15720
  • SergioAmigo
    Samsung Magician miatt nem volt fulscreen LOL
  • SergioAmigo
    Jah és frissíteni kell a punkbustert mert új verzió van Client version : v2.343 Server Version:v1.894
  • SergioAmigo
    jah és semmire se reagál.
  • SergioAmigo
    Netmom mivan a bf4el nem elöszőr csinálja elindul kis ablakban és nem bírom kinagyítani.
  • SergioAmigo
    ha nem hardcore akkor lesz :D
  • Stief
    Szerver beállításoknál a járművek sebezhetőségét lehet állítani? Mennyi be kerülne egy szervert bérelni egy évre? Szerintetek lenne játékos egy erős hardcore serveren ahol mindegyik map szerepelne conquest módba?
  • SötétBarom
    Akkor passz :/
  • SergioAmigo
    mindig avesztes oldal vicc statbuzik átállnak egy oldalra
  • Peet81
    aha, minden ilyent megcsináltam, de alapból is "installed-true" volt. csak az alap pályákon tudok játszani :S
  • SötétBarom
    Xpack3, installed=true, ilyesmit csináltál?
  • Peet81
    szeva. hogy oldottad meg a regedittel? mert én próbáltam mindent amit leirtak de azóta sem jó, még mindig "Game disconnected: you are missing content from the game" problémám van
  • SergioAmigo
  • giornalista
    elhalasztották a Hardline-t, így a Final Stand DLC is később érkezik majd. október, november vagy december hónapban adják majd ki.

ez azért jó hírt, mert addig legalább biztosan lesz még devteam a játékhoz, lesz support, CTE, stb. plusz a DLC is jó minőségben jön majd ki, talán.
  • SötétBarom
    Regedittel megoldható volt, már csak az érdekel, hogy mi váltotta ki az "elbaszódást", de az kurvára.
  • szomferi
    ott biztos, itt még nem volt alkalmam kipróbálni, de ezt olvastam, plusz a logika is ezt diktálja
  • SötétBarom
    Unrelated?
  • SergioAmigo
    WE ARE CURRENTLY EXPERIENCING TROUBLES WITH LOGINS AND GAME LAUNCH. WE ARE WORKING ON FIXING THE PROBLEM.
  • genRob
    ...akkor megnyugodtam. :-)
  • Adam Jonas
    Nyugi, nem csak Battlelog-ba, de Origin-be se tudok online belépni.
  • sasafr
    Persze, hogy van! :)
  • genRob
    Sziasztok! Nem tudok belépni a battlelogba. Másnak is van most hasonló problémája?
  • giornalista
    az nem csak a Hardline-ban van?
  • SNICKER
  • SNICKER
    hahaha. pár hónapja te gúnyoltad azokat akik itt sírtak hogy milyen szarul megy náluk a játék. jó olvasni hogy most te is sírsz
  • SötétBarom
    Szerintem most egy 3 hónapra megint végeztem ezzel a fostengerrel. A frencsájzzal meg örökre.

Faszom beleverem. Most épp nem indul el, mert szerinte le kéne töltenem a DT kieget, amivel már játszottam vagy 15 órát. Repair nem segít. Hivatalos protip: uninstall, és szedjek le újra mindent (vagy 60 giga), tök okés, tényleg. FOShegy.
  • szomferi
    tudtommal hátulról is véd, mivel ha épp nincs használatban, akkor a hátadon van
  • Vadnokedli
    jó a shield csak gugolva szabad menni csak. + néha nem tudom hogy de fejest lőnek még ha az üveg ép akkor is. CQ ra vinni meg annyi értelme lenne mint amikor IRL egy rendőr pajzsot kezében tartva háttal befelé megy a szobába
  • giornalista
    szerintem a pajzs használhatatlan, hiszen csak szemből véd, de a nagy térképeken rendszeresen jönnek oldalról, vagy hátulról a találatok.

