15720
  • vg
    Azért nem semmi, hogy milyen messziről leszedte!

• Drazse23
    Ezen a két videón majdnem beszartam.

• Harcimókus
    Én 2009-től használok procon-t...és te??Sőt...benne voltam a tesztelő csapatban...és te??...nem a nagyfiút akarom játszani,csak előbb tájékozódj,aztán szólj be ilyen közelről.Ha nem megy a multibalacer konfigurálása,(vagy nem akarod megvenni a licencet) akkor használd a truebalancer-t...azt könnyebb.
  • dr Kotász
  • SZUsszan
  • SötétBarom
    Nagy előny, ha az ember tud repülni, és célozni velük. :D Az attack heli legdurvább fegyvere a TOW, amiből egyszerre kettőt ki tud lőni, és jelzés nélkül picsán lehet vele lőni bármilyen tankot..
  • Vadnokedli
    Nem elég reális. Ezek kamu videók, te is tudod.
  • SZUsszan
    Hali!

Csak egy részlet szúrta a szememet:
    "ugyanakkor még mindeig megvan a 3-ból ismert csúszkáló tank hiba."

Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.08.26. 17:16:46
  • Drazse23
    Én highon játszom, de több pályán is úgy vettem észre, mintha javult volna a grafika vagy részletesebb lett a pálya, főleg a dinamikus elemek. Ezekszerint ezt a patchekkel nem "feljavították", hanem csak kijavították az ezeket gátló bugokat.

Egy valamivel nem tudok kibékülni, azok a járművek. A Bf3-hoz képest elnagyoltabb az iráyításuk, ugyanakkor még mindeig megvan a 3-ból ismert csúszkáló tank hiba. A tankok könnyebben kilőhetőek, azonban a támadó helikopterek a páncélozott járműveken alig sebeznek, a SPAAA kategória pedig nagyon OP-s a légi járművek ellen. A támadó gépek mondjuk jól használhatók, de a vadészgépek a földi célfontok ellen szinte használhattlanok.
  • DanielT
    Az összes pályán ugyanez a probléma, nem csak a DLC-ken. Sokkoló volt először megpillantani a valódi utrát.
  • Drazse23
    Eredetileg azt írták még 2013-ban, hogy a Levolutiont idő hiányában nem tették be ezekbe a pályákra. Később kiderült, hogy az Altai Range-en sűrű hóesés, a Silk Road-on homokvihar, a Guilin Peaks-en köd lett volna. A jelenleg látható körülmények még nem a Levolution-ök, csak az alap időjárás? Akkor ezekszerint ez eddig is volt, csak a bugok miatt nem láttunk belőle semmit?

Mondjuk 9 hónaoppal a DLC megjelenése után már ki nem sz@rja le? Gratula DICE!
  • DanielT
    Nem csináltak semmit, csak bugos a mesh effects vagy mifene nevű beállítás és hiába volt eddig ultrán, low-t kaptál például. Vagy mediumot, vagy amit sorsolt a gép. Nálam a medium az ultra...300 óra után láttam először olyannak a játékot, amilyennek szerettem volna, miután rátaláltam erre a bugra. Dice persze leszarja.
  • Drazse23
    Tegnap játszottam az Altai range-en és észere vettem, hogy van a pályán hóesés. Mikor a china rising kijött, nem volt Levolution a DLC-ben (az IED-ket leszámítva). A Silko Road-on pedig távoli homokvihart pillantottam meg. Mégis méltóztattak megcsinálni és a játékba rakni egy patch formájában?
  • scomcomputers
    Ez most komoly,szerinted a tört verziót nyomom, én segítséget kértem nem a "loserek" okoskodását, elég lett volna annyi,hogy NEM TUDOM!!!!

