Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A classic modban is öl a snipa egy lövéssel (nem fejre). Szóval kinek nincs fingja miről?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.10.11. 06:09:03

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bármitől elfekszel azonnal? Szerintem te nem ezzel játszottál HC-n. 😊
És ha nem tud célozni akkor hogyan lő le valakit HC-n, nagytudású barátom? 😊
Amúgy meg csak a noobok játszanak HC-t, akik nem tudnak célozni trololo.<#nevetes1>#nevetes1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezt elmagyarázhatnád.
Ezért játszottam mindig is HC-n. 😊
Infokat szívesen olvasnék a kiadott kiegészítőkröl. Milyenek az új pályák, módok, fegyverek?
ami örömteli benne, hogy komoly könnyítéseket vettek ki, és elléptek a taktikusabb játék irányába a fogalmatlan, következmények nélkül, unalmas darálástól.
külön jó, hogy nem ez a normál, alapbeállítás. a játék nagyon népszerű, de sokaknak tényleg csak egy kis kikapcsolódás, semmi extra shooter. nem vesznek tudomást az objective-ről, a feladatukról, stb. emlékeztek, a BF3-ban simán volt olyan, hogy egy squadban a tieden kívül a másik három ember specializációja ugyanaz volt, mert leszarták a játékosok, nem figyeltek. a Hardline-ba már be is rakták azt a funkciót, hogy nem kell ledobja az ammót a support, hanem odamész és elveszed tőle te magad - mindez azért, mert a játékosok vakok és ostobák, nem értik a játékot.
aki viszont Classicra megy, nyilván tudja, hogy mit miért csinál. a saját dolgát nehezíti meg, több segítséget vár a társaitól, de egyúttal maga is többet tud rajtuk segíteni. a taktikus játék visszatért 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
szerintem innentől főleg a classic szerverekre járok majd. a normál annyira bazárinak tűnik 😊
Utoljára szerkesztette: dr Kotász, 2014.10.08. 15:59:20
* assaultra óriási szükség van, mert nincs health regen
* engire óriási szükség van, mert nincs vehicle regen
* supportra pláne szükség van, mert elvész az el nem használt ammo tárazáskor
* aggressive reconra megaszükség van, mert csak a squad leaderre lehet születni spawn beacon (egyeseknél: leszületőszalonna) hiányában
Egyszóval a classic mode kikényszeríti az értelmes játékot. Szerintem ez kéne legyen a normal mode, a mostani normalt meg easy-re kéne átnevezni...
szerintem nagyon jó lett. három fő különbség van a normálhoz képest: nincs 3d spotting (háromszög az ellenfél feje fölött), nincs health regen (a járműveknél sem), illetve tárcserénél a tárban maradt lövedékek elvesznek.
normálon Zavodon mindenki össze-visssza lövöldözik és 95%-ban engineerek játszanak (a maradék 5% meg sniper). na, hát ez itt nagyon máshogy volt: sok assault és support is volt, meg persze engineerek (de akna helyett repair toollal), reconok alig (nehéz kiszúrni valakit a háromszög nélkül 2-300 méterről).
sokkal jobb volt a játékmenet. magamon azt vettem észre, hogy sokkal óvatosabban és megfontoltan kellett haladnom, illetve lőnöm. a Bulldoggal mentem szinte végig, összejött valami 80 kill, 3-4. lehettem a végén a ponttáblázaton. a kis háromszögek helyett folyamatosan a minimapet kell nézni, illetve figyelni az apró jelekre (torkolattűz, lépések zaja, stb.). sokkal jobban figyeltem a lőszeremre, 13-14-es tárakat egyáltalán nem dobtam el, próbáltam a "make all bullets count" jelige alapján játszani.
a játékosok pedig értik a módot, figyelnek a hívásorka (medpack, ammo pack, stb.). én nagyon jól szórakoztam, nagyon rég élveztem ennyire egy meccset, mint most. sokkal több tettemnek lett következménye, mint normál módon: egy meggondolatlan reload később visszaüthetett; ha óvatlanul bújtam elő a fedezék mögül, engineerként (ACW-R) könnyen 20-30%-ra bukhattam az életemet, és onnantól vagy találok egy medicet, vagy a következő, a lábamat súroló találattól végem, stb.
a hangokra, a környezetre sokkal inkább figyeltem, mint korábban. nagyon jó volt, nagyon élveztem 😊 talán még jobb lenne egy kicsit szellősebb szerveren, 32-40 játékossal, de így is nagyon király volt. próbáljátok ki ti is, ha egy picit megcsömörlöttetek már a normál módban 😊
Max beállításoknál hasonlítsd össze a két játékot és látod a különbségeket. Ahogy mondani szokás, az Ördög a részletekben rejlik.
Ne ugyanazokat a térképeket hasonlítsd össze, mivel Omanon a homokviharban semmit nem látni, Firestorm azzal a szürkés alapszínével pedig kifejezetten ocsmányra sikerült.
Amúgy a 4. részben volt egy érdekes bug - amit mára már kijavítottak - valamiért nem tette lehetővé, hogy a játék bizonyos részleteit ultra beállításoknak megfelelően lássa az ember, hiába volt minden kimaxolva. Csodálkoztam, amikor a játékot megláttam a tényleges ultrán. Itt olyan részletek is láthatóvá válltak, amelyeket korábban nem vettem észre. Pl. szálingózó hó Altai Range-en, vagy víztől csillogó felületek több különböző térképen.
YouTube: 23Drazse
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.10.06. 21:19:44
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Aztán lehet hogy AMD fronton más a szitu...
Utoljára szerkesztette: Borg, 2014.10.02. 19:45:40
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.