "becsapódási hangot" kaptál, meg piros "hit markert", és ezért fordult elõ gyakran, hogy 1 becsapódás után meghaltál: valójában három volt az egy, de csak egyet jelzett neked az engine.

ez sok más játékban mûködhet, itt viszont teljesen tönkretesz mindent.

a másik a magas pinggel játszók miatti késleltetés. ezt nem értettem tökéletesen soha, hogy miért csinálták, illetve, hogy hogyan, de szerintem ebben a verzióban ez sincs. ez felelõs a leginkább a fal mögötti meghalásokért, emiatt tûnik úgy, hogy te még ott vagy a sarokban, miközben nálad már akár 5-8 méterrel arrébb van a katona.

a pár TDM-es meccsem alatt a játék úgy mûködött, ahogy mûködnie kellene minden helyzetben és esetben. és ez még csak 30Hz volt (elvileg a base játék 15Hz-en fut), és a tervek szerint 60-80-ig próbálnak elmenni.

ez azt jelenti, hogy most egy másodperc alatt 15-ször van adatátvitel közted és a szerver között. emiatt érkezik egy rakás találat egy csomagban. ezt most a duplájára emelték, de a cél ugye a négy-ötszörös érték, ami nagyon sok problémát megoldana. feltétlezve, hogy az engine elbírja ezt, és egyébként jól mûködik, és kizárólag az adatátvitel gyakorisága miatt tapasztaltuk ezeket a jelenségeket. de most így áll a dolog.

LAN meccseken például hibátlanul mûködik a játék, játékosok szerint. tehát, bõven van remény. remélem nagyon, hogy az egészet az új DLC-vel együtt adják ki, agyontesztelve, afféle rebootként.
giornalista
nekem memória-gondom volt. nem vásároltál mostanában új memóriaegységet?
nekem a meglévõ 3.7-est nem frissitette 3.8 ra hanem leszedtem és ugy frissitettem a bf4 et

mondjuk 3 játék közül 1 nincs olyan gép gyilkos mint a bf4 a kékhalal sokszor ram hiba de barmi lehet,ja és van új pbuser lehet próbálkozni

oneal1
kickelnek a szerók, punbuster exe nem válaszol. újratelepítettem, frissítettem, de ugyan az:S

!Forza Ferrari!

Érdekes hibajelenséget tapasztolok az elmúlt egy hétben. A BF4 alatt összeomlik a rendszer vagy kékhalállal lefagy. Van mikor egy estétét végig tudok játszani, de van, hogy fél percel a játék indulása után kifagy (pl. ma háromszor). Semmilyen más játéknál nem csinálja. Teszteltem a BF3-mat, Tomb Raidert, NFS-et, de ott semmi.

Mi okozhatja ezt?

dr Kotász
Hmm.. jól hangzik, de mi a fenétõl javult volna meg? Furcsa lenne, ha egy csapásra ki tudnák javítani a hálózati problémákat...
giornalista
- nem volt "1-shot killem". TDM-re mentem, mindenki AK12 vagy SAR21, esetleg SCAR-H, tehát 25max (illetve a SCAR esetében 34) fegyverekkel nyomult. minden találatról kaptam értesítést, nem volt olyan halálom, ahol egy headshottal, vagy két body shottal estem volna el.

- éppen emiatt volt idõm reagálni. kinéztem egy ajtóból, rám lõttek, kaptam néhány találatot, de már ugrottam vissza a fedezékbe, és megszûnt a jelenség. a fal mögött egyszer sem haltam meg.

- ugyanez látszik az ellenfelek játékán is. most már nem elég elõször lõni valakire, pontosan is kell célozni, mert sokkal hamarabb reagálnak mind mozgással, mind viszonttûzzel.

- nekem pontosabbnak tûnik a saját találataim megadása is, de ez annyira nem jött ki erõsebben, mint a fenti három példa.

teljesen más volt érzésre a játék. komolyan. tegnap is leírtam: azt utálom a legjobban a BF4-ben, hogy ha kinézek egy fedezék mögül, akkor mire kapok egy találatot, már hiába ugrok vissza a fedezék mögé, 10 esetbõl 8-9-szer már eldõlt a sorsom, meghaltam, csak a maradék találatokról még "úton van az értesítés" (ami persze egybe jön meg). tehát, 2-3 találat is egy csomagban érkezik, így elég nehéz bármit is reagálni egy ilyen helyzetben.

ennek a nyomát sem láttam a CTE-n, megmondom õszintén.

ami még mindig megvan az az, hogy rossz irányból mutatja a bejövõ találatokat (szembõl lõnek, de hátulról adja be). tehát, van még mit javítani, de szerintem ha a CTE mostani állapotát élessé tennék, a tapasztalt hibák nagyon jelentõs része megszûnne.

ettõl még maradna a commander, a spot, az HVT (az ostobaság netovábbja a Dice részérõl), de a netcode nagyon sokat javulna.
dr Kotász
Mondanál pár példát?
giornalista
kvázi ég és föld a különbség a CTE és a normál játék között.

remélem, minél hamarabb bevezetik az újításokat.
giornalista
köszi, hogy beírtad 😊 én is bejutottam. kíváncsi leszek rá.
én bejutottam még 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Smithwarden
Most megint lehet (hetfo reggel/delelott) regisztralni a betara (ki tudja meddig).
Linket a banner ala raktam.

