15720
  • szomferi
    nemnem, lesznek az éjszakai mapok (amik a következő, vagy a 2. patch-csel jönnek, elvileg már olyan állapotban vannak), lesz a community map, és lesz még egy DLC, amiben a régi kedvenc mapok lesznek (ez valószínűleg csak a Premiumosoknak lesz ingyenes, de ez még csak spekuláció)
  • Drazse23
    Tudja valaki, hogy nyáron melyik 3 térkép éjszakásított változata fog érkezni?

CTE-ben Shanghai, Golmud és Zavod 311 voltak. Akkor gondolom azokat hozzák az új esőerdős map mellé.
    Bár egy felújított Damavan Peaknek örültem volna. A BF3-ban és 4-ben nem volt ennél jobb rush pálya.
    A BF4-re szerintem ráférne, hogy kapjon egy jó rush pályát, mivel az összes térkép conquestre lett optimalizálva és csak rájuk húzták a többi játékmódot, ez meg is látszik rajtuk.

Addig is örülhetünk a májusban érkező új fegyóknak.
    Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2015.04.29. 19:07:20
  • chris0000
    hi.
    valaki meg tudja mondani,h miért akadozik az átvezető videóknál a hang+kép is?
    vmikor be se tölti a pályát.
    most friss win764+legfrissebb vga driver van fent.
    régebben mikor felraktam a játékot nem volt vele semmi gond.
    thx.
    üdv.
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.04.20. 00:17:13
  • tutituti
    hát nekem azzal nem jött össze.ezért írtam le ami bevált.
  • Vadnokedli
    Vagy szimplán megváltoztatja az instal/stb helyét oda ahol a D meghajtón van.
  • janihunk
    És müxik ezer hála.
  • tutituti
    elkezded letölteni.megállítod,bemásolod a régi játékot a létrehozott új helyére.elindítod a letöltést és felismeri.
  • Plityu
    Töröld ki a gamet és telepitsd ujra ugyan oda én se tudtam ezt megoldani hogy lássa.
  • janihunk
    Szevasztok újratettem a windowst de viszont nincs elég helyem a d meghajtón. A játék fel van telepítve de az origin nemérzékeli és töltené le. Hogy tudom megoldani hogy lássa?
  • Harcimókus
    Tudod miért tesz a rendőr az éjjeli szekrényre egy üres és egy teli vizespoharat??Mert lehet,hogy szomjas lesz éjszaka,de az is lehet,hogy nem...
    Nos,ez pontosan igaz erre is...am szervere is válogatja,van amin állandóan laggolgat...monitorozd meg első körben,nem-e melegszik valami...
  • lefogesni
    Sziasztok.Nektek nem laggol az egész játék?Csak azért mert kiszeretném zárni a játék hibát,valószínű VGA vagy más problémám lesz de gondoltam megkérdezem.
  • Herold
    Ilyet kérni, hogy spotoljon? Az már nem divat. Az újak között legalábbis elég ritka, többnyire azt sem tudják, mi az.
  • szomferi
    spotolj sokat
  • ArmaGeddonfo
    Spotting Ribbons hogy lehet meg szerezni??
  • Overburner
    BF 4 most 10 Euró ITT
  • giornalista
    http://szellemvarosokavilagban.blog.hu/2015/03/30/tanktemeto_ukrajnaban_354

biztos volt már, most épp ez az oldal találta meg a Zavod 311 IRL mását.
  • Vadnokedli
    Összesen 56,3GB-helyet foglal nálam a játék- Prémium minden szarom van.
  • ArmaGeddonfo
    amúgy DLC mennyi helyet foglal majd :)?
  • SzinesGeza
    Átnyergeltem a JDAM-Bomb-ra. Tud ám pusztítani. :)
  • drakulalugosi
    Kösz.
  • KaBuTo666
    XDD
  • Vadnokedli
    Próbálj meg kilőni vele egy enemy AT aknát vagy valamit; régen meghaltál ha a TV rakétát belevezetted. :D
  • SzinesGeza
    Mostanra már kettő is van. Először csak az volt, hogy néha talált, néha meg lepattan a célról.
    Most már olyan is van, hogy néha indításkor olyan mintha a repülőgép felett kb 20 méterrel indulna el. Nem győzöm korrigálni a magasságot.
  • Vadnokedli
    Melyik bug? Amikor nem lehet kiszállni belőle ?
  • KaBuTo666
  • SzinesGeza

Nem hiszem el, hogy ennyi idő után sem bírják kijavítani a tv-rakéta bug-ot!

• Vadnokedli
    Halott-
  • drakulalugosi
    Üdv mindenkinek!
    Utóbbi időben azt figyeltem meg, hogy a Scoreboardon némelyik név halványan, "inverzben" jelenik meg.
    Ennek mi a jelentősége?
  • drakulalugosi
    Az alapjátékban 10 pálya van. (Egyébként az 5 kiegben még +20.) A multiban rengeteg olyan szervert találsz (megkockáztatom,több mint a fele) , amik csak az alap játék elemeit használják. Szvsz 3 rugót megér.
  • szomferi
    ki tudod próbálni, 168 órán keresztül játszhatsz vele, aztán döntsd el, hogy tetszik-e, amit látsz (Game Time szekció Originen belül)
  • simonl #14269
    Sziasztok puhányok:)

Érdemes megvenni a lentebb már említett Origin akcióban -ban a BF4 alapjátékot? Singli nyilván játszható, de multiban ?
    A pályák nagy részét azért tartalmazza?
    Most ismerkednék a játékkal.
    Köszönöm a hozzáértő, türelmes válaszokat.
  • giornalista
    BadCompany 2 Vietnámmal meg 5 euró, csapjon le rá mindenki :)
  • janihunk
    Megvettem én is. Most 3k az originen a sima. janiHUNK464
  • grimm13
    el persze, én próbáltam azt amit anno a 3-hoz javasoltak de az sem segít
  • dr Kotász
    Nálam is előfordul néha. A következő pálya betöltésénél viszont elmúlik.
  • zsoca6
    van,de nem tudok rá semmit !
  • grimm13
    hang problémája van valakinek ? mármint hogy néha elmegy a hang, mondjuk csak a fegyverropogás hallatszik pl.
  • grimm13
    valamelyik nap felmentem lockerre és előjött a rubber banding (nem csak nekem) de nem volt rossz csak nagyon nevettem hogy még mindig előfordul xD
  • zsoca6
    http://www.evenbalance.com./
    Innen kell letöltni és frissitni a játékot
  • priluki
    kösz pbsvc megoldotta :)