Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP BATTLEFIELD 2002-2013
2. Fontos nagyon a szög. Hiába lövöd az oldalát, ha 45 fokban találod el. Merőleges találatok fájnak a legjobban. Nyilván a beszteszt, ha seggbe tudod durrantani így. Mindez érvényes az RPG-SMAW rakétákra is.
3. Akna marad, amíg fel nem robban valami miatt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. Mivel lehet a legbiztosabban leszedni a heliket? Váltogatom a kétfajta rakétát, de vagz rohadt messze vannak és nem tudom befogni őket, vagy ahogy befogtam őket, azonnal kidobálják cuccost, és kezdhetem előlről. Illetve 3-4 találat kell, mire hajlandóak leesni.
2. Tankcsata - Én kezdem a tüzelést, oldalát lövöm, ő az én orromat. Én a harmadik találatra robbanok, ellen meg még Health 45-55-ön. WTF?!
3. Az aknák csak a halálomig maradnak aktívak, vagy amig valaki rá nem gurul, és fel nem robbantja?
Köszi
De tök tutkó, tényleg. Úgy kéne kibaszni, mint macskát szarni. KB a SUAV-val egy szintű fícsör.
Egyéb:
nem hiszem, hogy a BF2-ben az volt a commander fő feladata, hogy a UAV scannel teljesen tönkretegyen meccseket. a legtöbbször meg fogalma sincs arról, hogy merre is kéne irányítani a squadokat, csak dobálja az evac ordereket sorban.
BF2-ztél te valaha?
Nem nagy baj, de mindig kavarodást okoz, hogy most miért lett kicked valaki... Szóval elég valószínű, hogy itt tisztán CQ fog futni továbbra is.
CTF kéne mindenhova, beszt játékmód. Egyedül 64es szervereken nem kéne erőltetni.
Talán itt volt legelőször ilyen cucc.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Eredmények megtekintése itt
A szavazást 100 válaszolónál zárjuk le, és az eredmények alapján lesz módosítva a maplista, ami jelenleg még az összes mapot tartalmazza votemappel (CQLarge).
YouTube: 23Drazse
link
"Nulla tenaci invia est via"
Nekem is volt ilyen, hogy egy fickóba közvetlen közelről adok le három testlövést DMR-rel, látom, hogy visszajelzi a találatot, de mivel nem használt reflexből váltottam pisztolyra és még két golyót küldtem neki. A csávó egy (vagy egynek látszó) lövéssel leterített. Az élete mardt 100%. Ezuán látom a kill camben, hogy a mellettem lévő csapattársam is rálő, kicsap a fegyveréből a torkolattűz, majd ő is ugyaníg meghal és az ellen vígan továbbfut.
Ma nagy élménybe volt részem főleg csalódásba, remélem ezt az új patch megváltoztatja. Történet: az ellenfelem egy szikla mellett állt rálőttem láttam hogy eltalálom, bizonyítékként a mögötte felcsattanó vér a sziklára. Megfordult és agyon lőtt, nem is ez pláne, hanem mikor megjelent róla infó, hát mi volt kiírva healtjére ? 100% 😊 És ma egész nap az volt az érzetem hogy rengeteg telitalálatos lövésemet egyszerűen nem számolta el.
az M16A3 egyáltalán nem volt OP, egyszerűen az volt a legjobb fegyver, ennyi. ettől még nem volt OP. most az ACE-23 a hasonló, könnyen használható, teljesen rendben van, de ha valaki mondjuk jó az AEK-kel vagy a SCAR-ral, bedarálhatja. ugyanez volt a helyzet az M16A3-mal is, csak kevesen merték használni a G3A3-at például. Az egy kézi ágyú volt gyakorlatilag.
De általában inkább ACW-R
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mert a legtöbben azt nézik, hogy melyik a op fegyver... AEK kb leszarja mindenki pedig a 3-ban annyira szerették a emtizenhatahárommal együtt.
Inkább tegyék be végre a kalácsot (ak47) vicc, hogy ilyen fegyver kimarad. m16a3 kit érdekel? op volt azért mentél vele.
8GB GDDR5
hja, a nagy következő patch a CTE-n pedig vehicle balance lesz, hátha erősítenek a helin majd kicsit
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.09.11. 11:31:03
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
állítólag a phantom program végén kapunk majd egy fegyvert, szerintem egyébként az M16A3-mat, a 3-ban nagy kedvence volt sokaknak.
de pl. az AR160-at senki sem használja, mert egyszerűen semmiben sem kiemelkedő, semmire sem igazán jó. az F2000-et és a FAMAS-t is megkavarják majd, egyik sem lesz olyan egyedi, mint most (a FAMAS 1000-ről 900-ra lassul). tényleg túl sok a fegyver, ezt a magam részéről aláírom.
Motoros szán (már értem, hogy 4-ből 3 pályán miért csak hó van), Metal Storm, meg valami futurisztikus sniper.
Hover tank
Mi lesz még? Lehívható kis UAV, aminek a géppuskájával lehet aprítani az ellent. Tisza Call of Duty, bár ezt a Dragon's Teeth-re már rásütötték.
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.09.10. 21:28:08
Assault: AN-94
Engineer: MSMC
Support: L86 (bár ezt a fegyvert a városi pályákra kellett volna a DT-ben), ide mondjuk MG121, hogy ne csak meggymag lövöldözők legyenek
Recon: TRG-42
All kit: SCAR-L (carbine)
balance, emberek, balance.
más: a dolgok jelen állása szerint a Final Standben nem lesznek új fegyverek. picit szomorú, mert néhány BF3-as kedvenc kimarad így, de így is annyi fegyver van, nehéz lenne bármi újat behozni, azt hiszem.
Biztos jobb lesz a netcode, amit állítólag már vagy 20X javítottak. cte ugyan 😊
te ezt elhiszed? XD
Utoljára szerkesztette: nemgyenge01, 2014.09.10. 16:32:31
8GB GDDR5
De vannak itt nagyobb problémák is XD
8GB GDDR5
valszeg még sosem talált el egyetlen helit sem, ezért nem tudja.
vagy keveri a stinger/iglával, nem tudom.