15720
  • DanielT
    i5 3570K-m van, tökéletesen suhan.
  • Vadnokedli
    Nálam i5 4670K val semmi baj sehol semmilyen FPS drop. igaz a VGA mellette egy R9 280X 3GB. Nem tudom rá néztél e a CPU használatra, de nálam mondjuk csak 70-80% ot fogyaszt max a BF4.
  • PENGEinno3d
    Ide nem Win8 kell, hanem i7. Az én gépemmel is olyan fps droppok vannak Win 8 alatt, hogy "öröm" nézni. Most lehet jönni azzal, hogy biztos a vga miatt van, mert az egy szutyok szar, de mid-high beállításokon 3x fps-nél 70%-on malmozik a vga egy 64-es pearl market-en. Egyszerűen gyenge az i5 ehhez a játékhoz és kész.
  • DanielT
    A Win8-ban újabb directx van és egyéb csoda optimalizálások, szóval a jövőben egyre több ilyen kényszerítő erő lesz a váltásra.

Fel kell rá tenni a Start8 kiegészítőt és akkor az undorító felülettel sem kell küzdeni.
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 09:50:27
  • gstup
    Win 7-en használom.De sajnos azért azt kicsit kritikán alulinak tartom,hogy azért váltson az ember OS-t ,mert egy játékot rosszul optimalizáltak... :)
  • DanielT
    Mert nem win8-on használod. Sajnos csak azon megy szépen.

1080@60 fps ultrán, 4X AA -val menne tükörsimán. (Effects high on)
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 09:15:44
  • gstup
    Nekem i2500k,8gb ram,gtx 770-el a kezdetek óta olyan fps droppok vannak,hogy játszhatatlan. :) Szóval ne lepődj meg semmin. :)
  • Adam Jonas
    BF3-ban egy tárral telenyomom az ellenfelet, kb. akkor hal meg (igen, még egészen közelről is), ugyanez az arány BF4-be már csak egy fél tár. :D Nem érzem annyira, hogy itt ugrálnának az emberek.
  • Vadnokedli
    Ekkora hülyeséget rég olvastam. Te szerintem se a BFBC2 se a BF4 el nem játszottál még. (nem várok választ)
  • giornalista
    ez mehetne valami best of bullshit kategóriába, azt hiszem.

- miért vannak nagy pályák a Battlefield-ben? mert ez a Battlefield, azért. nem a BC2-vel kezdődött, nem tudom, feltűnt-e.
    - az egész csak bolyongás... go play cod, then.
    - leszed a sniper, de amúgy neked is az a kedvenced --> LOL
    - nincs ballisztika? :D :D :D ecsém!!
    - nem inog a fegyver? mondd, te mégis mi a fenével játszottál?

óriási fazon!
  • szomferi
    jaja, lesz egy server plugin, aztán aki akarja, felrakja a szerverére, aztán lehet nosztalgiázni :D de sokat játszottam CS1.6-ban zombi módot, húúú
  • adam46
    Itt is ugyan úgy inog a fegyver, azért van kitalálva a levegő visszatartás. A csipás kempet meg könnyű kiszúrni, ott van a killcam, menj olyan szerverre, ahol be van kapcsolva. (Plusz ott van a fegyver csillogás, pofon egyszerű) A való életben sincs killcam... Amúgy meg a Battlefield mindig is a nagy térképekről, meg a sok járművekről szólt, repülők, helikopterek, tankok, ebben az értelemben a BC2 egy defekt volt.
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.08.09. 00:20:08
  • sanya200
    Nekem a bad company 2 tetszett a legjobban ami a multit illeti,arra pedig a vietnam dlc rátesz egy lapáttal.Kár hogy kevés map van hozzá pedig jó lett.A másik a 3-ban se a 4-ben nem tetszik hogy ekkora b*szott nagy térképek vannak,minek?Az egész csak bolyongás felesleges ekkora térképeket berakni sztem.Ja kell a repülőknek hely,felesleges a bc2-ben se voltak repülök mégis jó volt.Meg az se tetszik hogy a 4-ben fent vagy 10 emelet magasról egy csipa leszed ha nem lenne killcam fingom nem lenne róla honnan lőtt.Oké nekem is kedvencem a sniper de szten a bc2-ben jobban volt megoldva.Pályák is jobbak meg volt benne ballisztika,itt nem tom van-e de eddig nem vettem észre.Azért mikor a bc2-ben egy embert lekapsz 2-300 méterről miközbe sprintel nem semmi érzés,de ott minden fegyvert meg kellett tanulni használni,nem lődözött boldog boldogtalan sniperrel.És igen is legyen benne az hogy inog a fegyver pláne azok amiknek nagy a visszarugásuk de ilyen félmegoldások feleslegesek vagy legyen vagy ne.
  • giornalista
    a netcode? :) a játék leggyengébb pontja.

