15720
  • nemgyenge01
    Az tényleg nem probléma, hogy hitmarker az rpg...olykor.

Biztos jobb lesz a netcode, amit állítólag már vagy 20X javítottak. cte ugyan :)

te ezt elhiszed? XD
    Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.10. 16:32:31
  • Herold
    Sőt, a DICE sem létezik. Majmokat ültettek a számítógépek elé billentyűket nyomogatni, és egyszer csak megszületett a BF4.
  • dr Kotász
    Na de a valóságban nincs respawn sem...
  • Herold
    A Javelin már a BF3-ban is egy vicc volt. Ugye alapból 2 lövés kell egy tanknak belőle. Na most a valóságban ilyen nincs, 1 lövés és meghal mindenki, aki a tankban ül.
  • gstup
  • DanielT
    Néhány heli(és más) lelövés, tőlem:

Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 12:53:55
  • giornalista
    pontosabban: valós, létező problémák.

amit te mondasz, az nem az.
  • nemgyenge01
    10 rpg indítás után lehetséges. Fogod az adást,:

De vannak itt nagyobb problémák is XD

• giornalista
    írd be egy picit lassabban, hátha akkor megérti :)

valszeg még sosem talált el egyetlen helit sem, ezért nem tudja.

vagy keveri a stinger/iglával, nem tudom.
  • SötétBarom
    Akkor megismétlem mégegyszer, hátha felfogod lassan:

Mindent leszed egy lövésre az RPG, kivéve a _TRANSPORT_ helit.
  • nemgyenge01
    Szóval nem mindig elég 1 rpg. A videóban az 1. rpg csak azért kill, mert odab@szódott a földhöz. Még ajtó sincs azon a szaron. Vicc
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    ???

Nem tudom te mivel játszol.. Transport heli az egyetlen, amin "csak" mobility killt ad.
  • nemgyenge01
    A 3-ban igen, itt max mobility kill vagy disabled. Ja meg néha beadja...néha.
  • SötétBarom
    RPG egyből szed bármit ami repül.
  • nemgyenge01
    Francokat gyenge az rpg, csak 2 kell a kis helibe XD Gondolom csak a "balansz" miatt, mert túl easy eltalálni vele a helikoptert.
  • nemgyenge01
    Ez szép és jó, de már hallottunk ilyet XD Lassan egy éves ez a remekmű de még tele van alapvető hibákkal. Pisztolyt nem képes felemelni a karakter amikor futsz...no comment
  • giornalista
    csökkentik a sebzésüket, a hordozható mennyiséget és növelik az időt, mire újra kapsz egyet.

15-20 másodperceket kell majd egy ammo boxon csücsülni egy gránátért.
  • SZUsszan
    A németek meg a Wolfeinstein 3d-re rágtak be.
  • Drazse23
    Egy kis kelet-európai hangulat. Ha megfigyeltétek két térkép biztosan Oroszországban játszódik. (Hammerhead, Giant of Karelia). Bár nem tudom miért kellett 4-ből 3 térkpépnek télinek lennie. (A BF3-ban meg mondjuk sivataggal meg kopár közel-keleti térképekkel volt tele a játék.)

Érdekesek ezek a futurisztikus 2142-őt idéző gépszörnyek is. Lehet, hogy utalás a 2143-ra, ha lesz ilyen. Ugyanakkor a ruszki helyszínek is utalhanak a következő BF-re. (Nem a Hardline-ra (BF5 v BC3?). Lehet, hogy egy Oroszban/Kelet-Európában játszó BF lesz a következő? Most az ukrajnai események miatt rengetegen erre gondolnak. Nekem mondjuk bejönne ez az irányvonal is. Fenyőerdők, sztyeppék, havas tájak, a Kaukázus vonulatai, régi szovjet ipartelepek, hagymakupolás templomok vagy akár a modern orosz nagyvárosok. Csak nehogy berágjanak az oroszok, ahogy az irániak és a kíniak is tették. (Bár ők csak a Company of Herosra és CoD MW2-re haragudtak meg.)
  • Stief
    Elfelejtettem mi az gránát reduction mit csökkenteknek?
  • Stief
    Szia köszönöm a hozzá szólásod, kíváncsi leszek a jövőre, az viszont elkeserít hogy csökkentik a sebzést így is gyengék a fegyók. Főleg rpg meg javelin. :( 5 golyó a halál? Nem nevetséges :)
  • giornalista
    a CTE a community test environment, ide adják ki először a frissítéseket, új fegyvereket, és most a pályákat is, hogy teszteljék a játékosok, mielőtt kimennének az éles játékba.

az elérhető legfrissebb Battlefield 4 verziót takarja. itt már a frissített, javított netcode fut, gyorsabban mozognak a katonák, reszponzívabb a kezelés, más a hitmarkerezés, bevezették a grenade reductiont, csökkentették a fegyverek sebzéést (4 helyett minimum 5 találat kell egy assault rifle-ből, és így tovább - ez egyébként kurvára idegesítő, konkrétan újra kell tanulni a játékot), bevezettek és tesztelnek minden újítást, ami jön majd az őszi javítással.

egy teljesen különálló játék, külön statisztikával, stb. pl. először itt lehetett kipróbálni a Bulldogot és a többi China Rising fegyót is. most pedig az új pályákat.

csak PC-re van, ezt kell még tudni róla.
  • Stief
    Szia! Mi ez a CTE mik a különbségek az eredeti játékhoz képest?
  • giornalista
    kiderült, hogy nem egy hétig, hanem egy napig lesz játszható minden egyes pálya.

péntekig lehet kipróbálni egyet-egyet.
  • giornalista
    egyelőre csak egyet.

minden héten másikat, elvileg. nekem tetszik :) és mennyivel jobb a CTE, mint a vanila... áááá!! remélem, ha jön a patch, a sima is "megjavul".
  • SötétBarom
    Csak a mapokat, nem?
  • JaSoN HuNTeR #13832
    Ma mikor jön?
  • Meridius
    Még ha pályaelem is, egyértelmű hogy a BF4 "canont" átvezetik a BF2142-be.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 19:04:57
  • giornalista
    a CTE-n ki lehet próbálni.
  • SötétBarom
    Örülnék neki nagyon, nekem az 2142 kimaradt..

Amúgy a mech tuti csak pályaelem.
  • Meridius
    Na erre nem számítottam. :D Hovertank, railgun, mechwarrior, csak nem felvezetés egy BF 2143-hoz?
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 18:58:52
  • SötétBarom
    0:26-nál az egy légpárnás tank? :D
  • SötétBarom
    Na ezek faszájosan néznek ki..
  • szomferi
  • Stief
    Mi baj a tankok és járművekkel, és miért jobb Hardline modellje?
  • giornalista
    ma délután (9AM pacific timeI final stand reveal video
  • Vadnokedli
    ugyanúgy lehet majd tologatni a nem használható járműveket? Remélem.
  • DanielT
    Ijesztős videó, FU.
  • Meridius
    A közeljövőben átemelik a járművek vezetési/fizikai modelljét a Hardline-ból, úgyhogy jelentősen javulni fog a helyzet. Mondjuk a tankokkal nem tudom mi lesz, mert azok pont nincsenek abban a túlárazott DLC-ben.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.08. 08:47:16