Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
az fasza.

UCAV unlocknak jobban örülnék (csak az hiányzik), de fél év alatt egyszer láttam egy szervert Air Superiority móddal, az is üres volt 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Adam Jonas
Egyébiránt a BF4 1 hétig ingyenes játszható most.

VO101Tom
Az a gáz vele, hogy pálya kezdés után 15 perccel tesz ki egyet, majd 10 percenként váltja a helyeket, hogy hova rakja ki, de egy időben egyszerre csak egyet. Ha valaki felveszi, akkor egy ideig megint semmi, majd kezdi elölről. Én sem találtam soha, volt egy olyan szerver, ahol mindenki ezeket kereste, napokig kellett retkelni vele, mire meglett. Komolyan ennél még a DICE camo is egyszerűbb volt. Azért is érdemes ezt kifejezetten dogtag kereső szerveren nézni, mert ha megvan, akkor kell magad mellé három másik játékos, akiknek ugyanígy megvan legalább egy talált dogtag, mindenkin a korábbi phantom assignmentek cuccai vannak (ruha és fegyver skinek), és úgy mentek fel a lifttel az íjjért. Ha egyedül játszol, erre csak olyan szervereken van esély, ahol mindenki ezt az assingmentet csinálja.

www.pumaszallas.hu

Jim Morrison
utóbbi. térképről nézegetem a helyeket, de sose találok 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

VO101Tom
íjpuskához kellene, vagy a phantom assignment kell?

www.pumaszallas.hu

Jim Morrison
Ti szereztetek dögcédulákat mapokon? Egyszerűen nem találok egyet se 😞

HUN utótaggal könnyebb magyarokat találni, mint obszcén szavak beírásával.
Persze a stílus maga az ember...
giornalista
ma egyébként 30% akció van az originen mindenre, bár az indulóár meg elég magas...
meg varjal ki egy karacsony v januari leertekelest..

bf3 is volt mar ingyen.most bf4 jon biztos..

bf3 premium 1000-1500,bf4 premiummal 8-10 ..ejha..ezen sokat kell agyalni.. 😊
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.09. 11:26:08
szegyeld magad h nem vettel meg mindkettobol premiumot...

mijen gyagya kerdesek ezek!?3-5 eves jatekoknal!!

nyilvan azert "draga" meg,mert jo es sokan jatszak...

termeszetessen vedd meg mindkettot..
megbizhato cd key oldalakon 10 -15 ropi sincs..annyit boven meg er..

egyebkent meg barmelyik szerveren beirod h "picsafasz" ,es maris 4-5 ember ugrik akik magyarok es ott tudsz baratkozni..

megtobben meg (leragadva 90 evekben...pffffff..)

"HUN" uto v elotaggal nickukben toljak..szoval latod h tele a szerver magyarokkal...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.12.09. 11:19:15
BF4-et vegyél. Egyrészt kell a friss husi a terepre, másrészt már kissé könnyebb érvényesülni a kezdőknek, mióta a vérprofi lvl140-es kockák többsége elhúzott a vérbe BF1-ezni.
Jim Morrison
én azt mondom bf4.
Magyarokat szoktam látni kb mindig, biztos van valami nagyobb csoport ami szívesen lát mindenkit.

De majd más remélhetőleg ír a közösségi oldalával kapcsolatban, én egyfajta lone wolf vagyok (egyedül szoktam tolni)

Sziasztok!
Meg van a Battlefield 3 és az Armored Kill kiegészítő.Kérdésem az lenne érdemes-e a maradék 2-3 kiegészítőt megvennem ehhez,vagy vegyek Battlefield 4 prémium editiont?Melyik játéknak van nagyobb és értelmesebb Magyar játékosokból álló közössége?Szóval hosszú távon melyik játék Magyar online közössége "szavatosabb"?Válaszaitokat előre is köszi!
Jim Morrison
azért szólhattatok volna, hogy phantom assignements nekem kell először manuálisan ulockolni ... :p

Gondolom az ottani Tescoban 😄
azt kiírja, legalábbis nálam régebben írta, hogy na MOST nyomd az F-et (vagy ami Nálad a késelés), de ez kb 0,5-1 mp, mármint a reakcióidőd rá, tehát marha gyorsnak kell lenni hozzá. azt nem is tudom, hogy ha nyomogatod mint a vesztés azt beadja-e, lehet nem, már nem emlékszem. Szerencsén múlik sokszor, de nekem néha sikerült. Rá kell érezni, mint sok másra.egyébként.

