15720
  • Sheltem
    Helyes, én meg veszem meg mindet megjelenés első napján. ;)
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.28. 21:39:49
  • deep
    Sir yes sir! Nyomatjuk mint állat, ne félj :)
  • SzinesGeza
    De felbontás sem. ;)
  • Vadnokedli
    Megjavult btw. vagy NZXT CAM buzerálta, vagy nem tudom.
  • PSplayer
    PS4-en nincs ilyen problem :)
  • Vadnokedli
    Hehe. Update óta nem tudok fellépni egy szerverre se, és a Háttérfolyamatok között jelenik meg a BF4.

Joinolnék egy bizonyos szerverre majd 10 másodperc után bezárja.
  • Sheltem
    Te csak ne battlefieldezgess, toljátok kifelé a jobbnál jobb táblákat (viccelek)
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.28. 12:43:58
  • deep
    Jatényleg az a kurva 3d spotting. Hisz ki ne szeretne úgy bújkálni a bokorban, hogy egy marhanagy világító háromszög lebeg felette...
  • zooleeh
    Spring Update majus 26
  • giornalista
    persze, csak a BF4-ben honnantól van Disabled, 8-10%-tól, ha jól emlékszem? néhány hónapja már nem játszottam, az új patchet fogom hamarosan tesztelni majd.

egyetértek az előtted szólóval, Classic mód az igazi. ami fontos, hogy ott nincs 3D spot sem, ami az egyik legnagyobb probléma a játékkal.
  • zotya10002
    Szerintem van! Előre is köszönjük.
  • Baker1
    Csövi skacok! A magyarítására van igény? Mert ha igen, akkor a Battlefield Hardline után megcsináljuk!
  • nyikhajjj
    ha disabled-re lőtték a tankodat, akkor csökken az élet. ha nem javítod fel 100%-ra, akkor addig csökken amíg fel nem robban, vagy amíg meg nem javítod teljesen.
  • deep
    Ezért megyek már szinte mindig csak classic szerverre. Van értelme a classoknak, mert magától senki/semmi nem gyógyul.
  • giornalista
    ha taktikus játékra vágysz, akkor BF3. a 4-ben szinte minden pályán káosz van, szóval limitáltak a taktikai lehetőségek.

két játékmódot érdemes szerintem játszani, TDM és Conquest, utóbbiban pedig a nagyobb térképeken engineerként, egy Carbine-nal felszerelkezve (AK5C vagy ACWR, ezek egészen korai fegyverek) nagyon jókat lehet menni, természetesen RPG-vel és aknákkal felszerelkezve.

BF3-ban még volt értelme repair torchot magaddal cipelni, a 4-ben már ennek is csökkent a szerepe, a csapattársak ritkán segítik ki egymást, plusz a járművek is valami 8%-tól felfelé még maguktól is javulnak (BF3-ban ha 40% alá lőttek emlékeim szerint, akkor elindult a visszaszámlálás).
  • adam46
    Nem tudjuk, nézd meg és azért mert brutál!
  • Caliph
    üdv,bf3 szerókon van még élet? kedvet kaptam hozzá,de a 4et nem venném meg :)

vagy győzzetelk meg mégis hogy megéri e? :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.05.26. 11:23:27
  • Drazse23
    A YouTube roskadásig van Battlefield videókkal, de ha magyar szöveget szeretnél hallani, akkor nézd ezt a csávót:
    https://www.youtube.com/channel/UCRWvto7-v26GaGbYQDNS9iQ
  • deep
    Youtube-on rengeteg tutorial videot találsz taktikákról. A játék indításakor amint láttad egy webes felület indul, ott is tudsz fegyvereket, felszerelést állítani, de ha bent vagy a szerveren, akkor is a menüben, ha nem vagy be spawn-olva. A TDM az itt is TDM, de ha már BF-ezel érdemes a conquestet nyomni, ahol járműveket tudsz vezetni/szétlőni. Számomra ez a legnagyobb vonzereje a játéknak.
  • simonl #14320
    Sziasztok puhányok! (nehogy magára vegye valaki)

