15720
Battlefield.hu
BF4 összefoglaló Cris99-től (alias SkyS1gn) PH-ról
BF4 Emblémák! (Bemásolhatóak a sajátokhoz!)
BF4 TESZT / CTE regisztrációs oldal. (csak Premium BF4 verzióval)
A topikban jelenleg működő moderáció!
-
simonl #14459 Srácok, ez a játék zseniális, 10+ Call of Duty év után, 43 évesen kezdet el játszani a BF4 -el, de minden pillanata lenyűgöz. A pályák, a taktika , ahogy értik egymást a játékosok harc közben.
A járművek, a járművek taktikája a különböző pályákon, nem is találok szavakat:)
Igazából az MW3 után döntöttem el, hogy nem vásárolok több COD játékot. Jártamban keltemben megvettem a BF4 -et.
Azt sem tudtam hogyan kell belépni egy szerverre, nem tudtam még fegyvert sem választani, azt sem tudtam merre szaladjak.
Sok gyakorlás kell hozzá de örülök, neki mint egy gyerek.
Ja, megveszem a fiamnak is mert Ő is teljesen rágerjedt és ellenem akar játszani.
Na nem fecsérlem a szót, a játék óriási élmény....
-
#14458 Itt is egy megoldás, nekem ez vált be. -
#14457 én most egyet sem találtam.
kár, mert egyébként is mérföldekkel jobb a Classic, mint a Normal, ahol minden burst után reload, világít az ellenfél a pályán és ott a wallhack a kill cammel.
persze sajnos a szerver adminoknak nem célja, hogy a lehető legnagyobb legyen a skill gap a szerverükön, mert akkor mi lenne a bénákkal. -
ZiLi #14456 Classic módos szerverre kell menni.....ott nincs spot se killcam....tegnap ilyenen voltam.... egész jó volt. -
#14455 nem túl bonyolult a feladat: originen belül ott van a reklám, arra kell kattintani. ha nincs ott, akkor:
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/76889/pc-download/addon/battlefield-4-night-operations
ezt megveszed (ingyen), mint bármi mást az originen, gyorsan telepedik, és ennyi.
sokkal nagyobb baj, hogy van spot egy night mapen, így nem sok értelme van lekapcsolni a világítást... -
#14454 na.meg kell venni a dlc-t ami ingyenes ugye csak ez ilyen fos dolog mint minden.( a linket nem találtam meg és lusta is vagyok tovább keresni.google operation nightout dlc és belog purchase ennyi volt)
a plugin dologra a megoldás:
https://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/3j9kao/chrome_no_longer_supports_npapi/cunz6hz -
#14453 Mikor jönnek a mostanában mutogatott mapok? -
simonl #14452 Mindent átnéztem, minden DLC telepítve, minden naprakész, mégsem működik.
Passzolok
-
simonl #14451 Nem működik továbbra sem, továbbra is hiányol valamit.
Origin -en belül javítottam a játékot majd frissítettem a játékot és mégsem.
Nem indul egy szerver sem.
Nem gondolom hogy a Chrom lenne a hibás....de ha valaki többet tud kérem ossza meg a squad -al:)
-
#14450 Mi a megoldás? Nálam is ez a hiba és lassan idegbajt kapok. -
ZiLi #14449 A chromnál valami plugin hibáról is ír a Battlelog.
Removed requirement for Google Chrome plug-in support as Origin now provides that functionality. (You will be able to download and update your Battlefield 4 client now, but this feature will be activated at a later date.) -
ZiLi #14448 Le kell tölteni Originből a DLC-t. Először a patch és utána a DLC. Magától nem tölti le, csak a peccset -
#14447 És mit kell csinálni? mert nekem most ugyan ez van... -
simonl #14446 Láma vagyok, megoldva! -
simonl #14445 Sziasztok, tudtok segíteni miért nem tudok szervert indítani?
Az Üzenet: YOU NEED TO INSTALL OR PATCH THE GAME BEFORE PLAYING.
A játék frissítve.
Chrom -ot frissítettem, ez lehet a baj? Hogy tudom más böngészőhöz rendelni a parancsikont?
Köszi a türelmes válaszokat.... -
#14444 és holnap summer patch az éjszakai mapokkal! -
#14443 Szerintem mindenkinek ingyenes lesz. -
#14442 DLC
Ez még ingyen jár a Premium osoknak vagy külön kell megvenni ? -
SzinesGeza #14441 Engem chrom-ból indítva folyamatosan kivág a játék punkbuster hibával.
