Battlefield 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami nem oké ezzel a játékkal. Ugyan az a szerver egyszer úgy adja, hogy ez igen, másik nap pedig szar ez az egész. Tegnap és ma az utóbbi van. De ez mitől van? Sorsolással megy, hogy ma igen vagy nem?

Próbáld ki!

És mégis hogyan, ha classicban nincs levéve 60-ra a health?

A classic modban is öl a snipa egy lövéssel (nem fejre). Szóval kinek nincs fingja miről?

Krisztiam
de ismerős valahonnan 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nem teketóriáztam sokáig, megvettem a premiumot tegnap este. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Főleg a sivatagos pálya érdekel a homokviharával. 😊
Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.10.11. 06:09:03
Ez Amszterdam. Itt buszoztam el elotte honapokig...meg 2004-ben. 😊
Lol, mit láttam 😊

SötétBarom
LoL reddotos csipával instakill minden testtalálat. Ha az nem imba, akkor semmi. De látom fingodsincs, szal részemről itt lezárom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bármitől elfekszel azonnal? Szerintem te nem ezzel játszottál HC-n. 😊

És ha nem tud célozni akkor hogyan lő le valakit HC-n, nagytudású barátom? 😊

SötétBarom
Tök egyértelmű. A HC 50-es healthje elbassza az egészet. Nem random a fegyverek minimális és maximális sebzése, hanem szépen ki van találva, hogy mekkora tűzgyorsasággal, mennyi idő alatt lősz ki valakit.. Más a hatótávja a PDW-knek, és más egy assault rifle.. HC-n ez mind megy a kukába, mert bármitől elfekszel azonnal. Nem beszélve az egylövéses csipákról.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fpocok
Ezen én is gondolkodtam. Jövőre csak a gagyi hardline jön, ami közelében sem lesz ennek a játéknak, így sokáig kell még várni egy jó folytatásra.

Amúgy meg csak a noobok játszanak HC-t, akik nem tudnak célozni trololo.<#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

" fegyverek egyensúlya"?

Ezt elmagyarázhatnád.

giornalista
a Naval Strike és a Dragon's Teeth nagyon jó, az előző kettő véleményes. de szerintem megéri a premium.
dr Kotász
A HC is majdnem jó, de - szerintem - felborítja a fegyverek egyensúlyát. Ezért inkább a classic mode a nyerő.

Ezért játszottam mindig is HC-n. 😊

SötétBarom
Részemről most átkapcsolhatnák classicra az összes szervert. ^^ Egyedül a 3rd person kamera hiányzik, az azért elférne még szerintem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kipróbáltam én is ezt a Classic módot (China Rising-on), és tényleg sokkal jobb. Eléggé kezdőnek számítok még, pont tegnap lettem lvl30, de néha még nekem is sikerült a top 5-be kerülnöm.
Tegnap újra felraktam a játékot és játszottam pár TDM-et. Meglepődve tapasztaltam, hogy fél év alatt milyen sokat javult a játék. Végre el lehet találni az ellenfeleket és még a megfordul 1 lövés halott vagyok viccel sem találkoztam. Talán lassan érdemes lesz beszerezni a premiumot?!
Infokat szívesen olvasnék a kiadott kiegészítőkröl. Milyenek az új pályák, módok, fegyverek?
giornalista
a hivatalos kommunikáció szerint is a BF2-höz szerették volna közelíteni ezt a módot. én azzal a játékkal nem játszottam, így nem tudok véleményt formálni a témában.

ami örömteli benne, hogy komoly könnyítéseket vettek ki, és elléptek a taktikusabb játék irányába a fogalmatlan, következmények nélkül, unalmas darálástól.

külön jó, hogy nem ez a normál, alapbeállítás. a játék nagyon népszerű, de sokaknak tényleg csak egy kis kikapcsolódás, semmi extra shooter. nem vesznek tudomást az objective-ről, a feladatukról, stb. emlékeztek, a BF3-ban simán volt olyan, hogy egy squadban a tieden kívül a másik három ember specializációja ugyanaz volt, mert leszarták a játékosok, nem figyeltek. a Hardline-ba már be is rakták azt a funkciót, hogy nem kell ledobja az ammót a support, hanem odamész és elveszed tőle te magad - mindez azért, mert a játékosok vakok és ostobák, nem értik a játékot.

