15720
  • Demeterf
    Nem vagyok ideges... 10 perc volt hátra az első dlc letöltéséből, erre origin hálózat hiba Most újabb 1.5 óra...
  • Demeterf
    Sziasztok! 1év után megvettem ma a premiumot. Lesz mivel ismerkedni :) Csak ez a net lehetne gyorsabb:)
  • ddany7
    köszi!
  • Harcimókus
    Origin,a játék ikonján egy jobb klikk,majd játékadatok megtekintése,ott legörgetsz a kiegészítőkre,majd amelyik nincs meg,egy jobb gomb és frissítés keresése...mikor mind meg van már fog premium pályákon is futni...
  • ddany7
    sziasztok!
    windows reinstall utan, a sima bf4 felment, az origin azonban nem latja a premium cuccomat, a dlc-ket nem tudom lehuzni. Ez mitol lehet, es mi a megoldas ra?

(ha bemegyek egy sima szerverre, meg irja is hogy premium tagsag miatt elore mehetek a sorban.)
    Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.12.18. 21:47:38
  • Typhooon93
    Igen mindegyik ott volt.
    De most már újra raktam a játékot és müködik. De még lekel töltenem a dlc ket.
  • Smithwarden
    Mindegyik Xpack ott van?

Xpack0 = Second Assault
    Xpack1 = China Rising
    Xpack2 = Naval Strike
    Xpack3 = Dragon's Teeth
    Xpack4 = Final Stand

Tehat a legutolso DLC, a Final Stand is?
    Mert ha nincs, akkor kulon uj regisztracios kulcskent hozza kell adni.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.18. 16:55:14
  • Typhooon93
    Sajnos ez sem működik.
    Megnéztem és az összes Xpack nevű mappa Installed értéke True ra van állítva.
    Úgy látszik mindenkép újra kell rakni a játékot, csak az a baj hogy a netem nagyon lassú és sok idő ameddig a DLCket letölti újra.

de ha van valakinek még más ötlete nyugodtan ossza meg velem.
  • Smithwarden
    Egy esetleges megoldas:

1. Log out and fully exit Origin
    2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
    3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
    4. Check if there is a folder named Xpack0 under Battlefield 4:
    If YES -> Click on Xpack0, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True.
    If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key - a new folder will be created, name it Xpack0 - right-click on Xpack0 > New > String Value > name it Installed - on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True(1).
    5. Exit Registry Editor
    6. Log in to Origin.
    7. Repair Install BF4
    8. Clear Browser Cache and Cookies then login to Battlelog
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.17. 19:58:11
  • Typhooon93
    Még mindig nem működik a játék. van valami ötletetek hogy miért nem ?
    Egyfolytában azt írja hogy frissítsem le de amikor rányomok a frissítésre kiírja hogy naprakész a játék de mégse indul el.
    Már nagyon idegesítő napok óta nem tudok játszani. Van valami megoldás erre ?
  • Prince23
    Ha kreálunk platoont, akkor a multi gameplaybenn jár külön platoon XP, vagy leaderboedos besorolás? a szakaszt lehet fejleszteni? Illetve mi az előnye a szakasznak?
  • Typhooon93
    Neked sem működik akkor? Azért ez elég gáz.
  • Lantee
    Tegnap este eloszor is felfrissult az Origin, utana leszedett egy javitocsomagot a BF4-hez, es azt ugy jo 5 percen keresztul telepitette.
    Csucs gepem van, es megis...tehat valszeg neked is csak varni kell turelmesen.
  • Typhooon93
    Sziasztok.
    Az a bajom hogy tegnap óta nem indul el a játék. egyfolytában feldobja hogy frissítés elérhető először le is töltöttem a frissítést de még mindig azt írja van frissítés de viszont amikor rányomok hogy frissítse azt írja nincsen frissítés.
    Remélem érthető volt amit leírtam.

