15720
  • RepeszElek
    jajj, nem azt mondom hogy repülsz mint a madár hanem hogy arrébb rak, és 2 méter az lószar nem távolság, ha mellbe rúgna egy K1-es szerintem én simán lépnék 2 métert hátra :D ,
    de nem tudlak megcáfolni mert nem találok erről videót, és fegyverszakértő sem vagyok kéne egy shotgun meg egy 80 kg-os ember akit 1 méterről telibe lövök és megnézni hol áll meg ha nagyon pontosak akarunk lenni:P
    Amúgy meg felesleges belemenni mert ez egy JÁTÉK semmi köze nincs a valósághoz, és nincs ezzel semmi baj engem csak az zavar hogy itt nem úgy működik a kedvenc fegyverem mint az összes többi játékban :(

• SötétBarom
    Ha tudsz célozni, az összes pump shoti oneshotos a BF4-ben kb 10-15 méterig.
  • alyr2
    hat nem loki hatra 2 metert..max oklomnyi lyukat ut, vagy megtantorit a lyuk melle, de a filmekben a hatrarepules az kamu
  • Meridius
    2 méterrel? Látom az erő-ellenerő kimaradt általánosban..:D
  • RepeszElek
    Ezek a fegyverek akkorát ütnek közelről hogy 2 méterrel odébb vágja az ellenfelet, gondolom láttatok már ti is ilyet, filmek vagy valami...
    Na jó befejeztem a hisztit!!!!
    :)
  • RepeszElek
    Találtam egy cikket amiben ezt írja a shotgunról a szaki:
    A Battlefield 4-ben csökkentették a testre mért sebzésüket, mert akkora előnyt jelentett egy Shotgun, hogy a normál fegyvereket használóknak szinte esélyük sem volt
    Mondom én hogy kamu a shotgun ebben a játékban!
    Igazából nem értem a logikájukat mert oké hogy közelről bedarálja az embert de messzire használhatatlan a többi fegyverrel szemben,ha ezt választod el kell fogadnod hogy esélyed sem lesz 5 méternél távolabb lőni szal valamit valamiért,ennek a fegyvernek mind a játékban mind a való életben ez a haszna erre gyártották és más játékokban ez így is működik a mai napig,
    DE!
    itt ez nem igaz mert csökkentették az erejét de növelték a távolra leadott lövések pontosságát, és hatását ezzel elveszett azt amiért ezt a fegyvert válasszuk helyette létrehoztak valamit, valami új fegyvert ami nem tudom mi de nem shotgun..
    Nem egyszer szedtem le "shotgunnal" olyan messze lévő ellenfelet hogy magam sem értettem mi folyik ebben a játékban,de legjobban persze az zavar hogy két méterről telibe lövöm és nem hal meg...