aki viszont Classicra megy, nyilván tudja, hogy mit miért csinál. a saját dolgát nehezíti meg, több segítséget vár a társaitól, de egyúttal maga is többet tud rajtuk segíteni. a taktikus játék visszatért 😊
Akkor szinte BF2.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

giornalista
persze, nagyon jókat írtál.

szerintem innentől főleg a classic szerverekre járok majd. a normál annyira bazárinak tűnik 😊
dr Kotász
Óhhh... akkor elnézést a tévedésért. Sebaj, a fő megállapítások érvényesek friendly fire nélkül is.
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2014.10.08. 15:59:20
giornalista
akkor az már egy tweakelt szerver volt, Custom beállításokkal. a normál "Classic" módban ugyanis nincs friendly fire.
dr Kotász
4 kör classic rush után hasonlók az én tapasztalataim is. A fő különbségekhez hozzátenném még negyedikként, hogy van friendly fire, nem lehet csak úgy a sűrűjébe küldeni a rakétát, C4-et....

* assaultra óriási szükség van, mert nincs health regen
* engire óriási szükség van, mert nincs vehicle regen
* supportra pláne szükség van, mert elvész az el nem használt ammo tárazáskor
* aggressive reconra megaszükség van, mert csak a squad leaderre lehet születni spawn beacon (egyeseknél: leszületőszalonna) hiányában

Egyszóval a classic mode kikényszeríti az értelmes játékot. Szerintem ez kéne legyen a normal mode, a mostani normalt meg easy-re kéne átnevezni...
giornalista
huhh, kipróbáltam a Classic módot, egy 3200 ticketes Zavod volt a tesztalany (ez épp a kedvenc pályám a vanilából).

szerintem nagyon jó lett. három fő különbség van a normálhoz képest: nincs 3d spotting (háromszög az ellenfél feje fölött), nincs health regen (a járműveknél sem), illetve tárcserénél a tárban maradt lövedékek elvesznek.

normálon Zavodon mindenki össze-visssza lövöldözik és 95%-ban engineerek játszanak (a maradék 5% meg sniper). na, hát ez itt nagyon máshogy volt: sok assault és support is volt, meg persze engineerek (de akna helyett repair toollal), reconok alig (nehéz kiszúrni valakit a háromszög nélkül 2-300 méterről).

sokkal jobb volt a játékmenet. magamon azt vettem észre, hogy sokkal óvatosabban és megfontoltan kellett haladnom, illetve lőnöm. a Bulldoggal mentem szinte végig, összejött valami 80 kill, 3-4. lehettem a végén a ponttáblázaton. a kis háromszögek helyett folyamatosan a minimapet kell nézni, illetve figyelni az apró jelekre (torkolattűz, lépések zaja, stb.). sokkal jobban figyeltem a lőszeremre, 13-14-es tárakat egyáltalán nem dobtam el, próbáltam a "make all bullets count" jelige alapján játszani.

a játékosok pedig értik a módot, figyelnek a hívásorka (medpack, ammo pack, stb.). én nagyon jól szórakoztam, nagyon rég élveztem ennyire egy meccset, mint most. sokkal több tettemnek lett következménye, mint normál módon: egy meggondolatlan reload később visszaüthetett; ha óvatlanul bújtam elő a fedezék mögül, engineerként (ACW-R) könnyen 20-30%-ra bukhattam az életemet, és onnantól vagy találok egy medicet, vagy a következő, a lábamat súroló találattól végem, stb.

a hangokra, a környezetre sokkal inkább figyeltem, mint korábban. nagyon jó volt, nagyon élveztem 😊 talán még jobb lenne egy kicsit szellősebb szerveren, 32-40 játékossal, de így is nagyon király volt. próbáljátok ki ti is, ha egy picit megcsömörlöttetek már a normál módban 😊
A BF3 multija mindent egybevéve nekem jobban tetszett, mint a BF4-é, azonban vitán felüli, hogy a BF4 szebben néz ki.
Max beállításoknál hasonlítsd össze a két játékot és látod a különbségeket. Ahogy mondani szokás, az Ördög a részletekben rejlik.