a CTE-n egyébként egy rakás újdonságot tesztelnek, és néhány közülük már egyáltalán nem tetszik, és kb. alapjában írják át a játékot.

nézzük. ami jó, az az, hogy a játékos mozgása felgyorsul végre. a BF3-ban hamarabb sprinteltünk, gyorsabban lehetett vállhoz emelni a fegyvert, stb. a 4-ben ezeket a mozdulatokat lelassították, kurvára idegesítő volt. a CTE-ben most visszaállították BF3 szintre ezeket a sebességeket, majd egy kicsit állítgattak rajta. most állítólag nagyon jó, sokkal jobban irányítható a karakter, mint a normál játékban.

ami viszont rohadt idegesítő, és nem is értem, ezt miért kérték sokan, az a visual recoil "fix". ADS esetén össze-vissza ugrál a célkereszt, főleg LMG-ken tapasztalható, meg a medium sightoknál a többi fegyveren is. ez azonban csak vizuális effektus, nem tükrözi pontosan azt, hogy merre tartanak valójában a lövedékek.

ez így sokak szerint nem volt jó. a DICE válasza? a fegyver, a sight és minden más ugrál, azonban a "red dot" az a helyén marad. azaz, sokkal könnyebb célozni és találatokat bevinni, mint eddig. emiatt, és a javított netcode és hitreg miatt sokkal könnyebb lett ölni is, éppen emiatt a fegyverek sebzését csökkenteni fogják (25-ről 24-re, vagy még lejjebb csökkentik pl. az assault fegyverekét, a lényeg, hogy 4 helyett 5 találat kelljen minimum az öléshez).

na, érzésem szerint ezzel teljesen szét fogják kúrni a játékot. nem értem, de tényleg nem. a BF3-ban ezzel semmi baj nem volt, viszonylag szépen regisztrálta a találatokt, élvezetes, pörgős, jó játék volt. a 4-ben meg úgy akarnak hosszabb, élvezetesebb p2p csatákat kreálni, hogy csökkentik a sebzést? ááááááhh...

próbálják csökkenteni a grenade spamet is, kérdéses, hogy sikerül-e nekik. hihetetlen, hogy mennyi agyatlan hülyeséget belevettek ebbe a játékba. ráférne egy komolyabb polírozás, azt hiszem. a gránátokból elég az M67, a füst és a flashbang, például. a többit ki kellene törölni. az XM25-öt ugyancsak (legalábbis az explosive fajtát). az M320 3GL-t is kivenném. a reconos repülőket (jééézusom, aki azt kitalálta, uhh). annyi felesleges baromság, amiktől csak idegesítőbb és játszhatatlanabb lett a játék.

sokkal-sokkal-sokkal kevésbé taktikusabb, mint a BF3 volt. ott is a mozgó, agilis, támadó játékos volt előnyben, de a BF4-ben konkrétan védekező pozíciót felvenni egészen reménytelen. na mindegy.

