15720
  • Lantee
    Köszi, holnap kipróbálom a tanultakat. :)
  • Vadnokedli
    BF3 ban is megcsinálták.
  • Meridius
    " Fix for Neutral/Friendly roadkills exploit & getting killed by own vehicle "

RIP BATTLEFIELD 2002-2013
  • deep
    Tank kérdéshez: lehet aktív protection-je, ami felrobbantja a lövedékedet becsapódás előtt. Kis zöld fény jelzi a járművön, piros ha kifújt.
  • SötétBarom
    1. RPG-vel, ha közel jön. A kisheliknél amikor üresek nézd meg melyik felén van a pilóta, ha nincs messze assault rifle-al ki lehet szedni, és helid is lesz ajándékba.

2. Fontos nagyon a szög. Hiába lövöd az oldalát, ha 45 fokban találod el. Merőleges találatok fájnak a legjobban. Nyilván a beszteszt, ha seggbe tudod durrantani így. Mindez érvényes az RPG-SMAW rakétákra is.

3. Akna marad, amíg fel nem robban valami miatt.
  • Lantee
    Na, lassacskán feltornásztam magam 23-as szintre, és eljött az ideje kérdezniÉ

1. Mivel lehet a legbiztosabban leszedni a heliket? Váltogatom a kétfajta rakétát, de vagz rohadt messze vannak és nem tudom befogni őket, vagy ahogy befogtam őket, azonnal kidobálják cuccost, és kezdhetem előlről. Illetve 3-4 találat kell, mire hajlandóak leesni.
    2. Tankcsata - Én kezdem a tüzelést, oldalát lövöm, ő az én orromat. Én a harmadik találatra robbanok, ellen meg még Health 45-55-ön. WTF?!
    3. Az aknák csak a halálomig maradnak aktívak, vagy amig valaki rá nem gurul, és fel nem robbantja?

Köszi
  • SötétBarom
    Micsoda érvek. Amennyit a BF4ben én érzek a commanderből, az többnyire az, hogy csak egy van, és az a csapat rape-eli a másikat vég nélkül gunshippel, UAV scannel, meg minden faszsággal. -.-

De tök tutkó, tényleg. Úgy kéne kibaszni, mint macskát szarni. KB a SUAV-val egy szintű fícsör.

Egyéb:
  • SötétBarom
    Ezt te komolyan gondolod public serveren? Én játszani járok fel, nem egy mapot nézegetni..
  • giornalista
    a BF2-t és a 4-et összehasonlítani baromság.

nem hiszem, hogy a BF2-ben az volt a commander fő feladata, hogy a UAV scannel teljesen tönkretegyen meccseket. a legtöbbször meg fogalma sincs arról, hogy merre is kéne irányítani a squadokat, csak dobálja az evac ordereket sorban.
  • Herold
    Gondolom, BF2-ben is nagy ívben leszartad a commander utasításait.
  • Borg
    Az is tele volt balfaszokkal. Sőt, onnan jöttek ide. :D
  • SzinesGeza
    Ja, szóval ha olyan balfasz a másik csapat, hogy nem képesek kiállítani egy commandert, akkor az a játék hibája!
    BF2-ztél te valaha?
  • SötétBarom
    Tényleg kurva jó. Tökre nem bassza el a balanszt ha csak egy van. :|
  • SzinesGeza
    A commander nagyon jó dolog. Már ha teszi a dolgát és nem csak nézelődik. :)
  • SötétBarom
    Commander eleve gyíkság. ;D
  • Borg
    A CTF és CQ keverésével az a baj, hogy kirúgja a commandereket a szerver ilyenkor.
    Nem nagy baj, de mindig kavarodást okoz, hogy most miért lett kicked valaki... Szóval elég valószínű, hogy itt tisztán CQ fog futni továbbra is.
  • SötétBarom
    Kitöltve.

CTF kéne mindenhova, beszt játékmód. Egyedül 64es szervereken nem kéne erőltetni.
  • SZUsszan
    Tiszta Rainbow six: Rogue Spear?

Talán itt volt legelőször ilyen cucc.
  • Borg
    Aki jár PTO-ra játszani, az most szavazhat a kedvenc mapjairól itt: szavazás

Eredmények megtekintése itt

A szavazást 100 válaszolónál zárjuk le, és az eredmények alapján lesz módosítva a maplista, ami jelenleg még az összes mapot tartalmazza votemappel (CQLarge).
  • Drazse23
    Tiszta Counter Strike.
  • Szabi #13879
    megzavarni az ellenséges játékosokat, lövéshangot ad ki és így megjelenik az ellenség térképén :D
    link
  • Drazse23
    Valaki árulja el nekem, hogy mi a fenére való a DS-3?
  • Drazse23
    Lehetséges akár a nagy pingbeni különbség is.
    Nekem is volt ilyen, hogy egy fickóba közvetlen közelről adok le három testlövést DMR-rel, látom, hogy visszajelzi a találatot, de mivel nem használt reflexből váltottam pisztolyra és még két golyót küldtem neki. A csávó egy (vagy egynek látszó) lövéssel leterített. Az élete mardt 100%. Ezuán látom a kill camben, hogy a mellettem lévő csapattársam is rálő, kicsap a fegyveréből a torkolattűz, majd ő is ugyaníg meghal és az ellen vígan továbbfut.
  • Stief
    Sziasztok!
    Ma nagy élménybe volt részem főleg csalódásba, remélem ezt az új patch megváltoztatja. Történet: az ellenfelem egy szikla mellett állt rálőttem láttam hogy eltalálom, bizonyítékként a mögötte felcsattanó vér a sziklára. Megfordult és agyon lőtt, nem is ez pláne, hanem mikor megjelent róla infó, hát mi volt kiírva healtjére ? 100% :) És ma egész nap az volt az érzetem hogy rengeteg telitalálatos lövésemet egyszerűen nem számolta el.
  • giornalista
    az AEK-kel rengetegen mennek, az egyik legjobb all-round assault rifle. naval strike mapokon nagyon jó például, ott sokszor lehet találkozni vele. de a SCAR-H és a BULLDOG is hasonlók, ott niylván a magas sebzés a népszerűség oka.