The Matrix has you...

Jim Morrison
köszi!
ha mondjuk sarokban háttal az enemynek guggolsz, akkor nem látja, hogy maxon pörgeted a defit :p lehet inkább lelő de én inkább késelek 😄

VO101Tom
Ha a két játékos egymással szemben áll, akkor a késelés kivédése automatikusan elindul. Ergo aki előbb késel, nagy eséllyel az szívja meg, mert a kivédés már csak a másikon múlik. Ha viszont oldalról, felülről vagy hátulról késel, ott nincs védésre lehetőség. Ezért szokták azt csinálni, hogy szalad feléd, majd az utolsó pillanatban elugrik oldalra, hogy kvázi oldalról késeljen ne szemből.

Ezt a defis dolgot én sem tudtam, mondjuk ahhoz kell azért idő, hogy feltöltsd, szándékosan ezzel a késelőket nem hiszem, hogy lehetne szivatni, ahhoz lassú és látványos védekezés. De jó tudni, hogy van ilyen is 😊

www.pumaszallas.hu

Jim Morrison
na, ezt jó tudni 😄
amúgy ha már késelés... pontosan mikor lehet F el kivédeni? sokszor sarkon mikor talizok ellennel elkezdem lőni, de ő meg szemből simán lekésel, meg ilyesmik. Vagy amikor én próbálok döfni, de kivédik. Pontosan mikor lehetséges ez?

SötétBarom
Legviccesebb az, hogy ha töltöd a defit, és közben valaki megpróbál lebökni késsel, azt agyonbassza az áram. 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

grebber
Tescoba most 1264 ft a BF4 Premium

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
á köszi, eddig szerintem engem is csak quick chrageoltak... ez így már fasza lesz <#worship>

A full charged dolog élesztésnél is jól jön, mert akkor teljes életet adsz a csapattagnak, nemcsak éppen hogy éljen. Szoktak neki örülni, ha szorult helyzetben van és még pár lövést kibírva el tud onnan jönni, egyébként csak ingyen frag-et adsz az ellennek.

The Matrix has you...

Jim Morrison
múltkor kérdeztem játék közben, hogy hogy kell defibrillatorral ölni, azt mondták legyen fully charged, hiába próbálkoztam nem jött össze. Ma csatlakozok egy mapra (hogy a gát aktiválós assignementet megcsináljam), ki is farmoltuk páran azt a 2 assignementet, és megtanultam, hogy a defibrillatornál a hosszan lenyomva a def gombot jelenti a fully charged <#falbav> 😞 150 óra után még mindig tanulok...

Jim Morrison
köszi! <#vigyor2>
Utolsó 30 órámat szerintem chain linkel töltöttem, elég buli, shotgunt is csak nemrég ismerkedtem meg, elég jó cucc. Bár sajnos defibrillator killt még nem sikerült összehoznom, se a magas tornyon landolást, ezek hiányoznak, hogy mindent fegyvert szépen unlockoljak :/

Smithwarden
Grat! 😊

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.27. 21:53:15

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Jim Morrison
152 óra kellett a level100hoz :/

nem.
Bugos? Sokkal optimalizáltabb mint a böngészős hoki.
sztem is csodalotos,nem ertem miert sirnak miatta emberek..

kicsit zabalja hatterban ramot bongeszo,de azt belehet zarni egybol ahogy jatek tolteni kezd.. stb
Jim Morrison
Nekem battleloggal sincs semmi bajom.

de igen PS4 re me XBOX 1 re .. pc re marad.. ne band, teljesen fos az uj ui- szerverbrozer bugos meg stb.
De.
Jim Morrison
Nem csak annyi volt, hogy bf1 hez nem battlelog lesz?