Jackfrags szerint lesz egy új zombi mód is a játékban. a "zombiknak" több életük lesz, de csak pár eszközt használhatnak (kés, defib, még 1-2 dolog, de semmi komolyabb fegyver). a feladatuk, hogy késeléssel megfertőzzék a katonákat. a katonák pedig X zombi megölésével, vagy más feladatok teljesítésével nyerhetnek. ez állítólag 15-én startol, nem hangzik rosszul :) szervereken lehet majd aktiválni, tehát nem DLC, nem extra kontent, re érdekes. meglátjuk!
  • Adam Jonas
    Kipróbáltam végre én is a BF4-et. Nem akarok Tirexi-t játszani, de....most már értem, hogy miért szarozzák le sokan ezt a játékot. Egyedüli pozitívumként nekem csak a netkód jött le, az összes többi területen nekem még a BF3-nál is rosszabbnak tűnik. :(
  • sanya200
    Akkor meg egy hulladék egyszer 50-70 fps aztán utána meg laggol.Ekkora szart megcsinálni,akkor maradok a 3-nál az rendesen megy.
  • DanielT
    A multi kinyírja a procit, 2-3x annyira mint a single.
  • sanya200
    A single annak idején maxon ment,meg 2 magos neki a minimum nehogy már ne legyen elég hozzá,pláne lowon, a 3 is simán megy pedig a 2 nem sokba különbözik.Jóformán nincs olyan új játék ami szaggatna,thief is elmegy maxon lehet csak 30 fps-el de elmegy.
  • kemencebalázs
    Msi afterburnert kapcsold ki, vagy más monitorozó progit a játék alatt!
  • Jabar
    dlc-kel kellene a méret hogy tudok-e elég helyet felszabadítani az ssd-n, gondoltam pár hét/hónap után kipróbálom mi változott :)
  • Newfronter
    -Nekem az újabb patch óta olyan szarul megy a játék hogy hihetetlen. Mintha mikrolaggok lennének, játszhatatlan. Nem csinálta ezt... Persze lentebb is vettem a grafikát, de ugyanaz a probléma.
  • DanielT
    Az a proci nem elég neki, ennyi.
  • Newfronter
    Igen szarul van optimalizálva a játék PC-n... persze nem minden konfigon, de hát ez nem indok.
  • sanya200
    25,4 gb de nincs dlc most ingyenesen ki lehetett próbálni egy hétig,csak az alap van fent gondolom.
  • Jabar
    mekkora helyet foglal most az dlc-kel?
  • sanya200
    Gyerekek mondjátok meg miért szaggat szarrá az egész,legújabb driverek vannak fent.1920x1080-ba minden lowon és nem tudok vele multizni össze-vissza ugrál az fps, ha futok akkor megy 40-50-el aztán mihelyst vki elkezd rám lőni az egész annyira belaggol hogy esélyem nincs.
    A gép se annyira szar hogy ne menjen pláne nem lowon.
    Phenom II x3 (4. mag unlockolva),2x2gb corsair vengeance,Geforce gtx580 1,5gb.Szóval a minimum bőven megvan még az ajánlott is meglenne ha lenne kicsit több ramom.Win 8.1 x64 van a gépen.
    Ja net 10mbit de nem megy ilyenkor se a le/feltöltés utorrent nem is fut,ha max megy vmi az youtube..stb mert most osztva van de kizárt hogy ez az oka.Mass Effect 3 úgy nem laggol hogy maxal tölt lefele az utorrent.De ennél még az is kivan lőve.
    Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.08.08. 19:10:48
  • scomcomputers
    juuuuuujjjjj
  • Hecker007
    ütni kell egy egy szóközt az olyan szavakba amik miatt bant lehet kapni :D én van hogy minden betű után nyomok így sose kapok ilyen bant :D
  • SötétBarom
    Most egy "fucking around with an lmg assignment" mondat miatt kaptam 24h bant. -.-
  • DanielT
    Legalja férgek.
  • SötétBarom
    Language filter miatt egyszer meg fogok ölni valakit, az kurva biztos.
  • SötétBarom
    Üljél sokat gunnerként tankban, próbálj kempelni, és tanuld meg a pályákat. Aztán ha érzed a gunplayt, akkor mehetsz a sűrűbe.
  • SergioAmigo
    Hidd el mindenki lefogja szarni a statodat és a K/det. Maj belejösz pár nap után.
  • ExxonWaldez
    Szasztok!
    Régi motoros vagyok a szakmában , még a BF1942-vel kezdtem.. és mint ilyen jól tudom, hogy nem vetjük magunkat azonnal és ész nélkül az online harcmező kereszttüzébe, hacsak nem akarunk esni kelni 0.2 KD ratioval.
    Szóval szívesen megspórolnám azt a 10-20 órányi tanulópénzt, segítsetek , hogy van esélyem megúszni a 220as vérnyomást :)

THX
    Exxon
  • dr Kotász
    Triviális ugyan, de ha valaki magától nem jött rá a phantom passwordre, így kell kiszámolni:

• szomferi
    nem, a 2. kód lehet bármi, elfogadja :D
    én kétszer írtam be ugyanezt, aztán helló...
  • Vadnokedli
    Ez több lépcsős kódos? Mert akkor nem csak 1 kód kell.
  • szomferi

Phantom password: 24344241893

• Vadnokedli
    Hát jó lenne, ugyan ennyiért minimum.
  • giornalista
    http://www.ea.com/eaaccess/en_GB

oppá, oppá.

ehhez mit szóltok? ha lenne valami ilyesmi PC-re, én alighanem biztosan beneveznék!