Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit nyomtam vele en is. Trollkodasra jo kb es lecsapni vele par embert <#vigyor>#vigyor>, de amugy szerintem tul sok szituacioban nem vesszuk hasznat.
Base rape-bol kitoreskor talan, meg 1-2 hasonloban.
giornalista:
Elvileg a megnovelt tickrate novelheti a proci terheleset is, mintha ezt olvastam volna valahol CTE forumon.
De azert biztos nem vagyok benne, mert en nem erzem ezt, bar i7-es procival lehet nem is nagyon szabad gondolom.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ugyanakkor amikor egy helyen történik sok minden, egy 64-es szerver brutálisan beszaggat nekem. gondolom, ez a CPU miatt van (Phenom II X4 955), de cáfoljatok meg. most próbálom nyomozni, hogy van-e bármilyen hatással a processzor teljesítménye az új patch-re.
a hálózatommal nincs gond, 80 megás Digi internet, Budapest belváros, alacsony ping, stb. tehát, marad a CPU...
van, aki FX-8320 avagy FX-8350 CPU-t használ közületek?
Azt is vedd figyelembe, hogy (meg) nem minden szervert allitottak at a jobb frissitesre, ezert erdemes tobbet kiprobalni, ha az egyiken nem erzed a javulast.
Nem tokeletes most sem persze, de tenyleg nagyon jo iranyba haladnak.
Azert az eleg gaz, hogy ehhez tobb mint fel ev kellett es egy kulon masik csapatot raallitani a patchekre es a jatekra (DICE LA).
Viszont a netkod es egyeb javulasok mellett meg fontosabb, hogy vegre normalisan KOMMUNIKALNAK! a jatekosokkal es a kozosseggel a (CTE) forumokon. Visszairnak es erezhetoen meloznak is a fevetett prooblemakkal es javaslatokkal kapcsolatban.
Errol beszel pl itt egy "youtube-os teszter":
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az egyik fejleszto azt irta, hogy annak lesz nagyobb a hatranya, aki kisebb tickrate-re allitja ezt az erteket. Tehat a high beallitaas a legelonyosebb.
A felhők felett mindig süt a nap
Amúgy én azt tapasztaltam tegnap, hogy azért egetverõ változás nincs, fõleg CQ largeon.
Talán TDM-ezni kéne egyet, ott jobban kijön ha pörög a közelharc.
Épp rá akartam erre kérdezni: "BF4 legszebb napja ez a mai!"
-BF4 has stopped working?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Parasite Eve 2, best game EVER!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
- Improved/reduced explosion induced camera shake
- Character collision improvements
- Fix to reduce object damage mismatch between client/server.
- Fix explosion packs not being able to be shot sometimes
- Improvements for client side packet loss
- Client crash fixes
- AMD Mantle multi-GPU improvements
- Carrier Assault game mode reports bug fix
- High Frequency Network update
-Added High frequency “bubble” updating player movement, stance, rotation, damage and projectiles at a separate rate on foot and in vehicles
-Added option to control client side update rate setting
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
steam, origin: ACE_hun
Battlenonsense es Xfactor is errol beszel a videoikban.
Leirtam itt masfel hete, hogy a netkod mar jobb, de mintha tul gyorsan es hardcore-osan adna a talalatokat a jatek.
Errol beszel Xfactor is, es elmondja, hogy ugy nez ki valtoztatni es igazitani fogjak a jatekban emiatt az eleterot vagy a fegyverek sebzeset.
Tényleg baromira távol áll ez a BF sorozattól, de aki bûnözõs/zsarus FPS-re vágyik, összetett multival (egy Cod-hoz képes ez is összetett) és szétscriptelt egyjátékos móddal az beruházhat rá.
Akinek meg a háborús Battlefield a favoritja, az vár 2015-ig. Legalább betartja a DICE a korábbi igéretét, miszerint csak 2 évente fog jönni Battlefield. (Ez a Hardline annyira BF, mint amennyire a MoH volt az.)
Hogy mi jön 2015-ben egy 5 vagy egy BC3, majd meglátjuk. Bár már vannak a BC3-ról információ (vagy desinformáció) morzsák az interneten.
YouTube: 23Drazse
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/omaha/pc-download/base-game/standard-edition
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
E3, és kiderül. engem is érdekel, de le nem nyûgözött. hasonlóan érzek, mint te.
"SORRY, THAT PAGE DOESN'T EXIST"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."