15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
Amadeus HU #13776 csupán másokat tudsz oltani, csak éppen magadat nem veszed észre -
#13775 1, Mikor említettem a hozzászólásomban összefogást? Szerintem ez a téma nem idevaló.
2, Nem indok nélkül fikáztam, hanem tapasztalatok alapján, szóval mielőtt idejönnél a bugyuta hozzászólásoddal, lehet meg kéne ismerni a tényeket. -
SzinesGeza #13774 Nem, ezt senki nem érdemli.
Az összefogás nem azt jelenti, hogy menjünk ki az utcára és csináljunk forradalmat (valljuk be ezt soha nem működött nálunk).
Mindenkinek rendesen kellene végeznie a dolgát (mint ahogyan a legtöbb "birka" ezt napi 10-12 órában teszi) és nem kívánni másoknak rosszabbat mint saját magának. Ennyi. -
Amadeus HU #13773 Ne röhögtess, még hogy összefogás ebben az országban. Itt sosem lesz, és éppen ezért érdemli meg a sok birka hogy ott tart ez az egész ország ahol most. Te sem vagy különebb a többitől aki csak a másikat tudja fikázni -
#13772 nincsenek DLC-im :D -
#13771 Jól néz ki, egy próbát megér. -
Borg #13770 PTO szerver
Áttettük másik szolgáltatóhoz, mert a réginek már sok volt a nyűge, főleg a pluginokkal, adminolással.
Tessék betenni újra FAV-ba, aztán lehet jönni gyilkolászni. A maplista még képlékeny, a DT marad mert népszerű, de a régiekből is vissza fog szivárogni pár. -
undY1ng #13769 Meddig tart ez a 50%-os akció? Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem, mert kellemeset csalódtam a BF4-ben ez alatt az 1 hét ingyenesség alatt.. Leginkább azért, mert utoljára beta-ban volt 3 fps-m, itt meg most ugyanazzal a configgal Full HD mediumban (ahogy a BF3-at is) elviszi simán. :D -
#13768 Mivel mind a két szerveren baszogatják a játékost, ha egy kicsit is jobban játszik, ezért igen hasonlítanak. -
#13767 Azért a debreceni szervert hasonlítani az IRAM szerverhez...ezt kikérem magamnak,a magam és játékos társaim nevében...annyira azért nem alacsonyodnánk le. -
#13766 Debrecen...ezzel elmondtál mindent, ne csodálkozz :D -
kemencebalázs #13765 Gyerekek, ne basszatok fel, magyarok magyarok ellen, mi lesz itt ha fegyvert kapunk.....hát össze kellene fogni a sok szarházi magyarfikázó ellen,nem egymásnak esni!
Tudom ez csak egy játék,de akkor is ha a debreceni ötösfogat egy anyabaszó szerencsétlen borotvált seggű szarkupac,azért még a több ezer ember az nagyon jóóó!
Utoljára szerkesztette: kemencebalázs, 2014.08.12. 22:05:58 -
#13764 Mikor a Debrecen szerveren játszottam az még hagyján volt, valamennyire ismertem már az admint nem baszogatott, egy dolog zavart, ha túl nagy volt a k/d arányod, akkor automatikus ban-t kaptál, mert biztos csak csíter lehetsz. :D Magyar szervereken ez megy főleg, ha tanácsolhatom az Iram szervert is kerüld el jó messziről. Ott is ugyan ez megy. -
ZsozS73 #13763 Sziasztok!
Segítsetek légy szíves!
Hol tudom feloldani a Big Splash medált, hogy megszerezzem végre az unica6-ost? Azt írja "Activate the floodgates on the Sunken Dragon map" ez hol van??? Előre is köszi! -
#13762 Ezért nem játszok soha magyar szerveren -
#13761 Ne törödj vele kedves barátom, az anyjávalháló köcsög buzi mind,ha összefutnék velük face-to-face, sírva szopna mind...
Idézek egy véleményből: "Debrecen város szégyenei"
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.12. 21:31:53 -
#13760 Minimum nagykorúsághoz kötném a szerverbérlést... -
determinator #13759 Kipróbáltam egy "magyar" szervert: HungarianField Debrecen Civis Server (mivel a kereső az elején hozta fel).
De kár volt. Az egy dolog hogy az az adminoknak nem tetszik, ha lelövik őket, vagy körökön keresztül veszítenek, de ezért cheaterezni, bannolgatni?
Ő(k) bérlik a szervert, és megtehetik, de legalább vennék ki a "Hungarian"-t a szerver nevéből, hogy ne égessenek bennünket a gyerekes viselkedésükkel.
