Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ez mikor várható?
giornalista
Fix for explosion packs not being shootable sometimes
Fix for reducing damage mismatch between client/server
Fix for third person player orientation mismatch
Character collision improvements
Improvements for client side packet loss
Various server performance improvements
High Frequency Bubble
Server to client “tickrate” improvements for damage, position, rotation, projectiles and stance (infantry/vehicle)
High Frequency Bubble: Added client option to set frequency of server to client update rate (OFF/LOW/MED/HIGH, default: OFF)
High Frequency Bubble: Added server kill switches to disable feature for rest of round based on low server performance
Dampened explosive camera shake
Reduced FrameHistoryTime by 33% (less time for a client to inflict damage to enemy during packet loss)
Various server side network improvements and fixes

ezek kerülnek be a következõ PC patch-be a CTE-bõl.
giornalista
no, valami nagyon érdekes kezd alkaulni a CTE-nél. egyrészt, a netcode frissítése miatt sokkal játszhatóbb, jobb a játék. viszont!

a fejlesztõk vizsgálják annak a lehetõségét, hogy csökkentsék a fegyverek sebzését. erre azért lehet szükség, hogy még több idõ maradjon reagálni arra, ha valaki lõni kezd ránk. számokról nincsen szó, de érdekesen hangzik, az biztos.
letöröltem a bf3-at, most jó
nálam sem indul most a bf4
Jah természetesen a battlelog plugin miatt rákelett telepíteni mégegyzser 😄
Amúgy bf4nek mi baja van most miért nem tölti be a játékot? 😄
adam46
Köszi.
Ritka egy fos játék a bf3 10percet ért.
Ez a Hardline csak online multi lesz, mint pl. a P4F, vagy lesz lemezes változata is, esetleg single betéttel?

Hát ez a bûnözõ szimulátor vagy nevezzük bárminek elég távol áll az eddigi részektõl. Ez olyan, mintha kijönne egy ketrecharcos Call of Duty. Na de a Battlefield szót elérakva több lóvét be lehet zsebelni, mint egy no name játékkal. Ebben szerintem az EA volt a fõ ötletgazda.

YouTube: 23Drazse

lejött!!! 😄 5%megvolt 5óra alatt
basszus én 99%-nál szenvedek , folyton leáll nem hiszem el. 😊
Minden server fullon bf3ban 😄
Jóhát érhetõ nézzük meg ingyenes fpseket és a Bf3at nem csoda rácuppantak rengetegen.
Fpocok
Nekem is. time outozott többször, egy csomószor újra kellett indítanom. Köcsög ingyenélõk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

fél napja 😄
leis halt az origin képtelenség letölteni 95%nál állok😄

Jah már kicsit utána olvastam. Ezek után vegyem rá a haverjaimat, hogy vegyék meg BF4 mikor most szedik ingyen a BF3-mat. :ASD :ASD
nem nem örökre atiéd lesz 😄
giornalista
sikerült, sikerült, sikerült!!!

Eagle's freakin' Nest assignment teljesítve 😄

15 másodperccel a vége elõtt jött el az igazság pillanata!! nem vagyok nagy sniper, az SRR-al szoktam menni, de nagyon ritkán, és akkor sem túl jól. de már legalább általában szórakoztat, még ha nagyon nem is megyek ezzel sokra. mindenesetre ez a toronyból lövöldözés halál volt. sikerült a sniper ribbont már korábban megszerezni a meccsen, de a tornyos része nem akart összejönni. aztán a végén, 18-19 ticketre a gyõzelemtõl, a D volt csak az ellenfélé, én meg elkezdtem spammelni, céloztam is meg nem is, végül egy célzott lövésem ért célba, és egy body shottal kinyírtam valakit 😊

örömökdtem a chatben, és ami a legjobb volt: a szerveren egy csomóan drukkoltak nekem, hogy sikerüljön! az ellenfélbõl volt egy srác, aki többször is pozícióba hozta magát, hogy megölhessem (igaz, csak kétszer sikerült, mert máskor a csapattársak kinyírták), mások ennyire nem aktívan, de biztatással segítettek.

és amikor beírtam, hogy összejött, rengetegen gratuláltak, az ellenféltõl is.

jó érzés, amikor valamiféle közösség alakul ki a játékban 😊
De csak 1 hétig ingyenes nem?!
Én meg filoztam , hogy a bf4-et vagy a bf3-at vegyem -e meg , meg is kaparnám magam ha a 3-at választottam volna. 😊
sz4bolcs
lol, originen ingyenes a bf3 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Nekem eddig sem volt semmi bajom a játékkal már jó ideje, csak valahogy nincs kedvem hozzá.. fõleg jó társaság nélkül.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fpocok
Már megint?

Ingyenes lett a 3.rész az Originen!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
Mikor jön ki a CTE livera?

