15720
  • Amadeus HU
    csupán másokat tudsz oltani, csak éppen magadat nem veszed észre
  • adam46
    1, Mikor említettem a hozzászólásomban összefogást? Szerintem ez a téma nem idevaló.
    2, Nem indok nélkül fikáztam, hanem tapasztalatok alapján, szóval mielőtt idejönnél a bugyuta hozzászólásoddal, lehet meg kéne ismerni a tényeket.
  • SzinesGeza
    Nem, ezt senki nem érdemli.
    Az összefogás nem azt jelenti, hogy menjünk ki az utcára és csináljunk forradalmat (valljuk be ezt soha nem működött nálunk).
    Mindenkinek rendesen kellene végeznie a dolgát (mint ahogyan a legtöbb "birka" ezt napi 10-12 órában teszi) és nem kívánni másoknak rosszabbat mint saját magának. Ennyi.
  • Amadeus HU
    Ne röhögtess, még hogy összefogás ebben az országban. Itt sosem lesz, és éppen ezért érdemli meg a sok birka hogy ott tart ez az egész ország ahol most. Te sem vagy különebb a többitől aki csak a másikat tudja fikázni
  • Szabi #13772
    nincsenek DLC-im :D
  • adam46
    Jól néz ki, egy próbát megér.
  • Borg
    PTO szerver

Áttettük másik szolgáltatóhoz, mert a réginek már sok volt a nyűge, főleg a pluginokkal, adminolással.
    Tessék betenni újra FAV-ba, aztán lehet jönni gyilkolászni. A maplista még képlékeny, a DT marad mert népszerű, de a régiekből is vissza fog szivárogni pár.
  • undY1ng #13769
    Meddig tart ez a 50%-os akció? Nagyon gondolkodom rajta, hogy megvegyem, mert kellemeset csalódtam a BF4-ben ez alatt az 1 hét ingyenesség alatt.. Leginkább azért, mert utoljára beta-ban volt 3 fps-m, itt meg most ugyanazzal a configgal Full HD mediumban (ahogy a BF3-at is) elviszi simán. :D
  • adam46
    Mivel mind a két szerveren baszogatják a játékost, ha egy kicsit is jobban játszik, ezért igen hasonlítanak.
  • Harcimókus
    Azért a debreceni szervert hasonlítani az IRAM szerverhez...ezt kikérem magamnak,a magam és játékos társaim nevében...annyira azért nem alacsonyodnánk le.
  • Adam Jonas
    Debrecen...ezzel elmondtál mindent, ne csodálkozz :D
  • kemencebalázs
    Gyerekek, ne basszatok fel, magyarok magyarok ellen, mi lesz itt ha fegyvert kapunk.....hát össze kellene fogni a sok szarházi magyarfikázó ellen,nem egymásnak esni!
    Tudom ez csak egy játék,de akkor is ha a debreceni ötösfogat egy anyabaszó szerencsétlen borotvált seggű szarkupac,azért még a több ezer ember az nagyon jóóó!

Utoljára szerkesztette: kemencebalázs, 2014.08.12. 22:05:58
  • adam46
    Mikor a Debrecen szerveren játszottam az még hagyján volt, valamennyire ismertem már az admint nem baszogatott, egy dolog zavart, ha túl nagy volt a k/d arányod, akkor automatikus ban-t kaptál, mert biztos csak csíter lehetsz. :D Magyar szervereken ez megy főleg, ha tanácsolhatom az Iram szervert is kerüld el jó messziről. Ott is ugyan ez megy.
  • ZsozS73
    Sziasztok!
    Segítsetek légy szíves!
    Hol tudom feloldani a Big Splash medált, hogy megszerezzem végre az unica6-ost? Azt írja "Activate the floodgates on the Sunken Dragon map" ez hol van??? Előre is köszi!
  • Hecker007
    Ezért nem játszok soha magyar szerveren
  • scomcomputers
    Ne törödj vele kedves barátom, az anyjávalháló köcsög buzi mind,ha összefutnék velük face-to-face, sírva szopna mind...

Idézek egy véleményből: "Debrecen város szégyenei"

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.12. 21:31:53
  • Herold
    Minimum nagykorúsághoz kötném a szerverbérlést...
  • determinator
    Kipróbáltam egy "magyar" szervert: HungarianField Debrecen Civis Server (mivel a kereső az elején hozta fel).
    De kár volt. Az egy dolog hogy az az adminoknak nem tetszik, ha lelövik őket, vagy körökön keresztül veszítenek, de ezért cheaterezni, bannolgatni?
    Ő(k) bérlik a szervert, és megtehetik, de legalább vennék ki a "Hungarian"-t a szerver nevéből, hogy ne égessenek bennünket a gyerekes viselkedésükkel.
    De úgy látom már BF3-ban is hasonló volt a helyzet:
  • SNICKER
    tu cu máááááán
  • alyr2
    Par napja probalgatom..de szerintem a BF 3 sokkal jobb. Ha mantleval jatszom akkor nincs fps drop de a mikrolagok maradnak. Ha DX megy akkor ugral az fps es mikrolagok vannak, amik nem is mikrok neha..valamint kurvasok a csiter! Szepnek szep jatek de irtozatos hulladek mas szemszogbol..Meg jo hogy most 1 hetig ingyen jatszhato, igy nem dobok ki penzt erte:)
  • SötétBarom
    Itt a szóismétlés sokkal nagyobb baj, mint a káromkodás, emiatt süt a primitívség. Szép ízlésesen elküldeni valakit a halál kékeres faszára kellemes stresszlevezetés bármely honfitársunk számára. Amellett, hogy relatív nagy szopás magyarnak lenni, megadatott számunkra a lehetőség a sokrétű feszültségoldásra, hát tessék élni vele. Ilyen kibaszott mocsok jól egy retkes nemzet nem tud káromkodni, az kurvabiztos.
  • SZUsszan
    Az más kérdés. Én csak az első két mondatára reagáltam, mert az nettó hülyeség.
    A káromkodás nem az életünk része, csak az egyszerű tuskóknak.

