15720
  • SergioAmigo
    felvettelek köszi a többi meg mínuszolhat magában :D
  • giornalista
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/6d36abe5-35a1-4cc9-aee9-e2981417c229/1-A-T-S-Vehicle-1500-Tickets-AtsGaming-de/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b9f73a8e-50cd-417f-9eea-2d8d881765ed/Battlefield-4-All-Maps-24-7-Fast-Vehicle-Respawn/

én ezen a kettőn szoktam játszani. nyugodtan vegyél fel, ugyanaz a nevem, mint itt!
  • SergioAmigo
    Van aki még aktívan játszik és az alap mapokkal? me akkor felvenném :D
  • ZiLi
    Így kellett volna az összes fegyvert megszerezni, mindjárt lett volna csapatjáték.
  • SötétBarom
    Fordítva, ha te vagy a squad leader, akkor a TE parancsodat kell követnie valakinek.. Legalábbis én ezt csináltam, egy kör alatt meglett.
  • hemmis
    köszönöm
  • mmovar
    pl a squad leader megjelöl egy pontot, hogy foglald el D pontot akkor D-re mennyé ne A-ra (kövesd a leader parancsait) chlinken pik pak megvan...
  • hemmis
    Sziasztok "Get “Squad Order Followed“ 10 times" ez egy feladat az MPX nevű fegyver megszerzéséhez csak nem értem hogy mit kell tennem hogy teljesítsem ? Ha valaki tudná akkor remélem megosztja velem köszi.
  • ozimak
  • Harcimókus
    Ne tedd...a lelki nyugalmad érdekében kérlek...
  • ozimak
    1 napos tapasztalat Meglátjuk, azért még tolom egy darabig... hátha...
  • giornalista
    na erre kíváncsi vagyok.

mondjuk az értelmes vanila pályákon (nem számítom ide a Lockert vagy a Floodzone-t) az engineer a leghasznosabb kaszt, és ott az AK5C szerintem verhetetlen. a Bulldog középtáv fölött nekem nagyon pontatlan. a high recoil szerencsére főleg felfelé megy, oldalra kevésbé, így lehet azért kontrollálni.

próbáld ki esetleg a Naval Strike mapokon! nekem ott a SCAR-H verhetetlennek bizonyult. majd a Bulldoggal is felmegyek rájuk, ott is komolyan infantry focus a játékmenet.
  • DanielT
    Az új DLC pályákon, amikor először próbáltam, eléggé bejött, pedig nem szeretem a high recoil fegyvereket. Aztán elvittem klasszik mapekre és arcon csúsztam vele, azóta hozzá se értem.
  • SötétBarom
    Szerintem a bulldog egy mocsok.
  • giornalista
    nem lett rosszabb, sőt, valamivel jobb, de nagy csodát ne várj.

a high frequency gaming update-tel (vagy mi a szösszel) valamit javult a netcode, 10-ről 30 lett a tickrate. de még mindig vannak furcsa dolgok.

az új mapokat (Dragons Teeth) elég rosszul optimalizálták, legalábbis az én gépemen ezek futnak a legrosszabbul. mondjuk ez a PC már elég gyengusznak számít, lehet, te ebből nem tapasztalsz majd többet.

én továbbra is bírom a játékot, de ha régen felkúrta az agyadat, időnként most is fel fogja :)
  • SNICKER
    te meg túl lázadó vagy. a másik véglet. találd meg a középutat
  • giornalista
    nem tudom, ki hogy van ezzel, de a Bulldog nekem nagyon fekszik. a SCAR-H a másik assault fegyver, amit nagyon szeretek. nektek mi a kedvenc assault fegyveretek, illetve, miért?
  • ozimak
    A kérdésem teljességgel költői volt... ez a játék még talán szarabb mint akkor... Komolyan csodálkozom, hogy ezt egyáltalán játsszák.
  • DanielT
    Ölni lehet, káromkodni nem.

Mint a tévében, délutántól megy a belezés, a vér, a halál, de mellbimbót mutatni nem lehet.