esetleg rush-on lehet értelme, de szerintem kizárólag akkor, ha csapatban nyomjátok, és mondjuk hárman próbálják fedezni magukat, miközben a negyedik ráteszi a bombát az mcom-ra. meg persze no explosive metrón, lockeren lehet még hasznos, ha hárman, négyen megindulnak, és próbálják tisztítani az utat a szűk átjárókban. de tényleg ennyi :)

esetleg még annyi, de ez talán csak az első napokban lesz így, hogy amikor meglátok egyet, elbizonytalanodok, és ezt a töredéknyi időt esetleg kihasználhatja az ellenfél, hogy lepuffantson. de ehhez is taktika, meg összedolgozás kell, hogy kiugrik a pajzsos, elkezdeném lőni, de ugye minek, erre előugrik mellőle a társa és leszed.
  • Drazse23
    Nekem pont hogy a Pearl Market jön be legjobban.
    A második talán a Propaganda.
    3. Pumphini Garden
    4. Sunken Dragon

Igaz, hogy a PM nagyon zsúfolt, olykor kaotikus, de leginkább ez ad olyan városi harcra lehetőséget, amit már a BC2 óta nem láttunk. Szinte minden házba be lehet menni, a tetőkön át lehet jutni más épületekbe, a sikátorokban az ellenség hát mögé lehet kerülni.

Propaganda kissé túl szabályos, bár lehet ez inkább a szocreál építészet és várostervezés számlájára írható. Jópofák a monumentális, a rendszert dicsőítő alkotások.
    Mondjuk egy levolutiont el tudtam volna képzelni, ahogy ledöntjük Kim Ir Szen szobrát, úgy hogy szétlőjök a talapzatot. (Egy kis Easter Egg, utalva 2003-ra Bagdaban, vagy 1956-ra Budapesten.)

Pumphini szép zöld, meg vannak hajózható kis csatornák, de kb ennyi. A nyílt terep miatt a camper sniperesek megnehezítik az ember dolgát.

Sunken dragon:
    Engem a Dawnbreakerre emlékeztet + egy kis elárasztás a Flood Zone-ból. Camper sniperesek itt is.

Még két dolog:
    A ballistic shield semmire nem való. De jót nevettünk, amikor a squadtársakkal hárman megindultunk az ellen felé pajzsal a kezünkben, majd darabokra lőttek minket. Maximum lockeren lehet vele az ellenséget lecsapkodi a szűk átjárókban, ennyi.

A Desert Eagle marha erős.
    A revolvereket eleve nem kedvelem, hiába erősek. Lassúak, nagy a visszarúgásuk, csak 6 töltény fér beléjük és hosszú az újratöltési idejük. De a DEagle képében egyesülnek a félautomaták és revolverek jó tulajdonságai.(Bár a többi félautomatánál azért ez is lassabb.)

Ha valaki esetleg kifejlesztette a pajzshasználat leghatékonyabb módszerét, ne habozzon, nyugodtan ossza meg! Figyelmesen hallgatom.
    És nem a C4 dobálgatásra gondolok.
  • DonTaipo
    https://www.facebook.com/dontaipo
    Xbox live, vagy ps+ előfizetést nyerhettek kockák!
  • mmovar
    Sziasztok. Tudnátok abban segíteni, hogy tableten mért nem indul el a battlelog? Szeretném élvezni a minimap adta lehetőségeket illetve a játék közbeni lehetőségeket. Nem rég vettem a tabletet. Feltettem play-ről az EA-s battlelog-ot és mikor indítom csak pörög a közepén a töltést jelző animáció...
  • SötétBarom
    Köszönöm a pontosítást :DDD

(kisconquesten az C!!!44)
  • Stief
    Sajnos nem értek veled egyet,persze ez az én véleményem, szerintem nagyon jók a pályák viszont, pearl market tényleg kaotikus az annyira nem is tetszik.
  • Borg
    Akarod mondani a D, A-n :)
  • SötétBarom
    Dragonon az egyik spawnon ott van a komplett C pont is a Sanghairól. ;DD
  • Gabesssz19
    ez jó , nekem meg Sunken Dragon a kedvenc :)
    nagyon jó taktikus pálya. jól átlátható az ellenség mozgása.
  • Vadnokedli
    DDOS megelégelték a sok bullshitkedést a Dice/EA-nál. Valaki felidegelte magátúa sok bugon
  • SergioAmigo
    gondolom szokásos hacker támadás mi más lenne
  • crygaan
    Bármi infó,h mi a franc van a bf4-el?
  • Borg
    Nekem be se jelentkezik.