Előre is köszönöm a válaszokat.
  • determinator
    Hát biza az iszonyatosan magas. Biztosan cheater vagy XD.
    De komolyra fordítva a szót, ezért érdemes jól "bejáratott", normálisan konfigurált, a játék "típushoz" igazodó szervereket kedvencek közé rakni és azokon játszani. Így nagy eséllyel elkerülhetőek a gyerekes adminok, ésszerűtlen szabályok.
  • zsoca6
    szerintem nem . engem multkor 3 as arány miatt vágtak ki
  • Igazember
    Kirúgtak egy szerverről, mert a K/D-m túl magas, indoklással. 1,22 pontosan. Ez szerintetek is magas?
  • giornalista
    azért baromság ez, mert a COD és a BF között nagyon kevés hasonlóság van. attól, hogy a BF-nek is vannak pörgősebb pályái, pályarészei, még nem lesz COD az élmény.

ez egy taktikai shooter, és egyébként aki normálisan keres, az talál olyan szervereket, olyan beállításokkal, ahol nagyon jó meccseket lehet játszani.

a pályák közül egyet felejtettem ki: remélem, a Strike at Karkand bekerül majd, az egyik legjobb pálya a BF3-ban (én csak ott játszottam vele).
  • giornalista
    aki olyan lúzer, hogy 64-es darálásokra megy fel, az sosem fogja megérteni, ez biztos :)
  • Harcimókus
    Én speciel egy bc2,vagy bf3-as pályára nem szavaztam,de hát...
    Nem érdemes lefolytatni újra ezt a CoD vs. BF vitát,de tényleg,akinek az jön be,az játszon azzal.Az már megint más dolog,hogy az EA üzletpolitikája egyértelműen az,hogy elcsalogassa a konkurencia játékosait,de szerintem csinálja,semmi közünk hozzá,csak ne tegye ezt a bf2-es rajongók rovására.
    Am egyetértek egy másik fórumon írt fórumtársam véleményével,miszerint egyre több hozzászólással kellene "bombázni" az érdekelteket,hogy közelítsen a bf2-es szinthez a játék,mert most javarészt csak a csicska tinik hozzászólása látható azokon az oldalakon,-nekik pedig,valljuk be,- semmi közük az igazi battlefield-hez.Nagyon kevés,-tisztelet a kivételnek,- aki kzülük elér arra szintre,hogy megértse,miről is szólna igazából egy battlefield. Járműves nagy pályák,kiegészítve gyalogosoknak való terepekkel,csapatjáték,értelmes játék menetek,etc,etc...ettől a mostani,(bf3,bf4,) kiadások sajnos mesze állnak...(elég csak annyit megemlíteni,hogy mire repülnél egy jót,akkor már fordulni kell,ha nem akarsz kilépni a pályáról..)
  • SzinesGeza

Mondjuk azt kellene eldönteni, hogy infantry-pályákat akartok vagy rendes Battlefield-map-eket? ;)
    Amúgy én is a BF2-esekre szavazok.
  • Harcimókus
    Metro domination és problem solved...
  • SötétBarom
    24-es metro még van annyira intenzív, hogy ne érezd kihaltnak..
  • DanielT
    Naja. Csak nekem annyira BF=tömeg, hogy nehezen nyomom máshogy, pedig rengetegszer idegesít fel, amikor mögém spawnolnak ezren, vagy én esek be a golyózáporba.
  • SötétBarom
    Most érted, a q3 f2f arénáit se 16-an kell játszani, mert akkor 5 halálból 3 az éppen bespawnolók általi telefrag. :D
  • SötétBarom
    BF2 idejében még iskolába jártam, és nem engedhettem meg magamnak olyan PC-t amin elfutott volna, így totál kimaradt. BC2 mapjai pedig szerintem nem a legjobbak, enyhén szólva. :D Az Arica-t meg a Port Valdezt szerettem igazán, illetve a később hozzácsapottak közül a White Passt.
  • DanielT
    Hm, eddig valóban csak tömött Metrón voltam, ahogy a többi pályán is megszoktam, emiatt a pályából gyakorlatilag nem is láttam semmit, mert az egész egy konstans robbanás.
  • tutituti
    A szomorú hogy alig van aki karkandot,warlordot vagy jalalabadot írta :(
    bf2?senki?
    De én pl csak bf2 és bc2 mapokat válaszottam meg pár vietnam meg 1942-t
    A bf3 mapok akkorák mint a kutya ülve.én még mindig azt mondom,nem map átkonvertálás legyen hanem egy mod sdk és jöhet a project reality a frostbyte motorra :D
  • SötétBarom
    EZ.