Szeretnék segítséget kérni, a minap vásároltam meg a Battlefield 4 Premiumot, ez az első próbálkozásom a sorozattal: keresek egy olyan összefoglaló írást vagy videót ahol az alapoktól el tudom sajátítani a játékot. Hasznos tagja akarok lenni a szakasznak:)
    Egyenlőre azt sem tudom merre szaladjak, hogyan tudok szervert választani, fegyverekre kiegészítőket tenni.
    A COD -ban főleg TDM -et játszottam, itt mi az ennek megfelelő? Rush? Conquest?
    Köszönöm a türelmes válaszokat, útbaigazításokat....
  • Grabowsky78
    http://help.ea.com/hu/article/opening-tcp-or-udp-ports-for-connection-issues/

Ez elvileg bevált!
  • alyr2
    Nálam is van hasonló gond. Bár én win 7 alatt nem játszottam, most vettem meg hétvégén, aztán úgy 10 meccsből 1-2 alkalommal kivág time out-tal...vagy csak bezárja magát a játék minden üzenet nélkül.
  • Grabowsky78
    Szeretnék egy kis segítséget kérni, Win7 alatt is kidobálgatott, de egy EA forumon talált leírás alapján el tudtam érni, hogy jó lett, rendszergazdaként indított origin és bf4.exe, felhőmentés kikapcs, nem fut a háttérben az origin! Ez win7 alatt működött, de most felraktam a win 8.1-et mindent megcsináltam megint, de folyamatosan levág a szerverekről, timeout hibával! Tud erre valaki valami okosat? Köszi előre is
  • alyr2
    Miert jatszik normalon bárki?
  • hemmis
    nem, igazad volt , m67 jó ha eldobom ki vagyok rúgva ezzel semmi baj de az ellenfél úgy dobálja a fákjákat meg a füstbombákat mint ha sose fogyna ki nálam meg nem is lehet ez nagyon szánalmas az adminoktól ráadásul dobtak rám már m67-est is amitő meghaltam de csak én aki dobta az nem: [NEMO] No Explosives - Metro Only - 3000 Tickets - 64 Slots - Normal - Ranked ez a szerver neve kipróbálhatod ha nem hiszed most hagytam ott
  • Vadnokedli
    Smoke-ot kell beraknod. Ha bele gondolsz mindegyik explosive ezen kívül.
  • hemmis
    kipróbáltam mindent és utánna képernyő közepén kiírja az éppen aktuális gránátot hogy tegyem le majd meghalok nem tudom még a megoldást
  • dr Kotász
    Minden gránátot nem tilthatnak. Próbálkozz smoke, flare, vagy stun grenade-del.
  • hemmis
    sziasztok,vannak szerverek ahol nem szabad robbantani én ott szeretnék játszani de mindíg kiraknak és kifogásolják a gránátomat bármit is állítok be le lehet valahogy tiltani a nálam levő összes fajta gránátot?
  • dr Kotász
    Igen. Az utóbbi pár hétben megnőtt a BF4 szerverek száma is, amennyire látom. A HL csalódás lett, viszont mostanra már megfelelően patchelték/javították a BF4-et, van játékélmény. Kár, hogy nem megjelenéskor volt ilyen...
  • tutituti
    hardline óta szerintem többen lettek bf4-ben.akkora csalódás volt a bfh hogy rettenet.
  • nyikhajjj
    hardline megjelenés óta kihalt a bf4?
  • dr Kotász
    Nézd meg felirattal akkor.
  • Sheltem
    Itt nincs hang sajnos, de a címe biztató :)
  • dr Kotász
  • Sheltem
    Sziasztok

Rég nem jártam erre. Kérdés: Mennyire kupálták ki a Battlefield 4 et? És a netkód okés már?
    Gondolkozom a premiumon de szeretném előtte tudni, hogy okés e már a játék és a bugok nagy része.

Köszi
  • JaSoN HuNTeR #14303

BF4 telepítésnél ez jött elő. HELP!
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.05.06. 10:47:59
  • SötétBarom
    Közbe meglett, az egyik háttérfolyamat megette a procit. :| Viszont még mindig nem tudom, miért.
  • szomferi
    nekem semmi ilyesmi, nálad lesz a bibi

na, csak jól sejtettem, hogy ingyen lesz még a 6. DLC is majd

• SötétBarom
    Nem játszottam nagyon sokáig, a minap fellőttem a játékot, és szomorúan tapasztaltam, hogy a korábbi 80-90 körüli fps értékemből átlag 45 lett. Volt valami bűvészkedés, patch, valami elbaszhatta, vagy esetleg valamelyik szipiszupi nvidia driver a ludas?