15720
  • VO101_Mate
    Annyiért Digital Deluxe-ot árulok. Lsd. 14202. hozzászólásomat.
  • giornalista
    ott van az oszlopok tetején, hogy Sort by..., kattints a Playersre - win.
  • Bagoly81
    segítsetek légyszíves : a szerver keresőben ha rákattintok a players szerinti szűrésre, mért van az hogy a 64/64 es szervereknek csak a töredékét mutatja? van 2-3 db aztán mindenféle értékű és ha görgetem lefele a sok üres szerver mellett lesz még 64 es is teli. miért nem rakja szépen egymás alá? csökkenő sorrendben?
  • giornalista
    az azt jelenti, hogy valamti rosszul csinálsz: nem megyünk 64 fős rush szerverekre, mert semmi értelmük.
  • JaSoN HuNTeR #14215
    Sziasztok miért van az hogy rush mode-ba csak 16-16 játékos jelenik meg a staton? pedig 64 vannak a szerveren!
  • Herold
    Szerintem simán, ha azt nézed, hogy kapsz hozzá egy SP campaign játékot is.
  • S8DJ
    Sziasztok. Normál verziót érdemes megvenni 10€-t?
  • giornalista
    hát ez egy csapatjáték lenne, aminél pl. tök egyértelmű, hogy aki csak tudja, spottolja az ellenfél jetjét.

más kérdés, hogy a játékosok miatt ez nem működik sajnos.
  • Herold
    Miért, nincs saját radarja? Úristen, de szar...
  • determinator
    Csak akkor működik, ha be van spottolva az ellenség.
  • SzinesGeza
    Pont az átrepüléseknél figyeltem, plusz egy gyökér jetes lőni kezdte a hordozót, az AA pedig meg sem mukkant. :)
  • Vadnokedli
    A "kemp" jellegű átrepüléseket egész jól hárítja, amúgy meg totál useless.
  • SzinesGeza
    Tehát akkor nem használható úgy mint a BF3-ban?!
    Viszont ha automata, akkor nem ér semmit mert az ellenséges gépeket mintha nem is látná. :)
  • Meridius
    Mert automata. :D
  • SzinesGeza
    Rájöttem valamire. Mióta megvan a játék, még sosem használtam a bázisokon/hordozókon telepített AA-löveget.
    Viszont mikor ki akartam próbálni, nem tudtam használni. Hogy a túróba kell beleülni? "E"-gombbal nem megy. :)
  • Harcimókus
    Elsőre próbáld a játék javítását az origin-ben,szokott ilyet csinálni,mert ez egy bf4...(játék ikonján jobb klick,majd játék javítása,ki-be jelentkezés és hátha...
  • Tyuki80
    Sziasztok!Segítséget kérnék.A problémám.
    Eddig teljesen jól működött a játék,de egyszer csak ez a hibaüzenet fogadott:
    Bf4 exe alkalmazáshiba.
    0xc000007b hibakód.
    Semmi változás nem volt a gépemen,a játék eredeti,eddig teljesen jól működött.A win 7 et lefrissítettem,visuall++ fent van még updateltem is,vírus nincs ,mégis ezt írja ki és nem indul el a játék.
    Ötletek?
  • VO101_Mate
    Eladom Origin account-omat (változtatható a név,email,jelszó..gyarkorlatilag minden adat) egy Battlefield 4 Digital Deluxe-al felvértezve.

Ára 3000 forint.

302201170
    klorteremkukacyahoo.com
  • Harcimókus
    Csapódj ide aztán majd jöhetsz ts-re is...van némi csapatjáték...
  • santibi
    egy jó rush csak úgy működik hatékonyan... :)
  • Fox121
    az engem is érdekelne :)
  • santibi
    :) értem. Amúgy szoktatok itt együtt játszani? ugy értve, h teamspeaken aztán 3-4-5... ember együtt. Szívesen csatlakoznék ha lenne ilyen. TS.-em van. 3-al nyomtuk sokat anno haverokkal, de már nincs kivel.
  • szomferi
    évente van olyan 1-2x, hogy huzamosabb időre szétbasszák a hackerek a szervereket, ilyenkor menni kell filmezni :D
  • manacz
    Picit zavaró hogy már 3. napja csinálja ezt :)
  • santibi
    értem köszi a helpet. azt hittem nálam van valami probléma mert többször ezt csinálja mint hogy beenged. Igaz pár napja vettem csak meg a gammát.
  • crouch83
    Szokjál hozzá
  • Szabi #14193
    "WE ARE AWARE OF THE CONNECTIVITY ISSUES THAT SOME PLAYERS ARE EXPERIENCING ON PC AND ARE WORKING ON SOLVING THESE PROBLEMS. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE."
  • santibi
    Ez miért van srácok.? Alig engedi néha a szervereket megnyitni.

• drakulalugosi
    Még azt is megkaptam, hogy hülye vagyok, mert eredetiben vettem meg...
  • drakulalugosi
    Megint??? Jézus! Ez gyakran előfordul? Csak pár napja van meg a játék - ebből a karácsonyi tűzszünet kiesett - mosz meg nem tudok játszani vele.
  • genRob
    Megint szituáció van? :-D
  • genRob
    Gondolok itt: minél több fejes, gyorsan végig menni a pályán, melee kill, dogtageket megtalálni, stb...?
  • genRob
    Addig is míg...
    Single playerben, hogyan lehet minél több pontot összeszedni?
  • adam46
    Pusztuljon meg az összes hacker nyomorék! Nem tudom, miért velünk basznak ki, ha az EA-vel van gondjuk.
  • kultúrmocsok
    már megint ugyan az van mint tegnap DDOS támadás

• nortsen
    Az, hogy az a....
  • Dave77
    As a holiday gift from us to you....
    The Game Statistics Engine is currently down.
  • SzinesGeza
    "mobil net"
    Na ott a gond.
  • Demeterf
    Telenoros mobil net. Hipernet. Amikor nincs lassítva akkor a ping 30-60 körül van. Szerencsére már a 4. dlc-nél tart. A másikat folytatta csak valamiért rosszul írta ki az időt.
  • Krisztiam #14180
    Milyen neted van?