És nevezzék át Battlefield-rõl valami másra! 😉

Omlás
Pedig jól hiszed, hogy nem vettem észre 😊 elnézést.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Harcimókus
Két hsz-el elõtted írták le...nem hiszem,hogy nem vetted észre...

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Már hivatalos is. Ezek szerint igaz volt a pletyka(amit azonnal cáfoltak is), hogy minden évben lesz valamilyen formában új Battlefield. Gondolom olyasmi mint az új Star Wars filmek, hogy kétévente jön az igazi folytatás és közte valami leágazás.
Tuti nem változtatnak semmit a netkódon. Eleve az, hogy nem nagyon lesznek jármûvek, se nagy pályák, se 64 player, megoldja a gondokat. Lazán bedobhatják a 30 ticket, és kalap kabát.
Smithwarden
Kb 2 napja szivarognak az infok errol a "Battlefield SWAT", vagyis most mar BF Hardline-rol.
Aki inkabb az infantry-t szereti annak biztos jobban be fog jonni, mint az alap BF-ek.
A netkodra is remelhetoleg! jobban odafigyelnek... <#rolleyes><#eljen>

Osszedobtam neki egy topikot az eddigi infokkal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista

még nem néztem meg, most kezdem, de!?

az elsõ mondatokból az derül ki, hogy a Battlefield következõ része Hardline névre hallgat majd, és a videóban errõl vannak információk!
giornalista
giornalista
SötétBarom
Na, ismét ügyesek voltak a fiúk. A legújabb BL update óta a BL nem indítja nálam a játékot. (Y)

Taps.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/3Lu3/

itt egy újabb csaló 😞
giornalista
na igen, én ezeknek már nem néztem utána. kíváncsi vagyok, hogy lép-e valamit az EA. jelentsétek minél többen!

viszont érdekes, és errõl nem sokan beszélnek, hogy a BF4-ben alig vannak cheaterek, hackerek. két ok lehet: a szar netcode miatt nem tûnik fel, ha valaki csal, vagy a játékot tényleg sikerült egész jól levédeni. én az utóbbiban hiszek, mert mint a tankos példa is mutatja, igenis feltûnõ, ha valaki cheatel.

bár bevallom, az elsõ halál után még a netkódot szidtam 😊 a második után viszont biztos voltam abban, hogy csalót fogtam, vissza is mentem a harmadikért 😊
dr Kotász
Szívesen. Én BF3-ban jártam végig ezt a kálváriát. TV missile kilövés után derékszögben a föld felé fordult <#hehe>
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/469520237326556544/785625190/ 100-20

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/470282578599362752/785625190/ 84-9

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/469515378946792832/785625190/ 84-13

és még pár drab van 100% cheat.
giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/iGalvanize/

akinek van ilyesmikhez kedve, affinitása, nyugodtan reportolja ezt a srácot. valószínûleg autoaimet használ, azt is jármûveken. amit tapasztaltam: háromszor egymás után ölt meg egyetlen MBT LMG találattal. tehát, nem main gun volt (nem volt robbanás), ezen felül nem volt headshot ikon, és nem volt egyetlen (!) mellélõtt találata sem.

most vagy elhiszem neki, hogy úgy ment el 27-1-re néhány perc alatt, és ölt meg háromszor a fenti módszerrel, hogy hirtelen csak meglát, és olyan pontosan céloz, hogy sosem lõ mellé a tankkal, vagy egy kis csíter a figura. amint megvádoltam, rögtön lelépett a szerverrõl.
Köszönöm a segítséget! Minden jó újra! <#vigyor2> Én sose gondoltam volna ilyenre, hisz eddig jó volt pedig eddig is volt rajta joystick.
Van egy olyan problémám, hogy a multiban egy idõ után egész egyszerûen lefagy a játék és piros képernyõt kapok. Eddig nekem ilyen nem volt!
Ez esetleg jelentkezett már másnál is?
A VGA drivert frissítettem a legújabbra, de maradt a probléma.
<#nemtudom>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Törölt felhasználó
Nekem érezhetõen szarabbul fut a CTE, ha nem a + cpu terheléstõl, akkor mitõl?
dr Kotász
Egyéb USD-s eszköz okozza. Pl. kormány vagy joystick.
Sziasztok! Segítséget kérnék.

Játék közbe az egerem magától elindul felfele aztán nézi az eget. Nyomok egy menü minden jó vissza resume és nézi tobbra is az eget. Lõni tudok egérrel minden, de X-Y tengely mozgásra nem reagál. PC rr vagy játék rr után kb 10 percig jó aztán gondol egyet és magától lassan elindul felfele.

Fix, hogy játék probléma mert nem reagál nyomok egy ESC ott mozog minden fele majd resume és semmi. 😞 Valaki helo. 😞😞
ProGabe
Nézhetetlen az observer miatt, folyamatosan váltogatja a követett játékost, nagyon amatõr ez az egész.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Kicsit szomorú, hogy BF meg minden, de ilyen cod játékmódot nyomnak.