15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
VO101_Mate #14219 Annyiért Digital Deluxe-ot árulok. Lsd. 14202. hozzászólásomat. -
#14218 ott van az oszlopok tetején, hogy Sort by..., kattints a Playersre - win. -
Bagoly81 #14217 segítsetek légyszíves : a szerver keresőben ha rákattintok a players szerinti szűrésre, mért van az hogy a 64/64 es szervereknek csak a töredékét mutatja? van 2-3 db aztán mindenféle értékű és ha görgetem lefele a sok üres szerver mellett lesz még 64 es is teli. miért nem rakja szépen egymás alá? csökkenő sorrendben? -
#14216 az azt jelenti, hogy valamti rosszul csinálsz: nem megyünk 64 fős rush szerverekre, mert semmi értelmük. -
#14215 Sziasztok miért van az hogy rush mode-ba csak 16-16 játékos jelenik meg a staton? pedig 64 vannak a szerveren! -
#14214 Szerintem simán, ha azt nézed, hogy kapsz hozzá egy SP campaign játékot is. -
S8DJ #14213 Sziasztok. Normál verziót érdemes megvenni 10€-t? -
#14212 hát ez egy csapatjáték lenne, aminél pl. tök egyértelmű, hogy aki csak tudja, spottolja az ellenfél jetjét.
más kérdés, hogy a játékosok miatt ez nem működik sajnos. -
#14211 Miért, nincs saját radarja? Úristen, de szar... -
determinator #14210 Csak akkor működik, ha be van spottolva az ellenség. -
SzinesGeza #14209 Pont az átrepüléseknél figyeltem, plusz egy gyökér jetes lőni kezdte a hordozót, az AA pedig meg sem mukkant. :) -
#14208 A "kemp" jellegű átrepüléseket egész jól hárítja, amúgy meg totál useless. -
SzinesGeza #14207 Tehát akkor nem használható úgy mint a BF3-ban?!
Viszont ha automata, akkor nem ér semmit mert az ellenséges gépeket mintha nem is látná. :) -
Meridius #14206 Mert automata. :D -
SzinesGeza #14205 Rájöttem valamire. Mióta megvan a játék, még sosem használtam a bázisokon/hordozókon telepített AA-löveget.
Viszont mikor ki akartam próbálni, nem tudtam használni. Hogy a túróba kell beleülni? "E"-gombbal nem megy. :) -
#14204 Elsőre próbáld a játék javítását az origin-ben,szokott ilyet csinálni,mert ez egy bf4...(játék ikonján jobb klick,majd játék javítása,ki-be jelentkezés és hátha... -
Tyuki80 #14203 Sziasztok!Segítséget kérnék.A problémám.
Eddig teljesen jól működött a játék,de egyszer csak ez a hibaüzenet fogadott:
Bf4 exe alkalmazáshiba.
0xc000007b hibakód.
Semmi változás nem volt a gépemen,a játék eredeti,eddig teljesen jól működött.A win 7 et lefrissítettem,visuall++ fent van még updateltem is,vírus nincs ,mégis ezt írja ki és nem indul el a játék.
Ötletek? -
VO101_Mate #14202 Eladom Origin account-omat (változtatható a név,email,jelszó..gyarkorlatilag minden adat) egy Battlefield 4 Digital Deluxe-al felvértezve.
Ára 3000 forint.
302201170
klorteremkukacyahoo.com -
#14201 Csapódj ide aztán majd jöhetsz ts-re is...van némi csapatjáték... -
santibi #14200 egy jó rush csak úgy működik hatékonyan... :) -
Fox121 #14199 az engem is érdekelne :) -
santibi #14198 :) értem. Amúgy szoktatok itt együtt játszani? ugy értve, h teamspeaken aztán 3-4-5... ember együtt. Szívesen csatlakoznék ha lenne ilyen. TS.-em van. 3-al nyomtuk sokat anno haverokkal, de már nincs kivel. -
#14197 évente van olyan 1-2x, hogy huzamosabb időre szétbasszák a hackerek a szervereket, ilyenkor menni kell filmezni :D -
manacz #14196 Picit zavaró hogy már 3. napja csinálja ezt :) -
santibi #14195 értem köszi a helpet. azt hittem nálam van valami probléma mert többször ezt csinálja mint hogy beenged. Igaz pár napja vettem csak meg a gammát. -
crouch83 #14194 Szokjál hozzá
-
#14193 "WE ARE AWARE OF THE CONNECTIVITY ISSUES THAT SOME PLAYERS ARE EXPERIENCING ON PC AND ARE WORKING ON SOLVING THESE PROBLEMS. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE." -
santibi #14192 Ez miért van srácok.? Alig engedi néha a szervereket megnyitni.
-
drakulalugosi #14191 Még azt is megkaptam, hogy hülye vagyok, mert eredetiben vettem meg... -
drakulalugosi #14190 Megint??? Jézus! Ez gyakran előfordul? Csak pár napja van meg a játék - ebből a karácsonyi tűzszünet kiesett - mosz meg nem tudok játszani vele. -
#14189 Megint szituáció van? :-D -
#14188 Gondolok itt: minél több fejes, gyorsan végig menni a pályán, melee kill, dogtageket megtalálni, stb...? -
#14187 Addig is míg...
Single playerben, hogyan lehet minél több pontot összeszedni? -
#14186 Pusztuljon meg az összes hacker nyomorék! Nem tudom, miért velünk basznak ki, ha az EA-vel van gondjuk. -
#14185 már megint ugyan az van mint tegnap DDOS támadás
-
nortsen #14184 Az, hogy az a.... -
Dave77 #14183 As a holiday gift from us to you....
The Game Statistics Engine is currently down. -
SzinesGeza #14182 "mobil net"
Na ott a gond. -
Demeterf #14181 Telenoros mobil net. Hipernet. Amikor nincs lassítva akkor a ping 30-60 körül van. Szerencsére már a 4. dlc-nél tart. A másikat folytatta csak valamiért rosszul írta ki az időt. -
#14180 Milyen neted van?