Vadnokedli
Nem az EA-re hárul a felelõsség ha egy pöcs van a képen vagy egy horogkereszt, vagy ilyesmi

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

JaSoN HuNTeR
Battlelogon ez a gravatar hát ez nagyon rossz. Minek kellet ez?

giornalista
én 64-es szerverekre megyek, de Lockert pl. kerülöm így. ott valóban a 32 (vagy a 24) a nyerõ. metrón is.

nem tudom, mit ad hozzá a levoliton. szerintem speciel semmit (Lancang Dam!?9, vagy ahol igen, ott inkább ront a játékélményen (Paracel Storm, Oman).
Herold
Ez tipikusan a "sokat akart a szarka, de nem bírta a farka" esete a DICE-nél. Teleszórják mindenféle csiricsáré szarral a játékot, aztán csodálkoznak, hogy valahogy nem áll össze az egész.

adam46
Amúgy nem hülyeség a levolution, szerintem hozzáad a játékhoz, bár nem minden pályán érzõdik. A gundshipbe meg csak az idegesít, mikor nem tudom kilõni jettel, csattan rajta a lövedék, de nem számolja el.

Amúgy nem tudom hány férõhelyes szerveren játszol én általában 32-esen vagyok és teljesen jó a hangulat, normálisan adja a találatot is. Egy Loceren például gyilkos a 64-es szerveren, ott ilyen 10 fõvel teljesen élvezhetõ.
Harcimókus
Az egyedüli,amikor el volt találva,az a bf4 beta...akkor és ott szinte a tökéletes volt.Megfelelõ mennyiségû találat esetén feküdt az ember,pro és kontra...aztán,hogy a teljesben miért is vették vissza,vagy cseszték el,örök rejtély marad...ami most van,az nagyon nem jó...sõt,amivel a TCE-ben próbálkoznak,az sem...

giornalista
a BF3 ennél sokkal jobb volt. ott is volt persze némi késés, de egyáltalán nem ennyi, mint itt.

nagyon hiányzik a BF3 taktikussága. bár ott is elõnyben volt a mozgó játékos az állóhoz képest, de a BF4-ben gyakorlatilag örök rohanás az élet egy public meccsen, a BF3-ban azért lehetett taktikusan játszani.

de a netcode, másrészt az idióta, szar commander mód ezt teljesen kiölte ebbõl a játékból is. a levolution és a commander mód nélkül ez egy nagyon fasza játék lehetne, de a sok csírának persze kell a gunship meg a cruise missile...

jó, ma épp nekem is jól jött az AC130, pocsékul kezdtem egy meccset a paracel stormon, valami 5-13-ra álltam, aztán mire kilõtték a gunshipet alólam, 15-14-re sikerült "feljavulni", kiment belõlem némi frusztráltság, maradjunk annyiban. de egyébként rettenetes.

és mondom, a TDM meg a Domination szerintem kvázi játszhatatlan, semmi köze a tudáshoz, a pályaismerethez: egyszerûen aki rohan, az elõbb lát meg, és õ lõ belém többször.

azért a BF3-ban ez sem így volt. ott lehetett a fedezékek mögül kikukucskálni - itt erre nincs lehetõség, mire az elsõ találat becsapódásáról informálódsz, és reagálsz, már meg is haltál. borzasztó.
adam46
BC2-ben tényleg szörnyû volt a találat regisztráció, amikor kijött a BF3 béta, az egy megváltás volt. <#hehe>
lac coo
Mondjuk BF2 óta csak volt rá idõ ... 😄
Bár az még elment, igazán szörnyû BC -vel lett ....annak hány éve is ?

Szerintem se lesz soha jobb . Legfõképp mert úgy is megveszi mindenki, újból és újból, csak mert szebb mint a COD 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

giornalista
szerintem is, és ez választ is ad arra, hogy jobb lesz-e a netcode valaha: nem.

túlvállalták magukat a fiúk. gyönyörû a játék, szépek az effektek, fúj a szél, dõlnek a fák, leomlik a gát, jó a rombolhatóság - cserébe nem tudják elég gyorsan kiszámítani ezeket a dolgokat.

remélhetõleg a következõ BF-ben jobban optimalizálnak majd.

az egész levoluion-baromság például teljességgel felesleges. az SA pályákat a Metró, illetve az idióta homokvihar miatt például nem is játszom...
adam46
Ezzel arra akartam célozni, hogy ha annyira egyszerû lenne javítani a hibát, akkor már régen hiba mentes lenne.