15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
nemgyenge01 #13859 Az tényleg nem probléma, hogy hitmarker az rpg...olykor.
Biztos jobb lesz a netcode, amit állítólag már vagy 20X javítottak. cte ugyan :)
te ezt elhiszed? XD
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.10. 16:32:31 -
#13858 Sőt, a DICE sem létezik. Majmokat ültettek a számítógépek elé billentyűket nyomogatni, és egyszer csak megszületett a BF4. -
#13857 Na de a valóságban nincs respawn sem... -
#13856 A Javelin már a BF3-ban is egy vicc volt. Ugye alapból 2 lövés kell egy tanknak belőle. Na most a valóságban ilyen nincs, 1 lövés és meghal mindenki, aki a tankban ül. -
gstup #13855 -
#13854 Néhány heli(és más) lelövés, tőlem:
Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.09.10. 12:53:55 -
#13853 pontosabban: valós, létező problémák.
amit te mondasz, az nem az. -
nemgyenge01 #13852 10 rpg indítás után lehetséges. Fogod az adást,:
De vannak itt nagyobb problémák is XD
-
#13851 írd be egy picit lassabban, hátha akkor megérti :)
valszeg még sosem talált el egyetlen helit sem, ezért nem tudja.
vagy keveri a stinger/iglával, nem tudom. -
#13850 Akkor megismétlem mégegyszer, hátha felfogod lassan:
Mindent leszed egy lövésre az RPG, kivéve a _TRANSPORT_ helit. -
nemgyenge01 #13849 Szóval nem mindig elég 1 rpg. A videóban az 1. rpg csak azért kill, mert odab@szódott a földhöz. Még ajtó sincs azon a szaron. Vicc -
#13848 -
#13847 ???
Nem tudom te mivel játszol.. Transport heli az egyetlen, amin "csak" mobility killt ad. -
nemgyenge01 #13846 A 3-ban igen, itt max mobility kill vagy disabled. Ja meg néha beadja...néha. -
#13845 RPG egyből szed bármit ami repül. -
nemgyenge01 #13844 Francokat gyenge az rpg, csak 2 kell a kis helibe XD Gondolom csak a "balansz" miatt, mert túl easy eltalálni vele a helikoptert. -
nemgyenge01 #13843 Ez szép és jó, de már hallottunk ilyet XD Lassan egy éves ez a remekmű de még tele van alapvető hibákkal. Pisztolyt nem képes felemelni a karakter amikor futsz...no comment -
#13842 csökkentik a sebzésüket, a hordozható mennyiséget és növelik az időt, mire újra kapsz egyet.
15-20 másodperceket kell majd egy ammo boxon csücsülni egy gránátért. -
SZUsszan #13841 A németek meg a Wolfeinstein 3d-re rágtak be. -
Drazse23 #13840 Egy kis kelet-európai hangulat. Ha megfigyeltétek két térkép biztosan Oroszországban játszódik. (Hammerhead, Giant of Karelia). Bár nem tudom miért kellett 4-ből 3 térkpépnek télinek lennie. (A BF3-ban meg mondjuk sivataggal meg kopár közel-keleti térképekkel volt tele a játék.)
Érdekesek ezek a futurisztikus 2142-őt idéző gépszörnyek is. Lehet, hogy utalás a 2143-ra, ha lesz ilyen. Ugyanakkor a ruszki helyszínek is utalhanak a következő BF-re. (Nem a Hardline-ra (BF5 v BC3?). Lehet, hogy egy Oroszban/Kelet-Európában játszó BF lesz a következő? Most az ukrajnai események miatt rengetegen erre gondolnak. Nekem mondjuk bejönne ez az irányvonal is. Fenyőerdők, sztyeppék, havas tájak, a Kaukázus vonulatai, régi szovjet ipartelepek, hagymakupolás templomok vagy akár a modern orosz nagyvárosok. Csak nehogy berágjanak az oroszok, ahogy az irániak és a kíniak is tették. (Bár ők csak a Company of Herosra és CoD MW2-re haragudtak meg.) -
Stief #13839 Elfelejtettem mi az gránát reduction mit csökkenteknek? -
Stief #13838 Szia köszönöm a hozzá szólásod, kíváncsi leszek a jövőre, az viszont elkeserít hogy csökkentik a sebzést így is gyengék a fegyók. Főleg rpg meg javelin. :( 5 golyó a halál? Nem nevetséges :) -
#13837 a CTE a community test environment, ide adják ki először a frissítéseket, új fegyvereket, és most a pályákat is, hogy teszteljék a játékosok, mielőtt kimennének az éles játékba.
az elérhető legfrissebb Battlefield 4 verziót takarja. itt már a frissített, javított netcode fut, gyorsabban mozognak a katonák, reszponzívabb a kezelés, más a hitmarkerezés, bevezették a grenade reductiont, csökkentették a fegyverek sebzéést (4 helyett minimum 5 találat kell egy assault rifle-ből, és így tovább - ez egyébként kurvára idegesítő, konkrétan újra kell tanulni a játékot), bevezettek és tesztelnek minden újítást, ami jön majd az őszi javítással.
egy teljesen különálló játék, külön statisztikával, stb. pl. először itt lehetett kipróbálni a Bulldogot és a többi China Rising fegyót is. most pedig az új pályákat.
csak PC-re van, ezt kell még tudni róla. -
Stief #13836 Szia! Mi ez a CTE mik a különbségek az eredeti játékhoz képest? -
#13835 kiderült, hogy nem egy hétig, hanem egy napig lesz játszható minden egyes pálya.
péntekig lehet kipróbálni egyet-egyet. -
#13834 egyelőre csak egyet.
minden héten másikat, elvileg. nekem tetszik :) és mennyivel jobb a CTE, mint a vanila... áááá!! remélem, ha jön a patch, a sima is "megjavul". -
#13833 Csak a mapokat, nem? -
#13832 Ma mikor jön? -
Meridius #13831 Még ha pályaelem is, egyértelmű hogy a BF4 "canont" átvezetik a BF2142-be.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 19:04:57 -
#13830 a CTE-n ki lehet próbálni. -
#13829 Örülnék neki nagyon, nekem az 2142 kimaradt..
Amúgy a mech tuti csak pályaelem. -
Meridius #13828 Na erre nem számítottam. :D Hovertank, railgun, mechwarrior, csak nem felvezetés egy BF 2143-hoz?
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 18:58:52 -
#13827 0:26-nál az egy légpárnás tank? :D -
#13826 Na ezek faszájosan néznek ki..
-
#13825 -
Stief #13824 Mi baj a tankok és járművekkel, és miért jobb Hardline modellje? -
#13823 ma délután (9AM pacific timeI final stand reveal video -
#13822 ugyanúgy lehet majd tologatni a nem használható járműveket? Remélem. -
#13821 Ijesztős videó, FU. -
Meridius #13820 A közeljövőben átemelik a járművek vezetési/fizikai modelljét a Hardline-ból, úgyhogy jelentősen javulni fog a helyzet. Mondjuk a tankokkal nem tudom mi lesz, mert azok pont nincsenek abban a túlárazott DLC-ben.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.08. 08:47:16