Esetleg javaslom egyéb, népszerűbb BF4-es fórumok látogatását, hogy képben legyél. Mert nagyon úgy tűnik, te még azt se tudod, milyen évet írunk.

Bár a postjaidat látva ezen nem is csodálkozom.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.10.24. 20:04:04
Úgy látom, te szívsz.
Jani Hun
esztet szivtuk valszeg mind
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.24. 19:32:06

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

De arról volt szó, jól mondja.
Ryder159
Helló! Nem úgy volt hogy a BF1 megjelenésével megszűnik a battlelog, és ingame szerver kereső lesz?

bazccka
Továbbra sem fut Windows 10-en ez a xar...
Minden alkalommal ez a koreográfia:
starting in windowed mode
setting up to fullscreen
fagyás
battlelog hibaüzi
bazccka
Uram Atyám! Ez volt a megoldás... Hát mit gondolnak ezek? Ráérő időmben programozok? 😄
Jani Hun
Próbáld meg configba (nem emlékszem már melyik file volt az) átirni dx11 helyett hogy mantle-t használjon, vagy forditva, nekem is volt hasonló problémám, igaz nekem crashelt minden variációnál.

bazccka
Köszi a tippet... Megnéztem, be volt alapból kapcsolva. Próbáltam már különböző böngészőt, visszaellenőriztem a játékot és a DLC-ket Originben, VC redist-et és DirectX-et újratelepítettem, de nincs több ötletem sajnos. Úgy néz ki, nem úszom meg a teljes újratelepítést 😞
Utoljára szerkesztette: bazccka, 2016.10.17. 17:30:59
VO101Tom
Üdv. Nálam amikor belépési problémáim voltak, az oldotta meg, hogy bekapcsoltam a "plugin-free connection". (Battlelogon jobb felül a névre viszed az egeret, akkor lenyíló menüben settings, majd bekapcsolod ezt a fícsört). Ennek egy hátránya van, az origint kézzel kell elindítani, mielőtt battlelogon valahova be akarnék lépni, viszont amióta használom nálam nincs sikertelen belépés, nincs fekete képernyő vagy egyszerűen meg sem jelenő játék. Anno a video beállításokat nem figyeltem, lehet, hogy neked teljesen más a problémád, de egy próbát talán megér.

www.pumaszallas.hu

bazccka
Üdv!
Nemrég leporoltam és újra elővettem a BF4 játékomat, azonban a multiplayer-el valami igen nagy geb@sz van, mer' fullscreen-ben a Loading Screen után a játék visszadob a battlelog-ba, általában ezzel az üzenettel: "Connection to the server has been lost. Please check your internet connection or try again later. " A tűzfal engedéllyel nem lehet gond, mert bár router-em van, de az UDP-TCP port nyitva van, és ha nem fullscreen-ben indul a játék, hanem ici-pici ablak módban, akkor fut és be is lép a szerverre, tudnék is vele gémelni, csak ugyebár így - az ablakmérettel egyenes arányban - eléggé le van rontva így a dolog élvezeti értéke. Borderless Window-ban is ugyanez van, szintén kifagy a cucc. Próbáltam PROFSAVE_profile szerkesztéssel, de a probléma megmaradt. Nyilván megoldás lenne, ha újra lenne az egész Premium Edition- telepítve, de aki találkozott már esetleg hasonló jelenséggel, és tudja erre a megoldást, megköszönném ha megosztaná... elég macerás lenne megint 75 Gb-nyi adatot újratelepíteni. Hálás köszi!
Jani Hun
Jé ezt jó tudni, köszi 😄

Na ma is tanultam valamit. <#smile>
giornalista
nem elmenekülnek (bár z is lehet), hanem két, figyelmen kívül hagyott requested után belőled lesz a squad leader 😊
Jim Morrison
ja, én is szoktam kérni, és jön a válasz leadertől: What? you need order when there is only 1 mcom?
😄