Pedig befrissítettem. -
toza #14440 olcsobb a premium most.!felaron van minden! (?)
-
#14439 Azt nekem is írja, de nem hiszem, hogy chrome alatt használhatatlan lesz. -
#14438 Jó hogy még tegnap megvettem 9.99 Fontért mára már 34.99...Mégegyszer köszi az infót. Szép mennyiségű adatot húz le 4-6.5 gb 1db dlc és van 5 :) Sebaj majd jövő héten játszok vele(10mbites internet)
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.08.16. 08:53:57 -
#14437 Hamarosan megszünik ennek a pluginnak a támogatása, és csak bezárni tudom az üzit. Pedig régebben ott volt hogy letilt, vagy engedélyezés. most nincs ott.
A szeptemberi patch majd helyreállítja ezt a plugin non-supportot? -
#14436 Nekem megy, mit ír nálad? -
#14435 igaz igaz.de gondoltam mégse 12k vagy mennyi :) -
#14434 Az a 4000 inkább 4300-4500 de ennyit már megért nekem úgyhogy megvettem köszi az infót! -
#14433 https://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/3h3erl/gamesplanet_uk_flash_deal_battlefield_4_premium/
négyezer a prémium.ennyit megér szvsz -
#14432 A Battlelog chrome-on nem működik, csak ha meg buheráljuk a böngészőt. Azt nem tudjátok, hogy a szeptemberi patch orvosolni fogja ezt a problémát, vagy ez már végleges döntés? -
#14431 Tac-light se rossz.. -
SzinesGeza #14430 Ezért használj hand flare-t. ;) -
#14429 Itt nincs jobb játékos amúgy.annyi a titka hogy el kell olvasni melyik éppen a patch utáni op fegyver vagy irnv scope van neki + füst.esélyed sincs.max macrot használ.de a füst+infra vagy thermal optika hatalmas előny főleg most az éjszakai mapokon. -
#14428 Játszottál mostanában CTE 120Hz-s szervereken? Az egész ígéretesnek tűnik. De igaz amit mondasz, alkalmatlan. -
Gyuszopapa #14427 A DICE Frostbite játékmotorja ezer sebből vérzik.Hatalmas késések vannak a játékban.Netkódilag egy hulladék semmirevaló,kompetitív játékra nem alkalmas. -
RepeszElek #14426 IS-is
A játék nem ma jött ki, és nekünk kezdőknek nehéz felzárkózni a sok vér pistike szintjére. Ha megnézed sok játékos 4-5 száz óránál tart, de találkoztam már olyannal aki 1500 óránál tartott a játékban, ezeknek már rááll a kezük az egészre esélyünk sincs, főleg akiknek nagy múltjuk van az ilyen lövöldözős játékokban.
A fegyvered biztos nem szarabb, tök mind1 hogy shotgunnal találod el 2 méterről vagy egy kis pisztollyal ugyan úgy megfog feküdni a játék csak azt nézi hol találod el az ellenfeled,de azt leszarja mivel ahogy én tapasztaltam..
30 mm-es légvédelmi gépágyúval soroztam meg egyszer egy embert csak a testét találtam el deréktájon, csak úgy fröcsögött a vér belőle,de kevés volt, ha kicsit feljebb célzok megfeküdt volna, de ennyi erővel bármivel lőhettem volna.
A DMR.ek meg a sniper fegyvereket viszont megmerték erősre csinálni mert nem tudsz vele sorozatban osztani így nehezebb használni, de aki jól céloz az arat velük. Nekünk annyira nem való még:)
És akkor ott van maga a játék hibája, hogy tele van érthetetlen dolgokkal, úgy látod hogy gyorsabb vagy de még sem, úgy látod hogy fedezékben vagy de mégsem, miután megölted megöl stb stb.