Álszent idióta világ.
  • TasManXT
    A káromkodás az életünk része. Milyen lenne az életben egy instant ban "kurvaanyazásért"? :D

Ez az auto kick és ban egy szánalom, hiszen rengeteg szó van amit használhatsz más nyelvben is, és nem feltétlen nézi a nyelv szövegkörnyezetét, hanem csak magát a szót. Más szemszögből meg hasznos is, mert ha felbasz agyilag az adott meccs, akkor bemacrozod magadnak a chat dupla fuck-ot, és még alt+f4-et sem kell nyomni. :D
  • SötétBarom
    Fasza. Megint bannoltak 24 órára, mert azt mertem írni, hogy badass. ^^
  • Adam Jonas
    Megmondom őszintén, hogy most kicsit magam ellen is beszélek, mert időnként nálam is elszakad a cérna, de: naja, pont ezért nem kellene káromkodnunk, mert felnőtt emberek vagyunk.
  • SötétBarom
    Na de basszameg, felnőtt emberek vagyunk vagy miafasz. Mi ez, ovi?
  • Adam Jonas
    Ez pl. IL2 szerveren megszokott dolog, vagy kb. 20 nyelvre van beállítva ott.
  • DanielT
    Csak hiszed! Repültem én már magyar anyázásért is, nem magyar szerverről. Az idióta adminok betolják a többnyelvű káromkodás szótárat és kész.

Szá-nal-mas.
  • dr Kotász
    Káromkodj magyarul, azt semmilyen script nem érti.
  • SötétBarom
    Én csak annyit mondtam, hogy fucking awful round. :D

Azóta már nem vagyok bannolva. :>
  • dr Kotász
    Nekem is a kedvencek között van. Rush/Obli/CTF felváltva megy rajta, 32 főre tökéletes. Conquest large-ra meg ott vannak a 64 fősek.
  • dr Kotász
    Ez jó... önkritkus káromkodást nem tudja szűrni ezekszerint :)
  • TasManXT
    Ezeket a chat bannolásokat rohadtul nem értem... még jó, hogy mindenki anyázik, hiszen néha hihetetlen dolgok történnek, de mi a picsát kezdjen akkor az ember, amikor egy fuck miatt már megy az auto kick? :D Egyszer toltam egy ilyet a csapattársnak, mert felszállás után földbe állítottam a helikoptert: "sorry, I've fucked up." jött a fekete képernyő és a round ban.... köszi b+.
  • SötétBarom
    Meisterjäger mixed..

Káromkodtam mert fasz mindenki. Meg mondjuk ittam is, szal ingerlékeny vagyok
    Kurva anyjukat.
  • adam46
    Melyikről?
  • Harcimókus
    Miért nem csodálkozom én ezen??
  • SötétBarom
    Remek, bannoltak a kedvenc szerveremről.
  • SergioAmigo
    nem volt ma vele baj
  • AnarchoiD
    origin masnal megy ?
  • ozimak
    Összefoglalnátok pár szóban mi a helyzet a BF4-el? Hónapok óta nem játszottam, és most szereztem egy premiumot hozzá, gondoltam visszanézek. Legutolsó emlékem róla, hogy egy fal mögé beugorva, 1mp-el rá még kapok egy halálos lövést szemből a fal mögül :) Akkor (is) annyira felhúzott, hogy abba hagytam. Meg előtte is művelt hasonló érdekes dolgokat (videót is csináltam róla,ha van aki még emlékszik). Azóta csak BF3-al toltam, de ott meg elég sok a gyökér... Szóval mire készüljek? :D Nyugtató? :D
  • SergioAmigo
    Hát én utána jártam a dologknak amúgy elég csak kikapcsolni bf4alatt nem kell le uninstalálni. :D
  • szomferi
    nekem még SOSE akadt össze a Magician és a játék, szóval nem hiszem, hogy ez a baj...
  • Shiver
    hát ez kurvalol, ugyanis én is szenvedtem ezzel a problémával, de mivel töröltem pár felesleges programot (magiciant is ) aztán nem játszottam egy ideig azt hittem valami peccs oldotta meg, tiszta szánalom :)