Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval nem mindig elég 1 rpg. A videóban az 1. rpg csak azért kill, mert odab@szódott a földhöz. Még ajtó sincs azon a szaron. Vicc

8GB GDDR5

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
???

Nem tudom te mivel játszol.. Transport heli az egyetlen, amin "csak" mobility killt ad.

A 3-ban igen, itt max mobility kill vagy disabled. Ja meg néha beadja...néha.

8GB GDDR5

SötétBarom
RPG egyből szed bármit ami repül.

Francokat gyenge az rpg, csak 2 kell a kis helibe XD Gondolom csak a "balansz" miatt, mert túl easy eltalálni vele a helikoptert.

8GB GDDR5

Ez szép és jó, de már hallottunk ilyet XD Lassan egy éves ez a remekmű de még tele van alapvető hibákkal. Pisztolyt nem képes felemelni a karakter amikor futsz...no comment

8GB GDDR5

giornalista
csökkentik a sebzésüket, a hordozható mennyiséget és növelik az időt, mire újra kapsz egyet.

15-20 másodperceket kell majd egy ammo boxon csücsülni egy gránátért.
A németek meg a Wolfeinstein 3d-re rágtak be.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Egy kis kelet-európai hangulat. Ha megfigyeltétek két térkép biztosan Oroszországban játszódik. (Hammerhead, Giant of Karelia). Bár nem tudom miért kellett 4-ből 3 térkpépnek télinek lennie. (A BF3-ban meg mondjuk sivataggal meg kopár közel-keleti térképekkel volt tele a játék.)

Érdekesek ezek a futurisztikus 2142-őt idéző gépszörnyek is. Lehet, hogy utalás a 2143-ra, ha lesz ilyen. Ugyanakkor a ruszki helyszínek is utalhanak a következő BF-re. (Nem a Hardline-ra (BF5 v BC3?). Lehet, hogy egy Oroszban/Kelet-Európában játszó BF lesz a következő? Most az ukrajnai események miatt rengetegen erre gondolnak. Nekem mondjuk bejönne ez az irányvonal is. Fenyőerdők, sztyeppék, havas tájak, a Kaukázus vonulatai, régi szovjet ipartelepek, hagymakupolás templomok vagy akár a modern orosz nagyvárosok. Csak nehogy berágjanak az oroszok, ahogy az irániak és a kíniak is tették. (Bár ők csak a Company of Herosra és CoD MW2-re haragudtak meg.)

YouTube: 23Drazse

Elfelejtettem mi az gránát reduction mit csökkenteknek?
Szia köszönöm a hozzá szólásod, kíváncsi leszek a jövőre, az viszont elkeserít hogy csökkentik a sebzést így is gyengék a fegyók. Főleg rpg meg javelin. 😞 5 golyó a halál? Nem nevetséges 😊
giornalista
a CTE a community test environment, ide adják ki először a frissítéseket, új fegyvereket, és most a pályákat is, hogy teszteljék a játékosok, mielőtt kimennének az éles játékba.

az elérhető legfrissebb Battlefield 4 verziót takarja. itt már a frissített, javított netcode fut, gyorsabban mozognak a katonák, reszponzívabb a kezelés, más a hitmarkerezés, bevezették a grenade reductiont, csökkentették a fegyverek sebzéést (4 helyett minimum 5 találat kell egy assault rifle-ből, és így tovább - ez egyébként kurvára idegesítő, konkrétan újra kell tanulni a játékot), bevezettek és tesztelnek minden újítást, ami jön majd az őszi javítással.

egy teljesen különálló játék, külön statisztikával, stb. pl. először itt lehetett kipróbálni a Bulldogot és a többi China Rising fegyót is. most pedig az új pályákat.

csak PC-re van, ezt kell még tudni róla.
Szia! Mi ez a CTE mik a különbségek az eredeti játékhoz képest?
giornalista
kiderült, hogy nem egy hétig, hanem egy napig lesz játszható minden egyes pálya.

péntekig lehet kipróbálni egyet-egyet.
giornalista
egyelőre csak egyet.

minden héten másikat, elvileg. nekem tetszik 😊 és mennyivel jobb a CTE, mint a vanila... áááá!! remélem, ha jön a patch, a sima is "megjavul".
SötétBarom
Csak a mapokat, nem?

JaSoN HuNTeR
Ma mikor jön?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Még ha pályaelem is, egyértelmű hogy a BF4 "canont" átvezetik a BF2142-be.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 19:04:57
giornalista
a CTE-n ki lehet próbálni.
SötétBarom
Örülnék neki nagyon, nekem az 2142 kimaradt..

Amúgy a mech tuti csak pályaelem.

Na erre nem számítottam. 😄 Hovertank, railgun, mechwarrior, csak nem felvezetés egy BF 2143-hoz?
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.09. 18:58:52
SötétBarom
0:26-nál az egy légpárnás tank? 😄

SötétBarom
Na ezek faszájosan néznek ki..

