Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt felteszed GeForce 340.43 Beta és megszünik.
Xp
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/76509/en-us
Win7,Win8
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/76513/en-us
A játék megjeenése óta ilyen üzenetekkel fagy ki a játék... van már erre valami megoldás? A válaszokat elõre is köszönöm!
http://kepkezelo.com/images/q7giahhi3qozujw4jcdx.jpg
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
8GB GDDR5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
M249-essel 200-as rakaszból okádja a lõszert közelharcban, de még így is gyenge hatékonysággal. Távolra egyszerûen nem tud lõni, mivel a kontroller nem teszi lehetõvé a finom motoros mozgatást, ha nyílt irányzékot használ. Mikor irányzékkal céloz mozgás közben, lehet látni, hogy olyankor jobbra-balra kitér és mire lõhetne már le is szedik. A legtöbb killje csípõbõl tüzelve közelharcan történik, mikor egy emberbe beleküld vagy 20 lõszert, mire az megfekszik. Kevésbé gyors és kisebb tárkapacitású fegyverrel még ilyet se lehene alkotni, fõleg, ha már kicsivel távolabbra is kell lõni.
YouTube: 23Drazse
Amúgy számomra pont az jön le ebbõl a videóból,hogy fikarcnyi esélye sincsen.
- Akármit csinál úgy mozog mint egy robot. Semmi dinamika a játékában.
- Nem lehet célozni. Közelre sem. Távolra meg pláne. Sok gyakorlással biztos lehet jobb,de nem hiszem hogy meg tudja közelíteni az egérrel történõ célzást.
Ez csak az én véleményem,semmi támadás!😉
Az rendben van, hogy a csávó nagyon durván tolja konzolon a többi konzolos ellen.
Azonban ugyanezt PC-n megcsinálni egy random kontollerrel az egeres játékosok ellen, ahol nincs auto aim rásegítés, ez neki se lenne könnyû falat. Egy átlagos játékos pedig egyszerûen elvérezne.
Ahogy tanult kollégáim is írták korábban, az egér sokkal érzékenyebb, sokkal könnyebben lehet vele fordulni vagy a célpontra húzni a célkeresztet.
Akkor a jármûvek:
Jetet talán még könnyebb vezeni kontrollerrel, mint egérrel vagy billentyûzettel, de egy tank tornyát, hogyan fordítod át egy pillanat alatt? Például, ha hatulról lõnek vagy egy helikoptert akarsz vele leszedni.
Haveronmál nem egyszer játszottam PS3-mon BF-et, az irányítás rémálom a PC-hez képest.
Multis FPS játéknál csak egy dolgot rosszabb játszani konzolon, az pedig az RTS.
Amúgy ha beírod amit a VG írt, egy csomó videót kidob. Van ott PC xbox kontroller, setup, minden egyéb.😉
Köszi<#csodalk>#csodalk>
Sajnos ez sose fog kiderülni,de erõsen kétlem.
Amúgy meg youtube hint: "battlefield 4 pc with xbox 360 controller"
Lehet tele vagyok elõítélettel, de szerintem esélyed nincs a kontrollerrel az "egeresek" ellen.
Ha sikerül,megnéznék egy gameplay-t amint azzal tolod a multit pc-n.
Két kérdésem lenne,remélem tudtok segíteni.
Mostanában szeretnék beszerezni egy kis lövöldés játékot a Battlefield régebbi részeivel játszottam,de 360-on.A mai napig pc-n is controlerrel nyomom (crysis-t pl,ahol semmi hátrány nem ért)
Valaki nyomja conrolerrel?Támogatja a játék?Vagy nagyon barkácsolni kell hozzá,hogy menjen?-mert pl a crysis tök jól támogatja,ott semmi extra nem volt,csak bedug és játszik.
A másik:q8400 as 2,77 intel proci 4 mag,6 gb rammal,radeon7770 as kártyával,1280*1024 monitoron futtatva menne a játék?-vagy kevés hozzá a gépem?
Köszönöm a segítséget elõre is.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
8GB GDDR5
Fel kéne robbantani a gátat, ott állok ahonnan nem lehet átugrani a létrára. Hiába veszem elõ a távirányítót nem robbant! Csak azt a c4-t amit eldobok, de az elhelyezett tölteteket nem. Vagy a töltetek mellé kéne c4-t is tennem?
mondjuk inkább úgy, hogy használhatóbbak.
pár hete egyébként írta a Dice, hogy felmerült bennük, hogy éppenséggel gyengíteni kellene a fegyvereket, hogy még több idõ legyen reagálni. errõl azóta nem beszéltek, a CTE-be sem került bele, remélem amúgy, hogy nem is fog...
Ma raktam fel az új patchet és komolyan ez elsõ benyomásom ez volt.
Aztán jött egy kis hullámvölgy, de a végére megint ez kristályosodott ki bennem, hogy a fegyverek tulajdonságai javultak. Vagy az damage vagy a hitreg javult, mert most tényleg olyan érzésem volt, hogy minden betalt lövés sebez és nem veszik el az éterben.
Több fegyvert és fegyverkategóriát is próbáltam pl: gépkrabély, kompakt gépkarabély, DMR, géppusa (itt annyira nem), pisztoly és mindnél tapasztaltam. Persze ez igaz volt fordítva is, pár jól célzott találattól én is feküdtem.
Ja igen vagy három különbözõ szerveren és nem hardcore módban.
A fegyverek durvábbak lettek, érezhetõen több életet vesznek le, mint eddig. Illetve, bár ez szubjektív, de mintha javult volna a pontosságuk is (gépkarabélyokat és carbineokat próbáltam), sokkal könnyebben lehet osztani velük a headshotokat.
De lehet, hogy ezt a hitreg javulása okozza?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
bár a jármûhöz is béna vagyok. a kis helivel már repkedek jókat viszont 😊 élvezem is!
Miután a hajó partra futott a C zászlót harmadmagammal védve sikerült még a meccset is megfordítanunk. Stinger rakéták és a rögzített AA segítségével leradíroztunk minden közelben lévõ légi jármûvet. A gyalogosok meg persze ólmot kaptak. Amíg az ellenfél csapatának fele vérszemet kapott és ránk koncentrált, addig csapattársaink foglalgatták a többi zászlót.
így, hogy 50 megával veszek fel 60FPS-sel, 1680x1050-es felbontásban, egy perc 375MB (20 perc meg 7,5GB 😄)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
- gombnyomástól gombnyomásig rögzít
- gombnyomásra elmenti az utolsó X percet, maximum 20 percet tud utólagosan felvenni (addig cache-seli)
- a kettõ egyszerre, lényegében attól függ a rögzítés, hogy melyik gombot nyomod meg (az elsõ kettõ módban csak azt tudod csinálni, amit leírtam)
- közvetlen tolod ki Twitch-re stream formájában
meg tudod adni a felbontást, FPS-t, a videó minõségét is (max 50Mbps), és a legutóbbi frissítéssel bejött az is, hogy outgame is tudsz rögzíteni