Ne ugyanazokat a térképeket hasonlítsd össze, mivel Omanon a homokviharban semmit nem látni, Firestorm azzal a szürkés alapszínével pedig kifejezetten ocsmányra sikerült.

Amúgy a 4. részben volt egy érdekes bug - amit mára már kijavítottak - valamiért nem tette lehetővé, hogy a játék bizonyos részleteit ultra beállításoknak megfelelően lássa az ember, hiába volt minden kimaxolva. Csodálkoztam, amikor a játékot megláttam a tényleges ultrán. Itt olyan részletek is láthatóvá válltak, amelyeket korábban nem vettem észre. Pl. szálingózó hó Altai Range-en, vagy víztől csillogó felületek több különböző térképen.

YouTube: 23Drazse

SigS
BF3 szebb volt...csá

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

DanielT
Najó, de az én logóm nem egy Battlefield jelenet!!! <#mf2>
Herold
Mondja ezt az, akinek rózsaszínű a logoja. <#mf1>

DanielT
Ízléstelen okádék színek. A megállított pillanatok nem rosszak, de így borzalmasan gagyi.
Érdemes megnézni! Itt tényleg látszik, hogy milyen szép (tudna lenni) a játék.

Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.10.06. 21:19:44

Bármilyen fagyásod van, az az első, hogy a tuningot vissza alapra...
Újra raktam a játékot, jobb lett egy kicsit. Újra rakom a windowsost, hátha megoldja. Memória nem volt piszkálva. A processzor egy kicsit lett húzva eddig is, és nem volt probléma. Ha a proci miatt lenne, akkor már az elején jelentkezett volna a probléma. Nem? Vagy azt tegyem vissza?

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Nálam pl. folyamatosan laggol az összes szerver. Hiába alacsony a pingem, elképesztően akad, néha még ki is vág, "kapcsolat megszakadt" üzenettel.

Vadnokedli
Instant halál volt tegnap, de azóta resetelték a szervereket.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Belegyalogoltam, szép színes mintha egy térkép lenne. Nem vettem észre mindent?

Vadnokedli
Hainan Resort - CQ Large - D zászló hajó roncs belül kis pocsolyába sétáljatok bele. <#gonosz1> <#gonosz1> <#gonosz1> <#gonosz1>

Tényleg lesz Third Assault vagy ez csak valami fantazmagória?

giornalista
ez érdekes, nekem már nagyon régen nem omlik össze a játék. régebben, amikor igen, akkor memória gondjaim voltak, lehet, érdemes lenne rájuk nézned! a megfelelő slotban vannak-e, stb.
3 éves a win7-em, és akkor is frissítettem utoljára 😄 Szóval ez se feltétlenül igaz...
Aztán lehet hogy AMD fronton más a szitu...
Utoljára szerkesztette: Borg, 2014.10.02. 19:45:40
dr Kotász
Nekem már hónapok óta nem fagy.... Valszeg nem a BF4 az oka. Friss Win installal próbálkoznék.
Lehet érdemes lenne kicsit vissza venni a memória sebességét, vagy a processzornak, aztán úgy megnézni, megkeresni a hiba forrását. Biztos valami nem megfelelő a gépedben ha így kifagy. Amúgy nem tom, nem értek hozzá.
SötétBarom
Te szerencsés vagy. Van aki nem az. Nekem is fagyott egy rövid ideig, de egy kompresszoros procihűtő tisztítás megoldotta.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kb egyetlen fagyásom, vagy egyéb grafikai problémám nem volt a megjelenés óta.
Nekem a meccsek 95%-a lefagy, piros képernyőt kapok, de ez megy már 3 hónapja, nem tudok egész egyszerűen játszani, rendkívül idegesítő. Hiába a frissítés és a legújabb driver! (Pedig ezelőtt nem volt ilyen problémám, jó ha 30 meccs közül 1x csinálta ezt!) Másoknak is ezt csinálja? Lehet ez ellen tenni valamit? Rakjam újra a játékot? Az segíthet rajta? <#falbav>

Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.

Vadnokedli
BF3 ba nem lehetett csak. Én eddig is tudtam BF4be.

Fpocok
Faszább lett a játék. Majd később tolom még.

Fpocok
OMG
Tudok optionst állítani mikor meghaltam? WHAT SORCERY IS THIS?