Battlefield 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog fórumokon már sokan összeállították a saját kis kivánságlistájukat, hogy mit szeretnének.
Az én dream listem mondjuk így alakulna:
Térképek:
Kharg Island (nagyszerű járműves csaták)
Grand Bazaar (tipikus városi pálya)
Damavand peak (legjobb rush térkép)
Ziba Tower v. egy másik CQ-es térkép (jó CQB pályák)
fegyverek:
Assault: AN-94
Engineer: PP19
Support: L86A2
Recon: TRG-42 (már elfogytak a BF3-mas tolózárasok)
All kit (carbine): SCAR-L
Visszatérő játékmód: a már kötelező (alibi) CTF mellett, a Gun Master. Azért ez, mert ez mind a négy térképre ráilleszthető, míg mondjuk egy Tank Superiority - bár élvezetesebb - már nem.
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.11.08. 19:09:29
YouTube: 23Drazse
Ma húztam újra a gépet és most készülök újratelepíteni a BF4-et.
Akármit próbálok meg vele, nem tudom elérni, hogy a lemezről telepítse, az Originről akarja letölteni az egész játékot. A telepítőben tovább sem tudok menni, csak az Originre van lehetőség. (Pedig tavaly októberben még lemezről raktam fel.)
Mondani sem akarom, hogy nem szeretnék vagy 4 órát várni, míg ezt megcsinálja.
Hogy tudnám ezt felgyorsítani?
<#wink>#wink>
* Scomcomputers the future of computing!*
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
azért gondolom, hogy ez esetleg igaz lehet, mert többen és régóta mondogatják már ezt - ha nem készülne ilyesmi, lehet, már szóltak volna nekik a DICE-tól, hogy ne tegyék (havonta LA-be repülnek és tesztelik az újításokat).
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Utoljára szerkesztette: Axan, 2014.11.06. 11:24:09
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
bf4 remix
egyrészt jobb irányíthatóságot adnak az attack helinek, aminek én annyira nem örülök, de mindegy.
a másik, hogy hozzányúltak a headglitch-hez. eddig a lövedékek szemmagasságból érkeztek, ezért ha beálltál egy "állig érő" doboz mögé és céloztál, akkor simán "átlőttél" fölötte, ha a red dot arra mutatott. most már nem! a lövedékek nem az "optikából" jönnek, hanem lejjebb, a fegyver csövéből, ezért hiába látsz át egy doboz fölött egy picivel, átlőni már nem tudod, a lövedékek elakadnak a dobozban.
Gondolom az újabb bugmentesítési akció miatt csúsztatják a DLC-t. (Meg gondolom, azért is, hogy az Advanced Warfare-rel lehetőleg egyidőben jelenjen meg.)
Fan-made trailer:
Utoljára szerkesztette: Drazse23, 2014.10.17. 19:03:21
Parasite Eve 2, best game EVER!
amindenit micsoda ajándék.. <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
tok szep tortenet.. sirtam
ettől viszont még nem igaz a classicra ugyanaz, mint a hc-ra.