Mindenki egy igazi segg, aki 24 playernél többel játszik metron. Kívánok nekik sok szeretettel 4v4 conquest large inf only alborz mountaint. Annak is kb ugyan annyi értelme van.
  • determinator
    Szerintem ki kellene próbálnod 16 férőhelyes szerveren pl. CTF módban.
    Azt kellene megérteni, hogy mindegyik pályának megvan a saját optimális játékos létszáma és játékmódja amivel nagyon élvezhető.
    Persze a metró nekem is játszhatatlan 32+ létszámmal, főleg ha nincsenek tiltva a robbanó cuccok.
    De ettől még számomra nagyon jó ez a pályát is(kis létszám esetén), mivel nagyon taktikusan lehet benne "harcolni".
  • DanielT
    Fel nem tudom fogni, hogy abban az elmebeteg, csődaráldában mit lehet élvezni, a stat boostingon kívül, undorító stílusban campelve.

Világosíts fel kérlek, hátha nem kell minden alkalommal instant alt+f4-et nyomnom, amikor meglátom, hogy kezd betöltődni. :D
  • Meridius
    Látom minden BF részből van lehetőség kedvenc mapot választani, így talán nem csak a "nosharcanalsandseinecrossing4ever" közösség örülhet majd. :D
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.12.10. 11:44:30
  • KriszKiss
    ha valaki esetleg szeretne a Phantom Bow-hoz dogtag gyűjtésben segíteni és viszont, az vegyen fel nyugodtan, battlelog név: KiSS_PUTi
  • SötétBarom
    Nem tudom miért van mindenki bögyében a metro, amikor egy kibaszott zseniális map.. Mindegy, legalább a Bazaar legalább tuti befutó..
  • DanielT
    Jaja... engem is felidegesített rendesen. De amíg egy rohadt Metro-t is elsőként hoztak át a régiek közül, semmin nem csodálkozok. Az Oman is úgy kellett, mint mókusnak az erdőtűz.

Mondjuk én a Seine Crossingot is utáltam. :D

Szavazataim: Epicenter, Markaz Monolith, Scrapmetal, Kharg

Ja, meg a többi szavazat is azokra ment, amiket a napokban a híresebb youtuberek is említettek...
    Utoljára szerkesztette: DanielT, 2014.12.10. 10:55:35
  • SötétBarom
    Irritáló, hogy az a gennygombóc canals kapta a legtöbb hooaht.. :C Semmi Seinne Crossing.. Kibaszott idióták.
  • tutituti
    http://www.pcgamer.com/new-content-confirmed-for-battlefield-4/

GIVE US YOUR INPUT ON CLASSIC MAPS
    We’re aware of – and humbled by – the many requests of re-creating classic Battlefield maps within the Battlefield 4 universe. Now we have a question for you: if a reimagining of a Battlefield classic map was to happen, which map would that be?

We’re really curious about your input on this topic, so head to this poll to share it: https://sv.surveymonkey.com/s/VMRMP3X
    Note that you can vote on several maps from several Battlefield games.
    Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.12.09. 19:39:48
  • giornalista
    hát egyelőre csak annyit jelentettek be, hogy "lesz", de hogy pontosan mi, azt még nem.

gyanítom, hogy minden korábbi BF-ből beemelnek 1-1 pályát.

játékmódnak, ha valamit akarnak még, jöhetne a scavenger vagy a gun master (inkább előbbi).
  • Smithwarden
    Uj bejelentes varhato December 9-en, jovo het kedden...valoszinu a 6. DLC.
    ("When will the actual day be when we hear about the 6th dlc / the life and future of BF4?" --- David Sirland ‏@ tiggr_ : "On the 9th I think"

Valtoztatjak hamarosan a heliket + repuloket (helik mas fizikat kapnak, repuloknel a 313 km/oras gyors fordulast kiveszik) es a hitmarkert osszevissza lehet majd buzeralni, ahogy nekunk tetszik.

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.05. 22:43:04
  • Sharx
    Köszönöm a válaszokat :D