Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.08.22. 15:23:58
Minimap van és nem egy lövésből patkolsz el, szöges ellentétben a HC-val.
Igazából ezeket már most is be lehet állítani, csak a kutya se állítgatja a keresőt ilyen presetre.
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2014.08.22. 10:16:57
Utoljára szerkesztette: adam46, 2014.08.21. 00:12:58
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
2, Nem indok nélkül fikáztam, hanem tapasztalatok alapján, szóval mielőtt idejönnél a bugyuta hozzászólásoddal, lehet meg kéne ismerni a tényeket.
Az összefogás nem azt jelenti, hogy menjünk ki az utcára és csináljunk forradalmat (valljuk be ezt soha nem működött nálunk).
Mindenkinek rendesen kellene végeznie a dolgát (mint ahogyan a legtöbb "birka" ezt napi 10-12 órában teszi) és nem kívánni másoknak rosszabbat mint saját magának. Ennyi.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Áttettük másik szolgáltatóhoz, mert a réginek már sok volt a nyűge, főleg a pluginokkal, adminolással.
Tessék betenni újra FAV-ba, aztán lehet jönni gyilkolászni. A maplista még képlékeny, a DT marad mert népszerű, de a régiekből is vissza fog szivárogni pár.
Tudom ez csak egy játék,de akkor is ha a debreceni ötösfogat egy anyabaszó szerencsétlen borotvált seggű szarkupac,azért még a több ezer ember az nagyon jóóó!
<#law>#law>
Utoljára szerkesztette: kemencebalázs, 2014.08.12. 22:05:58
Blizzard Entertainment [email protected]
Segítsetek légy szíves!
Hol tudom feloldani a Big Splash medált, hogy megszerezzem végre az unica6-ost? Azt írja "Activate the floodgates on the Sunken Dragon map" ez hol van??? Előre is köszi!
<#fogmosas>#fogmosas>
Idézek egy véleményből: "Debrecen város szégyenei"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.12. 21:31:53
* Scomcomputers the future of computing!*
De kár volt. Az egy dolog hogy az az adminoknak nem tetszik, ha lelövik őket, vagy körökön keresztül veszítenek, de ezért cheaterezni, bannolgatni?
Ő(k) bérlik a szervert, és megtehetik, de legalább vennék ki a "Hungarian"-t a szerver nevéből, hogy ne égessenek bennünket a gyerekes viselkedésükkel.
De úgy látom már BF3-ban is hasonló volt a helyzet:
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A káromkodás nem az életünk része, csak az egyszerű tuskóknak.
Étteremben voltam és bejött egy 35-ös fuxos fehér pacák, meg a slepje. Kb. így zajlott a beszélgetés:
"Hallod bazdmeg de geci volt az a köcsög zsaru bazd meg. Elmondtam neki bazdmeg, hogy menjen a qrva anyjába bazdmeg. És erre hallod bazdmeg, még én vagyok a hibás bazdmeg. Na mindegy bazdmeg, ma én fizetek mindent bazdmeg, mert úriember vagyok bazdmeg."
Ha ez az élet része szerinte, akkor nagyon egyszerű ember lehet.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
8GB GDDR5
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
@Giornalista: igen, ebben a megközelítésben (ami helyes) igazad van 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