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.05. 12:52:55
  • alyr2
    jaja azt is belottem de hiaba nyomkodtam nem hozta elo:( a hofok erdekelt volna leginkabb, de megoldom valahogy:D
  • Vadnokedli
    Ha bekapcsolod monitorozza a programon belül az elért FPS értékeket- minimum-maximumot is látod és az átlagot is kiírja. Csak a billentyűkombinációval elő kell hozni hogy mutassa játékonbelül.
  • SötétBarom
    Kurva jó kérdés, velem még soha nem fordult elő..
  • alyr2
    Köszi! a CAM NZXT szintén nem irta mibol hogy:( Pedig korrektül konfiguráltam. Consolbol kiirattam az fps-t Ultran 64/64 mapon 70-98 fps között mocorgott.
  • alyr2
    akkor zuhansz minden fokra, ezert halsz meg! Nálam nem jelentkezik.
  • RepeszElek
    köszi, ma kifogom próbálni!
  • SzinesGeza
    Mondjuk nekem tényleg fogalmam sincs mi történik akkor ha elindulok lefelé egy mozgólépcsőn (ami egyébként áll), nem ugrok, csak megyek és egyszer csak meghalok. És ezt sorozatosan csinálja.
    Ez ha nem bug, akkor mi?
  • Vadnokedli
    Csípőből ne lőj soha se 10Méter feletti távra- még az 5 is sok..
  • SötétBarom
    Van amivel faszán lehet, engineer PDW-kel, ha teszel rá lézert meg ergo-t teljesen megbízhatóan lehet aratni velük csípőből középtávig..
  • RepeszElek
    Egyszer support-al egy 7,65 mm-es gépágyúval elkezdtem csípőből lőni az előttem kb 20 méterre lévő ellenfelekre, annyi tőltényt szórtam ki rájuk mint az állat és senkit sem öltem meg, aztán TÁK és az emberem pikk pakk megborult. Valaki egy kis pisztollyal elintézett :D
    Bezzeg rambónak lehet csípőből sorozni!!!!! :(
  • RepeszElek
    csípőből egy fegyverrel sem szabad nagyon lőni csakis irányzékkal azt már észrevettem, de azért köszi a tanácsot, minden segítség érdekel!
  • RepeszElek
    Viszont ha már a shotgun nem is üt akkorát míg más játékban, de ötször olyan messzire el lehet vele lőni :D
  • alyr2
    Afterburnert hasznalok, mindenhol mashol mukodik csak itt nem..kiprobalom a CAM NZXT-t ha hazaerek..meg a parancssort is
  • SötétBarom
    Nem nagyon van bug, inkább a játékosok nem tájékozottak eléggé, és fogalmuk sincs mi miért történik. A shotgun nagyon hatásos itt is, amíg hajlandó vagy az irányzékkal lőni. Csípőből nagyon random, hogy adja-e..
  • alyr2
    kösz
  • RepeszElek
    Igen, ezeket már én is figyelem, meg nézem azt is javítja e valaki közben míg én lövöm stb. stb. , de mondom szerver váltás megoldotta ott már meghalt aminek meg kellett halnia :)
    A shotgun meg nem tudtam hogy nem olyan hatásos még egy méterről sem, nem ma kezdtem sok más játékban rohangásztam már shotgun-al pont azért mert üt mint a buszkerék, a damage szintje itt is a legmagasabbak közt van de úgy látszik csalóka.
    Amúgy rengeteg bug van a játékban amit felesleges sorolni mert gondolom már mind észrevettétek:)
    Addig nincs baj míg a cég játékokat gyárt és nem repülőket, vagy orvosi eszközöket :D
  • SötétBarom
    Sluggal főleg. De a patch óta full choke-al is egész szépen adja középtávig..
  • Vadnokedli
    perfoverlay.drawfps 1 vagy CAM NZXT amit beállítasz arra kiíratja.
  • alyr2
    Vilagvegerol shotival hogy lehet 1 lovessel olni? Meg az fps/terhelest hogy iratom ki?(adott programmal)
  • SötétBarom
    Shotival csak hiszed, hogy telibe lövöd. A sörét terülés random, simán lehet, hogy ad találatjelzőt, de a lövedékek ötöde talált csak. Ha nem ADS-elsz akkor ez hatványozottan igaz.
    Tankcsatánál meg figyelj rá, hogy nem világít-e zölden akire lősz, mert ha igen, akkor ellőtte az AP-t, úgy meg pár másodpercig nem tudod meglőni robbanófejjel.
  • RepeszElek
    Érdekes dolog történt ma.
    Valamiért ha harckocsival voltam vagy tankkal hiába lőttem az ellenfelet alig sebzett valamit,volt hogy háromszor oldalba lőttem egy tankot de semmi, egy másikat háromszor találtam telibe szemből, ő is háromszor talált el engem szintén szemből (nem Hp-val) és én robbantam ő neki meg maradt 70% életereje, magyarul egy lövésem (staff shell és sabot shell felvátva) 10%-ot hozott..
    Végül miikor egy lav egyetlen egy tow missile-vel felgyújtotta a 100%-os tankomat kiléptem, és szervert váltottam, ahol már minden a megszokott módon történt.
    Mi a franc lehetett ez?
    Az is sokszor van hogy egyetlen egy golyótól lefekszik az emberem semmi bepirosodik a képernyő vagy valami amíg én meg shotgun-al egy méterről telibe lövöm és túl éli.
    Van baj elég :D
  • tutituti
    jaja.beleírtam de úgylátszik eltűnt az éterben.de mondjuk jövő hónapban beruházok a Squadra.abban legalább lesz csapatjáték.
  • SötétBarom
    Szerintem a tickrate-ről beszél.. :D
  • SzinesGeza
    A mostani 30?! Én úgy tudom 64.
    Nem mondod, hogy neked az nem elég? :)
  • tutituti
    nemtom.CTE-t nem tesztelem de követem.Remélem a summer patch-csel jön a Dragon is meg az új map is, vele az esti mapok.
    De én a 120-as szervereknek örülök majd,a mostani 30 vagy mennyi elég szégyenteljes(ezért van a "nem adja be" és a "0hp-val lelő" anomália.
  • SzinesGeza
    Hiánypótló egy pálya.
    Dragon Valley mikor jön már? A CTE-n nekem nem adja be.
  • tutituti
    lehet magas ping volt.mást nem tudok elképzelni.

más.esti map jön
  • alyr2
    dehogynem..sajnos sokszor elofordul..aztan visszalő..es irja hogy x-y lelott es 1 HPn ugral.. mar ahol ezt kiirja..kicsit kurva idegesito..
  • SötétBarom
    Reconként nem lősz te senkit 3x fejbe, mert a mesterlövész fegyverek 80%-a egy lövésből öl fejre akár honnan, a maradék meg kettőből.
  • alyr2
    Amikor reconkent 3x lovok valakit fejbe egymas utan hard modeban aztan mellemlo es 1 hpval megver..nincs is annál jobb..Én direkt vettem kontrollert hogy mennyire fasza lesz a helit vezetni..hat kurvara eldobtam es eger+billentyuzet:D
  • deep
    Én elkövettem azt a hibát, hogy megvettem. BF4hez képest ez egy nagy nulla. Még annyi se. Semmi mélysége nincs, lófasz lehetőségekkel. A szerverek üresek már most, ha egyáltalán vannak.
  • RepeszElek
    Szerintetek a hardline-t érdemes megvenni?
  • RepeszElek
    Jaja, suli után bedobják a táskájukat a sarokban aztán estig gamelnek :)
    Ha lehetne külön szervert csinálni tudás alapján és nem vegyítenénk a játékosokat akkor lehet hogy 5 másodpercre is megállhatnék anélkül hogy egy recon agyon lőjön, de a tanknál meg a C4 miatt 3 másodpercre sem tudok megállni, és az sem mindig segít mert utánam dobják :D
    Szerintem ezt a Battlefield 5 ben orvosolni fogják és már nem kell 3 másodperc egy százmillió dolláros csúcstechnológiás tank elpusztításához csak elég ha ránéz az ellenség és az felrobban :)
    Azt sem értem, hogy miért nem tesznek nagyobb különbséget a fegyverek sebzése közt. Minap megsoroztam egy embert 30 mm-es légvédelmi gépágyúval, fröcsögött a vér belőle amitől kicsit megtorpant de még maradt annyi ereje hogy tovább fusson a fal mögé.
    Tudom én hogy ez csak egy JÁTÉK, de azért na...... :)
    Amúgy jó game, tetszik! :D

• SötétBarom
    Tizenpár éves kis srácok akik csak boxal gameltek életükben azért nem pont úgy kezelik az analóg karokat, mint te vagy én :D