De úgy látom már BF3-ban is hasonló volt a helyzet:
-
SNICKER #13758 tu cu máááááán -
alyr2 #13757 Par napja probalgatom..de szerintem a BF 3 sokkal jobb. Ha mantleval jatszom akkor nincs fps drop de a mikrolagok maradnak. Ha DX megy akkor ugral az fps es mikrolagok vannak, amik nem is mikrok neha..valamint kurvasok a csiter! Szepnek szep jatek de irtozatos hulladek mas szemszogbol..Meg jo hogy most 1 hetig ingyen jatszhato, igy nem dobok ki penzt erte:) -
#13756 Itt a szóismétlés sokkal nagyobb baj, mint a káromkodás, emiatt süt a primitívség. Szép ízlésesen elküldeni valakit a halál kékeres faszára kellemes stresszlevezetés bármely honfitársunk számára. Amellett, hogy relatív nagy szopás magyarnak lenni, megadatott számunkra a lehetőség a sokrétű feszültségoldásra, hát tessék élni vele. Ilyen kibaszott mocsok jól egy retkes nemzet nem tud káromkodni, az kurvabiztos. -
SZUsszan #13755 Az más kérdés. Én csak az első két mondatára reagáltam, mert az nettó hülyeség.
A káromkodás nem az életünk része, csak az egyszerű tuskóknak.
Étteremben voltam és bejött egy 35-ös fuxos fehér pacák, meg a slepje. Kb. így zajlott a beszélgetés:
"Hallod bazdmeg de geci volt az a köcsög zsaru bazd meg. Elmondtam neki bazdmeg, hogy menjen a qrva anyjába bazdmeg. És erre hallod bazdmeg, még én vagyok a hibás bazdmeg. Na mindegy bazdmeg, ma én fizetek mindent bazdmeg, mert úriember vagyok bazdmeg."
Ha ez az élet része szerinte, akkor nagyon egyszerű ember lehet. -
#13754 Eddigi kedvenc automata kirúgásomat egy "F U" -ért kaptam. Gratulálok az adminnak. -
#13753 Mondjuk egy anyázásért biztos de egy "shit" meg "fuck" miatt, amit maga a karakter is mond.. Azért kick/ban. :D vicces. -
SZUsszan #13752 Igazad van. A való életben egy idegennek kurvaanyázol és kapsz egy instant orrtörést... -
nemgyenge01 #13745 Nalam a Amd Jaguar , 8GB GDDR5 ( 176GB/s ) paros megoldotta a problemat. GPGPU -
#13744 nekem is 2500k-van és én is 4,2GHz-en jár már másfél éve. 6950 vga. és játékban minden low. configba fixálva van 75 fps-re. zavartalanul megy minden játékmódban és létszámnál. Azért 75-re van fixálva mert 78 volt a legkevesebb. Ja és én is win 8.1 64bit. -
#13743 Arra nincs is mit, van olyan ember a világon aki ha már x100.000-ért vesz gépet az vesz oprendszert is.
@Giornalista: igen, ebben a megközelítésben (ami helyes) igazad van :D -
#13742 Nem tudom mit hisztiztek, örülök ha alulról beleszagol ez a szar nagyritkán a 40 fps-be, mégis alázok mindenkit ;DDDD -
#13741 Az első felére inkább nem reagálok
Az meg hogy különbség van éppen hogy jó, főleg az MS-nek, ha nem lenne jobb az újabb termékük a kutyának se kéne, a Win8-at így is rühellik az elcseszett felülete miatt. -
#13740 miért lenne szomorú? az lenne szomorú, ha az egyre jobb oprendszerek nem tudnák egyre inkább kihajtani a játékot. -
#13739 hát a fene sem vesz új oprendszert egy játék miatt... ez azért szomorú ha tényleg nagy különbség van w7 és 8 között bf-ben. -
#13738 Sztem annyival nem szebb ez a játék, mint a BF3, ahhoz képest, hogy mennyivel jobb gépet igényel... -
PENGEinno3d #13737 Mediumon is le esik az fps 45-re 47%!!!-os vga használat mellett. De hangsúlyozom, hogy csak ezen az egy map-on van más nagy pályákon vígan megy a játék. -
#13736 Egy 7870-es kártyával? Még szép, hogy nincs meg... nem a proci a gyenge, hanem a VGA-d.
Vegyél le mindent mediumra és ha úgy sem megy jól, akkor valami gond van, de az 100%, hogy nem a procid.
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 15:26:37 -
PENGEinno3d #13735 Aham....akkor biztos én csinálok vmit szarul, amiért nincs meg a beton stabil 60 fps egy 64 player-es Pearl Market-en. -
#13734 win7 és win8.1 a játékon belül sokat számít! -
#13733 nekem is i5 van mégis fut rendesen.
bírom ezeket a hozzáértő megállapításokat :D
most ezt nem kell zokon venni, vitát sem akarok, de ez hülyeség!
szval nálam:
i5 4670
8gb ram
radeon 7950 3gb
50 alá sosem megy az fps de inkább 60-70 közt van -
#13732 Konfigom az aláírásomban és tökéletesen tudok játszani.... a kezdet kezdetén szar volt, de az az nv driver hibája volt.
Win8.1 64bit alatt játszok és semmi problémám a játék futásával. -
PENGEinno3d #13731 80-90%-ot eszik meg a Bf4 és 4.2-n járatom a 2500k-t. Úgy látszik, hogy a Sandy Bridge-es procik nem bírják a tempót. :\