15720
  • RepeszElek
    Magyarul akkor ez sem jött be....
    Akkor viszont nincs mese, egyesek nagyon jól nyomják konzolon, nem értem hogy csinálják,azzal a szarral lehetetlen számomra célozni, talán a fél életüket játszással töltik vagy nem tom...Az ember egy fejlövéssel leszedett a qvadról a levegőben miközben full gázzal ugrattam vele.. Ez még egérrel sem egyszerű nem hogy ezzel a buzi analóg izével...
    hihetetlen ügyesek! Én meg akkor béna vagyok:)
    Köszönöm az infókat!
  • Vadnokedli
    Nem kerülhet össze sehogy se XBOX1 / 360 as player. Max ha XBOX 360 minőségbe játszanának XBOX1-on.
  • RepeszElek
    na de viszont a xbox 360 meg az xbox one találkozhat egymás ellen multiban mivel hogy egy platform, és 360-hoz árulnak egeret így lehetséges hogy mégis egérrel lőnek ki?:)
  • SzinesGeza
    Kontroller a billentyű-egér ellen? ;)
  • alyr2
    Valaki elmondja hogy kell afterburnerrel kiiratni xy értéket jatek alatt? Mert nekem BF4 alatt valamiert nem mukodik, és kivancsi lennek fps, terheles stb hogy alakul...BF3, GW2 meg minden mas amivel jatszom rendben van kiir mindent..de itt nem..elvileg mindent ugy lovok be ahogy kell..
  • Vadnokedli
    Csak Box.
  • RepeszElek
    sziasztok, figyi bocsi a hülye kérdésért, de xbox one-on csak xboxosok ellen nyomom multiban vagy pc-sek ellen is?
  • SötétBarom
    Jet egy ganédomb, ki kéne baszarintani a játékból az AA-val együtt.
  • SzinesGeza
    Bocsi, félreértettelek. Helivel oké, azt értem, de én a jetre gondoltam. ;)
  • SötétBarom
    Zuni+tow.

A tow-t nem jelzi a tank, és kurva nagyot üt, illetve miközben odavezérled a rakétát, már tudod sorozni a zunikkal is. Ha van gunnered, akkor főleg sima.
  • SzinesGeza
    "egyetlen rácsapással"? És mit használsz?
    Én csak úgy tudom/tudtam (régebben még a bug-ok nélkül), hogy ráküldtem egy tv-t aztán a gépágyúval intéztem a maradékot.
  • SötétBarom
    Én most is kivégezlek egyetlen rácsapással tankostól, csak tudni kell repülni. Ennek ellenére nem fun, mert a lomhaság és a 3d spot miatt egy sabotos tank akár mikor kilőhet minden előjel nélkül.
  • SzinesGeza
    A BF2-höz képest tényleg azok. Annak idején egyetlen rácsapással kivégeztek tankostól. :)
  • alyr2
    tegnap es szombaton jatszottam a szokasos servereimen..hat megőszültem rendesen..annyi csiter volt hogy hihetlen..volt hogy percekig nem tudtam kijonni a spawn pontrol ami kb egy zart szoba volt egy ajtoval mert agyonlottek ismerretlenek ismeretlen helyrol..
  • SötétBarom
    Néha szoktam, de többnyire csak kishelivel. A nagy felbaszósan lomha, a jetek meg vicc.
  • SzinesGeza
    De nem is repülsz?
  • SötétBarom
    Nálam nincs megmagyarázhatatlan killed in action, TV rakétát meg nem használok.
  • SzinesGeza
    Igazából tiszta bug az egész játék, már nincs is sok kedvem vele játszani (megmagyarázhatatlan "killed in action"-ök, tv-rakéta kiherélése, stb).
    Pedig ezt a Dragon Valley-t kipróbáltam volna. ;)
  • SötétBarom
    Remek. Cheater hullám incoming.
  • Vadnokedli
    10 Euro a BF4 - g2play.net-en
  • Dave77
    Servers down... "Wrong email or password"...
  • SzinesGeza
    Majd eldöntöd. :)
    Annyiban hasonló, hogy a kínai alapbázis is elfoglalható.
    De tényleg, mikortól játszható az új pálya?
  • SötétBarom
    Ha rühelltem a Wake-et mint a szart, akkor ez sem fog tetszeni gondolom.. :D
  • SzinesGeza
    A legnagyobb kedvenc! Wake Island mellett.
    Mikortól lehet tolni?
  • szomferi
    na takarodsz :D :D :D :D :D
  • SötétBarom
    LOL
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.06.26. 11:02:35
  • tutituti
  • Fox121
    Játék indításnál azt írja nem tud kapcsolódni EA szerverhez így BF4 nem aktiválható ezen a számítógépen.
    Win7 mióta újra raktam. ötlet rá?
  • zooleeh
    First Jungle Map In BF4
  • SzinesGeza
    TV-rakétát lehet, csak többet kell várni a két indítás között.
    Nem elég, hogy bug-os mint az állat de még jobban butítják. Ezek nem normálisak.
    Utoljára szerkesztette: SzinesGeza, 2015.06.02. 20:03:43
  • alyr2
    Nem vagom en ezt..3-4 raketa sem eleg egy helikopternek! bezzeg engem lekapnak meg kovekkel is.. Jah afterburnerrel hogy iratom ki az fps meg terheles adatokat jatek alattt? BF3ban irja, meg minden mas jatekban de itt nem..van valami spec dolog itt vagy a mantle miat nem?
    Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.05.31. 09:28:14
  • kozako
    Valaki nem akar hozzám verődni Battlefield-ben?Most vettem meg a 4-et,eléggé hozzá kell még szoknom,mert szerintem egy kicsit a 3 után a ballisztikája egy sniper golyónak furcsa.Felvehettek skypen: kozakoxd a nevem.
  • Stief
    Miért butítják le ennyire a rakétákat? Most már A10 ről se lehet két rakétát indítani!
  • Zozo76
    de legalabb jatszhato csalok nelkul...
  • Vadnokedli
    Igen
  • PSplayer
    Kinek van GDDR5? Max videokartyahoz van, meg a dx korlatok.
  • Vadnokedli
    GDDR5 ugyanúgy PC-n. Egy hátrány van, nincs auto-aim. Meg túl gyors a játék menet.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.05.29. 11:41:34
  • PSplayer
    GDDR5 :)
  • Vadnokedli
    a Spot szögét csökkentették 3fokkal.
  • giornalista
    lelassulna egy picit a játék, ami nagyon jót tenne neki.

állítólag egyébként javították a spottolást. még nem próbáltam, de a beszámolók szerint most olyan, hogy csak azt jelöli ki, akire épp rácélzol, arra már nem alkalmas, hogy folyamatos spammel olyanokat jelöljön ki, akiket egyébként nem láttál, csak a háromszög hívta fel rájuk a figyelmedet.