Én aranyozott UTP kábellel kötöttem össze a boxot, és szart sem ért ugyan úgy látom hogy fröcsög a vére mikor eltalálom, és mikor meghalok az életereje 100% ??? Oké haljak meg de legalább megsérülne ha már bele lőttem vagy valami...:)
Körbenéztem a témában és azt találtam hogy ez a probléma alapvetően a játék hibája és mindannyiunkat ugyan úgy szívatja magyarul nem indulsz hátránnyal a többivel szemben, 10 másodperc múlva ő fog anyázni :D
tessék egy példa:
-
Simonghu #14425 Hali! Új vagyok a fórumon is és BF4-ben sincs túl sok rutinom, de XBox One szeretnék csapattársakat találni. Szokott valaki XO-n így játszani? Különben ezer kérdésem a multiról, de majd belejövök.:-)
Amúgy szerintem nem csoda, hogy van némi szinkronitási hiba a játékban, hiszen a hálózati kapcsolat és a kiszolgáló válaszideje is rontja a helyzetet. Ennél más játékokban nagyobb szívások vannak. Emellett azért engem is érdekelne néha, hogy amikor szemtől szembe aprítjuk egymást egy ellenséggel, akkor tényleg csak én vagyok mindig a béna, esetleg sz@rabb a fegyverem, vagy a hálózat lassú. -
RepeszElek #14424 Jaaah az együtt halásról csak annyit hogy tegnap pl, tankkal nyomtam mikor észrevettem hogy egy recon C4-et rak rám, gyorsan tőgázzal átmentem rajta, kiírta hogy Road Kill!!!! uhh mondom ez meleg volt majd abban a pillanatban robbantam is.Ugyan az a név szerepelt a road kill-nél is mint aki megölt.
Most ha elütöttem és kiírta hogy meghalt akkor hogy tudta megnyomni a gombot???????
Most melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? :D
Mi az a rush mód?? :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.08.08. 11:09:45 -
RepeszElek #14423 Xbox one-on hol mutatja a ping-et a játék?
Egyébként wifin játszom és messze vagyok a routertől, mert a pincében nyomom annyit csináltam még régen hogy beraktam egy jelerősítőt így a jele erősítőt így a jel erősség kiváló lett de észrevettem hogy lassú a net, viszont játszottam ez előtt a Cod új részével és ott nem volt semmi ilyen észrevételem mint itt, hogy én már célba veszem, látom hogy ő még csak most fordul rám, de én már nyomom a gombot még is ő lő le hamarabb meg a többi amit te is mondtál....
Viszont a cod új része nekem nem jön be hiába játszhatóbb így eladtam, és ahogy nézem ami most jön ki vagy lehet már kijött az ugyan olyan...
Mind1. ma veszek 20 méter hosszú UTP kábelt és lehozom közvetlenül a routerről ha így is tapasztalok ilyesmiket akkor a játék a szar.
Köszi, az infókat!!
-
#14422 Nálam. Nálad. Együtt. Beállsz.
Brought to you by:
-
Gabesssz19 #14421 Nézd meg a pinged mennyi , ha 50 körül van nem nállad van a gond, kivéve ha folyton villog a packet lost ikon , amúgy nállam is ez van , csomószor eggyüt halás ,fal mögött halás stb , azt mondják ha van egy magas pingű játékos az bassza el , mert a szerver hozzá is igazodik , de szerintem vannak szar szerverek ahol még szar a tickrate vagy laggos , annyittehetsz ,hogy beálsz rush modba ilyenkor te elméletileg előbb látod meg az ellenfelet elvileg , ha kiugrassz egy sarok mögül , ő meg később téged , de ez is csak abban segít ,hogy ledaráld könyebben de ha lelőtted a te monitorodon attól ő még a sajátján lelőhet még téged , ilyenkor van eggyüthalás de legalább volt 1 killed. :) -
RepeszElek #14420 Tudod jól hogy konzolon nem tudom hogy kell célozni!! :D
Amúgy meg egy méterről nem hibázok még én sem:)
Figyi, amúgy mivel a multi az egy internet alapú dolog ugye ami adatforgalommal jár, az lehetséges nekem csúszik a netem?
Megmondom mi van:
Sokszor miután bebújok egy bombabiztos fedezékbe még beszámolja az ellenfelem lövését, de az én monitorom egy tökéletesen védett helyet mutat ahova fizikailag lehetetlen hogy egy golyó bekanyarodjon, lehet hogy ő mást lát?
Tegnap pl, kilőttem egy tankot, megvolt a robbanás kiírta hogy megöltem a csávót, majd a tank újra rám lőtt és meghaltam, ment pár métert előre és megint felrobbant és megint kiírta hogy megöltem a gyereket. Ezt már úgy láttam hogy döglötten feküdtem a földön:)