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Mi baj a tankok és járművekkel, és miért jobb Hardline modellje?
giornalista
ma délután (9AM pacific timeI final stand reveal video
Vadnokedli
ugyanúgy lehet majd tologatni a nem használható járműveket? Remélem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DanielT
Ijesztős videó, FU.
A közeljövőben átemelik a járművek vezetési/fizikai modelljét a Hardline-ból, úgyhogy jelentősen javulni fog a helyzet. Mondjuk a tankokkal nem tudom mi lesz, mert azok pont nincsenek abban a túlárazott DLC-ben.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.09.08. 08:47:16
Azért nem semmi, hogy milyen messziről leszedte!

Ezen a két videón majdnem beszartam.

Harcimókus
Én 2009-től használok procon-t...és te??Sőt...benne voltam a tesztelő csapatban...és te??...nem a nagyfiút akarom játszani,csak előbb tájékozódj,aztán szólj be ilyen közelről.Ha nem megy a multibalacer konfigurálása,(vagy nem akarod megvenni a licencet) akkor használd a truebalancer-t...azt könnyebb.

dr Kotász

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

SötétBarom
Nagy előny, ha az ember tud repülni, és célozni velük. 😄 Az attack heli legdurvább fegyvere a TOW, amiből egyszerre kettőt ki tud lőni, és jelzés nélkül picsán lehet vele lőni bármilyen tankot..

Vadnokedli
Nem elég reális. Ezek kamu videók, te is tudod.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hali!

Csak egy részlet szúrta a szememet:
"ugyanakkor még mindeig megvan a 3-ból ismert csúszkáló tank hiba."

Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.08.26. 17:16:46

Én highon játszom, de több pályán is úgy vettem észre, mintha javult volna a grafika vagy részletesebb lett a pálya, főleg a dinamikus elemek. Ezekszerint ezt a patchekkel nem "feljavították", hanem csak kijavították az ezeket gátló bugokat.

Egy valamivel nem tudok kibékülni, azok a járművek. A Bf3-hoz képest elnagyoltabb az iráyításuk, ugyanakkor még mindeig megvan a 3-ból ismert csúszkáló tank hiba. A tankok könnyebben kilőhetőek, azonban a támadó helikopterek a páncélozott járműveken alig sebeznek, a SPAAA kategória pedig nagyon OP-s a légi járművek ellen. A támadó gépek mondjuk jól használhatók, de a vadészgépek a földi célfontok ellen szinte használhattlanok.

DanielT
Az összes pályán ugyanez a probléma, nem csak a DLC-ken. Sokkoló volt először megpillantani a valódi utrát.
Eredetileg azt írták még 2013-ban, hogy a Levolutiont idő hiányában nem tették be ezekbe a pályákra. Később kiderült, hogy az Altai Range-en sűrű hóesés, a Silk Road-on homokvihar, a Guilin Peaks-en köd lett volna. A jelenleg látható körülmények még nem a Levolution-ök, csak az alap időjárás? Akkor ezekszerint ez eddig is volt, csak a bugok miatt nem láttunk belőle semmit?

Mondjuk 9 hónaoppal a DLC megjelenése után már ki nem sz@rja le? Gratula DICE!

DanielT
Nem csináltak semmit, csak bugos a mesh effects vagy mifene nevű beállítás és hiába volt eddig ultrán, low-t kaptál például. Vagy mediumot, vagy amit sorsolt a gép. Nálam a medium az ultra...300 óra után láttam először olyannak a játékot, amilyennek szerettem volna, miután rátaláltam erre a bugra. Dice persze leszarja.
Tegnap játszottam az Altai range-en és észere vettem, hogy van a pályán hóesés. Mikor a china rising kijött, nem volt Levolution a DLC-ben (az IED-ket leszámítva). A Silko Road-on pedig távoli homokvihart pillantottam meg. Mégis méltóztattak megcsinálni és a játékba rakni egy patch formájában?

scomcomputers
Ez most komoly,szerinted a tört verziót nyomom, én segítséget kértem nem a "loserek" okoskodását, elég lett volna annyi,hogy NEM TUDOM!!!!
<#guluszem1>

Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2014.08.25. 19:56:48

* Scomcomputers the future of computing!*

Harcimókus
Vedd meg,akkor fog balanszolni...5dolcsi...

Herold
Sniper only szervert csinálj. <#vigyor3>

scomcomputers
Hali, a proconhoz van valami olyan plugin ami nem csak a tdm-en balancol,mert nálam a multibalancer van fenn de nem mindig jó,pedig a legfrissebb verzió?
Köszi!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Harcimókus
A miénk innen fut jelen pillanatban,nem a legolcsóbb a piacon,viszont elég megbízható.

MBP Schaefer
+1

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

Harcimókus
Több szolgáltató közül lehet választani,általában a németek a menők,mi a gameservers.com-nál béreljük,nagy gond nincs vele,de voltunk már az osztrák sógoroknál is,kicsit drágák,de közel van. www.hosters.at (Többen állították,hogy nem adja a szerver a találatot,ezért váltottunk...)
HC szerver van kettő is magyar,több kevesebb látogatóval,szerintem nem igazán vevők rá a népek,egy -két fanatikustól eltekintve...de a te döntésed,milyen módban fut.Megmondom előre,nagyon sok türelem kell hozzá,amíg beindul.