Étteremben voltam és bejött egy 35-ös fuxos fehér pacák, meg a slepje. Kb. így zajlott a beszélgetés:

"Hallod bazdmeg de geci volt az a köcsög zsaru bazd meg. Elmondtam neki bazdmeg, hogy menjen a qrva anyjába bazdmeg. És erre hallod bazdmeg, még én vagyok a hibás bazdmeg. Na mindegy bazdmeg, ma én fizetek mindent bazdmeg, mert úriember vagyok bazdmeg."

Ha ez az élet része szerinte, akkor nagyon egyszerű ember lehet.
  • DanielT
    Eddigi kedvenc automata kirúgásomat egy "F U" -ért kaptam. Gratulálok az adminnak.
  • Vadnokedli
    Mondjuk egy anyázásért biztos de egy "shit" meg "fuck" miatt, amit maga a karakter is mond.. Azért kick/ban. :D vicces.
  • SZUsszan
    Igazad van. A való életben egy idegennek kurvaanyázol és kapsz egy instant orrtörést...
  • nemgyenge01
    Nalam a Amd Jaguar , 8GB GDDR5 ( 176GB/s ) paros megoldotta a problemat. GPGPU
  • mmovar
    nekem is 2500k-van és én is 4,2GHz-en jár már másfél éve. 6950 vga. és játékban minden low. configba fixálva van 75 fps-re. zavartalanul megy minden játékmódban és létszámnál. Azért 75-re van fixálva mert 78 volt a legkevesebb. Ja és én is win 8.1 64bit.
  • Jabar
    Arra nincs is mit, van olyan ember a világon aki ha már x100.000-ért vesz gépet az vesz oprendszert is.

@Giornalista: igen, ebben a megközelítésben (ami helyes) igazad van :D
  • SötétBarom
    Nem tudom mit hisztiztek, örülök ha alulról beleszagol ez a szar nagyritkán a 40 fps-be, mégis alázok mindenkit ;DDDD
  • Hecker007
    Az első felére inkább nem reagálok
    Az meg hogy különbség van éppen hogy jó, főleg az MS-nek, ha nem lenne jobb az újabb termékük a kutyának se kéne, a Win8-at így is rühellik az elcseszett felülete miatt.
  • giornalista
    miért lenne szomorú? az lenne szomorú, ha az egyre jobb oprendszerek nem tudnák egyre inkább kihajtani a játékot.
  • Jabar
    hát a fene sem vesz új oprendszert egy játék miatt... ez azért szomorú ha tényleg nagy különbség van w7 és 8 között bf-ben.
  • Adam Jonas
    Sztem annyival nem szebb ez a játék, mint a BF3, ahhoz képest, hogy mennyivel jobb gépet igényel...
  • PENGEinno3d
    Mediumon is le esik az fps 45-re 47%!!!-os vga használat mellett. De hangsúlyozom, hogy csak ezen az egy map-on van más nagy pályákon vígan megy a játék.
  • DanielT
    Egy 7870-es kártyával? Még szép, hogy nincs meg... nem a proci a gyenge, hanem a VGA-d.

Vegyél le mindent mediumra és ha úgy sem megy jól, akkor valami gond van, de az 100%, hogy nem a procid.
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.08.11. 15:26:37
  • PENGEinno3d
    Aham....akkor biztos én csinálok vmit szarul, amiért nincs meg a beton stabil 60 fps egy 64 player-es Pearl Market-en.
  • oneal1
    win7 és win8.1 a játékon belül sokat számít!
  • oneal1
    nekem is i5 van mégis fut rendesen.

bírom ezeket a hozzáértő megállapításokat :D

most ezt nem kell zokon venni, vitát sem akarok, de ez hülyeség!

szval nálam:
    i5 4670
    8gb ram
    radeon 7950 3gb

50 alá sosem megy az fps de inkább 60-70 közt van
  • Hecker007
    Konfigom az aláírásomban és tökéletesen tudok játszani.... a kezdet kezdetén szar volt, de az az nv driver hibája volt.
    Win8.1 64bit alatt játszok és semmi problémám a játék futásával.
  • PENGEinno3d
    80-90%-ot eszik meg a Bf4 és 4.2-n járatom a 2500k-t. Úgy látszik, hogy a Sandy Bridge-es procik nem bírják a tempót. :\