az M16A3 egyáltalán nem volt OP, egyszerűen az volt a legjobb fegyver, ennyi. ettől még nem volt OP. most az ACE-23 a hasonló, könnyen használható, teljesen rendben van, de ha valaki mondjuk jó az AEK-kel vagy a SCAR-ral, bedarálhatja. ugyanez volt a helyzet az M16A3-mal is, csak kevesen merték használni a G3A3-at például. Az egy kézi ágyú volt gyakorlatilag.
  • Unreal1942
    Ha assault fegyverrel megyek akkor AR160 at használom mert az tetszik és kész :)
    De általában inkább ACW-R
  • nemgyenge01
    "de pl. az AR160-at senki sem használja, mert egyszerűen semmiben sem kiemelkedő,"

Mert a legtöbben azt nézik, hogy melyik a op fegyver... AEK kb leszarja mindenki pedig a 3-ban annyira szerették a emtizenhatahárommal együtt.
    Inkább tegyék be végre a kalácsot (ak47) vicc, hogy ilyen fegyver kimarad. m16a3 kit érdekel? op volt azért mentél vele.
  • SötétBarom
    Helik szerintem már jók, nem nagyon kéne buzerálni őket..
  • szomferi
    lassul, de több lesz a tárban, és a recoilt is csökkentik, jobban lehet darálni vele majd

hja, a nagy következő patch a CTE-n pedig vehicle balance lesz, hátha erősítenek a helin majd kicsit
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.09.11. 11:31:03
  • giornalista
    ha beméri neked valaki, elvileg 50-et sebez, egyébként kevesebbet.
  • giornalista
    nekem a G3A3 is hiányzik, az AN94-gyel egyetemben, de jöhetne az M16A3 is.

állítólag a phantom program végén kapunk majd egy fegyvert, szerintem egyébként az M16A3-mat, a 3-ban nagy kedvence volt sokaknak.

de pl. az AR160-at senki sem használja, mert egyszerűen semmiben sem kiemelkedő, semmire sem igazán jó. az F2000-et és a FAMAS-t is megkavarják majd, egyik sem lesz olyan egyedi, mint most (a FAMAS 1000-ről 900-ra lassul). tényleg túl sok a fegyver, ezt a magam részéről aláírom.
  • giornalista
    öööö, ja, van ilyen kis UAV is, beletrafáltál :)))
  • SötétBarom
    Repkedő cuccokat egylövéssel lehet szedni rpg-vel, embereket sniperral vagy shotgunnal, tankokat C4-el. Már ha ilyesmire van igénye az embernek.
  • Drazse23
    Itt láthatunk pár újdonságot.
    Motoros szán (már értem, hogy 4-ből 3 pályán miért csak hó van), Metal Storm, meg valami futurisztikus sniper.

Hover tank

Mi lesz még? Lehívható kis UAV, aminek a géppuskájával lehet aprítani az ellent. Tisza Call of Duty, bár ezt a Dragon's Teeth-re már rásütötték.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.09.10. 21:28:08
  • Stief
    Összességében ez túlzott balancolás már számomra idegesítő, igazából lassan ott tartunk hogy nehogy véletlen bárkit is letudj lőni elsőre. Nem tudom, ez népi igény? A másik hogy többször felmegyek játszani és alig találni szervert. Hardcore módban 4-5 db van ami él. Néha el is gondolkodom rajta hogy hol vannak az emberek?
  • Stief
    Teljesen egyet értek veled, bár én több javelin lövésre tudtam kiszedni egy tankot! nekem 4 lövés kellett, és mind be talált. Csodálkoztam is rajta, hogy ennyire gyenge hogy lehet. Persze ezt külön bemérés nélkül.
  • Herold
    Csakhogy egy dolog 2x meghúzni a ravaszt (képletesen) 1 mp-en belül, és másik becélozni és kilőni egy mozgó tankot Javelinnel, kétszer egymás után. A kettőt ne hasonlítsuk már egymáshoz.
  • Szabi #13862
    nekem fénykard kéne :(
  • Drazse23
    Mondjuk egy lehetséges kívánságlista:

Assault: AN-94
    Engineer: MSMC
    Support: L86 (bár ezt a fegyvert a városi pályákra kellett volna a DT-ben), ide mondjuk MG121, hogy ne csak meggymag lövöldözők legyenek
    Recon: TRG-42
    All kit: SCAR-L (carbine)
  • giornalista
    akkor az egész játék egy vicc, mert az assault fegyverekből minimum 2 headshot kell egy killhez.

balance, emberek, balance.

más: a dolgok jelen állása szerint a Final Standben nem lesznek új fegyverek. picit szomorú, mert néhány BF3-as kedvenc kimarad így, de így is annyi fegyver van, nehéz lenne bármi újat behozni, azt hiszem.