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.25. 19:56:48
  • Harcimókus
    Vedd meg,akkor fog balanszolni...5dolcsi...
  • Herold
    Sniper only szervert csinálj.
  • scomcomputers
    Hali, a proconhoz van valami olyan plugin ami nem csak a tdm-en balancol,mert nálam a multibalancer van fenn de nem mindig jó,pedig a legfrissebb verzió?
    Köszi!
  • Harcimókus
    A miénk innen fut jelen pillanatban,nem a legolcsóbb a piacon,viszont elég megbízható.
  • MBP Schaefer
    +1
  • Harcimókus
    Több szolgáltató közül lehet választani,általában a németek a menők,mi a gameservers.com-nál béreljük,nagy gond nincs vele,de voltunk már az osztrák sógoroknál is,kicsit drágák,de közel van. www.hosters.at (Többen állították,hogy nem adja a szerver a találatot,ezért váltottunk...)
    HC szerver van kettő is magyar,több kevesebb látogatóval,szerintem nem igazán vevők rá a népek,egy -két fanatikustól eltekintve...de a te döntésed,milyen módban fut.Megmondom előre,nagyon sok türelem kell hozzá,amíg beindul.
  • SzinesGeza
    HC-ra vevő lennék.
  • adam46
    Ezt nem tudjuk eldönteni helyetted, valakinek tetszenek a prémium pályák, valakinek nem, embere válogatja. Nekem például tetszenek, szerintem megéri megvenni. Nézz róla videókat, ha tetszenek, akkor hajrá.
  • undY1ng #13795
    Én kérdésemre is válaszoljon valaki péeles! :(
  • zsoca6
    hardcora nem nagyon de 1 jó magyar serverre igen
  • Stief
    Még egyszer felteszem kérdést hátha kapok valami jobb választ :) Ha Magyarországról akar valaki szervert bérelni, akkor hol érdemes? Milyen árak mennek, szerintetek lenne igény egy magyar hardcore szerverre?
  • Vadnokedli
    igen? 2142-ben nem láttam vért.
  • peaks
    BF2-ben porzott a fejük utoljára. Azóta vérzenek. :)
  • Vadnokedli
    Ez jónak tűnik, remélem azért a fejest kapják majd és nem porzik a fejük a katonáknak x)
  • undY1ng #13789
    Sima fapados BF4 elég szerintetek? Vagy érdemes hozzá beszerezni a premiumot? Anno BF3-ban is csak az eredeti pályákon játszottam leginkább....
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.08.22. 15:23:58
  • dr Kotász
    És ezenfelül, ami számomra fontos: van friendly fire. Én ezt hiányolom nagyon a normál módból. Rögtön vége az eszeveszett gránát/C4 spamnek.
  • peaks
    No 3D spot. No auto regen a gyalogokon és járműveken.
    Minimap van és nem egy lövésből patkolsz el, szöges ellentétben a HC-val.

Igazából ezeket már most is be lehet állítani, csak a kutya se állítgatja a keresőt ilyen presetre.
  • adam46
    Mit takar az új mód?
  • dr Kotász
    Nemsokára jön a classic preset, ami jobbnak túnik mind a hardcore, mind a normál módnál.... Nem akartok inkább olyat indítani? Dunát lehet rekeszteni a hagyományos szerverekkel.
    Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2014.08.22. 10:16:57
  • Stief
    Ha magyarországról akar valaki szervert bérelni, akkor hol érdemes? Milyen árak mennek, szerintetek lenne igény egy magyar hardcore szerverre?
  • Szabi #13783
    nem, mert nem lehet vele bokorból fekve kempelni :(
  • toza #13781
    mindenki rendelt mar?
  • Harcimókus
    Ott jó helyen van....
  • adam46
    Attól még a vélemény megmarad az emberekben. ;)
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.08.21. 00:12:58
  • Harcimókus
    Igen...éppen most megy a takarítás,jól láttad...
  • adam46
    Fingod nincs az egészről és itt osztod az észt. Semmi baj bucika, legyen neked igazad és jó játékot az IRAM szerveren. (Megjegyzem prohardver battlefield 4 fórumon éppen most megy egy vita, mert megint kiraktak valakit, aki jól játszott és egyből csalózták őt... )